Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
uhh szegény...gratulálok a gyökérnek, amelyik odaültette...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Ez egy másik topicból van, de szerintem nagyon ide illik.

Fiatalkori reflexfejlesztõ<#mf2>
ez az

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

schrank
de milyen áron szerzed meg <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

FCH kari
hmm ami pontokat csináltam tegnap arany ezüst stb az mind meg is van

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nekem is hasonló problémám volt tegnap délelõtt 9-tõl nem volt frissítés az EA szervereken, de ma reggelre minden helyre állt és amit szereztem és amit ti is szereztetek azt meg kellett hogy kapjátok. Frissült a bf2s.com is.

TS Zolly
Hát vagy megkod, vagy nem. Isten, vagyis akarom mondani, az ea szerverek utjai kifürkészhetetlenek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Van egy hülye kérdésem: Amiket összesed az ember pontot meg minden jot az majd ha jó lesz az EA server akkor megkapjuk????????????????????????
vgez
vagy olyan szerveren szerezted ami csak látszólag ranked, mert ha nem tartja a kapcsolatot az EA fõszerverrel akkor hiába volt, elvesztek azok a pontok stb. <#conf>

Running
Köszönet Drangnak amiért megpróbálja tartani bennem a lelket, valamint csapatával együtt mégis részt vesznek a kupán. Sok sikert és jó meccseket kívánok nektek!!!

Running
1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
8. Corps Of Rebels (CoR)
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)
10.Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
11.Punisher Clan Elite Force (PCEF)
12.Hungarian Barmy Army[H
13.Alien vs Predator
14.Speci al Operations Squad (S.O.S.)
15.<<Dragon>>
16.Great BaseCampers Elit Team (GBC*ET)
17.Grade Squad
18.Hungarian Elite Force (hef)
19.Thunderforce Multigaming Clan (t4ce)

Kérdésesek:Wing,Easy,PT-6, s'FB

Danee
nekem meg nem adja meg azt a 15 aranyat meg vayg 1500 pontot amit ma este összeszedtünk 😊 huhh milyen öldöklés volt

Hali

Szeretnék játszani az SF kiegészítõvel, de ma nem engedtek fel a szerverek, mondván, hogy nem érvényes a CD-key-em. Az alap BF2-es szervereken egyébként tudok játszani.
Az alap BF2 eredetiben van meg, de bevallom, a kiegészítés már nem eredeti. Eddig ezzel a nem eredetivel is tudtam játszani. Csak ma nem sikerült...

Tud valaki errõl mondani valamit? Frissítették volna szervereket, vagy sikerült olyan CD-key-eket generáltatnom, amiket már mások éppen használtak volna?
Van másnak is ilyen problémál?
Elõre is kösz a választ
Halljátok kétszer kaptam meg az ejtõernyõs szallagot szóval tényleg van valami gebasz és nem tudjátok mikor lesz jó?<#help><#help><#help><#help>
Nekem sem adja meg a Basic Explosives Ordinance Badge már 3 napja!
Pedig minden nap megszerzem! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ERykk
Mit izgultok mán?
MAj megdja, lehet megint szaraxik az ea-nál vlmi.Ez már heti dolog, meg kell szokni....

Jancsik
nekem se adja meg

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Fiuk miért van az hogy ma vettem meg a játékot de játszok és nem kapok pontot a játékban már kitüntettk de nem érzékeli a bf.Mi lehet a baj?
Jancsik
lehet hogy a sok pontom miatt, mert sokat szereztem, azt beszart biztos az account szerver tõle 😄

frx Zozo
Sajnos nem a szerver dobott ki, hanem a saját inkorrekt csapattársaid.
Én már régóta bannolok minden punisholót azonnal, hogy elkerülhetõek legyenek az ilyen esetek. Majd megtanulnak normális ember módjára játszani, vagy mennek külföldre. A bant egyébként a szerver ilyenkor csak az adott körre adja szerencsére. Volt már eset, hogy nekem kellett saját magamról levenni, jó vicc...

Hatt
Igény szerint😄

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Nem tudni semmit...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A patchban lesz új pálya?Szeretnék egy városi pályát mint a Sharqi vagy a Karkand amiben a kínaiaik vannak.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

ERykk
Nekem frissit normálisan, semmi gond vele...

