Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
és az aknákat nem lehetne látni, eltûnnének a földben, azt csak a saját cspattársak valamint az ellen engije látná....mert így simán ki lehet kerülni, semmi értelme...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Looserke
Érdemes leszedni az új patchet, mert én a hivatalos oldalán a gaménak még nem láttem kilinkelve az 1.2-õt?

uHs Gerzson
JA annyi Farkas

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pár új dolgot felfedeztem: Elõször is a Cobrák és más helikopterek sokat fogják látogatni a helipadot, mivel rohadtul sérülékenyek lettek és tényleg túlmelegedés nélkül eltudsz pusztítani egy Black Howkot is jeep-el 😄
Viszont a hátránya az lett hogy a repülõk nagyon könnyen kilövik és sok freget összetud gyûjteni egy jó pilóta. Szal a mérleg nyelve eldölt a repcsik felé. Az AA jó de azért a repcsit nem tudod leszedni mindig. A heliknek visszont kampec. Még kézi puskával is kitod szedni a heli pilótáját a földrõl ezt most tapasztaltam.

A városi feeling szerintem jobb lett habár nem nagyon lövöldözik az emberek az UAV-okat mindenesetre szép látvány pl karkandon a hotel felett körözõ két UAV. Lehet szavazni melyik repül neki a másiknak. (valószínûlegegyéni kommandózáskor lesz szerepe a kilövésének nehogy felfedezzenek)
Aztán a bummantóst kevesebben használják ahogy észrevettem de rengeteken szaladgáltak support kasztal ugyanis nagyon lehet kaszállni a géppityuval.

Az unlock fegyvereket az alapjátékhoz kapod szal azt mindenki megkapja.
A másik az új sniper puska hangtompítós vmilyen szinten ugyanis ha lelõnek vele nem hallod a dörrenést csak meghalsz és nézed hogy mivolt az...

Egy ip cím ahova érdemes felmenni: 83.216.216.134 alapport
minden pálya van 28-as ping és Német ranked 1.2-es szerver (én itt toltam)

Ja és még az hogy 60e pontnál már 2nd -s alhadnagy rangot lehet kapni és kb 20-30ezer pontonként az újabbakat a tábornoki rangig.

Ha rajtam múlna a C4-et dobni se lehetne hanem csak telepíteni 😛

A tankot az engi vigye a specops meg csak szopjon, semmi keresnivalója a tankban 😛

Murry
Most töltöm az 1.2-est, de szükségem lenne a linuxos server fileokra is.
Ha valahol látjátok dobjatok be egy linket pls.

koschwarz
szerintem ennél többet már nem lehet változtatni az assaulton. nekem tetszik a változtatás. azért a vastagabb páncélzaton kívül legyen már más elõnye is az assaultnak (hiszen emiatt viszont kevesebbet tud sprintelni), ha még a gránátvetõje is gyökér lenne, akkor tényleg nem érné meg az egész kaszt, nem lenne létjogosultsága. hiszen a legtöbb fegyverbõl alig kell 2-3 lövésel többet bevinni az assiba, hogy feküdjön, tehát ha egy assit már elkaptál viszonylag közelrõl egy sorozattal, szinte mindegy, hogy mennyivel többet bír, már úgyis meghal (legtöbbször).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Annak is van elõnye 😊

koschwarz
de legalább lesz esély ellenük, és ez így van jól. ámen!<#worship>

Hatt
Nehogy azt hidd😊 Így max a légvédelem lesz az elsõdleges célpont😄

Elastic An-usZ Boys

Uhlala... ha igy javult a légvédelem, akkor az eddigi infantry mapok helyett mostantól a repülõs mapokra megyek, és bosszút állok az egész edigi repülõs szivatásokért.

