Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én magas ívbõl leszarom ki csítel ki nem, mindenki saját dolga legyen, hogy tud/akar játszani. Csak annyit hogy ne magyar serveren csinálja.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Adott egy 15 éves srác akit én személy szerint nagyon megkedveltem mert rendes gyerek, a koránál sokkal érettebben játszik és emberileg sem lehet rá panasz. De persze 15 év az 15 év. Eszetlen barátunk ugye kiváncsiságból feltesz egy ezeréves szart amit az interneten azon a környéken talált ahonnan a képeket linkelgettétek, és persze hova menjen fel mint egy rankos szerverre. Halvány lila fingja se volt hogy ez milyen következményekkel járhat. Az ûberség az egészben hogy annyira agyatlan volt hogy hiába futott a gépén nem is tudta aktivizálni, ezért is kikkelte a PB olyan kóddal amire rá kellett kérdezni késõbb. Tehát egy percet se játszott csíttel mert még ennyi esze se volt. Egy 15 éves srácról beszélünk. Miután levágta a PB hiába szedte le azt a szart csak egy BF majd utána egy win reinstall tudta tisztába tenni a gémet, csak ezután tudot felmenni újra a szerverre. DonC utána megkeresett hogy ilyenolyan dolgot talált a szerveren és nagynehezen összeszedtünk mindenkit egy ts-es megbeszélésre ahova meghívtuk DonC-t is az adminok képviseletében, meg természetesen Wolfot is. Ott jött rá wolfi igazán hogy tudtán kívül mekkora szarba csapott. Mivel mi vezérhangyák is meg donc is felnõtt emberek vagyunk és wolf soha de soha nem élvezett semmiféle jogtalan elõnyt másokkal szemben, sõt amikor bárkinek, legyen az a JCSR, NT vagy az elõzõ csapatai mindig megtette amit kell így azonkívül hogy csúnyán lemarháztuk mást nem tettünk. Hogy miért nem akartuk nyilvánosságra hozni? Mert egyes embereknek minden fekete vagy fehér, mintahogy késõbb ezt az élet bizonyította is. Elkapták? Szemét geci csaló! Pedig nem az. Egy birka, szemtelenül fiatal, de általam nagyon kedvelt kölyök. No és hogy miért írom le mindezt mindenkinek magánemberként? mertugye véresszájú barátaink hallottak valamit és ahelyett hogy rákérdeztek volna nálam vagy bárkinél mindenáron JCSR vért akartak látni. Ezzel nincs is gond, ennek a csapatnak úgyis szúrjuk a szemét már a kezdetektõl fogva. Ami viszont nem tetszik az hogy DonC-t is a szájukra vették. DonC remek ember, volt esze felfogni mi és hogyan történt és a PB visszaigazolása után hitelesnek találta wolf beszámolóját. Mellesleg ugye azt az embert sározgatjátok ki azt az NT-t vezette amiben minden (Lnézést a többiektõl) olyan csapat képviseltette magát aki a megfelelõ játékosállománnyal rendelkezett RAJTATOK KÍVÜL. Tehát DonC-t ne vegyétek még a szátokra se, semmi köze a dolgokhoz, ez a JCSR ügye. Pláne a szeretõ volt csapattársa aki szúrogatja a hátába a kést az halgasson.
No és a büntetés ugye. Ti mit tennétek a helyemben? Négyeltessem fel? innátok a vérébõl? Én betudtam egy fiatal gyerek eszetlen és ráadásul nem is sikerült próbálkozásának és ennyivel letudtam, de ugye most mindenki a vérét kívánja. Nem mellesleg azóta wolf 3x akart kilépni tõlünk és abbahagyni a BF-et és én 3x nem engedtem el. És a 20-dikra se fogom.
Részemrõl ennyi.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Sima, normálisan feltett kérdésekkel is meg lehetett volna oldani ezt a dolgot ... Egy olyan valakinek aki nap-mint-nap szembekerül ilyesmivel, már kurva fárasztó ... :(
Egész nap ezt hallgatom melóban (Bár már normalizálódik a helyzet, de még mindig van ilyen ...), erre idejövök kicsit kikapcsolódni és itt is ez van ...
Tipikus magyar szokás :( Szörnyû ... Sajnos van egy rakás olyan dolog az életben amit rá lehet fogni a kishazázankban élõkre mint jellemzõt :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem érdekel ki mit csinált, mert jelen esetben nem voltam szenvedõ alanya,(vagyis nem tudok róla!:PP) tehát nem is vádaskodok, de: A "boszorkányüldözés" nem azért történt, mert csalt, hanem, mert a többieket nyilvánosságra hozták ezt viszont kicsit "pihentették".