Jancsik
nem errõl beszélek
ismerek vagy 5stat oldalt, de az oldalakkal van a gond.
hanem ami a játékon belül van, az nem frissít már 1 napja kb 😞

Sõt! <#vigyor3>

-tRs-Landor

FCH kari
itt ni😊ezt probáld meg elég gyakran frissit

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Ha lenne esetleg valakinek kapcsolata az EA HU rankedszerver üzemeltetõivel hatna rájuk?Vagy tudja az elérhetõségüket?Most játszottam és kidobtak TK miatt.Na nem volt szándékos de Karkandon vann olyan szitu amikor elkerülhetetlen,hogy ne csak az ellenség kapjom a kézigránátból mert az mégis egy közelharc.Jön mondjuk 5 amcsi az elsõ zászló felé és 2 mec akarja feltartóztatni és belefutnak a gránátba amit a USMC-nak címeztem meg utosó csep volt amikor 2 vagy három amcsi jött azon a szûk sikátoron én meg a PK-val leszedtem õket de befutott közénk egy mec és azt is megöltem hát hamar kidobtak de ez nem igazságos.Nem életszerû.Ha a vétlen áldozat nem bocsájt meg akkor sokkal jobb ha a bûnös is meghal és elvan intézve.15 sec pihi azt kész.Van szerver amin ez van.Más szerveren meg kivan írva aki rámegy a saját társa által kitett aknára egy jármûvel akkor nem azt dobják ki aki lerakta az aknát hanem aki ráment.Most meddig tart a bünti?Mert végre 64-es pálya volt magyarokkal ezért ment a voip.Jó volt de nem tartott sokáig.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

ERykk
<#boxer>

tomee14
na sztem a cod jobb

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

arty
sebességteszt program battlefield2 alá ... lefut és kapsz egy számot, h mennyi képkockát tud kipréselni a géped az aktuális beállitásokkal 1 másodperc alatt

fõleg hardverbuziknak ajánlott 😊) nagyjából értelmetlen.

Forza.

Svindler
Úgy lehet amikor a raszta gyereket faggatják? <#bee1>

PT-6| Rodat

schrank
ez micsoda magyarul kérjük ! ide nem a hardware buzik irogatnak mint a wow-osok meg a cod-osok <#nyes>

Cream78
Jah, bocs este van leesett! A bf2 az elsõ! A cod segít kikapcsolódni+BF2 után ideális levezetõ....<#eplus2>

arty
Battlefield 2 Benchmark prg:

BF2BENCH for 1.12

- a bf2bench.bat szerkesztendõ értelemszerüen a benne lévõ kommentek alapján
- szintén szerkesztendõ a bf2bench.demo fájl, méghozzá a felbontás állítható itt be ...

forrás: anandtech.com

Forza.

schrank
mert kecseg CoD-os lettél <#nyes>

Cream78
Áruló? Mé?<#nemtudom>

uHs Gerzson
EA pénzpolitika 😊 amugy mindegyikel nyomni fogom fõ a változatóság 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jancsik
nektek frissíti a pontjaitoka?
mert nekem már 1 napja nem frissít a bfhq<#gunyos1>

schrank
hú kiváncsi leszek kibõl milyen mod-os lesz ha kijönnek vagy addigra a kecseg EA kidob egy mégujabb BF-et aztán muszály lesz megvenni mert azzal fog játszani mindenki <#miaz> de ezt már eljátszották a vietnám-nál habár ott kellett is <#hehe>

schrank
kuss áruló <#hehe>

Frankie
van pár ember itt akinek nem ártana a száját kimosni szappannal 😊

Hatt
BFV scene?😊 Kétlem hogy bedöglött volna. Lemaradtam valamirõl?😊

Elastic An-usZ Boys

Elég szar érzés lehet, ha már a személyeskedésen kívül nincs más érvelnivalód a témában. Neonak és Echonak sincs túl jó véleménye a dologról csak õk nem konfrontálódó személyiségek és békés emberek. Én nem ilyen vagyok. Na bumm. Érdekes, hogy kijövök velük. Azt nem mondanám, hogy szeretnek 😊) Tudod én mindig tisztelem a vitapartnerem és elfogadom az észérveken alapuló véleményét úgy, hogy nem személyeskedem és megpróbálok a témára koncentrálni.

az ünnepi kaki...

Hatt
Pihi szuszi.
Mond zsépen utánnam, szúszá.<#papakacsint>

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
BFV-ben több napos flémek mentek de az nem ettöl döglött meg hanem a BF2 miatt 😊 BF42-ben is voltak szép idöszkok igaz akkor még nem voltam aktiv játékos és olvaso így azaz idöszak kimaradt 😊

DummyBoy
Hmmm ... deja-vu ... anno nem hasonló dolgok miatt döglött be az ET scene? Vagy a BFV? ...

Bár én sokmindenrõl nem tudok ... csak külsõ szemlélõdõ és olvasója voltam anno ez ilyesminek ... azután befejeztem ... Mindkettõt ... mostmár mindhárom lesz lehet ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Cream78
Kéne egy FIKA topic! Ott lehetne egymást köpködni! Nem hiszem el, hogy ez kell legyen a fõ téma!<#levele>

Ilyen hsz.után és még ti vagytok felháborodva mert törli

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hát csodálkoztok ha running le akar mondani ?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TS Zolly
Csak megemlíteném, a CoR-nak van Eve Online szekcioja is. De a fránya tagok nem irkálnak ide a játékról. Most megyek és lecseszem öket.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy