Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Viszont a hátránya az lett hogy a repülõk nagyon könnyen kilövik és sok freget összetud gyûjteni egy jó pilóta. Szal a mérleg nyelve eldölt a repcsik felé. Az AA jó de azért a repcsit nem tudod leszedni mindig. A heliknek visszont kampec. Még kézi puskával is kitod szedni a heli pilótáját a földrõl ezt most tapasztaltam.
A városi feeling szerintem jobb lett habár nem nagyon lövöldözik az emberek az UAV-okat mindenesetre szép látvány pl karkandon a hotel felett körözõ két UAV. Lehet szavazni melyik repül neki a másiknak. (valószínûlegegyéni kommandózáskor lesz szerepe a kilövésének nehogy felfedezzenek)
Aztán a bummantóst kevesebben használják ahogy észrevettem de rengeteken szaladgáltak support kasztal ugyanis nagyon lehet kaszállni a géppityuval.
Az unlock fegyvereket az alapjátékhoz kapod szal azt mindenki megkapja.
A másik az új sniper puska hangtompítós vmilyen szinten ugyanis ha lelõnek vele nem hallod a dörrenést csak meghalsz és nézed hogy mivolt az...
Egy ip cím ahova érdemes felmenni: 83.216.216.134 alapport
minden pálya van 28-as ping és Német ranked 1.2-es szerver (én itt toltam)
Ja és még az hogy 60e pontnál már 2nd -s alhadnagy rangot lehet kapni és kb 20-30ezer pontonként az újabbakat a tábornoki rangig.
Ha valahol látjátok dobjatok be egy linket pls.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bár tegnap már egész jól sikerült cobrákat leszednem dzsippel... mi lesz most! <#eplus2>#eplus2>
Karkandon az UAV-t nem igen láttam a naptól😊 lehet alacsony grafikán nem is szabad álmodnom arról hogy észre veszem😄
Elastic An-usZ Boys
én mérnökkel vagyok többet és az MP7 megváltás volt😊
ha meg mindegyiket akkor dobd fel az érmét😊
██
Jelenleg mindössze a játékot frissítik de ahogy látom a pb-t nem😄
Lespawnol elém 1 ürge, lövöm hátba mint állat, felugrik megfordul és 1 lövéssel fejbeszed😄
Viva la cheaters
Elastic An-usZ Boys
Érdemes unlockolni a P90-est? Support tényleg annyit javult?
L96A1 vagy MG36 vagy MP7 unlockot válasszam inkább? 😊 (Esetleg valamilyen specops cuccot?)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a delfines dolognál azt hittem, hogy nem lehet majd lõni lefekvés közben. akkor most tulajdonképpen mi változott az eddigiekhez képest azzal együtt, hogy lassabb a lefekvés?
azt is kipróbálhatnád, hogy egy humví vagy vodnyik géppityujával télleg le lehet szedni egy helit melegedés elõtt.
majd még biztos eszembe jut 1-2 dolog<#puszi>#puszi>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mit akartál volna az assaulton még változtatni? szerintem egyetlen hibája a gránátvetõs dolog volt.
télleg, aki tolja már, nézze meg lécci, hogy az aknákat lehet-e továbbra is dobálni, vagy azt is megváltoztatták, mint a c4-et vagy a medpackot????
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
errõl így utólag eszembe jutott, hogy a sniper claymorjainak a hatótávolságát is csökkenteni kellett volna, mert rohadt idegesítõ, hogy a lépcsõ aljához érkezve már felrobbanok egy olyan claymore-tól, ami a lépcsõ tetején van, és ráadásul szinte mindig észre is veszem az aknát, de nem tudok már mit csinálni.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
██
Ez jó, 3-4 patch és UFO csapattal is lehet az aki megveszi a kiegészitõket😄 Csak 1 gombnyomás és minden ellenfél halott. Most vagy mindenkinek kötelezõ lesz megvenni vagy újabb SF szintû dolog lesz. Akiknek csak az alap játék van azok majd lesnek hogy vazze ezek honnan lõttek ki. Eddig is ez volt, mi más következne most.
