Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
de helibõl van értelme wallhack-et használni mert anno wolf csak helizett <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
melyik kendõs kecseg vagy <#fejvakaras><#hehe>

Running
Ja gratula az ellenfélnek, reméljük ti is annyira élveztétek a meccset mint mi. Remélenm terrance máskor majd szól nektek h 20:30-ra csúsztatta a meccset. <#hehe>

badsec
Köszi a meccset Gs.Bf2! Nagyon élvezetes volt!

Dragon Valley
286-244/China/Gs.Bf2
312-258/USA/Gs.Bf2

Operation Clean Sweep
284-268/USA/Gs.Bf2
280-238/MEC/Gs.Bf2

Összesítve
Gs.Bf2-Horda
1162-1008 a Gs.Bf2 javára!

Gratulálunk!<#eljen>

Horda Maki!:D

Jancsik
hehe<#nyes>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mNzJean
Elöbb utobb rólad is kiderül majd , hogy tuningolod a vodnikjaidat<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

505thZajcev[PT]
Koszonjuk a tisztazast Rodat!

Remelem a hitelessegunk bizonyitast nyer rovid uton.

schrank
itt most mi a poén az hogy badsec sírva kiszaladt a szobából <#rinya><#hehe>

mNzJean
<#merges2>

schrank
most akkor mit használt wolfgay mert régebben elég jól helizett alig tudtam leszedni FAV-val de az utóbbi idõben hogy is mondjam <#fejvakaras> átlagon alul teljesít <#nemtudom>

Egy újabb kép a változatoság kedvvéért:

Köszönjük a Hordának a meccset!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

kösz a meccset horda. néha nagyon utáltalak titeket de remélem a helis squad engem is egy kicsit...<#awink>

aut viam inveniam aut faciam

Svindler
Öszintén nem tudom! Ha azt nézem, hogy vele játszottam elég sokat azt mondom emberileg nem képzelem el róla! Murry meg elmondta a gépgondját ami szintén mellette szól!

PT-6| Rodat

TS Zolly
Most akkor szerinted Teso2 file hibája mégsem az? Erre adj választ, jcsr számomra most ráér. Teso2-öt te is ismered, személyesen is, el tudod e képzelni róla? Mert a pb Teso2 nevet fogta meg MD5 hibával. De ma is lett linkelve kép illen hibával, méghozzá Karitól.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
érdekes olvasmány...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

a szó a stúdióé...

az ünnepi kaki...

joebacsi
ari csajszi, thx echo 😊
pippanthattokól eszembe jutott, hogy az ellenkulni legendás kifejezés milyen régen lett alkalmazva vala

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Svindler
Üdv mindenkinek!

Elöbb röviden magamról ( csak azért, hogy akik szeretnék azok tudják ki is vagy, és azért, hogy ne legyek megszólva azért mert nem vállalom fel magam! )

Anno a WinG klánba kezdtem DC-t játszani majd rövid idõ elteltével átmentem az ACC-be ahol együtt játszottam több remek emberrel ( Murry, Morfi, Gore44, Zoly stb. ). ACC-bõl BB lett de az emberek maradtak. Ezek után a mostani szempontok szerint teljesen lényegtelen okok miatt kiléptem a BB-bõl és pár nam eltelte után csatlakoztam az FRX-hez ahol szintén sok remek emberrel ( DonC, Rat, Meow, Higher, BB, Cino, stb. )sikerült megismerkednem és szép eredményeket elérnem.
Amikor a DC kezdett megszünni átálltunk a BF2-re. Szintén lényegtelen dolgok miatt elhagytam az FRX-et és csatlakoztam a PT-6-hez akik szerintem szintén remek emberek!
Õszintén mondhatom, hogy egyik volt klánommal sem sincs problémán, gondom. Lehet csak ezidáig.

Az elmúlt idõkben történt, hogy az FRX irc-jén voltam ahol figyelmes lettem arra, hogy az ott lévõk többekközött DonC illetve Morfi a cheater-ekrõl beszélgetnek. Mivel kapcsolatunk akkor is mondhatni baráti volt lmondták, hogy van pár ember ekik lehet megbuktak a pb miatt. Mint értelmes felnõtt emberek, teljesen logikusan azt mondták, hogy ameddig nincs meg a megfelelõ bizonyíték addig nem publikálják a neveket illetve a log fileokat, bár azt elmondták már akkor, hogy 1 ember 100%-ban biztosan csalt mert gamehack miatt dobta ki a pb a szerverrõl és nem másfajta hibaüzenettel!

