Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T4CeOBiNet noob
aha<#lookaround><#nyes>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
aha<#lookaround>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

FCH kari
versenyen géppuskás célra 250méter a körköröscélra asszem 100méter

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

T4CeOBiNet noob
és mekkora távokra lõttetek azzal a flintával??<#vigyor>

FCH kari
96.ban részt vettem egy magyar honvédség löbajnokságon 3.g.ho.csapatával,1 honapos felkészülés elözte meg a versenyt AK-63D-if fegyvereket kaptunk ez egy fatusás AK magyar változat 10cm-vel rövideb tus de 10cm-vel hosszabb csö,az 1 honap alatt egyetlen egyszer szedtük szét még a legelsö nap a kicsomagolásnál,amennyire lehetett azért vigyáztunkrá de azért por került bele,ugye megszokásbol szét akartam szedni hogy ki tisztitsam, a csapat vezetö majd leherapta a fejemet.ja a bajnoságot megnyertük😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Running
Hát Hatt is volt a megbeszélésen, meg menszesz is, nála érdeklõdjetek mi volt. Aszem mindenki elfogadta ezt a mapsorsolásos dolgot, ha véletlenül dupla ugyanolyan map lenne, azt cseréljük csak.

Jatszon a hoher! 😊 Az eddigi CoD-ok tetszettek, de mindegyiket csak single-ben nyomtam. Eleg nekem a BF idorablonak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

eX RambO
Akkor Zsivago úr volt a tettes, mert az õ nevére tisztán emlékszem, jó párszor megöltem az Abrams-al, ez lehet nem tetszett neki és kibanolt... De hol élünk kéremszépen?? Már a saát országunkbeliét is kibannoljuk a serverrõl mert a klánunk megálldott 1 szaros admin joggal, végre eljátszhatjuk a villamosellenõr szerepét vagy a parkolóõrét??!!! Olyan személyiségek ekikre a kutya sem figyel vagy hallgat és most eljött az õ idejük, majd most megmutatják??!! Doctor klán adjátok már meg ennek a Zsivagonak az elérhetõségét szeretnék beszélni vele, hogy ez nála hogy mûkõdik meg miegyebek, meg a söröket lehúzhassam róla amivel a GoodConduct medálomért jön nekem amit buktam miatta......

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Zs0lt1
játsz kicsit cod2-t, sírva kívánod vissza az ilyen jeleneteket 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
igaz, csak egyszer cod2 multiztam a próba kedvéért, de a bf2 után nekem nagyon egyhangúnak, egyszerûnek, olyan se íze, se bûze-játéknak tûnik.

Unfair jatekos? Tegnap bementem egy szerverre. Nagy betukkel kipingalva, hogy "No fixed base attacks(Incl. planes and helicopters)". Erre semmi mast nem lattam, csak hogy jon a vadasz, kilovi az anyahajo legvedelmet. Jon a bombazo, leszorja a bombait. Lazitas keppen tuzersegi tuz. Azert elkavircoltunk valahogy. Kovetkezo kor. Beugrok lovesznek a helibe, atleghajozunk a palyan, egyenesen az ellenseges fobezre. A pilotam szerintem nem ertette, miert nem kaszalom az ott teblabolokat, aztan meg gyorsan kaptunk ket Iglat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nincs mapválasztás???? Ennek mi az oka? Nekem ez (már bocsánat) de kicsit gyökér megoldásnak látszik.... ráadásul tök nem fair. Ha két klán egyformán jól nyomja karkandon, akkor elõnyben lesz az, akinek többször dobja ki a gép, nem?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

joebacsi

énmég tisztességesen lezuhanni se tudok helivel, se most, se az elõzõ pöcsben, de kérkedni se nagyon szoktam vele 😊
amúgy nálunk is mindenki örül a pöcsnek, helisek kicsit morgolódtak, demajd megszokják, aztnemond, hogy nálatok nem húzták a szájukat a hivatásos "kopterlámák" miután jol lebutitották a kevenc fraggépüket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

T4CeOBiNet noob
nekem elég a bf2 is<#crazya> elég idõt elvisz ezis és néha már a testi épségem van veszéjjben mer leakarják tépni a tököm<#wow3>

joebacsi
azé a passziánszt próbáld ki csak a fícsör kedvéért 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
nnah a sinlge nekem is tetszett, bár voltak kételyeim bvele kapcsban, de ha rám hallgatsz, multizni ne kezdj el vele 😄
rengeteg csiter meg unfair játékos van.