Elastic An-usZ Boys
Az L96a1 az M24 imádok legjobb barátja lesz hasonlóan jó a találat és sebbzés. A P90 mint AT legtöbb fegyvere szor de pontos lövéseket lehet leadni belõle. A support fegyverek VÉGRE használhatók a sok ugri bugrit csak úgy kaszabolni lehet velûk, de nem kell ugy venni hogy rohadt pontos csak annyira hoogy a másik oldalon lévõ ellenek is legyen esélye. A UAV-t 1 M4 táral lekaptam pontlövésel.
Elastic An-usZ Boys
bár nekem nincsnek nagy tapasztalataim a klános életrõl, meg a horda is "csak" amolyan klánszerû képzõdmény, mégis nagyon szimpatikus nekem a légkör. <#eljen>#eljen>
(Saját tapasztalat alapján)
Elõször is a patchelés már egy más játékokból átvett Updeter rendszerrel történik és már látod is hogy mi történik a gépeden milyen fájlok hova másolódnak. (elképzelhetõ hogyékezetes windowsos néven is mûködni fog ezentúl)
A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)
A játék tesztelése:
Spec Ops: Nem lehet ugorva dobni a C4-et sem Ugrás közben felrobbantani szigorúan a földön sétálva.<#nyes>#nyes>
A SCAR-L nek tényleg van mostmár újratöltéskor hangja
Sniper: Az új sniper fegyvernek valami eszméletlen jó hangja lett (aki nem szerette az is megszereti) A célzás és lövés iszonyat pontos lett.
Assault: A Bummantós (elsõdleges fegyó) frankó lett elég nagy táv után robban fel egybõl a töltet. De közelben csak elpattog és kisebb a robbanás hatóereje.
Engineeer: Az aknát nem tudod gránáttal felrobbantani és a tank se tudja kilõni.
Medic: A medic csomagot nem tudod csak sétálás közben dobálni viszont jóval nagyobbat dob. A defibrillátor ha használod és gyorsan fegyót váltassz autómatice újratölti magát.
Support: Sokkal pontosabb lett mind az alapfegyó mind a PKM. Hasonlóan nem tudsz ugrás közben dobni ammo packot
Anti-tank: a P90 fasza lett ha zoomolsz akkor olyan mint a spec ops fegyvere középen egy pöttyel. Sokat javult az ereje ez által.
Tehát akkor az általános dolgok: Nem tudsz ugrás és futás közben csinálni semmit csak gránátot dobni és újratölteni. Kicsit szokatlan még de majd megszokjuk és jobb lesz.
A guggolás, hasalás folyamata vontatottabb viszont közbe tudsz lõni.
Az UAV aránylag magasan száll, de lelõhetõ egy M16-tal kb. másfél tár elég volt neki és robbant. Csak mivel folyamatosan mozog ki kell még tapasztalni.
Az AA tényleg hatásosabb ahogy beleültem egybõl kiszedtem egy cifrán kanyarodó repcsit.
Amikor én teszteltem már volt egy 64 fõs német ranked ahol 49 játékos már nyomta ezerrel és kb a keresõben 29db jött ki. De mindenképp pipáljátok a filternél a same version only-t!! (így csak az 1.2-es szerverek jönnek be)
Az új rangokhoz kevesebb pont kell szal a szerveren ahol játszottam csomó Õrnagy meg Százados és Hadnagy szaladgátl. Számítson több új rangugrásra az aki 100e pont vagy a felett jár. 😄
Ui.: A heliket nem teszteltem de azt is leírom ha érdekel vkit.
A helyesírási hibákért sorry.
A Patch egyszóval: frankó nagyon!!! <#nevetes1>#nevetes1>