Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Asse tudod mirõl beszélsz, milyen besúgásról beszélsz? Szedd már össze magad. Házigazda topicja csak törölhet hszt büntetõt nincs joga kiosztani. Ezért ha valakinek javasol a fõokosnak (Borg) kell szólni hogy ossza ki.
Drága kenyér....

Running
Kössz de elég volt ennyi. Nem nekem való ez. Majd morfy válalja, úgyis tengernyi esze van.

Mersant
így van, nincs veled semmi gáz, csak épp a BF el kapcsolatos dolgokat törlöd mindíg :-) ez a csít dolog igen is ide tartoziki. a ki mekkorát hányt hétvégén, és az anyázós posztokat kell törölni nem ilyesmit ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

szánalmas vagy ezzel,már megbocsáss. mi vagy te, valamiféle besúgó vagy mi? Te jelzed h kinek kell "büntetést" kapnia??? örülnöd kellene h az emberek itt vitatják meg a problémáikat,de ha ez így megy tovább rövidesen váltani kell máshová,ahol nem moderálnak jogtalanul. visszaélsz a hatalmaddal,nem is kicsit. belegondoltam, h ha ilyen lennék mit tudnék csinálni 4 magyar rankedon...
az agyam elszáll vazze...kinek kell büntetést kapnia...beszarok,megáll az eszem és egyhelyben topog...
Sztem ne mondj le Running! Jobbat úgysem kapunk nállad, csak ne törölj semmit ami BFel kapcsolatos... <#miaz>

-tRs-Landor

badsec
Így van! Nem veled van a baj, úgyhogy ezt a "lemondás" dolgot gondold át még 1x! A trágár, másokat sértõ hszeket töröld, de a többit meg ne! Szerintem a "csít ügy" komolysága megkívánja, hogy beszéljünk róla.

Horda Maki!:D

DummyBoy
Hysteria? ÉS vihetné az SF topikkal együtt <#hehe>

Nem elfutni kell a probléma elõl ... meg kell semmisíteni <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
Schrank ,eszedbe ne jusson jelentkezni...[#eplus2

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TS Zolly
Nem megsértõdni kell. Jó házigizda vagy, ha rendesen csinyálod, és amit eddig soxor bebizonyítottad. Hagyd ezt az ügyet kibontakozni. Trágás, sértõ postokat viszont törölj.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Running nekem is törölt egy postomat. Nem haragszom érte, csak elkönyveltem, segit az ügy eltusolásába pár embernek. Lehet törölni irásokat, de a kérdések megmaradnak.

Röviden amit irtam: Csit témáján már tul vagyok. Wolfi a szemembe csalo. Ezen nem fogok változtatni. Legnagyobb problémát még mindig az ügy eltusolásában látom. Ezért kérném a nyilatkozatát a JCSR vezetõitõl, Wolfitól és nem utolsósorba DonC-tól, ki a pár napja feltett kérdésünkre, miszerint miért csak 2 név lett publikálva, kitérõ, magyarán nem igaz választ adott. Csit ügy, nem egy klán, vagy más embernek a magánügye, hanem egy sceneé.

Warok összefoglaloját mindig elovasom, mert az is érdekel. Lehet tanulni és okolni benne.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Figyelem!!

Borgnak megírtam hogy lemondok a BF2 topic házigazdai címérõl. Akinek van valami ötlete ki legyen az vele beszélje meg.

Remélem sikerül alkalmasabb embert találni erre a posztra...

DummyBoy
Öööö ... én nem a Horda meccseire gondoltam (Mielõtt beindul, hogy mit pedálozok <#hehe>)

Hanem a komolyabb meccsekre ... T4Ce Noob is írt már ilyesmit, sõt többször volt hasonló élménybeszámoló ... na ilyenekre gondolok <#wave>

leveskocka
teljes egyetertes...
leveskocka
nekem a torolgetes a (kiveve,ha ocsmanysag van) struccpolitikahoz hasonlatos...az meg szanalmas
Hatt
Azért engem idõnként érdekel mit játszanak mások de az is érdekel hogy ki cheatel és ki nem és hogy most akkor mi a pontos történet. Amellett hogy nem szolok bele a témába, figyelmessen olvasom. De ez illik sok más témára is.

