Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Tiszta BF42 filing 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Akkor most, ha jol latom ez a helyzet fog varni.
Gyaloghuszar elindul hodito utjara, de a palya masik vegen lat egy fekvo ellen supportost, mivel tele lesz a gatyaja es tudja elete mar nem lesz tul hosszu kap egy seggbe lovest, majd beugrik egy iglaba es utolso erejebol elereszt a semmibe ket raketat, ami akciojat ket killel fogja jutalmazni a jatek, mert ugyis leesik egy heli es meg jol is jott ki a dologbol, mert meglesz a K/D -je fixen 2:1
Remelem marad par szerver ami nem all at.

szerintem

koschwarz
hát 1 biztos, a bombákat ezentúl nem a szerencsétlen védtelen gyalogosokra kell szórni, hanem a légvédelmi állásokra. ehhez már kell majd egy kis taktika, nem lehet majd büntetlenül keresztberepülni a térképen, mint eddig. így áttolódik a hangsúly arra, hogy a repülõ a másik repülõvel harcoljon. jó ez így hidd el.<#dumcsi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sza23
köszönöm!!!!<#eljen><#worship><#worship>

uHs Gerzson
<#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vsly
Lehet repkedni ezután is,csak épp arról szól innentöl a repülés,hogy kiszedegeted az ellen légvédelmét,nem pedig a helikre,repcsikre,jármüvekre vadászol;támogatva a csapataidat....Ez számomra meg nem túl élvezetes...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Feczo
EA HU Official III is on v1.2 ....

Feczo
1.2 patch : http://bf2.nmi.rulez.org/pub/ no register no wait no bullshit 😊
Have fun <#violent>

Frx|Feczo

uHs Gerzson
Jaja, én örülök hogy például leveték a Tv rakéta hatótávolságát így például Daliant planton könnyebb dolog lesz kijutni a US ha a kinai oldalon 1 zászlójuk sincs mert ha ez megtörtént akkor általábban 2 heli tv rakétázta a hajót...

koschwarz
elvileg valóban a földi egységek támogatása a repülõsök feladata, DE ezt úgy kell leginkább megtenniük, hogy kilövik az ellenséges légi jármûveket, lebombázzák az földi páncélosokat, de nem igazán a zászlók körül vergõdõ ellenséges gyalogosokat, az nem igazi légi támogatás.

koschwarz
de most miért? szerintem a repülõsöknek aztán tényleg nincs joguk panaszkodni, eddig õk voltak az áltimét vepönök. kellett a gyengítés. akkor már inkább a heliseknek van okuk panaszra, bár õket sem sajnálom (mondom ezeket úgy, hogy én is szívesen ültem mind2-be)

uHs Gerzson
Én úgy tudtam a repcsiknek az ellenséges légi jármüvek kiiktatása volt az elsõ cél de ahogy láttom nem 😊 A helisek meg mosatntól megtanulják hogy öket is könnyü leszedni így taktikusabban kell minden akcióba belekezdeni és a gunerel összejátszani szvsz...

sza23
köszönöm, az EA-n fent van a teljes? vagy estleg tudtok címet mondani?

vsly
El lett b@szva ez a patch is!
A repülösöknek mostantól nem a földi támogatás lesz a célja,hanem a légvédelmek kiiktatása.Fraget lehet gyüjteni így is majd dögivel(minden iglánál min 2-3 ember áll sorban),csak éppen nem lesz hasznára a csapatnak és nem túl élvezetes...És mostantól mégjobban a szerencse fog dönteni egy repcsis ütközetnél,nem a skill....
A helisek meg jobb ha megtanulnak a földön harcolni,bár nem lesz nehéz dolguk a PKMmel....
Jahh!A partraszállós mapok(Wake,Dragon64...)meg amcsi oldalról sux!A csapatszállítók nem jutnak messzire,ezáltal mindenki ott nyomorog a qrva repcsikért.Az ellennek meg más dolga sincs,mint hogy artyzza,bombázza az anyahajót!Az essex viszont egy kalap kaki a recsik ellen,mire észreveszi a J-10et,addigra kigéppuskázta...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

BurnBaby
az incremental patch általában nem mûködik ha bármilyen módosítás (magyarítás, no cd crack, stb.) van a játékodon. szedd le a teljes patchet.

www.battlefield.hu

koschwarz
telepítsd az 1.12-es peccset?<#idiota>

én leszedtem inkább a nagyobbat, abból nem lehet baj. (de, lehet<#hehe>)

A 80 megás patchnak kell az 1.12es telepített verzió.