A pb-s embereknek el lettek küldve a logok, hogy arról a lehetõ legpontosabb véleményt nyílvánítsák! A vélemény rövid idõn belül megérkezett válaszoltak! Ekkor már több embernek is nyilvánvaló volt, hogy a 100%-os cheater JCSR Wolfguy volt aki többször is megbukott a pb-n.

A pb álláspontja szerint a beküldött logokban szereplõ emberek közül a fent említett Wolfguy cheat-et használt ami 100% !
A többire a válasz az volt, hogy nem biztosak benne azok feltehetõleg valamilyen file hibák voltak.

Ekkor Morfi elmondta, hogy minnél elöbb szeretné publikálni a fentieket mivel az Õ véleménye szerint is a cheaternek nincs bocsánat! Még DonC is a publikálás mellett állt!

DonC álláspontja valamilyen oknál fogva megváltozott és már egyáltalán nem akarta nyílvánosságra hozni a fentieket! Ekkor még nem tudtam, hogy miért!

Beszéltem vele szeélyesen telefon és elmondta, hogy a magyar BF társadalom már most is elég mély ponton van és nem szeretné, hogy ez még rosszabb legyen. A beszélgetésünket megelõzõen Morfi elhagyta a FRX klánt mivel nem értett egyet DonC álláspontjával. Szóval DonC szerint nem lehetett kockára tenni a magyar NT-s szereplést valamint azt is figyelmembe ajánlotta, hogy az MB is folyik amiben szintén lennének viták ha a fentiek kiderülnének!
Megkértem DonC-t, hogy a fenyegetését miszerint Morfi szervereit, a kapcsolatai révén leállítattja ( így megszüntetve 3-4 szervert ) felejtse el mivel az ellene lenne a fentebb, álltala elmondottaknak, miszerint a BF közösség érdeke az elsõ!
DonC ezt a kérést megértette, és beismerte, hogy elég felidult volt amikor ezzel ugymond megfenyegette Morfit de ettõl eláll és nem tesz semmit a szerverek üzemeltetése ellen! Elmondtam Neki továbbá, hogy megértem az indokait de nem tudom elfogadni. Én azt mondta akkor is, hogy aki csíter az bûnhõdjön! DonC elmondta, továbbá azt, hogy megbeszélték a JCSR-el, hogy Wolfguy nem fog többet szerepelni az NT csapatban megelõzve az esetleges "félreértéseket"! Wolfguy ha jól tudom egyéb elfoglaltságaira hivatkozva visszamondta az NT-s szereplését. Továbbra is a JCSR tagja maradt!
DonC remek vezetõ tud lenni ha éppen odafigyel a csapatára! A fentiekben többek szerint is nagyot hibázott! A legnagyobbat akkor tette amikor 2 ember csalását nyílvánosságra hozta a bf.hu fórumán. Ezek után Murry meg is kérdezte, hogy Õ több emberrõl tud és kíváncsi lenne hogy azok miért nem lettek kiírva!? Pár hsz-t követõen ismét Murry írja, hogy az ember (Wolfguy) aki nem lett beírva az nem csalt csak félreértés volt!
Nálam a cérna itt szakadt el! Nem értettem még mindíg, hogy mirét kell megvédeni egy csalót!?
Beírtam a PT-6 belsõ fórumára a történteket majd a végén megjegyeztem, hogy mindenki ugy kezeli a fenti dolgokat ahogyan azt akarja!

Több napig nem voltam fent a neten munka miatt és a mai napon értesültem arról, hogy a fentiek miatt a végén még azok lesznek a trógerek akik a cheaterek ellen vannak! Ez szõrnyû emberek!

Lehet dobálózni azzal, hogy mutassunk logokat shotokat stb! Amikor a fentiek kiderültek még ugy voltam vele DonC ugyis publikálja majd és ezért én nem is mentettem el a beírtakat, logokat. Sajnos. Ez lett a vége!

Volt egy másik név is mégpedig Teso2 aki szenvedõje volt a pb-nek! Egyik oldal azt mondja Teso2 volt a másik azt hogy kis teso. Az amelyiknek mégcsak köze sem volt semmihez attól itt kérek elnézést! Fenti két személy Apja és Fia!

Murryvel beszéltem a mai napon és akár elfogadható magyarázatot is adott a CoR-os érintett részérõl. Továbbá elmondta, hogy tudja azt , hogy Wolfguy csalt és ezt itt a fórumon is felvállalja majd a továbbiakban!

Biztosan kimaradtak részletek amikbe az érintettek beleköthetnek majd, de nem teljesen vagyok nyugodt igy lehet valami el is kerülte a figyelmemet, valamilyen részletet kihagytam. A léyegen nem változtat semmi! JCSR Wolfguy csalt mégpedig több alkalommal is! megfogta a pb 1-es illetve 2-es szerveren is!