Elastic An-usZ Boys

Nah a punisolos kis <#kocsog>! GRAT!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

badsec
Szerintem sem érdekelt a Horda meccse itt senkit! Meg is kértem, hogy törölje! Viszont azt én sem értem, miért ne lehetne a csít témáról beszélgetni?<#nemtudom>Persze csak kultúráltan. Ez is a játékhoz tartozik...sajnos....

Horda Maki!:D

Svindler
<#eljen>

Nekem már 2 hsz-t törölt! Szánalmas!

PT-6| Rodat

Hatt
Nehogy azt hidd, magasról leszarom a büntipontokat amiket kimérhetsz.
Ha a te forumond akkor szolhat rólad nemde?
Bár biztossan jobban mutat ha azt mondom hogy szép volt Horda jo meccs volt.

Elastic An-usZ Boys

Running
Hát én nem tudom, de gaboca mondta h van ilyen és jelentkeznének. Még egyenlõre nem találtak meg...

Jancsik
Ki a pina klán?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Running
Akik jelentkeztek az infantry kupára:

1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
8. Corps Of Rebels (CoR)
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)
10.Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
11.Punisher Clan Elite Force (PCEF)
12.Hungarian Barmy Army[H
13.Alien vs Predator
14.Speci al Operations Squad (S.O.S.)
15.<<Dragon>>
16.Great BaseCampers Elit Team (GBC*ET)
17.Grade Squad
18.Hungarian Elite Force (hef) www.hef.hu

Kérdésesek:Wing,Easy,PT-6, s'FB, pina

Vasárnap az utolsó határidõ, szóval hajrá klánok....

Hatt
Szerinted mirõl szól 1 forum?
Lehet téged nem érdekel de mondjuk másik 40-50 embert igen.
Már meg ne haragudj de fenyegetsz mindenkit hogy jujj Borgot hivom, eléggé nevetséges amit csinálsz. Engem is sokminden nem érdekel azok közûl ami a forumon zajlik és mégis át tudom lapozni. Amelyik hozzászolás viszont már már trágár azt értem hogy törlésre kerûl de hogy minden kisebb nagyobb vitába kénytelennek érzed hogy beleszolj, akárcsak Borg nagy mestered.

Elastic An-usZ Boys

Üdv! Segítséget kérnék!

Az eredeti SpecForce kieggel kb 2 hete nem tudok játszani (elõtte ment kb 2hónapig)Invalid cd key hibára hivatkozva nem tudok csatlakozni.
Újrainstalláltam úgy sem jó.Próbáltam kézzel beírni a cd keyt a regeditben akkor sem ment.Nincs a kiegészítõhöz egy KEYCHECK mint az alap BF2-höz?
Egyszer már problémázott akkor a BF2 ERGC-jében lévõ számsort másoltam át akkor segített, most az sem
Valami ötlet? Bármit elfogadok
Végigböngésztem a fórumot de általában csak a BF2 lemezre vannak megoldások a kiegészítõre nem találtam
schrank
nnna az a sok ratyi tank aminek leesik az ágyúgolyója 30 m után meg azok a szar bazookák amivel csak kartávolságból lehet eltalálni a járgányokat az okádék csapatszállítók a nevetséges hernyótalpukkal meg a kerekével <#hehe> na majd kivárjuk hátha jó lesz <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

leveskocka
remelem lesz kiralytigris is:)
schrank
nyárra jönnek ki az elsõ igazi nagy mod-ok , arra kiváncsi leszek hogy a 32-es mapokon a helik helyett lesz -e repcsi és ha igen hol fog felszállni <#fejvakaras> na és ott nem ratyi lézeres gecikkel bombázni meg légvédelmizni ott majd én leszek az AA király <#hehe>

Frankie
wtf sry a duplázásért

Frankie
Nem tudjátok kb mikor lesz várható II. VH-s mod BF2 alá?
Mert azt látjuk, hogy készül pár de mikorra? <#nemtudom>

Mersant
<#eljen>

szevasztok. tudnátok olyan oldalt mondani fõleg magyar , de lehet angol nyelvü is, ahol (tippek/trükkök helire, repcsire... ) vannak? mármint vezetésre vontakozóan :)

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

DummyBoy
Az ilyen meccsleíráskból csinálhatnátok rendszert :) ... tökre élvezem olvasgatni õket :) Fõleg így melóban ... Meghát okosodhat is belõlle az ember ...

