Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fölírhatod õket.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
kössz.
Mert azt irja a Silent Hill telepítõje h azt töröljem ki.
Amugy mi az a temprorary mappa?
Azt tom h ideiglenes.
Ennyi?:D
Dirty South
Tom, hogy ezt rossz helyre írom, de ha kitörlöm a temporary internet files tartamát az nem baj?
Attol nem fog összeomlani az op rendszer?
Elõre is kössz
Dirty South
úgy érzem nekem is ezt kell tennem. Bocsi a kicsit erõs hangnemért, hirtelen felindulás volt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Nem, nem olvastam. Nem is tudtam volna, hiszen mindkettõnk üzenete 12:17-kor lett beküldve, tehát csak a hozzászólásom után tudtam elolvasni a Tiédet.
Egyébként meg mondtam, hogy nem vagyok egy nagy assaultos, így a bugjait sem ismerem. Bár az szerintem nem bug, hogy "magam alá vagy elé lõve alig sérülök, a fél város meg kipusztul", a játék készítõi nyilván így akarták. Ez akkor lenne bug szerény véleményem szerint, ha néha meghalna tõle az (is), aki lõtte, néha meg észre sem venné, tehét ha renszertelenûl mûködne.
<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Természetesen senkinek se offense :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
valaki küldje el az üzenet számát, ahonnan elindult
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A lényeg nem a GL-en van ... aki ezért sír az megérdemli :)
Hanem a bugjain ... magam alá vagy elé lõve alig sérülök, a fél város meg kipusztul ...
Supportkén bújok a védõ csapat mögött, oszom a csomagokat, meg fedezem az egyik kisuccát, bebunnihoppol a Tuber, és 1 méterrõl kikrumpliz, majd fut tovább ... Na ez az idegesítõ ...
Specopsnak logikusan kicsi-megbízható-halk(hangtompítós) fegyver lenne szükséges, amik általában gyengébbek mint az Assi fegyó ...
Realsteel környezetben sniper ok, AT ok (neki is minél kisebb és könnyebb kell ...), support ok, Enginek majdnem mindegy (Gondolom egy engineer nem szaladgál a frontzvonalban, csak ha nagyon kell ...)
A medic és az assi fegyverei gyak. ugyanolyanok ... csak az assinak van rajta GL ...
Tény, hogy emiatt táp lett a medic, ugyanis tudja magát gyógyítani, de nem érzem törvényszerûnek, hogy egy medicnek gyengébb fegyóval kellene szaladgálni ...
És hogy egy kicsit borzoljam az idegeket :)
Kiváncsi vagyok, hogy az Euro Force fegyverek használhatóak lesznek-e unlockként :) (Bár gyanítom nem mivel egy + "nép" fegyverei ... de ki tudja ... EA ugye :) )
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben én is az assaultot erõltettem, de ha jött egy tank, akkor csak ott áltam tehetetlenûl. És mivel ritkán nyomom csapatban, rájöttem, hogy messze a leghasználhatóbb kaszt a spec-ops(mivel sok a páncélozott jármû csak az antitank, vagy a spec-ops jöhet szóba, de az antitank fegyvere katasztrófa és még gránátja sincs így marad a spec-ops). Szóval mikor assault voltam, nekem is úgy tûnt, hogy ez a leghatásosabb gyalogos ellen. Odabaszok neki egyet a gránátvetõbõl aztán viszlát haver. De akár löhetném az antitank vizipisztolyával is, biztos hatékonyabb lenne.
Ha egyszer a gyalogság ellen ez a leghatásosabb, akkor miért háborodnak fel sokan azon, hogy ezt használják. Ez van és kész. Az emiatti nyígás kb olyan, mint amikor becsörtetek egy tankkal egy zászlóhoz ott kinyírok mondjuk egy mediket, erre az antitankként éled újra. Erre én meg elkezdenék nyígni, hogy de szemét, miért nem sniperként éledt újra és dobálná alám a kis aknáit meg a gránátjait. Csak azért, hogy nekem könnyebb dolgom legyen? Na ne nézzük már hülyének egymást gyerekek.