Zs0lt1
meg is látszik rajtad

Cream78
Fanatikus! <#nyes>

schrank
én amióta pc-m van csak bf-ekkel játszok semmi mással és valószínûleg nem is fogok <#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
<#duhos2>
<#levele>

<#law>

koschwarz
azokat is nézem majd, csak nem gyõzöm...<#vigyor2>

T4CeOBiNet noob
méé? miabajod a cod2-vel? nekem csak tört van és singellpléhjerben próbáltam de határozottan teccik<#wave><#vigyor5><#idiota>

Running
Semmi gond, azért vagyok h ezeket az megtévedéseket eltusoljam.<#hehe>

Zs0lt1
lol 😄
hagyjuk, cod2-vel pillanatokalatt fel lehet b@szni az agyam ;-)

Running
Nincs még végeredmény, t4ce-gbc, t4ce-cor, horda-jcsr, meccs nincs még meg.

A tegnapi megbeszélésen a szervezõk és klánvezérek eldöntötték ezt.

digitalenjoy
Hát ideje lenne már. 😉

A JCSR nem kerülget ...

T4CeOBiNet noob
ember!! mink még nem jáccottunk a CoR-al és a GBC-vel!!!!<#circling><#bohoc>

Zs0lt1
hááát sztem az hogy nem lehet mapot választani elég rossz ötlet.
egyébként az 1. huncup-nak van már hivatalos végeredménye? kiraknám bf.hu-ra.

Running
Zsolt kérlek ismételd meg a hsz-ed finomabban csomagolva.<#ejnye1>

Ez az örömben az üröm, a sok önjelölt szárnyas-isten most, hogy már szkill is kéne a repüléshez elkezd a tankokért tülekedni meg détékázni😞

Ha elédáll csinálj róla szkrínt és küld el mailben a szerver üzemeltetõjének, ha összegyûlik három szkrínsát majd bannolják 😛
(de jó lenne ha így mûködnének a dolgok)

T4CeOBiNet noob
tennap jáccottunk egy cb-set<#vigyor2>
T4Ce - Mad and Deadly Funwar 1295:962
fusiban mind a két oldalon szerintem végig mi irányítottunk .. igazából nem volt jó helisük, mindig lelõttük és a második kör felétõl már nem is repültek (innen a földrõl nézve eléggé lerövidítették a tv hatótávját<#pardon1>)
karkandon (miért mindenki ezt nyomja??<#vigyor5>) usa oldalon kezdtünk és elég hamar meglett a hotel és aztán a tér is aztán megakadt a támadásunk, de a páncélosok végül bevették suburbot és train acc is aztán elkövettünk egy hibát, hogy elõbb marketetet fehérítettük és nem gatehouse-t -pedig lehetõség lett volna a lepörgetésre- úgyhogy innentõl állóháború volt a végéig .. az teccet ahogy a M&D a marketet vodnyikokkal és a tankkal bevédték <#wink>
védekezõ oldalon viszonylag sok áttörési kísérletet megfogtunk aztán a folyó felõl átment az apc meg egy hámví és innentõl a fél csapat (tanúlva a JCSR-es lepörgésünkbõl) inkább hátulról építettük a védelmet .. annak ellenére hogy a másik fele a csapatnak még kitartott hotelnél és a térnél, elesett suburb ekkor kidobott a bf2 az asztalra<#shakehead> úgyhogy mire visszaértem már csak gatehouse meg market volt a mienk, de mivel vagy 40 tikettel vezettünk hagytuk marketet .. mást már nem írok mert a saját teljesítményem itt az utcsó körben egy rakás kakit sem ért<#falbav>

összeségében nagyonjó kis war volt!! minden cb-s klánnak ajánlom hogy nem csak a belterjes magyar viszonyok között gyakoljanak hanem kilfeldiekkel is !!!<#worship><#wink><#wink>

Running
I. Scream of Bulletstorm Cup
(Infantry Cup)

A mai nap folyamán felkerülnek a honlapra a csoportbeosztás, a mapbesorolások, és minden fontos tudnivaló!!