Tegnap Magyar Ranked I-en (asszem 64 fõ, 250-es ping ... az lesz az ... :) ) volt rá példa, hogy nem is néztem a pinget csak beléptem, megnéztem a squadokat, majd joinoltam az egyikbe ... erre elkezd angolul poénkodni a leader ... na mondom viccelõdjünk ... erre figyelem a pingeket ... elég kevés magyar volt rajtam kívül, ha volt egyáltalán ... na mindegy a lényeg az hogy a Filmmúzeumos diavetítés ellenére is maradtam mert olyan király squadplay-t csapattunk amit már régen :) Nem csak a mi squadunk, hanem volt másik jó squad amivel lehetett együtt taktikázni, elterelni meg ilyeneket :)

Király volt ... egy darabig ... utánna meg elszálltunk a szerverrõl mint a gyõzelmi zászló ...

Oké,csalt,beismerték,megbeszéltük,váltsunk témát mert kezdem unni...

schrank
én egyszer voltam hálópartin amikor beköttettem a netet és az okosok úgy beállították a hálózatot hogy egy hónapig nem tudtam ftp-zni meg online játszani sem vagy ez a szolgáltató fassága volt mert egyszercsak magától megjavult hozzá kell tegyem ez az éppen esedékes akciós ingyenes hónapok egyikén történt a sávszél megvolt mert web-rõl lehetett tölteni de ftp-nél azt írta ki kapcsolathívási hiba a játékoknál meg nem látta a szervereket a game az ASE látta de nem lehetett felmenni <#nemtudom>

Bocsánat, részemrõl is lezárva, de épp az elõzõ üzenetet gépeltem, amikor te beírtad, ezért még nem láttam....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Többen is megfogalmazták itt a saját véleményüket, remélem nem baj, ha én is megteszem. (annak ellenére, hogy nyomatékosan megkértek, hogy ne tegyem)
Én nagyon tisztelem a JCSR csapatot, szeretek velük gyakorlatozni, és szubjektív véleményem szerint vitán felül õk a legerõsebb magyar csapat.
Azonban amit Wolfi tett, én azt nem bírom másként szemlélni, mint nagymértékû emberi gyengeséget, és ezen semmit nem változtat hogy sikeres volt-e a próbálkozása vagy nem, hogy kíváncsi volt-e, vagy tesztelte, hogy CB meccseken lehet-e csalni. Nem érdekel. A szándék a lényeg, és mivel az emberölési kísérletnél is a szándék kerül büntetésre, (holott ugye senki nem halt meg) jelen pillanatban kicsit sem irigylem a JCSR (általam nagyrabecsült) tagjait.
Nem egyszerûsíti a helyzetet az sem, ahogy megpróbálták eltitkolni a dolgot, de ezzel a szememben õk is besározódtak. Le a kalappal a bajtársiasság eme példája elõtt, de szerintem nekik is tisztában kellett lenniük azzal, hogy ha részt vesznek az eltussolásban, és kiderül, az nem vet majd jó fényt rájuk sem.
Azonban ha mindez a mi klánunkban történt volna valakivel, abban az esetben én nem óhajtanék azzal az emberrel többet játszani. Vagy õ menne, vagy én.
Remélem a JCSR csapat nem veszi rossznéven, hogy õszintén elmondtam, amit gondolok, semmi bántó szándékom nem volt vele, de .... kikívánkozott.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

DummyBoy
Hmmm ... Win-es hálót nem tudtatok csinálni? Mert ha az nem megy akkor valszeg csak úgy fog menni ha szólltok valakinek hogy egyszer mutogassa meg ...

Lényeg: szükséges 2 gép (gépenként minimum 1 hálókártya ...) ... Ha BF2-zni szeretnétek rajta akkor feltételezem van benne normális ... tehát kell még egy UTP Cross kábel (Vagy keresztkábel ... ha Patch vagy PECCS :) kábeletek van azzal nem valószínû hogy menni fog ...) ...

Bedugjátok a két gépbe a kábelt, majd megnézitek, általában szoktak ott zöld meg sárga ledek világítani/villogni ... (Ha nem akkor gáz van ...)

XP: Hálózati kapcsolatoknál ott van hogy Helyi hálózat, (vélhetõen csatlakoztatva) ... ha van egy piros X az sem jó ...

Elsõ próbaképp próbáljatok itt Tulajdonságok\beállítások\TCP/IP Protokoll beállításainál beállítani 2 IP címet : Legyen mondjuk 192.168.1.1 és 192.168.1.2 például, az alhálózati maszk pedig: 255.255.255.0 ...

