Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sok gyengeelméjû figyelmébe ajánlom, hogy olvassa el figyelmesen, hogy mit írtam és ne csúsztassank egy lakóháznyit a mondandómon. 2 ember lett megemlítve nem indokolatlanul és nem azért, mert olyan jól játszanának, hogy már csalónak gondolná õket valaki. Volt egy füles, info nevezhetem bárhogy olyan embertõl aki tûzközelben van. Miután nekemestetek, hogy MD5 hiba nem csít, amirõl én egy szót sem szóltam hanem ezt szajkóztátok állandóan már lassan úgy kerekedik ki a dolog, hogy én vagyok gyengeelméjû. Ezért szólok most. Nem így van he!
És 1 hozzászólás nem születetett arról, hogy a TeamDe vagy PT-6 lenne a legjobb bármiben is, mivel a PT-6 nagy része wowozik. Errõl ennyit. Viszont tudok egy csapatot aki állandóan azt a pool szöveget nyomja, hogy õk a legjobbak. Ennyit a nagy arcról... Viszhall.

És pippanthattok 😊

Ezt Echo küldi néktek, hogy ne útáljatok...
http://www.bustyandsexy.net/galleries/Danni/Jelena_Jensen2/

az ünnepi kaki...

sza23
sziasztok!
pár napja már írtam a problémámról, de sajnos utána nem tudtam gépközelbe kerûlni<#szomoru1> így az esetleges hozzászólásokat sem tudtam megnézni.
Úgy hogy elõre is bocsi, de az a problémám, hogy nicsen hang a játék közben.Egyik napról a másikra eltünt.Ezt a problémát nem igazán tudtam eddig orvosolni, ezért kérem a Ti segítségeteket.<#help>
Esetleg, ha vki betenne ide egy képet, hogy nála hogy vannak beállítva a hangok, azt nagyon megköszönném<#pias><#wave><#worship>!
Tudom, hogy egy kicsit láma kérés, de nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, plussz még elég kevés idõm jut arra, hogy ilyennel foglalkozzam.
Elõre is Köszönöm!

mNzJean
Tényleg jó lenne egy 16 os magyar ranked , esetleg egy only infantry felirattal , a hun cup idejére.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DummyBoy
A lényeg: Az AGP része 2 db PCI csatorna, (majdnem ugynanaz mint az AGP ...) de nem tudja az AGP nagyrészét ...

Szvsz felesleges 😊 Inkább SLI 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hi, ha valaki netán tudná valamelyik LSSAH tag (bf 1942) emailcimét, elérhetöséget vagy akármit, akkor légyszi küldje el nekem priviben! nagyon fontos lenne!! köszi !!

DummyBoy
Tessék egy teszt ... ez Inteles:

Elitegroup teszt, Tomshardware.com

te ilyen pék lehetsz.. <#banplz>

-tRs-Landor

DummyBoy
Haveromnak ilyen lapja van LGA775-höz (gyk: Intelhez ...), meg van ilyen az MSI-nek is A64-hez ... melyik érdekel?

mesor
Én már nem mondok semmit de szerintem erõs szopatás áldozatai vagyunk!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
hát pont nemtudok konkrét lap típus, csak hallottam róla...de nekem elég csak annyi, ha elmondod, mi a neve ennek az okosságnak, és akkor rá tudok keresni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
De így elsõ ránézésre kapcsold be az All emulation ON-t a Daemon toolsban 😊

Meg minek fut eccerre 2 telepítõ? 😊

Pentium 3-as gépen is fut a gáme? Csak mert nekem Pentium 3, Ati Radeon 9600 Pro vga, Genius 5.1-es hangfalszett, 1800GHZ-s procim van vagy ilyensmi..., ja meg 512 MB RAM

DummyBoy
Izé ... asszem ezeken a lapokon az AGP nem teljes ... írd le a lap tipusát, majd utánnanézek holnap melóban 😊

@DaNeE: Mi nem stimmel? A kis betûk, vagy a böngészõfül? Vagy mi?

