Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ujra inditanam a patchet de megse instalalnam akko ujra meglenne???
Together we'll fly someday...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
lattam kene hasznalni esetleg bf2cdkeycheck.exe -t de nem kapom sehoose!!
lattam kene hasznalni esetleg bf2cdkeycheck.exe -t de nem kapom sehoose!!
battlefield.hu
A fentiek közül akit megtaláltam a CB-n meghívást kaptak a Team Hungary csapatába, kérem jelentkezzenek be az oldalra. A következõket nem találtam meg, kérem mielõbb küldjék meg nekem privát üzenetben a játékos azonosítótokat (pid): Cyberbob, Flatline, Gabx, kiddy, Mokica, NaytmaN, Snowman, Verzoo, Zero. Aki még nincs CB-n regisztrálva itt teheti meg.
Kérem továbbá, hogy aki jelezte részvételét, de mégsem szerepel a fenti listában ugyancsak keressen meg engem privát üzenetben. Köszönöm.
Ezek szerint Verzoo, meg én meg lettünk hívva az NT-be, csak nem találtak meg minket?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Jót teszel vele a Win-ednek is ... <#hehe>#hehe>
Kérd meg valamelyik olyan ismerõsödet, aki kicsit képben van az ilyesmivel, õ majd segít!
stanley hogy van?<#eplus2>#eplus2>
dew en ott nem kaptam csak itt:HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronics Arts/Battlefield 2
nemtom ugyanaze de itt sehoo siccs ergc
maskeppen nem lehet modositani???
You have bee disconnected by Punkbuster. The reason follows in english below.
has been permanently banned from this Game Server via Punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f
!!!pedig semmit sem csalok!!!
PLÍÍÍÍÍZZZ HELP!!
És egy idézet : "Olyan menõ vagyok, hogy a számom az egész országban ingyenesen hívható: 1-800-PERFECT" 😊
Nállunk most a hét találós kérdése: Melyik nagyobb? A nényzetméter vagy a köbméter? <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BOOM, Headshot!
@meow: Nemtom ... nem vagy agrár beállítottságú, de kukorica + búzadara + ilyenek tuti vannak benne 😊
És egy Áltimét Kveszcsön: Hány éves a norvég király?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ez egy qrva BF2 topic nem???????????????????????????????????