Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Gimis orvosi vizsgálat volt a legfrankóbb mikor pár majomnak mondták el kell mennie urológiára is. Persze az orvos is csak utólag kérdezte minek mentek. A fél suli ezen röhögött hónapokig.<#eplus2>

Cream78
Sopronban voltam kiképzõtisztes, Akkor vezették be az állandó kimaradást! Nagy bulik,<#pias> alig találtunk be este a laktanyakapun. Egyszóval Hawai volt fel is szedtem egy év alatt 12Kg-ot.

Running
Én nem voltam katona. Gimibe voltam ilyen orvosi szaron. Fõsulin elõtt leadtam 4 évig sulizom és ennyi. Semmin se voltam. Valahogy elfelejtkeztek rólam. Összes ismerõsöm, évfolyamtársam bevonult még az utolsó körben is. <#vigyor2>

T4CeOBiNet noob
émmeg állítólag asztmás vagyok úgyhogy alkalmatlan a katonai szolgálatra<#wink><#nevetes1>
persze mindez már a múlté

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
akkor már mindegy volt, nem?<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ja, a seregben legjobban azt tanultam meg, hogy kell kummantani (ismeritek a szót, ugye<#wave>), másra nem volt jó. lenne egy hónapos alapos kiképzés, aztán annyi. a mai gyerekeknek is abszolut jót tenne, nem lennének ennyire nyámnyilák.

de most már profi seregünk van, akik naccerûen tudják õrizni az amik bázisait irakban (értsd: alja munkát elvégeztetik velünk)<#schmoll2>

😄D

koschwarz
én pesti gyerek lévén siklósra vonultam be határõrnek, tiszta, hétköznap (!) is volt ebéd után süti <#vigyor2>, kellemes kisváros, napi 10 km gyaloglás oda-vissza a kiképzõterepre nyáron teljes menetben, a bukósisak kékre zöldre verte az oldalamat hetekig, az egész szakasz pestiekbõl állt, rendesek voltak a tiszthelyettesek.<#eljen>

alapkiképzés után visszajöttem pestre az adyligeti laktanyába, a kaja egy moslék, a szakaszpk egy farok, alakizás 1000-rel, a normálisabb fürdõhöz át kellett gyalogolni az egész laktanyán. egy elõnye volt, hogy amikor öregebb katona lettem, akkor lógtam ki hátul a kerítésen keresztül, amikor akartam. néha csak azért mentem haza, hogy egyek egy jót<#hamm>

Vác, egy héten kétszer voltam otthon,3x kint, amíg õrparancsnokként meg nem buktam az utolsó õrségen....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Börgönd,király hely volt,6-szor voltam otthon egy év alatt,a többit nem is mondom😊

kBagyula
Baja, ML GLD:
Nem volt soha melegvíz, kivétel a heti csütörtöki századfürdõ, télen.
Tisztek egyenlõek voltak a smasszerekkel, higiénia nulla, kaja hitvány, ivóvíz ihatatlan volt, eltáv havonta 1-2 alkalommal, kimaradás szintén. Nem kár érte, hogy megszüntették.
Nyáron úgy fürödtünk, hogy a vegyvédelmisek a mentesítõ autóhoz tartozó fürdõsátrat felállították, majd melegítettek vizet. Ettõl a helytõl minden jobb volt.
Kopasznak királyabb életem volt, mint öregnek (Kiskõrösön).

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Anno Baja szinvonaláról hallottunk mondákat. 92-be Veszprémbe vonultam allig 18 évesen. Mindig volt melegviz, bármikor is mentem fürödni. Más laktanya a veszprémit csak hotel Veszprémnek hijták. Nem is értem mér? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
hehe vagynem :Ð

"Attention BF2CC Users:

Unfortunately, I was not provided the BF2 1.2 patch ahead of time. I can not give an estimate of how long it will be until the next BF2CC version is released. It's going to be at least 1-2 weeks for a full version upgrade, while I might release a small client update to show the new rankings etc.
I won't have time until late Wednesday night to start work and I will make another announcement this weekend with a better ETA and some of the changes to expect.
In the meantime, the current BF2CC 1.1.2179 version should still work.
Thanks for the Support,
Brandon"

link

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
állítólag ma lesz új bf2cc béta.
valami külföldi fórumban irta valaki hozzáértõ :-)

kBagyula
LoooL!