Bár tegnap már egész jól sikerült cobrákat leszednem dzsippel... mi lesz most! <#eplus2>

Hatt
Amugy ez a gp-s õrület se változik sokat. Az a rövid táv az tényleg rövid😊 ha mellette álsz akkor tényleg elpattog de kb 10 méterrel arébb már simán aládpuffant😊
Karkandon az UAV-t nem igen láttam a naptól😊 lehet alacsony grafikán nem is szabad álmodnom arról hogy észre veszem😄

Elastic An-usZ Boys

Pyotr
amelyiket jobban használod!
én mérnökkel vagyok többet és az MP7 megváltás volt😊
ha meg mindegyiket akkor dobd fel az érmét😊

&#9608;&#9608;

Hatt
Ne parázz, semmit se változtattak azokon amikre te gondolsz.
Jelenleg mindössze a játékot frissítik de ahogy látom a pb-t nem😄
Lespawnol elém 1 ürge, lövöm hátba mint állat, felugrik megfordul és 1 lövéssel fejbeszed😄
Viva la cheaters

Elastic An-usZ Boys

Volna egy kérdésem . Ez a pecs tényleg 80 mb gerzson?
koschwarz
ja, még egy: nem egészen értem, hogy az új unlockokat kinek adja meg a játék? ezek nem a specforces kiegészítõhoz adott új unlockok? nekem egyelõre csak az alap van, tehát gondolom nem fogom megkapni õket.

DummyBoy
Az nincs benne ... Le is lett írva este ...

Érdemes unlockolni a P90-est? Support tényleg annyit javult?

L96A1 vagy MG36 vagy MP7 unlockot válasszam inkább? 😊 (Esetleg valamilyen specops cuccot?)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Azt már néztem nem veheti vissza. De ezt tegnap már bejelentették hogy a C4-et és a Claymore-t nem tudja felvenni az adott kaszt. Szerintem meg jó lett volna mert nem egyszerr rossz helyre dobtam a C4-et és muszály volt felrobbantani nehogy a társak is felrobbanjanak miközbe máshol meg épp tankot robbantanék.

koschwarz
kösz. engem leginkább 2 dolog érdekelt, az assi gránátozásának megváltoztatása és az AA fegyverek hatékonyságának növelése. az elsõ kiderült, a másodikkal még próbálkozhatnál (pl. barátot továbbra is könnyebb lelõni, mint ellenséget?<#awink>)

a delfines dolognál azt hittem, hogy nem lehet majd lõni lefekvés közben. akkor most tulajdonképpen mi változott az eddigiekhez képest azzal együtt, hogy lassabb a lefekvés?

azt is kipróbálhatnád, hogy egy humví vagy vodnyik géppityujával télleg le lehet szedni egy helit melegedés elõtt.

majd még biztos eszembe jut 1-2 dolog<#puszi>

T4CeOBiNet noob
eredetileg volt arról szó hogy a lerakott cuccokat a saját kasztja felszedheti! nézd meg hogy c4-et spec op visszaveheti-e?!

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
thx, man!!!!!!<#worship><#worship><#worship>

Ha van még vmi kérdésed az 1.2 patch-el kapcsolatban az írd le aztán kipróbálom, hogy tényleg változtattak e rajta vmit.

uHs Gerzson
Landor az egész fegyver fizikára értette a dolgot mivel bfv-ben egyszerübb és könyebb volt lelönni valakit mint itt bf2-ben.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SLYTHOMi
jééé, vajon mi kerülhetett fel a FAQ-be?

koschwarz
huh, az kemény, azért kellett volna egy másik alternatívát is hagyni az aknák ellen, ne csak az engi vehesse fel, de legalább c4-gyel is ki lehessen szedni, ami reális lett volna. na mind1.

koschwarz
te le vagy tévedve.<#mf1><#papakacsint>

mit akartál volna az assaulton még változtatni? szerintem egyetlen hibája a gránátvetõs dolog volt.