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem vagyok bíró, és szerintem is igenis büntessék a csalást, mert mindenki mással szemben igazságtalan és eleve egy szar dolog :(
DE!!! Ez a boszorkányüldözés ami itt folyik az már undorító ... és nekem ez nem teccik ...
Remélem a civil életben nem bíró vagy!:) Mert akkor az összes csaló nyugodtan alhat!:DDD
Ui: ez a kijelentésem teljesen pártatlan! Én is kiszeretném próbálni, mert qrva kiváncsi vagyok, csak egyenlõre jobban féltem a játékot...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Viszont munkahelyemen hasonló szituba keverdtünk egyszer, egyik emberemet jogosan ugyan rajtakapták olyan dolgon amit nem szabad, de a tálalás hasonlóan féreg módon sikerül ... A vége pedig az lett, hogy a srác akit külünben jól leb@sztak (+retorziók ...) volna, megúszta egy ejnye-bejnyével, a másik ... khmm agyagedény aki felnyomta meg hétországra szóló lebaszást kapott ...
És ennek így kell lenni ... itt is meglesz ez ...
@JCSR vs. Misaab@a:
Az a baj, hogy Misaab@a az undorító fröcöcsögéssel, (amirõl persze valsezg nem tehet, magyar szokás ...) vádaskodással, és most ezzel az önégült "Ugyehogymegmondtam, AKASSZUKFEL!" hozzáállásoddal kicsit mást hatást értlk el amit akartál ... mostmár mindenki tudja hogy WolfGuy kipróbálta, lebukott ... kész ... akkor mi van? A kiváncsiság mindenkiben benne van ... szar dolog amit mûvelt, vállalja amit tett kész ... SEMMIT nem tudsz csinálni így sem, max vesz egy új játékot, és többet nem csinál ilyet ...
Ellenben amit Ti itt mûveltetek, azzal az óvodás színvonalal, olyan szinten leírtátok magatokat, hogy szerény személyem (Aki egy senki persze ...) ezentúl inkább csak sajnálom a JCSR-t, hogy pár ilyen ... ilyen ... ebbe a helyzetbe hozta õket ... innentõl kezdve érthetõ, hogy DonC-ék miért nem akarták nyilvánosságra hozni a dolgot ... Mindenütt van pár ilyen öregasszony tipus ...
Az hogy miért nem nyilatkoztak? Én hasonló esetben (Én elég aktívan olvasgatom ezt a fórumot és írogatok ide, de. pl: Asszem WolfGuy kevésbé ...) Max azt a pár mondatot fogalmaztam volna meg amivel zárnám ezt a postot:
"mindenkitõl elnézéses blababa ... az ilyeynek meg mennyenek a pi..."
Gratulálok ...
-tRs-Landor
Ez mégis mit jelent?
pl:
- 1 hétig nem ülhet pl tankba, helikopterbe?,
- Nem játszhat a kedvenc mapján?
- TS-en lesz egy kiközösített szoba, és ott kell lenni-e?
- Esetleg napokig nem szóltok hozzá?
- Netán dupla havidíjat kell fizetnie?
- Köv. klán talin õ fizeti az elsõ kört?
- Nem játszhat magyar rankedon nehogy megbukjon?
- Meg kell szereznie a bíbor szívet?
- Nem használhat unlockot?
- Bal kézzel kell játszania?
És most nehogy azt mondjátok, hogy pl a köv 2 meccsen nem vehet részt, mert az nem büntetés.
De akkor mi lehet az? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"ideköhögjenek" ok = wolfguy, donc barki aki erintett az ugyben. Reszben igen, ti is mondhatattok volna vmit wolfrol, hisz kozelebb vagytok hozza mint barki mas.
De õszintén magasról leszarom, hogy mit akartok. A sértõ hangnemet ("Annyi bõr nincs a képükön, hogy ideköhögjenek valamit az ügyben") azonban nem tûröm válasz nélkül. Tanulj meg tisztelettel beszélni másokról, ha már anyukád nem tanított meg, ha azt várod, hogy hozzád is hasonlóképp szóljanak.
Ráadásul milyen jogon becsmérelsz engem? Empirikus kutatásba kezdtem a hozzászólásaid tekintetében és arra a következtetésre jutottam, hogy ha fele annyi eszed lenne, mint itt az átlagnak, akkor egy hetes ünnepségsorozatot rendeznének a szüleid a tiszteletedre (ha már Anyumat emlegetted te kis nulla).
A JCSR nem kerülget ...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Egyébként meg éppen az ilyen esetek elkerülése végett szoktam spottolni az enemyt, ha van rá idõ.(Márpedig, ha a "halálfaszáról" lõ valakire az ember, akkor van rá idõ.) Nyomom a spotted parancsot a másik helire, aztán ha azt mondja, hogy "Enemy forces spotted", akkor<#wave>#wave>, ha meg azt, hogy "Enemy helicopter spotted", akkor mehetnek a rakéták<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#hehe>#hehe>.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha ezek a dolgok nem lennének,akkor egy gyakorlott repülõsnek 100ad ennyi TKja nem lenne....