Mészáros Lázár Gépesített Lövész Dandár.
Szerencse, hogy '92-ben leszereltem, gondolom azóta eldózerolták az egész laktanyát, és teljes talajcserét is végrehajtottak a területén, majd bevetették sóval.
Ocsmány egy hely volt!
Te is ott voltál?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
akkor nekik is jár egy ilyen<#worship><#puszi>

joebacsi
ha még nemlenne 1.2, akkor szóljatok, aztán baszogatom a megfelelõ embert 😊
(amúgy 1.2es szervert lehet adminolni a legutobbi bf2cc bétával, de azért még csinál furcsaságokat, pl tegnap ex ellen volt egy nagy massziv beakadás, ilyet eddig nemcsinált, meg a br felvétel is szar lett)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
látta már valaki külföldi szervereken, hogy modositották a jármuveket szerver oldali modosítással, mint 42ben pl?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
De gondolom nem tudtátok sajna kivenni a tankot meg az apc-t.😞
Pedig nagyon jó lenne ha az a 4 map futna tankok és apc-k nélkül,akkor aztán lehetne készülni rendesen.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Jah oks,már minden világos akkor jó így minden.<#eljen><#papakacsint>
Csak nem tudtam,hogy több klánból is voltak a megbeszélésen.Én pl azt hittem tõlünk nem volt senki.

Running
Köszönjük szépen!!!

Running
Kösssz szépen.

Ja és jó lenne srácok ha nem csak én kapnám a dícséreteket, hanem a többiek is például akik segítenek a szervezésben, lebonyolításban, ötleteket adnak..stb.

Kornél és Ahhoj a förszt kupa elindítóka, tessék õket is számba venni..

A mostanin meg a következõket: Kornél, Ahhoj, DonC, Joebácsi, Hatt, Aus,...stb...az összes leader és szervezõ aki összetereli a csapatokat.

Azért sikeres a kupa mert mindenki csinál valamit, tesz valamit az ügy érdekében. Össze kell tartani, mindenki segít amennyit tud. Ennyi az egész megoldás, nincs itt semmi varázslat.

Szóval tessék nekik is gratulálni!!!!!!!!!!

digitalenjoy
A JCSR szervere a mai naptól az infantry kupa beállításaival, pályáival mindenki számára elérhetõ, lehet gyakni, pályákat nézegetni, publikolni stb. stb.

JCSR Frag Hilton *****
ip: 88.209.254.42
port: 16568
jelszó jelenleg nincs

vagy a belsõ keresõbe: jcsr

A JCSR nem kerülget ...

T4CeOBiNet noob
.. de mivelhogy a T4Ce is indul (utolsó pillanatban) és aláírta a nevezési lapot ezálltal elfogadta a feltételeket<#nyes>

T4CeOBiNet noob
nekem van ismerõsöm aki gyártótól szerez be cuccot majd megkérdem adjon neked árlistát 😉

digitalenjoy
Amikor Runninggal ketten kitaláltuk az I. Magyar BF kupát senkivel nem egyeztettünk, meghatároztuk a szabályokat, meghívtuk egy független megbízható embert Supervisornak és tanácsadónak: Ahhoj-t, vártuk a jelenktezéseket és indult is a kupa, és csodák csodája, minden probléma nélkül lezajlott a kupa 90%-a, pár meccs és véget is ér.

Az I. infantry kupánál Running úgy gondolta, hogy meghívja az "öreg motorosokat" meg néhány újonnan induló csapat vezetõjét egy rögtönzött meetingre, ahol a legfontosabb kérdéseket átbeszéltük. Egyedül a T4CE-t nem sikerült elérni.

Szerintem rendkívül eredményes volt a megbeszélés, minden felmerülõ technikai jellegû problémára megoldást találtunk. Természetesen ha további kérdések merülnek fel, ott van Running, meg a Supervisor-ok, akiket lehet zaklatni.

A JCSR nem kerülget ...

Running
Hagyjuk ezt srácok...<#smile>

BB-vel kéne tárgyalni, legyen má tavasszal valami Bf2 buli. Akkor át lehetne adni a nyereményeket a huncup gyõzteseknek. Valamint a Race War nyerteseinek is oda tudnám adni a nyereményeiket. <#vigyor>

Ja aki tud érmeket, kupát óccsóért szerezi az szójjon má lécci.

koschwarz
running most már kinõtte magát a bf2-közösség egyik élharcosává<#worship><#worship><#worship><#taps>

erdos
Mindig lesz valaki aki szerint nem ez a 100%-osan helyes lebonyolítás, akármilyen is lesz. Én azt mondom annak örüljünk hogy egyátalán van és hogy ennyire sikeres a fogadtatása. Szép munka Running, én csak gratulálni tudok... <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Gaboca nem tudom miért feltételezed azt amit feltételezel. A Huncup szervezõk mellé néhány fõnököt is invitáltam, hogy közösen beszéljünk meg mindent. A dolgokról szavazással döntöttünk, de általában nem volt túl sok éles helyzet. Mindenesetre több dolgot is sikerült megtárgyalni, eldönteni.

Én mindenesetre nagyon örültem hogy sikerült ezt a beszélgetést kivitelezni és dönteni a kérdéses dolgokról.

Running
Akik jelen voltak: JCSR-Kornél, frx-DonC, GBC-aus, RDHA-Joebácsi, eX-Hatt, eX-menszesz, CoR-Murry, Horda-Running

Hatt
"de ki az aki megszavazta az ex,frx és a horda"

Ezt a marhaságot ugye nem gondolod komolyan?
Jelzem pölö én teljessen lényegtelennek tartottam hogy ki ellen milyen mapot toljunk. Mindössze 4 pálya van, nem olyan nehéz megszokni mind a 4-et. A szavazás meg nem ugy néz ki hogy mi 3 azt mondjuk és az lesz....