Danee
akármekkora hülyeség is, akkor is ez a tálca 😊

leveskocka
ehh...ha a talca folott az asztal,akkor a talcan van az asztal...erdekes...de miert jo ez?
Danee
te gyökér 😊 az tálca <#lama>

schrank
ne menõzzé hogy egy csomó ikon van azon az alsó csíkon a windows-ban asztal vagy a mi a ...szom a neve <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
Egy kis OFF, de nekem fontos 😊
EZ mi a faszért van?? nincs kéznél nagyító
ON

schrank
igan vannak elõbb írták az újgazdagék gyerekének hogy csak nagyon kis különbség van a két nyílás közt és ezért ha a nem megfelelõ nyílásba helyezzük akkor súlyos károkat okozhatunk ... arra nem tért ki hogy a kártyában vagy az alaplapban <#fejvakaras>

joebacsi
nah kérdezek énis valami jó lámásat(schrankeset), hamár témánál vagyunk 😊
vannak ezek a dual izés alaplapok, amikbe bele lehet gyömöszölni agp-s és pci-e-s vidkarit...namost egy ilyennek vannak számottevõ hátrányai? (teljesítményben)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hüje😊

schrank
nnna a hardverbuzi <#hehe>
amúgy kukkot nem értettem ebbõl a sok rövidítésbõl max a kroaszon az amit így felismernék ha látnám de annak meg semmi köze a PC-hõ vagy igen <#fejvakaras><#vigyor3> jaa és a kroászon-t nem úgy kell írni hogy corsair hanem úgy hogy Croissant <#nyes>

tenkjú, tenkjú veri máccs! <#vigyor2>

-tRs-Landor

DummyBoy
<#hehe>

Anno mikor még tuningolgattam, eldöntöttem hogy befejezem, és eladom a cuccaimat 😊 Volt otthon egy pár Corsair mem, egy pár 600MHz-es A-Data és hasonló finomságok 😊 Az árukból majdnem kompletten felfrissítettem a gépem 😊

Volt itthon 5,5 GB RAM párokban 😊 (Corsair XMS, A-Data, Hynix D43-asok)

Meghirdettem ... egy srác elég jó árat kínált a Corsair-ekért, de nem az igazit .... mindegy, mondom legyen gyereknap, nem bukok rajta sokat ... erre beszélünk telefonon, mondja az összeget ... X HUF + posta ... (asszem 10 ropit mondott ...) Mondom, ja .. .memenként ... erre Õ "Miiii?? Ennek DARABJA ennyi?"

Robogo
http://gbcclan.uw.hu

Jah és Danee különben nem a nevembõl alakult meg a GBC.Az csupán csak egy véletlen.😊
A GBC=Great BaseCampers

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Bugz
Amugy én nem kapok olyan sok zsebpénzt.
Ezt az ujitgatást nyárra szerveztem.
Csak nyáron tok dolgotni, mivel 16 vok. :S😄

Dirty South

Bugz
Egyiket se.
Mert gépbe kell és nem egyéb készülékbe.😄
Azt olyan 25ért láttam 1gb-osat.

Dirty South

DummyBoy
Nem úgy értettem ... 50 ropi - P4 3GHz + az apró amit a Celeronért kap ... a maradékot 1-2 hónap alatt meg lehet keresni ...

Mellesleg manapság vannak olan kölkök akik több zsebpénzt kapnak mint én fizut 😞

Bugz
ok. 😉

Dirty South

schrank
és milyen memóriát ajánlottak ennyiért a boltban SD-t vagy MMC-t <#idiota>

schrank
különben is biztos nem a hardver miatt nem indul a gamma úgyhogy ha ráköltesz 100-at és még mindíg nem fog indulni mondd meg melyik LTP-en lax azt amikor kibaszod a gépedet majd tárt karokkal várom <#ravasz1>

Bugz
Zsír. (H)
Kiszámoltam.
80 ezerbõl kijön a vid. kártya és a RAM.
Jövöre meg uj proci.
Vagy lehet h még idén.
Nem tom.
A nyári munkától függ.😄

Dirty South

DummyBoy
Nna ... ánébül vagyok gépelni ... szóval felránCigáljam 😊

Jancsik
mi a gbc weboldalának címe?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
100 rugesz 1-2 hónap zsebpénzbõl hová jutott ez a világ <#szomoru1><#hehe>

DummyBoy
Ne akard hogy felránigáljam a 6800-asomat 😊

De megkövetlek 😊 A 6800-asok gyorsabbak mint az X800 széria ...

