Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
fent voltam server-en minden lámi sniper volt meg AT unlock ráadásul zatar wetland-on <#idiota> ami tetszett hogy az APC sokkal jobban sebzi a heliket mint annak elõtte a tunguskától meg jobb félni gyalogosan is mert már nem csak mellé lõ az embernek <#bdead> de igazi tapasztalatokat majd csak a magyar szervereken lehet gyûjteni mert a német isisek másképpen játszanak <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
mé, ennyire erõs lett a support? monnyuk eddig is találkoztam olyan playákkal aki pkm-mel, vagy más support fegyverrel lõttek le meglepõen messzirõl.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

M60 POWA 😄DD

-tRs-Landor

koschwarz
jé, télleg szarul írtam<#wave>

Kovács legény
errõlbeszélekénismármióta😞
nemértem ,nemtesztelik le azt amit csinálnak hogy jó-e vagy direkt köcsögösködnek ,hogy legyen mirõl beszélni és várjuk az uj pöccsött?

www.czekoart.hu

ti meg már akkor le is? honnan? vagy csak én vagyok lúúzer?

aut viam inveniam aut faciam

vsly
Hát az érzelmeim vegyesek az új patchcsel kapcsolatban....
Végre nincsenek ugribugri krumplidobálók.Átvették a helyüket a PKM-lámák...<#shakehead>
Olyan brutál erös lett a support(föleg a PKM),hogy szinte ködhatárról lehet pötyögtetni az ellent...Kéne még adni melléjük egy law-ot és simán BFV1.0 érzést kapnánk...
Sejtettem,hogy nem tudnak úgy kijavítani valamit,hogy ne bénáznának el vmi mást...<#mf3>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

arty
helik gynegitése/AA erõsítése - végre!

Forza.

Lenne pár kérdésem:
Csak nekem van kb 10 peccselt ranked szerver?
A másik pedig az lenne hogy most ranglépések is várhatoak? Mert benn voltam egy szerveren és láttam hogy ferencfarkas és csaba is játszik a gs.bf2 böl, akiknek elég spécin nézett már ki a rangjelzésük (asszem ezüst téglalap volt).
Nekem viszont 45000 ponttal nem változott semmi.

Erröl esetleg tud valaki valamit?

Mellesleg érdekes lesz ezentul helivel "repülni".
Gyengitették nagyon, leszedi könnyen a hökövetö, csak 8 rakétát kap (mindegyikkel el kell hogy találja a tankot ha szét akarja szedni) és a tv rakétárol már ne is beszéljünk. Sztem 60 %át repüli mint az elözö ráadásul zavaro hangot is adtak hozzá.

SoG TeeMeeee

joebacsi
<#worship>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pyotr
okultnyelvészekneklegközelebbigyirom😊

&#9608;&#9608;

Me0w
Neked meg elarulom, hogy a flair az szimat magyarul, amire te gondolsz az a flare. De mindegy 😛

Together we'll fly someday...

koschwarz
igenis!

<#crazya><#hehe>

koschwarz
"Ezidáig mindenki a repcsiért futott, most mindenki a légvédelembe rohan!😄DDD"

ez teccik<#hehe>

egyébként nem hiszem, hogy a repülõsõknek, meg a heliseknek azért annyira kellene félniük. hát egy kicsit ügyesebbnek kell lenni ez után. nem a kényelmes "meresztem a seggem a helibe és szétfreggelem az agyam, és ha csipog a szar, akkor dobok egy flairt" stílus lesz. el kell kezdeni igazán megtanulni ezeket használni.

most válik el szerintem, hogy ki volt tényleg jó heli/vadász pilóta. részemrõl asszem ezentúl kissé hanyagolom ezeket a jármûveket<#ravasz1><#hehe>

TS Zolly
Nyasgemet pedig tessék ezentúl egybe irni, hogy a kakas csipje meg! <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Te kecseg linebakker ;D

joebacsi
TE NESZÓJJÁBE, KÖZÖD??!!

