Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
énmég tisztességesen lezuhanni se tudok helivel, se most, se az elõzõ pöcsben, de kérkedni se nagyon szoktam vele 😊
amúgy nálunk is mindenki örül a pöcsnek, helisek kicsit morgolódtak, demajd megszokják, aztnemond, hogy nálatok nem húzták a szájukat a hivatásos "kopterlámák" miután jol lebutitották a kevenc fraggépüket 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
rengeteg csiter meg unfair játékos van.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hagyjuk, cod2-vel pillanatokalatt fel lehet b@szni az agyam ;-)
A tegnapi megbeszélésen a szervezõk és klánvezérek eldöntötték ezt.
egyébként az 1. huncup-nak van már hivatalos végeredménye? kiraknám bf.hu-ra.
Ha elédáll csinálj róla szkrínt és küld el mailben a szerver üzemeltetõjének, ha összegyûlik három szkrínsát majd bannolják 😛
(de jó lenne ha így mûködnének a dolgok)
T4Ce - Mad and Deadly Funwar 1295:962
fusiban mind a két oldalon szerintem végig mi irányítottunk .. igazából nem volt jó helisük, mindig lelõttük és a második kör felétõl már nem is repültek (innen a földrõl nézve eléggé lerövidítették a tv hatótávját<#pardon1>#pardon1>)
karkandon (miért mindenki ezt nyomja??<#vigyor5>#vigyor5>) usa oldalon kezdtünk és elég hamar meglett a hotel és aztán a tér is aztán megakadt a támadásunk, de a páncélosok végül bevették suburbot és train acc is aztán elkövettünk egy hibát, hogy elõbb marketetet fehérítettük és nem gatehouse-t -pedig lehetõség lett volna a lepörgetésre- úgyhogy innentõl állóháború volt a végéig .. az teccet ahogy a M&D a marketet vodnyikokkal és a tankkal bevédték <#wink>#wink>
védekezõ oldalon viszonylag sok áttörési kísérletet megfogtunk aztán a folyó felõl átment az apc meg egy hámví és innentõl a fél csapat (tanúlva a JCSR-es lepörgésünkbõl) inkább hátulról építettük a védelmet .. annak ellenére hogy a másik fele a csapatnak még kitartott hotelnél és a térnél, elesett suburb ekkor kidobott a bf2 az asztalra<#shakehead>#shakehead> úgyhogy mire visszaértem már csak gatehouse meg market volt a mienk, de mivel vagy 40 tikettel vezettünk hagytuk marketet .. mást már nem írok mert a saját teljesítményem itt az utcsó körben egy rakás kakit sem ért<#falbav>#falbav>
összeségében nagyonjó kis war volt!! minden cb-s klánnak ajánlom hogy nem csak a belterjes magyar viszonyok között gyakoljanak hanem kilfeldiekkel is !!!<#worship>#worship><#wink>#wink><#wink>#wink>
(Infantry Cup)
A mai nap folyamán felkerülnek a honlapra a csoportbeosztás, a mapbesorolások, és minden fontos tudnivaló!!
Néhány infó addig is:
- DonC elõkészít egy tört szervert amit azok a csapatok vehetnek igénybe, akik nem rendelkeznek saját szerverrel, vagy épp technikai problémájuk van. A szerveren MBL fut, vagyis ellenõrzi a csítereket és bedobja a levesbe õket.
- Plussz mapként felkerült Gulf of Oman is.
- 4x5 csoport lesz amikbõl az 1-2 jut tovább.
- A csoportokon belüli meccseket és a mapokat DonC programja random módon dobja ki. Vagyis nincs mapválasztás, a program kisorolja mindenkinek.
- A csapatok igényelhetnek a meccs ellenõrzésére bírókat.
- A Linkek menüpont alá felkerültek a BF2-es klánok honlapjainak elérhetõsége.
- A Csapatok elérhetõségei pont alatt találhatóak a csapatok msn-es kontaktjai.
A 2. pont nemrég lett felírva Verzoonak 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Killjeim 1/3-át az amcsi pont iglájának TV rakétázásából szereztem. Egy gyereket 6x egymásután is kilõttem belõle, de mindig visszajött.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
<#law>#law>
na, nem kellett volna ennyit nyavajogni,. mondtam, hogy a JÓ pilóták ezentúl is tudnak majd repülni. csak a földiek kaptak egy kis esélyt.<#taps>#taps>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Together we'll fly someday...
A patch tetszik. Az assault sokkal jobbnak tunik most. A granat erosebb, es ertelmesebb iven repul. A regi celzasi karakterisztikajat valahogy keptelen voltam rendesen megszokni. Azt meg szoknom kell, hogy a lefekves es a felkeles sokkal tobb idobe tellik, viszont a szokdecselo sracok sem szoktak meg meg a dolgot, mert tegnap masfel ora alatt vagy otot lottem beloluk.
Az emlitett masfel ora alatt tobb helikoptert es repulot lottem legvedelemmel, mint eddigi palyafutasom alatt oszesen.
láma koca pilóta odaállt a repülõgép elé, mert nem ért oda idõben. Kiszálltam, hagy vigye... 2x jött a gépért 30 mp alatt. Utánna elment tankozni!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Derékszögben felkanyarodik!😄 A legjobb, mikor a Daqing Oilfields mapon 3/4-ben megkerüli a tárolót és lelövi a J10-et!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?