-tRs-Landor

sza23
elkezdtem telepíteni az új tapchet és ezt írta ki:
This patch requries Battlefield 2 v.1.12 to be installed<#szomoru1>
ilyenkor mit kell tenni, mert a telepítés ezzel le is állt.<#help>

koschwarz
ne nyafogjatok már, nem lehet minden szép és jó, inkább örüljünk együtt a peccsnek!<#idiota><#idiota><#idiota><#hehe>

Nah, van egy olyan érzésem, hogy ezt a patch-et nem fogom szeretni....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Beers
Azt hiszem eljött a bosszú ideje!<#hehe>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Én emlékszem, de M60-nak hívták <#nezze><#hehe>

Me0w
Nem mindegy? Ugyis felraklak a banlistre 😛

Together we'll fly someday...

schrank
melyik magyar szerver lesz legelõbb átállva vagy ha már átállt melyik tette meg <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Akkor szolj mert megyek én is 😉

joebacsi
<#finom>
akkor vége az idióta végtelen kergetõzéseknek?
az nyer, aki elõbb képes meglepni a másikat...nah majd hétvégén bepróbálom

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
tv toronybol nem lehet kilõni a mec fõbázist...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Igen, mint elöbb írtam, a J10 2 lövés és lent van. Ha a csapda kidobás után még be van fogva, jobb ha ugrik az ember... Akármilyen hegyes szögben akarsz manõverezni, akkor is elkap...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Ja. A gépfegyverek királya. Ez is 2. világháborus német MG fegyver továbbfejlesztett változata. Pulemjot az Magyarul géppuska, golyoszoro, szabadon választott melliket használod. Végülis ez egy Modosított ( felujított ) Kalasnyikov géppuska. Tömege teljes harci diszbe sincs, 9 kilo. Esetleg egy spec álvánnyal van 15. Állitólag 1000 méterre is pontos, erõs és biztos kezekbe.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
Mindkettõ!

Nagyon lehet vele kaszálni.
Anno BF Vitnámban az elsõ patch a Sraw-t javította, mert mindenki ezzel rohangált. 100 skuló és baromi erõs... Aki emléxik még rá, annak az új patch visszaadja a fílinget!😄

alma2
Hmm, meg nem neztem a patchet, de amit irkaltok rola elszomorito, gondolok itt a helire.A jelek szerint akkor tegnap volt az utolso amikor meg muveszetnek es tudasnak szamitott az amikor mr number 1 mastakillachillat, lovoldoztuk le srawwal, mostmar mindenki aki megtudja nyomni az 'e' gombot, hogy beszalljon az AA-ba maris uberfaszanak erezheti magat 😞
De erdekes story volt majd leirom.

Egy kerdes tv raketanak most mennyi lett a tavolsaga ?
Sraw iranyithatobb lett, ja de elfeljtettem, minek sraw, mar lamabiztos lett a legvedelem...

szerintem

Me0w
Mondjuk ennek az AA upgradenek az igazi vesztese az a ket szerencsetlen helikopter akik dragon valley-n probelnak majd felszallni ami bazisrol, ahova 'belat' a kinai legvedelem 😞

Together we'll fly someday...

joebacsi
hmm, a levegö-levegö rakéták is használhatóbbak?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
az azért erõs, hogy kiírja az uav helyét. legalább észre kelljen venni. na ez az elsõ igazi faszság, amit a peccsel kapcsolatban hallottam. meg az se jön be, hogy az aknákat nem lehet legalább c4-gyel kiszedni, csak engi szedheti fel.

de azt mondjátok el, hogy hogy néz az ki kívülrõl, amikor az ellenség lefekszik és úgy lõ közben? meg hogy néz ki belsõ nézetbõl?

bakvarnyu
Szerinted ennek mi az oka, hogy mindenki a support-ot valasztja?
A pontszerzes vagy annyira jo lett a fegyvere?

Crem
Írok peticót, hogy a következõ pecsben kérném a "lopakodó" üzemmód bekapcsolását!😄DDDDDDD

bakvarnyu
aha idokozben rajottem , hogy az egy fegyver.