( 😉 )

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nö:

koschwarz
meow, zolly: <#puszi><#law><#love11>plíz

ilyen marhaságokon má ne vesszetek össze!

joebacsi
igazigaz...énkérek elnézést 😊

joebacsi
nálunk spec minden mobil aa az tunguska...magolja be az az ilyen hülye neveket, akinek vanrá ingerenciája 😊

Me0w

T4CeOBiNet noob
..frencsip..

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
..fencscsip.. <#bohoc>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

TS Zolly
Nyas gem nem egybe vam? Nyasgem. Igy. Kerestem a helyesírási szótárba, nem ismer ilyen szót. B@zmegre az openoffic azt irta, nem illik ilyent leirni. Nyasgem kiejtve ugy hallatszik, hogy egybe kellen irni. De ha a szó, vagy szavak eredeti állapotát nézzük, akkor külön. Nyald ki a seggem. Itt viszont határozottan különválasztható a szavak. Pubi az meg a Torgyán doktor.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
Nah kipróbáltam!😄
Egyenlõre még alaprangom van, szal nem tudom a fegyvereket megnézni.
Repülés: Bombázó felejtõs... Egy közepes pilóta lehetetlen szögbõl is ki tudja lõni. Viszont ha a közelben van saját akkor annak annyi...
Mobil AA : Ezidáig mindenki a repcsiért futott, most mindenki a légvédelembe rohan!😄DDD 2 Kubra Dam mapon keresztûl szinte alig jött valaki oda a repcsiért!😄DD
A vadász: Na ez egy fokkal jobb , lehet trükközni, bár egyszer leszedett az amcsi AA az elsõ bázisról, amikor én kb. a gátat átrepülve mentem volna javítani...
Helikoptet: No Comment!😄 Valahól az ingyenfrag szinvonalára "emelték" fel!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
az nem lézer, hanem valami molekuláris gyorsító bizbasz, ami valami spéci frekvencián rezegteti a lövedéket, hogy áthatoljon a Kull harcos testpáncélján <#ejnye1>
amúgy tényleg az AT-nek még 1 botfegyver kéne, és full sg kaszt lenne 😊
(ugye oneillék is mp5-tel lövöldöztek az elején, bár elsõ részben egy stingert is beleküldtek Halálsiklóba, szal jöhetne azis 😊)

Me0w
De hogy lehet ilyet irni, hogy linebakker? Milyen bakker? Johogy nem Linebazze.

joebacsi
it iz dö biginin of ö bjútiful frendsip <#bohoc>

Új pályát is raktak a pacsba?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Me0w
Anyad a pubi majomivadek.

Pyotr
nyas gem pubi

&#9608;&#9608;

TS Zolly
Nem egyszerübb a bredli? <#vigyor><#vigyor>

Me0w
Megis mi az a linebakker? Ha a Linebackerre gondolsz, akkor meg ird le normalisan.

Pyotr
itt van egy ip:80.64.134.68:16567
fushe pass-on egyszerüen képtelenség volt eljutni a közepéig helivel😊
mindenki stingerben meg linebakkerban alázta a levegõben lévõket😊

&#9608;&#9608;

SLYTHOMi
jah, persze, akkor nem raktam volna ki :>

amugy dolgoznak mar az ugyon a fiuk, csak nemtom miert kell ezert shutdown nyomni 😊

"EAGames.com is temporarily unavailable.

During the next couple of hours, we'll be busy upgrading our equipment and providing maintenance to our site. We're making sure that EAGames.com continues to be the best place to play on the Web!

We apologize for this temporary inconvenience and appreciate your patience. See you soon!"

koschwarz
de gondolom a 300-ás megás peccs is müxik..., úgyis meg kell hogy legyen. bár nekem még nem kellett 1xse újrarakni a gammát.

DummyBoy
Ezt a support dolog elég 2oldalú ... azért hagytam abba a medikezést, mert minden láma (Én is ...) medikként szaladgált ... beléptem egy sqadba abban volt 3 medic meg egy specops ... support meg alig ...