Na után a néztem az aknát nem robbantja a C4 sem. Szal marad az engi

koschwarz
nem is rossz ötlet, az utászoknak amúgy is van ásójuk. és így elég lenne, ha mondjuk csak a teteje látszana ki az aknának, nem az egész akna maga. nehezebb észrevenni, de nem lehetetlen. és így eltûnne az a hüjeség is, hogy sarok mögül dobálja ki az engi az aknákat a tank elé, mintha gránát lenne.

télleg, aki tolja már, nézze meg lécci, hogy az aknákat lehet-e továbbra is dobálni, vagy azt is megváltoztatták, mint a c4-et vagy a medpackot????

Nah megnéztem a patchot. Ugyan olyan rakás szar maradt az assault. Ezt az ótvar engit foltozhatját a végtelenségig. <#mf3>

-tRs-Landor

Pyotr
igazad van utánna néztem😊

&#9608;&#9608;

Hatt
Anno elég volt az enginek aki a tankot vitte egy "g" betüt nyomni és felvette. Most csavarozod kb 10 mpig😊 Mi lenne ha ásóval menne az engi és nem csak ledobná hanem elásná? Az életben nem szeded fel😄

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Hát pedig a P90-nek ilyen az irányzéka a valóságban is tudomásom szerint...

koschwarz
nekem sincs vele bajom, mert nem volt értelme aknázni, gyakorlatilag az ellenfél is simán észrevette az aknákat, csak ezzel a megoldással még így is van benne egy-két buktató. lásd példa, amit írtam.

errõl így utólag eszembe jutott, hogy a sniper claymorjainak a hatótávolságát is csökkenteni kellett volna, mert rohadt idegesítõ, hogy a lépcsõ aljához érkezve már felrobbanok egy olyan claymore-tól, ami a lépcsõ tetején van, és ráadásul szinte mindig észre is veszem az aknát, de nem tudok már mit csinálni.

Robogo
Hát végülis jah,megadom a pontot.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Nem tudom de tudod mit kipróbálom a C4-el de valószínûnek tartom hogy csak az engi tudja felszedni. (ami szerintem nem annyira nagy gond)<#wink>

Pyotr
a P90-nek nem értem mért ilyen irányzéka lett hiszen nincs rajta távcsõ<#nemtudom>

&#9608;&#9608;

koschwarz
egy kicsit furcsállom az aknák kirobbanthatatlanságát (szép szó <#buck>), akkor mégis mit lehet tenni ellenük? úgy értem, pl. ha egy saját ügyes csapattárs karkandon az arab fõbéznél lezárja aknákkal a hidat meg a vizes átjárót, akkor mit tud a saját tank csinálni???? csak egy másik engi tudja felszedni õket? c4-gyel viszont fel lehet robbantani õket?

Hatt
Az anyahajót se nehéz bombázni bombázóval😄

Elastic An-usZ Boys

Hatt
"A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)"

Ez jó, 3-4 patch és UFO csapattal is lehet az aki megveszi a kiegészitõket😄 Csak 1 gombnyomás és minden ellenfél halott. Most vagy mindenkinek kötelezõ lesz megvenni vagy újabb SF szintû dolog lesz. Akiknek csak az alap játék van azok majd lesnek hogy vazze ezek honnan lõttek ki. Eddig is ez volt, mi más következne most.

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Na helyzet jelentés 1.2 karkandról:

Az L96a1 az M24 imádok legjobb barátja lesz hasonlóan jó a találat és sebbzés. A P90 mint AT legtöbb fegyvere szor de pontos lövéseket lehet leadni belõle. A support fegyverek VÉGRE használhatók a sok ugri bugrit csak úgy kaszabolni lehet velûk, de nem kell ugy venni hogy rohadt pontos csak annyira hoogy a másik oldalon lévõ ellenek is legyen esélye. A UAV-t 1 M4 táral lekaptam pontlövésel.