Tudom,hogy meghaladja az értelmi szintedet,hogy ezt felfogd,inkább azoknak szól,akik járatlanok a repülésben és kapásból punisholnak,ha egy repcsis leTK-a öket...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Félreértés ne essék, minden tiszteletem a gyalogosoké. Rájuk még az utolsó hülye sniper(nem sértésnek szántam) is veszélyt jelent, úgyhogy le a kalappal az elõtt, aki képes gyalog jól harcolni. Na meg a zászlófoglalásban is fõszerepet játszanak. Ha egy bombázó játszana példáúl egy gyalogos ellen, hiába bombázná le a repcsis a gyalogost százszor, akkor is a gyalogos "csapat" nyerné a kört.
Én nem vagyok valami spéci gyalog, viszont a helizés egész jól megy. Éppen azért helizek, mert így tudok a csapat leghasznosabb tagja lenni. Nyugodtan megkérdezheted a képen látható bármely csapattársamat, hogy hány ellenséges helivel, tankkal, APC-vel találkozott. Szóval attól, hogy itt "statozgatok", még igenis hasznos tagja tudok lenni a csapatnak. Még ha ez a teamwork pontjaimon nem is látszik, mert nem dobálom az elsõsegélycsomagokat. Azt csinálja az, aki abban jó.
"Teamwork"-ölni én úgy szoktam, hogy a csapattárs (a gyalogos) bemondja, hogy "Enemy armor spotted", de -kis túlzással- a "spotted" még el sem hangzik a tank már nincs is ott<#hehe>#hehe>, mert egy ilyen magamfajta "kopterláma" szétkapta. Gondolom Te is örülsz, ha a csapatodban lévõ helis ilyen "kopterláma".
Apropó "kopterláma", vagy "akármilyenláma". Attól, hogy valaki jó valamiben, azt miért kell lelámázni? Erre nem tudok mit mondani.
"bár úgy tûnik mintha láma lett volna kicsit az enemy"
Na persze, nekem se lett volna 49/0-ás K/D-m, ha nem lett volna olyan az enemy, mint amilyen. Persze, hogy rengeteg múlik azon, hogy milyen a felhozatal.
Elég lett volna, ha játszik egy bizonyos CrashTsc nevû illetõ, a demóban általam látott messze legjobb repülõgép-pilóta. Egészen elképesztõen nyomta a srác(már rég nem láttam, hál' Istennek<#smile>#smile>)Ha õ egyszer, felszállt fél perc múlva üres volt a légtér<#kuss>#kuss>.
Wolf csalt, csak ki akarta próbálni én ezt elhiszem
de én sem a cigit sem a meleg pasikat nem próbáltam ki mégcsak kiváncsiságból sem (agem 31)...remélem nem teszik ezeket a dolgokat marhaliberálisok majd x év múlva kötelezõvé
emberi gyengeség:(
roló le...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ennyi álszent embert...
Kornél, megmondalak anyunak ha így beszélsz velem! :)))
az ünnepi kaki...
Elöször is fogalmam sincs hogy wolf csalt-e vagy sem nem is ismerem nem is akarom védeni. A hsz-edben ott van hogy a JCSR hiába is mondana bármit te meg páran biztos azt mondanák hogy persze persze csak magyarázkodtok tehát õk ebbõl jól nem tudnak kijönni nálatok!
Másik DonC-nak meg a többieknek nem abból áll az életük hogy itt magyarázkodjanak nektek és szerintem ha jónak látják informálnak mindenkit mindenrõl. (Amúgy DonC nem tartózkodik otthon jelenleg)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Úgy érzem, hogy úgy a legbecsületesebb a dolog, ha én magam vállalom fel és mondom el pontosan, hogy mit és miért is csináltam, már ha ilyen helyzetben, amiben most én vagyok, lehet egyáltalán becsületességrõl beszélni.
Az elsõ és legfontosabb kérdés, amire válaszolni szeretnék: Wolfguy tényleg cheat-elt?
A válaszom igen, egyetlen egyszer méghozzá 2006. január 20.-án 16 óra körül. Megmondom õszintén magam sem tudom már, hogy mit raktam fel, mert azon kívül, hogy a pb egymás után 4-szer levágott, nem vettem észre semmi változást a játékban.
És hogy miért is raktam fel a cheat-et?