Ha megvan és látja egymást a két gép (Lehetõleg a Munkacsoport is legyen egyforma ...) akkor próbáljátok meg a BF2-t ...

schrank
nnnna a c4 lámi <#vigyor5>

Ez kurva jo ennyit nem röhögtem még soha egy forumon!
"milyen hülyeségeket irtok ide eszméletlen" <#guluszem1><#taps><#nyes>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

schrank
ha ide írtál akkor valszeg van neted az online játék még törtnél is <#oooo> összehasonlíthatatlanul jobb mint "édeskettesben" bot-közönséggel <#nemtudom> úgyhogy nem tudom mi itt a probléma mert az általad feldobott témát csak nehezen lehet végrehajtani <#duma>

szevasztok
nem tudjátok hogy kell összekötni hálóba két gépet hogy kettõ gépen tolhassuk és mit kell beállítani a hálózathoz mert van kábel de nem megy. köcce
csátok
DummyBoy
Az a baj hogy az SZVSZ nem kellett volna flém ... normálisan is meg lehetett volna próbálni kiugrasztani a nyulat a bokorból ... és akkor más lenne a hangulat, tények meg ugyanazok ...

Erre szerettem volna kilyukadni ...

TS Zolly
Nem fáj, sõt nagyon köszi a valós infok közzétételének az elindítását. Félre lettünk vezetve Wolfi ügybe.

Egyetlen dolgot felejt el mindenki ami nem mellékes. Mégpedig azt, hogy 2 név kikerült a nyilvánosság elé, egy pedig nem. És itt lép be az emberi tényezõ. JCSR és Donc szerepe. Farockot ezerszer jobban becsülöm, mert vállalta a hülyeségét a nyilvánosság elõtt. Õt nem kérdezte meg senki, hogy te fiacskám a kíváncsiság hajtott vagy a bajt kerested magadnak? Mindenki egyenlõ de vannak egyenlõbbek! És ez az amit nem tudok elviselni. A JCSR érdeke úgy kívánta, hogy ne derüljön ki, mert ezzel õk is besározódnak. El lett sumákolva. Más nem számít. Az indok sem számít. Ezek után mindenki mondhatja, ha csaláson kapják, hogy dehát tanítónéni, csak kívácsni voltam, amúgy rendes gyerek vagyok. És mit csináltatok volna, akkor ha aktív a global ban a szerveren és Wolf banlistára kerül. Írtok a PB-nek, hogy ugyan ne tessék már komolyan venni, hiszen még fiatal és kíváncsi a lelkem... Ez az egész egy kicsit abszurd nem? Mindent meg lehet magyarázni úgy, hogy ne tûnjön durva dolognak. Látszik az fontosabb nektek, hogy legyen egy jó repülõsötök, mint az, hogy megválogassátok az embereket akivel játszotok. Ti mit szóltatok volna ha a nagy BF1942 idején ahol nem kis eredményeket értünk el egyszer csak rajtakapják valamelyikünket kíváncsiságból elkövetett "csaláson"? Egyik pillanatról a másikra szertefoszlott volna mindaz amit letettünk az asztalra és senki de senkit nem érdekelt volna az, hogy mit csináltunk egy CB ladderen vagy egy bármilyen kupán.
Egy lett volna fontos mindenkinek. Az hogy csaló van köztünk és hányan megmondták meg így meg úgy. Igen, nagyon jó játékosok vanna a JCSR-be. Ezt nem vitatja senki. Csak amikor már azt sem tudjátok, hogy kiben bízhattok, hogy nem csinál hülyeséget azzal már kiszolgáltatjátok magatokat a publicnak és a közvéleménynek. Ez van akkor, ha megpróbáljátok felszívni a szcenebõl válogatás nélkül a skilles emberkéket. Nem ettõl lesz jó csapat a JCSR. Attól ha majd tudja kezelni a Wolf féle dolgokat. Aki szerint meg mocskos fröcsögés amiket írok az talán ugorjon neki mégegyszer annak amiket írtam. Õszíntén leírtam mi volta a célom az egésszel amit elindítottam.

Ha valakinek hatalom van a kezében élni vele jó dolog. Visszaélni aljasság.

