Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gyaloghuszar elindul hodito utjara, de a palya masik vegen lat egy fekvo ellen supportost, mivel tele lesz a gatyaja es tudja elete mar nem lesz tul hosszu kap egy seggbe lovest, majd beugrik egy iglaba es utolso erejebol elereszt a semmibe ket raketat, ami akciojat ket killel fogja jutalmazni a jatek, mert ugyis leesik egy heli es meg jol is jott ki a dologbol, mert meglesz a K/D -je fixen 2:1
Remelem marad par szerver ami nem all at.
szerintem
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Have fun <#violent>#violent>
Frx|Feczo
A repülösöknek mostantól nem a földi támogatás lesz a célja,hanem a légvédelmek kiiktatása.Fraget lehet gyüjteni így is majd dögivel(minden iglánál min 2-3 ember áll sorban),csak éppen nem lesz hasznára a csapatnak és nem túl élvezetes...És mostantól mégjobban a szerencse fog dönteni egy repcsis ütközetnél,nem a skill....
A helisek meg jobb ha megtanulnak a földön harcolni,bár nem lesz nehéz dolguk a PKMmel....
Jahh!A partraszállós mapok(Wake,Dragon64...)meg amcsi oldalról sux!A csapatszállítók nem jutnak messzire,ezáltal mindenki ott nyomorog a qrva repcsikért.Az ellennek meg más dolga sincs,mint hogy artyzza,bombázza az anyahajót!Az essex viszont egy kalap kaki a recsik ellen,mire észreveszi a J-10et,addigra kigéppuskázta...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.battlefield.hu
én leszedtem inkább a nagyobbat, abból nem lehet baj. (de, lehet<#hehe>#hehe>)
-tRs-Landor
This patch requries Battlefield 2 v.1.12 to be installed<#szomoru1>#szomoru1>
ilyenkor mit kell tenni, mert a telepítés ezzel le is állt.<#help>#help>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
akkor vége az idióta végtelen kergetõzéseknek?
az nyer, aki elõbb képes meglepni a másikat...nah majd hétvégén bepróbálom
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nagyon lehet vele kaszálni.
Anno BF Vitnámban az elsõ patch a Sraw-t javította, mert mindenki ezzel rohangált. 100 skuló és baromi erõs... Aki emléxik még rá, annak az új patch visszaadja a fílinget!😄
De erdekes story volt majd leirom.
Egy kerdes tv raketanak most mennyi lett a tavolsaga ?
Sraw iranyithatobb lett, ja de elfeljtettem, minek sraw, mar lamabiztos lett a legvedelem...
szerintem
Together we'll fly someday...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de azt mondjátok el, hogy hogy néz az ki kívülrõl, amikor az ellenség lefekszik és úgy lõ közben? meg hogy néz ki belsõ nézetbõl?
A pontszerzes vagy annyira jo lett a fegyvere?
A J10 idáig brutális volt. Én menet közben váltom a kameraállást, (ki merre van😄D ) azt néztem, hogy ha a csapdát kitrükközi a földi védelem,akkor nincs az a manõver amivel ki tudod kerülni. Vagyis lehet, hogy van de még rá kell jönnöm!😄DDD
Scranknak igaza van, a csapat egyik fele sniper a másik support. Annyi ammo van a földön, hogy ugrálni kell,hogy kiláss...
www.battlefield.hu
Horda Maki!:D
Sharqin megláttam egyet hogy áll. Egymásra néztünk, feszült figyelem,izzado mutato ujj: (gondoltam g36c-vel lepötyögtetem mig ujratölt)
És puff: Megtörtem. Egy lövéssel leteritett.
Nem mondom hogy nem reális, csak kicsit idegesitö volt hogy most 3X annyi snipa volt a mapon mint eddig. Sztem lehetne ezt is valahogy korlátozni.
Ez meg egész felesleges lett szvsz hogy látszik a UAV, föleg hogy az enemy-jé is ráadásul nagy piros UAV felirat kering a levegöben, hogy véletlen se lehessen ne észrevenni (mert ugye ez a rendeltetése). Legalább 5ször el kell találni linebackerrel és APC-vel hogy felrobbanjon, az meg beletelik vagy 10 15 secbe min. Addig meg vége is.
A helinek meg bucsut lehet sajnos mondani, uj hatalom került az élre. Mobill aa-k. Háromszor találkoztam helivel, elég megvárni hogy kiszorja a flairt és onnantol akárhoyg kapálozott szegény srác nem birta. Még akkor is talál ha merölegesen repül a rakéta kilövési irányával.
Ami mégjobban meglepett hogy repülöt is egész simán kiszedte.
Ez a felállos lefekvös dolog kicsit szokatlan, de mindenféleképpen sokkal türhetöbb mint azt nézni hogy script szerüen bunnyhoppoégat az ellenség egy 15 kilos pkm-mel.
Szoval sztem megint sikerült az ea-nek hogy hü maradjon önmagához. Vannak jo megoldások, de vannak annyira hülye ötletek hogy sikerült elérnik már megint hogy a köv peccsre várjunk.
SoG TeeMeeee
Mongyuk az tény hogy a supportnak az a dóga hogy mindenki meneküljön elõlle 😊
P90-rõl valami? Ugyanis érdekes a leírása ... sorozat vs. 1-es lövés Acc: medium/low, Damage: medium/low ??? Nem fordítva?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy