Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
nemértem ,nemtesztelik le azt amit csinálnak hogy jó-e vagy direkt köcsögösködnek ,hogy legyen mirõl beszélni és várjuk az uj pöccsött?
www.czekoart.hu
aut viam inveniam aut faciam
Végre nincsenek ugribugri krumplidobálók.Átvették a helyüket a PKM-lámák...<#shakehead>#shakehead>
Olyan brutál erös lett a support(föleg a PKM),hogy szinte ködhatárról lehet pötyögtetni az ellent...Kéne még adni melléjük egy law-ot és simán BFV1.0 érzést kapnánk...
Sejtettem,hogy nem tudnak úgy kijavítani valamit,hogy ne bénáznának el vmi mást...<#mf3>#mf3>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Csak nekem van kb 10 peccselt ranked szerver?
A másik pedig az lenne hogy most ranglépések is várhatoak? Mert benn voltam egy szerveren és láttam hogy ferencfarkas és csaba is játszik a gs.bf2 böl, akiknek elég spécin nézett már ki a rangjelzésük (asszem ezüst téglalap volt).
Nekem viszont 45000 ponttal nem változott semmi.
Erröl esetleg tud valaki valamit?
Mellesleg érdekes lesz ezentul helivel "repülni".
Gyengitették nagyon, leszedi könnyen a hökövetö, csak 8 rakétát kap (mindegyikkel el kell hogy találja a tankot ha szét akarja szedni) és a tv rakétárol már ne is beszéljünk. Sztem 60 %át repüli mint az elözö ráadásul zavaro hangot is adtak hozzá.
SoG TeeMeeee
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
ez teccik<#hehe>#hehe>
egyébként nem hiszem, hogy a repülõsõknek, meg a heliseknek azért annyira kellene félniük. hát egy kicsit ügyesebbnek kell lenni ez után. nem a kényelmes "meresztem a seggem a helibe és szétfreggelem az agyam, és ha csipog a szar, akkor dobok egy flairt" stílus lesz. el kell kezdeni igazán megtanulni ezeket használni.
most válik el szerintem, hogy ki volt tényleg jó heli/vadász pilóta. részemrõl asszem ezentúl kissé hanyagolom ezeket a jármûveket<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
( 😉 )
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ilyen marhaságokon má ne vesszetek össze!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyenlõre még alaprangom van, szal nem tudom a fegyvereket megnézni.
Repülés: Bombázó felejtõs... Egy közepes pilóta lehetetlen szögbõl is ki tudja lõni. Viszont ha a közelben van saját akkor annak annyi...
Mobil AA : Ezidáig mindenki a repcsiért futott, most mindenki a légvédelembe rohan!😄DDD 2 Kubra Dam mapon keresztûl szinte alig jött valaki oda a repcsiért!😄DD
A vadász: Na ez egy fokkal jobb , lehet trükközni, bár egyszer leszedett az amcsi AA az elsõ bázisról, amikor én kb. a gátat átrepülve mentem volna javítani...
Helikoptet: No Comment!😄 Valahól az ingyenfrag szinvonalára "emelték" fel!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
amúgy tényleg az AT-nek még 1 botfegyver kéne, és full sg kaszt lenne 😊
(ugye oneillék is mp5-tel lövöldöztek az elején, bár elsõ részben egy stingert is beleküldtek Halálsiklóba, szal jöhetne azis 😊)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
fushe pass-on egyszerüen képtelenség volt eljutni a közepéig helivel😊
mindenki stingerben meg linebakkerban alázta a levegõben lévõket😊
██
amugy dolgoznak mar az ugyon a fiuk, csak nemtom miert kell ezert shutdown nyomni 😊
"EAGames.com is temporarily unavailable.
During the next couple of hours, we'll be busy upgrading our equipment and providing maintenance to our site. We're making sure that EAGames.com continues to be the best place to play on the Web!
We apologize for this temporary inconvenience and appreciate your patience. See you soon!"
Múltkor játszottam külfüldi serveren, MEC support, karklandon ... egyedül voltam support ... szedtem is az ammo pontokat ... következõ körben a hotel elõtt 7!!! support rohangált 😞
Viszont ami tetszik, hogy tényleg kevlsbé szór a PKM <#violent>#violent>
Üröm az örömben .. ez a qrva tûzfal 4-szer fagyasztotta meg már megint a gépet ... Megváltozott a BF2.exe ezért blokkolta ... nyomom, hogy engedélyezze, látszólag ok is minden, de Connecting to Acc servernél behal 😞
A legszebb az, hogy be van állítva, hogy a BF2-nél NE figyelje a component changes-t 😞 <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
mert azzal mindig csak gond volt, foleg a linuxossal...
amugy meg gyakran chekkold a largedownloads.ea.com pubi konyvtarat
mivel ezek a kliensek se hivatalos oldalrol szarmaznak, semmi se garantalt 😊
de az igaz h. mukodnek, mert van mar csomo 1.2-es szerver es hajnal 4 ota mar lehet vele tolni :>
es az --->incrementalt<--- szedjetek, ne a full patchet, mert az csak azoknak jo, akik ujraraktak a gammajukat...
Flatline: elvileg a hit pontjukat lentebb vették, de ez inkább dogfight-ban fog jelentkezni mert te mint infantry a földön szerintem nem fogsz ebbõl sokat észrevenni.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Elastic An-usZ Boys