Crem
Valahol meg lehet nézni az új rangokat? Mert hirtelen annyit kaptam, de lövésem sincs mi micsoda!😞((

schrank
azt a manõvert katapultálásnak hívják <#hehe>

schrank
hány pályán van mobil AA talán minden másodikon de a ratyi magyar szervereken mi megy állandóan ? karkand , mustár , omár esetleg délienplanét és egyiken sincs mobil AA az igla meg a szaros 2 rakétájával még nem életbiztosítás <#ravasz1>

Crem
Hát ez nem ügyesség kérdése lesz, hanem szerencse... 2 lövés a J10 már jött is le, pedig épp csak belockoltam az F35-el...
A J10 idáig brutális volt. Én menet közben váltom a kameraállást, (ki merre van😄D ) azt néztem, hogy ha a csapdát kitrükközi a földi védelem,akkor nincs az a manõver amivel ki tudod kerülni. Vagyis lehet, hogy van de még rá kell jönnöm!😄DDD

Scranknak igaza van, a csapat egyik fele sniper a másik support. Annyi ammo van a földön, hogy ugrálni kell,hogy kiláss...

BurnBaby
nekünk ma reggel küldték el az értesítést a ranked szerver file-okkal, uh. feltételezem h este állnak át a gépek

www.battlefield.hu

badsec
Na, megvan az új patch elsõ "áldozata"!<#rinya> Leszedtem, felraktam, elindítottam, betölti...és nincsnek épületek! Frissítettem a VGA drivert, de akkor is ugyanaz. Újraraktam a játékot, 1.12-es patch fel, kipróbál, mûködik. 1.2-es patch fel, kipróbál, nincsenek épületek. Mintha az objects_client.zip fájlt szarul patchelte volna vagy valami.<#nemtudom> Én ezt szedtem le: http://www.dannyburkland.com/Danny/bf2/BF2_Incremental_Patch_1.12_-_1.2.exe. Mindjárt lekapok egy másikat, hátha...

Horda Maki!:D

Sniperrel nem kell többet farkasszemet nézni😊.
Sharqin megláttam egyet hogy áll. Egymásra néztünk, feszült figyelem,izzado mutato ujj: (gondoltam g36c-vel lepötyögtetem mig ujratölt)
És puff: Megtörtem. Egy lövéssel leteritett.

Nem mondom hogy nem reális, csak kicsit idegesitö volt hogy most 3X annyi snipa volt a mapon mint eddig. Sztem lehetne ezt is valahogy korlátozni.

Ez meg egész felesleges lett szvsz hogy látszik a UAV, föleg hogy az enemy-jé is ráadásul nagy piros UAV felirat kering a levegöben, hogy véletlen se lehessen ne észrevenni (mert ugye ez a rendeltetése). Legalább 5ször el kell találni linebackerrel és APC-vel hogy felrobbanjon, az meg beletelik vagy 10 15 secbe min. Addig meg vége is.

A helinek meg bucsut lehet sajnos mondani, uj hatalom került az élre. Mobill aa-k. Háromszor találkoztam helivel, elég megvárni hogy kiszorja a flairt és onnantol akárhoyg kapálozott szegény srác nem birta. Még akkor is talál ha merölegesen repül a rakéta kilövési irányával.
Ami mégjobban meglepett hogy repülöt is egész simán kiszedte.

Ez a felállos lefekvös dolog kicsit szokatlan, de mindenféleképpen sokkal türhetöbb mint azt nézni hogy script szerüen bunnyhoppoégat az ellenség egy 15 kilos pkm-mel.

Szoval sztem megint sikerült az ea-nek hogy hü maradjon önmagához. Vannak jo megoldások, de vannak annyira hülye ötletek hogy sikerült elérnik már megint hogy a köv peccsre várjunk.

SoG TeeMeeee

koschwarz
ez azért van, mert mindenki ezeket az újdonságokat akarja kipróbálni elõször. én is azt fogom tenni, ha le tok ülni a gép elé. aztán majd lecsillapodnak a kedélyek.

DummyBoy
Ettõl féltem 😞

Mongyuk az tény hogy a supportnak az a dóga hogy mindenki meneküljön elõlle 😊

P90-rõl valami? Ugyanis érdekes a leírása ... sorozat vs. 1-es lövés Acc: medium/low, Damage: medium/low ??? Nem fordítva?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Robogo
Na bazz most gyorsan át kell patchelni a serverünket mert ma lesz infranty warunk.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

TS Zolly
Pulemjot Kalashnikova Modernizirovannij

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Frankie
én eddig is nagy részben supportoztam (városi mappokon), eddig se volt gyenge a PKM mindössze hosszú távra volt használhatatlan. most már nem az 😊

bakvarnyu
Meg tudnad mondani minek a roviditese a PKM?