Furcsa és igen kellemetlen, hogy ezt meg kell indokolnom, mert személy szerint én is, teljes mértékben elutasítok mindenféle illegális segédeszköz és csalás használatát a játékban. De mégis megtettem, mégpedig azért, mert mint mindenki én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mégis hogyan mûködik a dolog gyakorlatban. Mint már említettem ez csupán egyszeri alkalom volt, és még aznap le is töröltem mindent. Tudom, hogy ez nem mentség a cselekedetemre, de tényleg nagyon bánom, hogy ilyet tettem, és legfõkképp azt sajnálom, hogy csapatomat a JCSR-t ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam.”
JCSR Wolfguy
------------------------------------------------------------------------
Ami a JCSR álláspontját illeti:
1. Wolfguy továbbra is tag marad, amellett, hogy klánon belüli büntetése természetesen nem marad el.
2. Hogy miért nem reagáltunk eddig… az eset történte után a dolog egyeztetésre került az illetékessel, akinek ezúton is köszönjük korrekt hozzáállását.
3. A további megjegyzésekre nem kívánunk reagálni, részünkrõl a dolog lezárva.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
az ünnepi kaki...
az ünnepi kaki...
Granulálunk nekik!
az ünnepi kaki...
Elõször is: elmondanád, de õszintén hogy mi bajod van a JCSR-el? Mintha valaha bántottunk volna téged, meg a cimboráidat.
Másodszor: akkor és ott mondunk, azt és úgy ahogy akarunk. Ezt nem egy ilyen kis unszimpatikus figura fogja meghatározni (hála az égnek), mint te. Ez itt nem valami bíróság. Bár lassan Kafka regénybeli kezd lenni ez az egész baromság. Ha úgy gondoljuk, hogy állást foglalunk valamilyen témában megtesszük, ha úgy véljük, nincs rá szükség, nem tesszük.
Harmadszor: a JCSR-ben leginkább nem tizenévesek, hanem már dolgozó emberek vannak. Amikor össze tudjuk egyeztetni az idõnket és össze tudjuk hozni a találkozót a vezetõség és Wolfguy között, megbeszéljük hogy mi történt és ha úgy gondoljuk, elmondjuk itt is. Ha nem akarjuk, akkor nem fogjuk. Ezt sem ti határozzátok meg.
Felõlünk aztán pampoghat itt az egész flémkeltõ banda, baromira nem hat meg nálunk senkit. Inkább a játékkal, meccsekkel és a kupákkal foglalkozunk. Ennyi.
A JCSR nem kerülget ...
már a csit ügy kirobbanásakor , pedig akkor még teljes mellszéleségel kiálltam volna a JCSR mellet , gondolván ,hogy náluk ilyen nem fordulhat elõ ,mostmár elbizonytalanodtam ,és nem értem ,hogy ha nem igaz amit Rodat állit akkor miért nem állnak ki egy emberként a játékostársuk mellet, ha a mi klánunkból valakit ártatlanul ilyenel vádolnának nagyon komolyan kiálnánk mellete minden forumon, én még mindig bizom Wolfguy ártatlanságában , remélem kiderül ,az igazság.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Danee pár év és neked is bántja majd a füledet ha igy válszolnak vissza neked hogyan azt Te tetted!
Miért nem válaszol JCSR Wolfguy??? hmmm? Nem érdekes? JCSR-nek kell összeszedni a gondolatát, hogy válaszoljanak? lolka! Vagy esetleg arra válaszolnak majd, hogy miért nem dobtak ki egy csalót? Ebben az esetben érdemes várni!
Na mind1 lehet továbbra is hazugnak nevezni engem meg a többieket akik szintén tudják ( nem gondolják ) az igazságot!
Ha meg ebben a témában a normális, trágár szavakat mellõzõ, hsz-t moderálják az igencsak szánalmas és szégyenteljes lesz! Szerintem!
PT-6| Rodat
Bújjad még egy kicsit a törikönyvet ....
Megjegyzem hogy megnézném a háborúról papolók nagyrészét, teljes menetfelszerkóban, fegyverben futkározni meg ugrabugrálni :)
Ha enyém az összes zászló akkor b@szhatod a sokk killt ... szóval ha csak killelgesz, de nem foglalsz akkor bukta van ...
A kopterlámáknak pedig csak annyit, hogy ne statozgassunk ... mutasátok meg ugyanezeket a pontokat egy magyar serveren, gyalog ...
Kiváncsian várom az új peccs hatását az 50 kill 0 halálra ... bár úgy tûnik mintha láma lett volna kicsit az enemy ...
Egyébként meg atwe üzenetére reagálva: egy komoly waron a felszállásra készülõ heliben olyan nagy spílerek ülnek, hogy õk nem halnak meg egy TV rakétától??? Nem hinném<#hehe>#hehe>. Ezt csak azért kérdem, mert ilyen teljesítménynek ez az egyik kulcsa<#nezze>#nezze>.