Robogo
Bombázót nem nehéz kiszedni vadászgéppel.😊

Robogo
Hehe ez nagy!<#eljen>

Hatt
Hja mint multkor, vadul bombáztál minket anyahajon, felszáltam és lekaszáltalak. 😄 Ha ez halomra lövés😄

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
<#worship>bár én nem voltam az utóbbi másfél hét egyik meccsén se, de szeretném legelõször a horda nevében megköszönni dícsérõ szavaidat<#worship>

bár nekem nincsnek nagy tapasztalataim a klános életrõl, meg a horda is "csak" amolyan klánszerû képzõdmény, mégis nagyon szimpatikus nekem a légkör. <#eljen>

Hatt
Hát mivel már feltelepítettem, patchel😄

Elastic An-usZ Boys

Na hát akkor én is leírnám 1 órahosszás játékélményemet az új patchel:
(Saját tapasztalat alapján)

Elõször is a patchelés már egy más játékokból átvett Updeter rendszerrel történik és már látod is hogy mi történik a gépeden milyen fájlok hova másolódnak. (elképzelhetõ hogyékezetes windowsos néven is mûködni fog ezentúl)

A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)

A játék tesztelése:

Spec Ops: Nem lehet ugorva dobni a C4-et sem Ugrás közben felrobbantani szigorúan a földön sétálva.<#nyes>
A SCAR-L nek tényleg van mostmár újratöltéskor hangja

Sniper: Az új sniper fegyvernek valami eszméletlen jó hangja lett (aki nem szerette az is megszereti) A célzás és lövés iszonyat pontos lett.

Assault: A Bummantós (elsõdleges fegyó) frankó lett elég nagy táv után robban fel egybõl a töltet. De közelben csak elpattog és kisebb a robbanás hatóereje.

Engineeer: Az aknát nem tudod gránáttal felrobbantani és a tank se tudja kilõni.

Medic: A medic csomagot nem tudod csak sétálás közben dobálni viszont jóval nagyobbat dob. A defibrillátor ha használod és gyorsan fegyót váltassz autómatice újratölti magát.

Support: Sokkal pontosabb lett mind az alapfegyó mind a PKM. Hasonlóan nem tudsz ugrás közben dobni ammo packot

Anti-tank: a P90 fasza lett ha zoomolsz akkor olyan mint a spec ops fegyvere középen egy pöttyel. Sokat javult az ereje ez által.

Tehát akkor az általános dolgok: Nem tudsz ugrás és futás közben csinálni semmit csak gránátot dobni és újratölteni. Kicsit szokatlan még de majd megszokjuk és jobb lesz.
A guggolás, hasalás folyamata vontatottabb viszont közbe tudsz lõni.

Az UAV aránylag magasan száll, de lelõhetõ egy M16-tal kb. másfél tár elég volt neki és robbant. Csak mivel folyamatosan mozog ki kell még tapasztalni.

Az AA tényleg hatásosabb ahogy beleültem egybõl kiszedtem egy cifrán kanyarodó repcsit.

Amikor én teszteltem már volt egy 64 fõs német ranked ahol 49 játékos már nyomta ezerrel és kb a keresõben 29db jött ki. De mindenképp pipáljátok a filternél a same version only-t!! (így csak az 1.2-es szerverek jönnek be)

Az új rangokhoz kevesebb pont kell szal a szerveren ahol játszottam csomó Õrnagy meg Százados és Hadnagy szaladgátl. Számítson több új rangugrásra az aki 100e pont vagy a felett jár. 😄

Ui.: A heliket nem teszteltem de azt is leírom ha érdekel vkit.
A helyesírási hibákért sorry.

A Patch egyszóval: frankó nagyon!!! <#nevetes1>

Robogo
Kösz igazad van semmi gond nem lesz,mert ha nem lesz meg az unlock így is halomra foglak õlni.<#eplus2><#nevetes1><#hehe>

Robogo
Azt mondjátok el nekem,hogy a infranty-s HUNkup az a új patchel vagy a régi patchel lesz lejátszva???

uHs Gerzson
Nem-nem, most jöttem 1.2-s szerverõl onnan van a verzió szám és kurva jó volt a game pláne hogy karkand ment 😄DDD