Elastic An-usZ Boys

FCH kari
ez IF infra bakos pusku rajparancsnoki fegyo leváltva a kihajthato vátámaszu 63-d-t azé volt röviteb tusa hogy ha hátára rakta akkor betudjon szállni a PSZH.ba.nálunk baján nem volt skulo hiány ugy hogy mi nem kardoztunk vele,"ha" beosztott katonám lettél volna akkor nyilván te sem😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hatt
"Ezt arra értem,hogy lehet,hogy lesz egy war amin ugyanaz a kettõ map megy"

Running írta, nem lehet.

"Vagy ez,hogy lesz aki kiesik a csoporból annak ennyi volt a HUNkup 4war össz-vissz??"

Furcsa lenne ha bent maradna, vagy hogy gondolod, vívják az utolsok a döntõt?

Elastic An-usZ Boys

digitalenjoy
Igen, aki kiesik a csoportból, az sajnos nem folytathatja az egyenes kiesésben. De ez minden sportversenyen így van. Ha egyenes kieséses rendszer lenne, akkor csak 1 meccset játszhatna egy csomó csapat. Szerintem a 4 meccs az korrekt. Én lennék a legboldogabb, ha minden jelentkezett csapat lenyomná a négy meccsét.

Egyébként a GBC is képviseltette magát a megbeszélésen és megszavazta a rendszert.

A JCSR nem kerülget ...

Pharolas
Gabóca, szerintem így teljesen reális. Ha kiesik a selejtezõkbõl, akkor befejezi az az adott klán a huncupot.
Ez minden normális helyen így folyik.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Tényleg hosszabb volt az AK-63D csöve. Mi azzal kardoztunk, mert jópár hétig nem adtak hozzá skulót <#idiota>

-tRs-Landor

Hatt
FElejtsd el Rambo... DR... max nem megyünk arra a szerverre.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Asszem ezt a felvetésed max nálam dobhatod fel. Francért nem vagy képes tõlem kérdezni...

Elastic An-usZ Boys

Robogo
Pedig a Kubra Damot én ajánlottam.😞
Na mind1.
Nekem egy-két gondom van.1.mapválasztás:Nem lehet azt megoldani,hogy a klánok válaszanak maguknak mapot,mert az még jó,hogy azt mondod,hogy megszavaztátok ,de ki az aki megszavazta az ex,frx és a horda???Nekem végülis mind1 ahogy gondoljátok csak nem lehet biztosan megoldani,hogy úgy sorsolja ki Donc a mapokat,hogy jó legyen.Ezt arra értem,hogy lehet,hogy lesz egy war amin ugyanaz a kettõ map megy,vagy lesz olyan,hogy egy klán minden mapja pl Karkand...
Másik ez a 5x4 csoport ez is jó de mivan ha egy kisebb klán nagy klánokkal kerül össze és 4 war után kiesik.Mert ugye úgy van,hogy az elsõ 2-õ klán jut tovább a csoportból és ez azt jelenti,hogy a csoportban minden klánnak 4 warja van.Vagy ez,hogy lesz aki kiesik a csoporból annak ennyi volt a HUNkup 4war össz-vissz??

Hallod, csak fel kell tölteni az olajtornyokat rakétákkal, és azok majd automatikusan lövik a közeljövõ célpontot, milyen má'!!! 😊))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Külföldi fórumon találtam, indoklásul, hogy miért tetszik neki az 1.2

"Close combat in BF2 prior to this patch looked more like angry, meth-addled, and heavily armed kangaroos having a domestic dispute than professional troops engaging in CQB."

kb: A közelharc a patch elõtt inkább hasonlított dühös, bekábítózott fegyveres kenguruk háztáji civódására, mint profi katonák összetûzésére.

Zs0lt1
lool ez mekkora 😄

Running
Oman-t került csak beszavazásra plusszba.

Running
Kubra damot leszavaztuk végülis...

Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az aranyos videot!

Zatar Tesla AntiAir Towers 😊 lol!

Melyik 4 map van? És a Kubra Dam miért nincs köztük? 😊

Running
Azt még tudom Hatt mondta ne legyen két ugyanolyam map egy meccsen...ezt meg szûrjük majd. Ennyi...a többi homály ezzel kapcsolatosan.

Running
Természetesen igen. Emlékeim szerint az volt hogy kérdeztem hogy legyen a mapbeosztás. Esetleg úgy ahogy eddig volt? Aztán DonC mondta a progival azt is ki lehet osztani. Senki sem tiltakozott aszem, ezért maradt ez. Végülis 4 map van össz vissz szóval lehet ezért....ennyire emlékszem.

Megkérdezhetem, hogy egyáltalán miért merült fel a mapsorsolás? Az, hogy ki fogadta el, és ki nem, másodlagos...