Múltkor játszottam külfüldi serveren, MEC support, karklandon ... egyedül voltam support ... szedtem is az ammo pontokat ... következõ körben a hotel elõtt 7!!! support rohangált 😞

Viszont ami tetszik, hogy tényleg kevlsbé szór a PKM <#violent>

Üröm az örömben .. ez a qrva tûzfal 4-szer fagyasztotta meg már megint a gépet ... Megváltozott a BF2.exe ezért blokkolta ... nyomom, hogy engedélyezze, látszólag ok is minden, de Connecting to Acc servernél behal 😞

A legszebb az, hogy be van állítva, hogy a BF2-nél NE figyelje a component changes-t 😞 <#falbav><#falbav><#falbav>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Murry
köszi.

Este warunk lesz, és addigra már fel kell pakolni a szerverünket 1.2-re.

koschwarz
õszintén szólva, én nagyon bírom az m16-ost, szerintem nagyon pontos egyes lövéssel. nekem megy legalábbis vele az egyeslövés. csak ezért a fegyverért szeretek amcsi lenni, és jobban szertem a távolságból vívott lõpárbajokat is, mint a közelrõl gránátlövõs harcot, még akkor is, ha eddig én is sokat használtam. gyakrolni, gyakorolni, gyakorolni!<#crazya><#awink>

SLYTHOMi
server fileok csak akkor kerulnek fel slyra, ha lesz hivatalos verziom,
mert azzal mindig csak gond volt, foleg a linuxossal...

amugy meg gyakran chekkold a largedownloads.ea.com pubi konyvtarat

mivel ezek a kliensek se hivatalos oldalrol szarmaznak, semmi se garantalt 😊

de az igaz h. mukodnek, mert van mar csomo 1.2-es szerver es hajnal 4 ota mar lehet vele tolni :>

es az --->incrementalt<--- szedjetek, ne a full patchet, mert az csak azoknak jo, akik ujraraktak a gammajukat...

koschwarz
naná, ha tankozni akarok, akkor engi vagyok én is. csak azt mondtam, hogy ne csak egyetlen fegyver legyen az aknák ellen. megint lesz így egy kis eltolódás a játékban.

McLaren: megkapod te is a két unlockot
Flatline: elvileg a hit pontjukat lentebb vették, de ez inkább dogfight-ban fog jelentkezni mert te mint infantry a földön szerintem nem fogsz ebbõl sokat észrevenni.

uHs Gerzson
De mivel a péncéljukat levedték több esély van 1 másik gépnek leszedni a másikat.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Looserke
még valami... még jópár nappal ezelõtt adott nekem 2 új unlockot a game amiket el is használtam. Akkor most én nem kapok új fegyvereket az új patchel?? Az alapjáték van csak fennt nekem, de eg jóbarát unlockolta nekem az összes SF-es fegyvert is így most minden unlockom megvan eddig.

uHs Gerzson
NEm tudom nekem eddig nem volt gondom az M16-al csak annyi hogy a gép miat ugrál a célkereszt pontos célzáskor 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pfff, na fasza, eddig is a repcsik voltak a legpowerebbek, és ezt még sikerült fokozniuk....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szerintem mindenképp érdemes hiszen a hivatalos verziót magyar idõ szerint este 18-tól lesz elérhetõ. Európában viszont az idõeltolódás miatt már ma 2:11-tõl tudod leszedni. És frankón elég a 85MB-os rápecset leszedni, mert mûködik.

uHs Gerzson
Ennek a 75% leírtam de jó tudni hogy legalább nem csak én érzem máskép a játékot 😉

Hatt
Én a medicnek nem adnék ilyen durva fegyvert mint ebben a játékban van, vagy egyáltalán el kéne tüntetni a szinrõl. Az assaultnak kéne adni az egyetlen normálissan sebzõ és gyors fegyvert. Pl az m16 vagy aK47. Ez a bummantos cucc egy nagy faszság mindent egybevetve. Ez sajnos soha nem fog megváltozni, a fegyverekkel távolra nem lehet túl jól lõni. Pl. ráközelítek m16-al 1es lövésre teszem és félre hord... Vagy ezt nevezzük szórásnak? A sorozatnál megértem hogy nem találja el a célt de az egyes lövéseknél már nem fogom fel miért van így.

Elastic An-usZ Boys