Néhány infó addig is:
- DonC elõkészít egy tört szervert amit azok a csapatok vehetnek igénybe, akik nem rendelkeznek saját szerverrel, vagy épp technikai problémájuk van. A szerveren MBL fut, vagyis ellenõrzi a csítereket és bedobja a levesbe õket.
- Plussz mapként felkerült Gulf of Oman is.
- 4x5 csoport lesz amikbõl az 1-2 jut tovább.
- A csoportokon belüli meccseket és a mapokat DonC programja random módon dobja ki. Vagyis nincs mapválasztás, a program kisorolja mindenkinek.
- A csapatok igényelhetnek a meccs ellenõrzésére bírókat.
- A Linkek menüpont alá felkerültek a BF2-es klánok honlapjainak elérhetõsége.
- A Csapatok elérhetõségei pont alatt találhatóak a csapatok msn-es kontaktjai.

Nekünk megvan a 3. 4. évad is, ha jól emlékszem 😊)
A 2. pont nemrég lett felírva Verzoonak 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Tulajdonképpen én igazából úgy értettem, hogy a lámák már csak lámák maradnak...
Killjeim 1/3-át az amcsi pont iglájának TV rakétázásából szereztem. Egy gyereket 6x egymásután is kilõttem belõle, de mindig visszajött.

Me0w
HBD Zozo! 😊)

Together we'll fly someday...

kBagyula
Talán Quick Time-al?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
nem tudom tesztelni ezt a peccset rendesen. vasárnap óta a 24 második évadját nézem, naponta 3-4-5 részt, iszonyat jó, az egyik legjobb sorozat a világon. MÉG a bf2-t is elfelejtem<#worship><#worship><#worship><#taps>

Több is van és mind a Doctor's-ból van: DoubleG, Christiann, PzJager, Zsivago

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
na tûnny a sunyeszba, lol<#levele><#duhos2>

<#law>

koschwarz
"Tulajdonképpen annyira nem sok minden változott a helizést illetõen." by flatline

na, nem kellett volna ennyit nyavajogni,. mondtam, hogy a JÓ pilóták ezentúl is tudnak majd repülni. csak a földiek kaptak egy kis esélyt.<#taps>

Köszi

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Jancsik
és ezt mivel lehet lejátszani?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Me0w
Jajj, osszekevertem a logokat 😄 Mostmar ok, csak megint egy kopterlamanak sir a szaja ;D

Visszatertem. Nem szukseges tul nagy ovacio! 😊

A patch tetszik. Az assault sokkal jobbnak tunik most. A granat erosebb, es ertelmesebb iven repul. A regi celzasi karakterisztikajat valahogy keptelen voltam rendesen megszokni. Azt meg szoknom kell, hogy a lefekves es a felkeles sokkal tobb idobe tellik, viszont a szokdecselo sracok sem szoktak meg meg a dolgot, mert tegnap masfel ora alatt vagy otot lottem beloluk.

Az emlitett masfel ora alatt tobb helikoptert es repulot lottem legvedelemmel, mint eddigi palyafutasom alatt oszesen.

KáTéCé
A derékszög 90° <#kuss>

Zs0lt1
Pláne, hogy õ nem Joebácsi 😄

Crem
Ma volt egy jó kis poén!

láma koca pilóta odaállt a repülõgép elé, mert nem ért oda idõben. Kiszálltam, hagy vigye... 2x jött a gépért 30 mp alatt. Utánna elment tankozni!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
micsoda?😊
Derékszögben felkanyarodik!😄 A legjobb, mikor a Daqing Oilfields mapon 3/4-ben megkerüli a tárolót és lelövi a J10-et!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Me0w
Kosz Joebacsi, mondjuk ezt nem vartam toled...

Danee
Bazze, elég furcsa , hogy a stiger rakéta 2 méteren belül fordul 150 fokot nem? 😊