Jelelleg a leggyorsabb, ITTHON IS KAPHATÓ 😊 AGP-s vga az Ati X850XT (Meramúgy a 7800GS <#hehe> )

Ati vs. Nvidia FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM 😊

"utánna: X800-as és GF6800-as széria jelenleg a TOP AGP szinten"
khm-khm.. akarod mondani x850..<#ravasz1>

-tRs-Landor

DummyBoy
Tudod, ártatlanság vélelme van ... senki sem bújik ku HW guruként ...

Szar helyen kérdezte, de mivel BF2-höz kell neki a gép ezért annyira nem off ... amíg nem úgy kérdez addig lehet neki normálisan válaszolni ... Fõleg hogy nem azt kérdezte hogy törttel megy-e + elég-e a GF4 😊

Bugz
Szerintem az lesz, hogy veszek egy X800-at.😄
Amugy az alaplapom pedig IS7-V.
Szóval elírtam na mind1.
Az alaplap szerintem még ráér.
(Intel Cel 2,4)
Me még RAM kéne 1gb.
Azt ennyi.😄

Dirty South

DummyBoy
Húúú, kicsit összevissza lett ... tehát:

1. Ha teheted vegyél egy 3GHz körüli NORMÁL P4-es procit a Celeron helyett ...
Sokat dob majd a teljesítményen ...

2. Kártya erõsorrend valami ilyen: X800XT(vagymi) > 6800Ultra,GT > X800simaszéria > 6600GT ...

És a lényeg, hogy olyan emberrel vetesd meg aki ért a gépekhez ... Neked valszeg AGP-s VGA kari kell ... De ezek kaphatóak PCI espressesben is!!! Azokkal meg kitörlheted ... 😞

alma2
Ez a Bugz egy idiota ne foglalkozzatok mar vele, ket napja regelt valamelyik okostojas es szorakozik.Hanem akkor meg sajnalom a szuleit, hogy ilyen jott ki beloluk, de az elobbire tippelek.

szerintem

DummyBoy
Hmmm ... érdekes ... szerintem X800 vagy 9800 XT ... De akkor már inkább X800 valamelyike vagy 6600 GT ...

7800-ast tuti nem kasz ugyanis az csak PCI express-es van még, és ha 9800-assal együtt nézted, akkor valszeg nem vagy hang HW guru 😊 , ráadásul IS7-es AGP-s lap, úgyhogy ne akarj bele 7800-ast ...

Lényeg: Sorrendben: Celeron eldob ... Normál P4 beszerez ... gyûjtöget még 1-2 hónapig ... utánna: X800-as és GF6800-as széria jelenleg a TOP AGP szinten ... majd jön a 7800GS is, de az drága lesz + nem lehet majd kapni 😊

Tehát sorrendben: GF6800 valamelyik, X800 valamelyik, ha kisebb és olcsóbb kell akkor pedig GF6600 sorozat bármelyik tagja ... lentebb ne add ...

És HW guru urak ... figyeljetek oda a "rutintalanokra" ... Bár 50 papírért tuti nem vett volna 7800-as karit, de ha megvette volna, jól meglepõdött volna!!!

Ja mégvalami ... Az alaplap az IS7 ... nem IS-V7 ... mit gondolkodtam rajta 😊

Bugz
Én nem tom.
Azért kérdeztelek meg titeket.
Mert az X800 az 54000ft.
a 7800GT az mennyi?😄

Dirty South

Newyorker
Az árak is megmondják általában 😄

Looserke
ha ilyet kérdezel akkor tényleg nam vagy képben graf kártya terén...

7800GT

7800 > X800 > 9800

(csak a 7800on fog futni max grafikán)

-tRs-Landor

Bugz
Ez a 3 köuül?
Nem lessz több kérdés.
Megígérem.😄

Dirty South

Bugz
Vagy még az X800-on gondolkodtam.

Dirty South

Bugz
Szerintetek melyiket az érdemesebb venni?
Ati Radeon 9800 256 mb vagy
Nvidia Geforce 7800GT 256mb???
kössz😄

Dirty South

Bugz
kössz

Dirty South