Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És 1 hozzászólás nem születetett arról, hogy a TeamDe vagy PT-6 lenne a legjobb bármiben is, mivel a PT-6 nagy része wowozik. Errõl ennyit. Viszont tudok egy csapatot aki állandóan azt a pool szöveget nyomja, hogy õk a legjobbak. Ennyit a nagy arcról... Viszhall.
És pippanthattok 😊
Ezt Echo küldi néktek, hogy ne útáljatok...
http://www.bustyandsexy.net/galleries/Danni/Jelena_Jensen2/
az ünnepi kaki...
pár napja már írtam a problémámról, de sajnos utána nem tudtam gépközelbe kerûlni<#szomoru1>#szomoru1> így az esetleges hozzászólásokat sem tudtam megnézni.
Úgy hogy elõre is bocsi, de az a problémám, hogy nicsen hang a játék közben.Egyik napról a másikra eltünt.Ezt a problémát nem igazán tudtam eddig orvosolni, ezért kérem a Ti segítségeteket.<#help>#help>
Esetleg, ha vki betenne ide egy képet, hogy nála hogy vannak beállítva a hangok, azt nagyon megköszönném<#pias>#pias><#wave>#wave><#worship>#worship>!
Tudom, hogy egy kicsit láma kérés, de nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, plussz még elég kevés idõm jut arra, hogy ilyennel foglalkozzam.
Elõre is Köszönöm!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szvsz felesleges 😊 Inkább SLI 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meg minek fut eccerre 2 telepítõ? 😊
@DaNeE: Mi nem stimmel? A kis betûk, vagy a böngészõfül? Vagy mi?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
vannak ezek a dual izés alaplapok, amikbe bele lehet gyömöszölni agp-s és pci-e-s vidkarit...namost egy ilyennek vannak számottevõ hátrányai? (teljesítményben)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy kukkot nem értettem ebbõl a sok rövidítésbõl max a kroaszon az amit így felismernék ha látnám de annak meg semmi köze a PC-hõ vagy igen <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3> jaa és a kroászon-t nem úgy kell írni hogy corsair hanem úgy hogy Croissant <#nyes>#nyes>
-tRs-Landor
Anno mikor még tuningolgattam, eldöntöttem hogy befejezem, és eladom a cuccaimat 😊 Volt otthon egy pár Corsair mem, egy pár 600MHz-es A-Data és hasonló finomságok 😊 Az árukból majdnem kompletten felfrissítettem a gépem 😊
Volt itthon 5,5 GB RAM párokban 😊 (Corsair XMS, A-Data, Hynix D43-asok)
Meghirdettem ... egy srác elég jó árat kínált a Corsair-ekért, de nem az igazit .... mindegy, mondom legyen gyereknap, nem bukok rajta sokat ... erre beszélünk telefonon, mondja az összeget ... X HUF + posta ... (asszem 10 ropit mondott ...) Mondom, ja .. .memenként ... erre Õ "Miiii?? Ennek DARABJA ennyi?"
Jah és Danee különben nem a nevembõl alakult meg a GBC.Az csupán csak egy véletlen.😊
A GBC=Great BaseCampers
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ezt az ujitgatást nyárra szerveztem.
Csak nyáron tok dolgotni, mivel 16 vok. :S😄
Dirty South
Mert gépbe kell és nem egyéb készülékbe.😄
Azt olyan 25ért láttam 1gb-osat.
Dirty South
Mellesleg manapság vannak olan kölkök akik több zsebpénzt kapnak mint én fizut 😞
Kiszámoltam.
80 ezerbõl kijön a vid. kártya és a RAM.
Jövöre meg uj proci.
Vagy lehet h még idén.
Nem tom.
A nyári munkától függ.😄
Dirty South
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
De megkövetlek 😊 A 6800-asok gyorsabbak mint az X800 széria ...
Jelelleg a leggyorsabb, ITTHON IS KAPHATÓ 😊 AGP-s vga az Ati X850XT (Meramúgy a 7800GS <#hehe>#hehe> )
Ati vs. Nvidia FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM 😊
khm-khm.. akarod mondani x850..<#ravasz1>#ravasz1>
-tRs-Landor
Szar helyen kérdezte, de mivel BF2-höz kell neki a gép ezért annyira nem off ... amíg nem úgy kérdez addig lehet neki normálisan válaszolni ... Fõleg hogy nem azt kérdezte hogy törttel megy-e + elég-e a GF4 😊
Amugy az alaplapom pedig IS7-V.
Szóval elírtam na mind1.
Az alaplap szerintem még ráér.
(Intel Cel 2,4)
Me még RAM kéne 1gb.
Azt ennyi.😄
Dirty South
1. Ha teheted vegyél egy 3GHz körüli NORMÁL P4-es procit a Celeron helyett ...
Sokat dob majd a teljesítményen ...
2. Kártya erõsorrend valami ilyen: X800XT(vagymi) > 6800Ultra,GT > X800simaszéria > 6600GT ...
És a lényeg, hogy olyan emberrel vetesd meg aki ért a gépekhez ... Neked valszeg AGP-s VGA kari kell ... De ezek kaphatóak PCI espressesben is!!! Azokkal meg kitörlheted ... 😞
szerintem
7800-ast tuti nem kasz ugyanis az csak PCI express-es van még, és ha 9800-assal együtt nézted, akkor valszeg nem vagy hang HW guru 😊 , ráadásul IS7-es AGP-s lap, úgyhogy ne akarj bele 7800-ast ...
Lényeg: Sorrendben: Celeron eldob ... Normál P4 beszerez ... gyûjtöget még 1-2 hónapig ... utánna: X800-as és GF6800-as széria jelenleg a TOP AGP szinten ... majd jön a 7800GS is, de az drága lesz + nem lehet majd kapni 😊
Tehát sorrendben: GF6800 valamelyik, X800 valamelyik, ha kisebb és olcsóbb kell akkor pedig GF6600 sorozat bármelyik tagja ... lentebb ne add ...
És HW guru urak ... figyeljetek oda a "rutintalanokra" ... Bár 50 papírért tuti nem vett volna 7800-as karit, de ha megvette volna, jól meglepõdött volna!!!
Ja mégvalami ... Az alaplap az IS7 ... nem IS-V7 ... mit gondolkodtam rajta 😊
Azért kérdeztelek meg titeket.
Mert az X800 az 54000ft.
a 7800GT az mennyi?😄
Dirty South
(csak a 7800on fog futni max grafikán)
-tRs-Landor
Ati Radeon 9800 256 mb vagy
Nvidia Geforce 7800GT 256mb???
kössz😄
Dirty South