Kíváncsi leszek, hogy azok akiket ismerek és tudják, hogy képbe vagyok a történtekrõl azok szembehazudnak-e majd vagy lesznek olyan tiszta gondolkodásúak, hogy mindenféle személyes érdeket félretéve igenis beismerik a fentieket!

PT-6| Rodat

PT-6| Rodat

Robogo
Oks!<#eljen><#papakacsint>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mesor
Nem szó sincs vitáról!
Csak leírtam a véleményemet.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Kösz a meccset SG Horda,jó volt THX mindenkinek!!!!!<#taps><#taps>

Team GIGABYTE

mNzJean
én pl egy kosárral szedtem össze a hotel tövében<#wilting>

Robogo
De azért ti is nyomtatok keményen a krumplit.Ezen nem kell vitázni mert nincs értelme!

Patch után más lesz az élet.Akkor majd lesz visszavágó és megnézzük,hogy tényleg úgy van ahogy mondtátok,hogy csak krumplizni tudunk...!(De hozzá teszem ez nem így van)<#levele>

Jancsik
sorry a sok krumpli miatt 😊

mNzJean
Azért jártam mezõgazdasági technikumba<#eplus2>

mesor
Köszi!
Jók voltatok!
Bár inkább hasonlított egy quake war-ra a sok krumpli miatt!
😞

Danee! Böngészõben nézet azt szöveg mérete/növelés!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Jancsik
Jók voltatok!

Robogo
GBC vs FRX infanty gyakwar 9vs9
Karkand:
69-50
73-0
Sarki:
94-34
132-0
-------
368-84

Thx a wart jók voltatok!GG!<#eljen>

Kovács legény
szerintem nemagyarázd...

www.czekoart.hu

Kovács legény
aha ok thx

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Danee
de zataron is lehet pontosan dobni a cuccokat kommanderrel, csak 1x rá kell zoom-olni a térképre mielõtt dobod... utánna pontosan oda megy

TS Zolly
Persze! Szedjem le megint mi?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mohus
én SF-bõl ajánlanám ghost townt is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank

Danee
basszátok meg nem nagyitozni akarok 😄

mohus
"Milyen zene megy a trailer alatt???"

armageddon címû film zenéje

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

scotis1
nem a csííter védelmében az tuti. minden ilyet ki kell lõmi af.ba a játékból!!

delfin,csít. szerinted??

Az enyém ûbereli mindet!

-tRs-Landor

és kinek szól?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TS Zolly
Ammeg mi?

scotis1
tolerancia ember!tolerancia.

delfin,csít. szerinted??

beakartam tenni mind a 104 smájlit, de csak tizet enged.

<#vigyor5><#gun><#ejnye1><#worship><#integet2><#taps><#nezze><#action><#gonosz2><#banplz>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Ott az windózba' a beépített nagyító meg hasonló segédeszközök rokkantaknak, fogyatékosoknak meg kreténeknek.

Minden jog fenntartva!

fhléééémeemmm!

-tRs-Landor

startmenü\minden program\kellékek\kisegítõ lehetõségek\nagyitó

és máris olvasható! <#guluszem1>

vsly
Hehe,megvádoltál pár embert,aztán beégtél a nagy arcoddal és ahelyett,hogy meghúznád magad,még te gyengeelméjûzöl le másokat.Te tényleg beteg vagy!
Menj vissza wowozni!

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TS Zolly
Csúsztatásokat te kezdted. Hibás file miatt bemártottál pár ember, köztük egyik klántársamat. Valakitõl valahol hallottad valamit, de arra sem vetted a fáradságot, hogy ellenõrizd a infó mögötti valóságot. Információ igaz volt, de mint nem csit miatt. Farok az csitert, de az MD5 file hibásak nem. Én addig csak sejtettem ki esetleg kikrõl lehet szó a csapatunkból. De te, név szerint leírtad. Mintha csalt volna. Csalással megvádolni valakit, rendes bizonyítékok hiányába, nagy felelõtlenség. Hidd el, én tudom.

Epekedve várjuk a nyilvános bocsánatkérésedet.

vsly
khmm,ez arcoskodás???<#wow1>
Olvasd már el a nagyképü postjait,szétesik az önbizalomtól.Azt hiszi,hogy ha valamit elértek valamikor és ügyesebb játékos valakinél,akkor felsöbbrendü is...cccccc

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Danee
egy pár lapon csinálja ezt, hogy olyan kicsivel jelenik meg, hogy nem birom elolvasni
ITT