Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kicsit ellentétes, hogy pont egy rankeden ne lehessen unlockot használni ...
Arra ott vannak az unranked serverek ... azokon lehet hekkelni ...
Errõl jut eszembe ... Utálom a Zarmalájtot 😞 Tegnap PRMM serveren mindig Amcsinak tett a szerver ... Jáááj ... 😞
Én ezért unlockolok ... egész egyszerûen nem szeretek egy pár fegyót ... meglesz a next rangom, lehet hogy be is fejeztem a rankedelést, inkább olyan serverekre megyek ahol "jó" a játék 😊 12000 pontot az én tempómban összeszedni ... Asszony már így is utálja a BF-et 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én pölö mindig magyar rankedon játszok a lagg és sf unlock ellenére és még soha nem használtam unlockot. Illetve 1x-2x mikor valaki beáll a repcsim elé jön a tk, átadom neki és mikor felszáll villanó gránátot kap. Kb ennyi😄
Elastic An-usZ Boys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Kiváncsi lennék rá õ mit mond.
1. Horda - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 3 pont
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX) - Csapat osztályozása: 5 pont
4. Force-X eSport Division (frx) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
5. Jeep CSata Rulez (JCSR) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 9 pont
6. Highly Trained Soldiers (HTS)- Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 6 pont
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
8. Corps Of Rebels (CoR) - Csapat osztályozása: 5 pont
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)- Jellap elküldve - Csapat osztály: 5 pont
10. Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
11. Punisher Clan Elite Force (PCEF) - Jellap elküldve - Csapat osztály: 5 pont
12. Hungarian Barmy Army[H
13. Alien vs Predator
14. Special Operations Squad (S.O.S.)
15. Dragon
Vasárnapig még van idõ jelentkezni klánok!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az meg, hogy darkhorse nem használt semmi csúnyaságot csapatban, megintcsak eléggé bizonyos, bizonyítéknak meg ott van a szavatokon felül, hogy azért elég hosszú, és eredményes cb részvételt nyomott vele a csapat, és azért akkora irdatlan összegek nem forognak itthon ebben a szájbersportban, hogy akármi kérdéses helyzetet el lehetett volna tussolni nemzetközi szinten 😊
ellenben mielõtt még csatlakozott volna ájszmenékhez...<#rolleyes>#rolleyes>
ez mit jelent?
Abba az idõben még egy gépen nyomták, két accountal. Szerintem itt lehet a kutya elásva. Sõt! Három volt, mert Eszter, Teso lánya is üzte a BF2-öt, de már nem. Ha van ideje, akkor DC-ik.
van akinek kiszokott lépni a játék minden elõjelzés nélkül? már sokadszor csinálja, újratelepítés sem segít!
Ezt az egy dolgot ne merd megtenni!!!!!!!!!!!!!
O belole egy eletre eleg volt.
Sose voltam Six-es 😛
Meg az alap PT torzstagja voltam (1 vagy 2 hettel a megalakulasuk utan erkeztunk 505th-sok). A Six csatlakozott hozzank remekebbnel remekebb emberekkel kesobb, es lettunk fop alatt egy csapat.
1. Aki flémel, törlöm a hszét szó nélkül.û
2. Szólok Borgnak tegyen rendet.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egy szóval nem mondtam hogy nem használtuk csak kinyílvánítottam a véleményemet. Gondoltam azt még lehet, de ezek után hogy ennyire ugrik mindeki mindenre kétszer is meggondolom hogy írjak e ide egyáltalán valamit és hogy mit. Úgy gondolom a HSZ.-emben semmi bántó nem volt. Részemról ennyi szvsz nincs értelme ezt tovább ragozni.
<#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ha így lett volna, akkor nem maradt volna SiXes vagy De-s.
Senki nem tûrte volna meg, hiszen nem kis veszíteni valónk lett volna.
Amúgy érezd megtisztelve magad kis Noname Pöcs Abszolut..., hogy egyáltalán válaszra méltatlak, míg te az ismeretlenség homálya mögé bújsz.
Aki meg nem érti, hogy mi történt olvassa el 2x Rodat terjedelmesebb hozzászólását. Nem csak csalókról van szó, hanem csalókat takargató "nagy" csapatról és olyan emberrõl aki valamiféle bf2 "vezetõ"-nek tekinti magát de amúgy kiderült, hogy jellemtelen ember. Nálam max áramot tudna vezetni ezek után.
Tesó2-tõl meg elnézést kérek még ha indirekt módon is de "lecsítereztem".
De akkor mi a helyzet kistesóval? 😊
SiX|misaab
Team-De|Torrente
PT-6|Torrente
az ünnepi kaki...
PT-6| Rodat
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
PT-6| Rodat
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."