Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze mindez már a múlté
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
de most már profi seregünk van, akik naccerûen tudják õrizni az amik bázisait irakban (értsd: alja munkát elvégeztetik velünk)<#schmoll2>#schmoll2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
alapkiképzés után visszajöttem pestre az adyligeti laktanyába, a kaja egy moslék, a szakaszpk egy farok, alakizás 1000-rel, a normálisabb fürdõhöz át kellett gyalogolni az egész laktanyán. egy elõnye volt, hogy amikor öregebb katona lettem, akkor lógtam ki hátul a kerítésen keresztül, amikor akartam. néha csak azért mentem haza, hogy egyek egy jót<#hamm>#hamm>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem volt soha melegvíz, kivétel a heti csütörtöki századfürdõ, télen.
Tisztek egyenlõek voltak a smasszerekkel, higiénia nulla, kaja hitvány, ivóvíz ihatatlan volt, eltáv havonta 1-2 alkalommal, kimaradás szintén. Nem kár érte, hogy megszüntették.
Nyáron úgy fürödtünk, hogy a vegyvédelmisek a mentesítõ autóhoz tartozó fürdõsátrat felállították, majd melegítettek vizet. Ettõl a helytõl minden jobb volt.
Kopasznak királyabb életem volt, mint öregnek (Kiskõrösön).
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"Attention BF2CC Users:
Unfortunately, I was not provided the BF2 1.2 patch ahead of time. I can not give an estimate of how long it will be until the next BF2CC version is released. It's going to be at least 1-2 weeks for a full version upgrade, while I might release a small client update to show the new rankings etc.
I won't have time until late Wednesday night to start work and I will make another announcement this weekend with a better ETA and some of the changes to expect.
In the meantime, the current BF2CC 1.1.2179 version should still work.
Thanks for the Support,
Brandon"
link
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
valami külföldi fórumban irta valaki hozzáértõ :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mészáros Lázár Gépesített Lövész Dandár.
Szerencse, hogy '92-ben leszereltem, gondolom azóta eldózerolták az egész laktanyát, és teljes talajcserét is végrehajtottak a területén, majd bevetették sóval.
Ocsmány egy hely volt!
Te is ott voltál?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
(amúgy 1.2es szervert lehet adminolni a legutobbi bf2cc bétával, de azért még csinál furcsaságokat, pl tegnap ex ellen volt egy nagy massziv beakadás, ilyet eddig nemcsinált, meg a br felvétel is szar lett)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pedig nagyon jó lenne ha az a 4 map futna tankok és apc-k nélkül,akkor aztán lehetne készülni rendesen.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Csak nem tudtam,hogy több klánból is voltak a megbeszélésen.Én pl azt hittem tõlünk nem volt senki.
Ja és jó lenne srácok ha nem csak én kapnám a dícséreteket, hanem a többiek is például akik segítenek a szervezésben, lebonyolításban, ötleteket adnak..stb.
Kornél és Ahhoj a förszt kupa elindítóka, tessék õket is számba venni..
A mostanin meg a következõket: Kornél, Ahhoj, DonC, Joebácsi, Hatt, Aus,...stb...az összes leader és szervezõ aki összetereli a csapatokat.
Azért sikeres a kupa mert mindenki csinál valamit, tesz valamit az ügy érdekében. Össze kell tartani, mindenki segít amennyit tud. Ennyi az egész megoldás, nincs itt semmi varázslat.
Szóval tessék nekik is gratulálni!!!!!!!!!!
JCSR Frag Hilton *****
ip: 88.209.254.42
port: 16568
jelszó jelenleg nincs
vagy a belsõ keresõbe: jcsr
A JCSR nem kerülget ...
Az I. infantry kupánál Running úgy gondolta, hogy meghívja az "öreg motorosokat" meg néhány újonnan induló csapat vezetõjét egy rögtönzött meetingre, ahol a legfontosabb kérdéseket átbeszéltük. Egyedül a T4CE-t nem sikerült elérni.
Szerintem rendkívül eredményes volt a megbeszélés, minden felmerülõ technikai jellegû problémára megoldást találtunk. Természetesen ha további kérdések merülnek fel, ott van Running, meg a Supervisor-ok, akiket lehet zaklatni.
A JCSR nem kerülget ...
BB-vel kéne tárgyalni, legyen má tavasszal valami Bf2 buli. Akkor át lehetne adni a nyereményeket a huncup gyõzteseknek. Valamint a Race War nyerteseinek is oda tudnám adni a nyereményeiket. <#vigyor>#vigyor>
Ja aki tud érmeket, kupát óccsóért szerezi az szójjon má lécci.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Én mindenesetre nagyon örültem hogy sikerült ezt a beszélgetést kivitelezni és dönteni a kérdéses dolgokról.
Ezt a marhaságot ugye nem gondolod komolyan?
Jelzem pölö én teljessen lényegtelennek tartottam hogy ki ellen milyen mapot toljunk. Mindössze 4 pálya van, nem olyan nehéz megszokni mind a 4-et. A szavazás meg nem ugy néz ki hogy mi 3 azt mondjuk és az lesz....
Elastic An-usZ Boys
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Running írta, nem lehet.
"Vagy ez,hogy lesz aki kiesik a csoporból annak ennyi volt a HUNkup 4war össz-vissz??"
Furcsa lenne ha bent maradna, vagy hogy gondolod, vívják az utolsok a döntõt?
Elastic An-usZ Boys
Egyébként a GBC is képviseltette magát a megbeszélésen és megszavazta a rendszert.
A JCSR nem kerülget ...
Ez minden normális helyen így folyik.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
Na mind1.
Nekem egy-két gondom van.1.mapválasztás:Nem lehet azt megoldani,hogy a klánok válaszanak maguknak mapot,mert az még jó,hogy azt mondod,hogy megszavaztátok ,de ki az aki megszavazta az ex,frx és a horda???Nekem végülis mind1 ahogy gondoljátok csak nem lehet biztosan megoldani,hogy úgy sorsolja ki Donc a mapokat,hogy jó legyen.Ezt arra értem,hogy lehet,hogy lesz egy war amin ugyanaz a kettõ map megy,vagy lesz olyan,hogy egy klán minden mapja pl Karkand...
Másik ez a 5x4 csoport ez is jó de mivan ha egy kisebb klán nagy klánokkal kerül össze és 4 war után kiesik.Mert ugye úgy van,hogy az elsõ 2-õ klán jut tovább a csoportból és ez azt jelenti,hogy a csoportban minden klánnak 4 warja van.Vagy ez,hogy lesz aki kiesik a csoporból annak ennyi volt a HUNkup 4war össz-vissz??
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
"Close combat in BF2 prior to this patch looked more like angry, meth-addled, and heavily armed kangaroos having a domestic dispute than professional troops engaging in CQB."
kb: A közelharc a patch elõtt inkább hasonlított dühös, bekábítózott fegyveres kenguruk háztáji civódására, mint profi katonák összetûzésére.