Kornél:
Édesanyádat nem említettem semmilyen vonatkozásban. Ha figyelmesen elolvasnád amit írtam neked világosan észlelhetõ, hogy a saját anyámnak mondalak meg.
Erre te írtál egy olyat, hogy majd lefordultam a székrõl.

Nem kéne felületesen elolvasni a másik írását, mert igen csak félrecsúsznak a dolgok és a végén úgy járunk, mintha szájról-szájra terjesztett dologról diskurálnánk.

Running:
Nem kell rögtöna fõguruhoz szaladni ha értelmes emberek megvitatnak valamit egy fórumon. Neked nem kell azonnal pánikba esni. Szerintem nem történt semmi baj. Igen kiugrasztottam a nyulat a bokorból. Ehhez egy kis flém kellett. Fájt valakinek?

az ünnepi kaki...

Most muszáj ezen az ügyön rágodni ?
Most ha megint csalna pb egyböl kidobná kicsit gondolkozatok már emberek

Engem utobi idöben rohat sokszor kidobál pb minden féle ürügyel azt birom ha fenn vagyok egy publik szerveren és magasan vezetek egyszer csak leesek a szerveröl :(

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

DummyBoy
Sajnos a szûk kör itt egy kicsit kitágul ... Van a szûk kör amive a régi, ismertebb BF-esek tartoznak ... azután kicsit kitágul velünk, akik csak publikolnak és sajnos itt a harmadik rész is ... mert ugye itt van "csõcselék" is ...

Egy kicsit zártabb fórumon valszeg teljesen más hangnemben folyt voltna le a dolog ...

Kéne kicsit más téma is ...

Van még olyan játékos köztetek aki benne lenne egy kis PRMM vagy Allied Intent háborúzgatásban?

Danee
Wolfguy már nincs NT-be.. legalábbis ugy tudom

Beers
Személyszerint nekem nincs bajom a JCSR-el,de megpróbálta használni!
Az részlet kérdés,hogy nem sikerült neki!
Itt a szándékot kell "jutalmazni"!
Megértem Rodatot,saját szemszögébõl DonC-t is,ezt azonban nem így kellett volna lekezelnie!
Szerintem pont ez miatt fogják megkérdõjelezni a NT-t!
(ez a saját véleményem volt,nem a CoR kláné)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Én ,,véresszáju,, vagyok minden csit vagy más kecseg dologba 32 évesen. Ne magyarázd be nekem, hogy ha letudta szedni az illegális progit, de nem tudta aktiválni. Hüje azért nem vagyok. És itt nagyon sokan. Nevetséges dolgot hordtok itt össze-vissza, de mivel próbáljátok megvédeni Wolf barátunkat, ezért felnézek rátok. Ez egy igazi csapat, kik nem hadják sz@rba az egyik csapat társukat. Le a kalappal. Jól teszitek. De csit, az akkor csit marad, ha használta, ha nem. PB elkapta, tehát csalo. Nem kell magyarázkodni, hogy csak egyszer, kiváncsiságból. Ezt irta Farock barátunk is. Tehát, akit a pb elkapott, azt tisztára lehet mosni, csak kiváncsiság dumával. És még a file hibás klántársamat akarta pár ember meghurcolni. Részemrõl Wolfi csalo, és az is marad. DE! Nem ez cseszi a csörömet. DonC egy nagyon jó fej, ismerem már pár éve, löttük egymás soxor halomra, NT-be való részvételkor még dumáltunk is. Minden tiszteletem az övé. Mikor beirta ide és a bf.hu oldalaira a két csalot, akkor mi már tudtuk, hogy a JCSR soraiba csalok ( jól látod többes számba irtam ) vannak. Oszt az egyikrõl kiderült, csak file hiba. Maradt egyí személy. Nevét is tudtuk. Aki olvassa rendszeresen ezt a fórumot, és a bf.hu-t, az tudja, mi ketten Murryvel megkérdeztük, miért csak két név lett publikálva. Magyarán DonC elpróbálta titkolni a csalo nevét. Kérdésem: Miért? És ezt kérdem a JCSR vezetõitõl is. Miért? Ez egy szük kör, megérdemlünk szerintem annyit, hogy megtudjuk a közénk férközött csalok nevét. Bocsáss meg DonC, csalódtam benned de nagyon. Várom válaszod.

Danee
Én is beszéltem már vele, tuti hogy igaz amit mondd!

Erdos: ne is engedd!