Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hind löszer hüvelyel van tele a Hajmáskéri lõtér. Nem is nagyon kell keresgetni, csak menni és szedni. Nekem is van belölle. Bár miota megszüntették ott a helikoptereseket, nem tom lõnek e ott még.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sokszor felróják az AK 74 pontatlanságát (fõleg M16-tal összehasonlítva), de arra a távra amire ki van találva, arra meglepõen pontos volt.
És valóban sokat kibír. Lövészeten az egyik srác fegyverébe jó marék homokot szórtak, és nem volt ideje kitakarítani, csak nagyjából kirázta belõle. Simán mûködött, elakadás nélkül..
Minden jog fenntartva!
A legkirályabb az utolsó gránátdobálós gyakorlat volt.
Lendület hátra, elcsetten, eldobod, beugrassz az árokba, big bada bumm.
Srác fogja a gránátot, kihúzza a biztositót, hátralendit, gránát csetten, majd a gránáttal a kezében beugrik az árokba a tiszt mellé. Az meg szerencsétlen nem gyõzött orditani, hogy talán nem ártana eldobni a cuccost, szerencsére a srác eldobta végül, nem lett gond. Mi halálra röhögtük magunkat, a szerencsétlen tisztet le kellett váltani, mert azt mondta, hogy ezt nem birja idegekkel.
Az a marha már csak adalék volt, aki kihúzta a biztositót, majd hanyag mozdulattal eldobta vagy 10 méterre a gránátot, csak lazán, mintha egy labdát dobna. Persze a gyutacs nem indult el, úgyhogy nem történt semmi.
Az AK 7,62x39-es lõszert tüzel, mig a pkmsz 7,62x54-est.
Mindegyik fajtából hoztam haza üres hüvelyeket, pedig a 14,5-est trükkösen kellett ellopni, meg a többit is, mert a lövészet után mindig átkutattak minket. Azért hoztam egy szatyornyit belõle, szétosztogattam, csak egyet hagytam meg. A Mi28 gépágyújának hüvelyét meg egy órán keresztül kutattuk az erdõben, mire egy épkézlábat találtunk. Nem birták a repülést.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Mi van a döntetlenekkel, azt miként kezeli a gép? Gyõzelemként vagy vereségként? Vagy egyszerûen elsikkasztja?<#nemtudom>#nemtudom>
Elõször egy kínai dzsippbõl, majd egy kínai APC-bõl néztem végig a "profik" próbálkozásait...😞( én átlagos/közepes játékosnak tartom magam

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sry tényleg mégegyszer, hogy csak 1 map lett belõle, szarul jött ki nagyon 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Horda Maki!:D
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
masthur us : 144-0 GBC
masthur mec: 184-0 GBC
karkand us : 174-0 GBC
karkand mec: 159-23 GBC
---------------------------
661-21 GBC
THX frx , köszi a szervert .<#worship>#worship>
THX GBC , mindenki nagyon jól játszott.<#eljen>#eljen>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Amúgy annyira nem szar ez a heli. Most is eX ellen a gyakaron 74 pontot hoztam össze helivel 20 perc alatt, ez peccs elõtt 90 volt a GBC ellen. Nincs sok különbség....
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azon a cheateres képen hol látszik ,hogy cheater a srác ?
Aki mar jatszott, a te idomerteked szerint kb 10 masodpercet, az minderre mar ugy is kepes, hogy kikapcsolja a monitort meg mielott belul az iglaba, persze hang van es maris potyognak a helik.Ismetlem MONITOR NELKUL
Es itt van az ahitott probleman, remelem mar kapisgalod mi zavar.
Ja igen ismet a te idomerteked szerint, kb 1 perc volt eleg nagy rutint szerezni, hogy potyogjon az srawtol a heli.Vajon mas miert 0,0001 sec alatt akar lenni szuperhero a jatekban a foldon, hogy aztan feljnek tole az egiek is ?
Jojjon a masik heli aki 10 percet vagy ha tehetsegesebb mint te 8 perc alatt megtanulta a trukkoket es lojjon le az, meg is hajlok elotte, de igy pont azt erte el a jatek, hogy a verlama, vagy kezdo vagy mindegy hogy nevezed, komoly ellenfeled legyen ugy, hogy mondjuk a foldon keptelen leloni egy masik gyalogost mert annyira nem megy neki ezert maris inkabb az iglat valassza...
Az egi oldalrol nezve ez olyan mintha a heli ki tudna loni 10 laserguided missilet egyszerre es mindegyik talalna persze mindezt, csak a bal eger gomb megnyomasaval.
szerintem
BF2 - Complain Topics:1154, Posts:21003
BF2 - Praise Topics:150, Posts:2441
Yay!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
PT-6| Rodat
Rögtön az elsõ lövésnél.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
PT-6| Rodat
40-es tár, asszem az az eldobható tár volt.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Egyébként amd nagyon jó kis karabély!
PT-6| Rodat