Unlockokra visszatérve :) Az a kár hogy nem lehet õket cserélegni ... mert pl.: az M95-öt majd szivesen cserélném el az L96-osra, hogy maradjon még 1 lockom ... sniper ritkán vagyok, csak a múltkor annyira feidegesített, hogy mindig bevillan az Unlockválasztós ablak, hogy kiválogattam azokat a fegyókat amik "esetleg" kellhetnek még a jövõben ... M95-öt meg nem szeressem ... de így viszont legközelebb 3 fegyó közül kell kiválasztanom 2-t :(
MP5-ön remélem javítanak normálisan, megigérték, majd a peccsben kiderül ...
Akkor derül majd ki hogyan változnak a support fegyók (Ez érdekel legrégebben, egyik kedvenc kasztom :) )
Télleg ... valami infó, hogy mikor jön? Febr. vége? Elméletileg ugye 8 lett volna de elhalasztották 2-3 héttel ... azóta semmi infó?
Bar nekem sem tunt fel, hogy csalna, mert hullott rendesen az egbol.
Bar heliben, max aimbot segitene, hogy talaljanak a raketai, de nem tudom, hogy ilyen letezik-e, mivel o sokak szerint tapasztalt roka, meselhetne errol :)
Bar visszatert a nagy mastakillachilla2, akit meg csak joy hianyaban a nagyreszt foldrol tudtam szemugyre venni, de miutan a jo kis gunnerem egyedul letevezte parszor, es el kezdett sirni, hogy "kuzdejetek ugy mint egy ferfi" kiderult, nem tudja mi fan terem a tv guide, Aztan szamomra igen hihetetlen modon tobbszor is, latomezon kivulrol leraketazott mint pilota /nem tv-vel/, felmerult bennem, hogy letezik ilyen cheat.De gyava modjara meg leszedtuk parszor, en a foldrol probalkoztam, a "kuzdejetek mint ferfi" modszere az volt, hogy atallt, hozzank es nem volt hajlando visszallni, mert a lama segge csak a cobraban erezte jol magat, majd mely hallagtasba borult.Mivel mi ketten voltunk, minket meg sajna nem engedett at.
De ma lesz mar joyom, a vegere jarok annak a nemet superheronak... akivel szerintem nincs minden rendben.
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nekem (eddig) nem volt olyan eset, hogy nem használhattam unlockokat ...
Van 2 accom, egyiknek vannak unlockolt fegyók, a másiknak nincsennek :)
Én az M95 vs. PKM meccseket szeretem :) Múltkor 0-3-ra nyertem :)
A lényeg, mint ahogy párszor szóvá tettem, én utálom az Aramlite szériát, valszeg fõleg az idióta 3-as sorozatok miatt ... ugyanis az AK-val lehet lõni 1-2-ket is sorozatlövésen ... Na ezt amcsiként nem lehet ...
Amúgy meg nem a fegyver a lényeg, hanem aki mögötte van ... egy jobb snipert a büdös életbe nem szedek ki support fegyóval, fõleg nem úgy hogy õ lõtt elõsször :)
én speciel még örülök is az unlockoknak, mert így vérpistikét is kihívás kivakarni a g36e-je mögül m16al, igaz kdrnek nem tesz jót, de azt meg ki nem sz@rja le :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem teccik? Akkor menj unrankedekre játszani ... én spec. a dolphin divinget jobban utálomm ...
Nekem jobban bejön a G36E mint az Mvalahány ... Most kezdjem el szarláma noob <#kocsog>#kocsog> -özni a "Armalámákat" ?
Gondolkodjál egy picit mielõtt leírod a baromságokat légyszives!
Miért zavarnak az unlockok? Az a szerencse, hogy nem rajtam múlik, ugyanis akkor még legalább 50 fegyót beletettem volna ...
Elastic An-usZ Boys