Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
PT-6| Rodat
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
<#vigyor3>#vigyor3>
Igyunk sört jól!
(ha jól emlékszem most ennyi az alsó határ, elég lol)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mindezek ellenére '92 februárban leszereltek szakaszvezetõként.
Elõtte Kiskõrösön repültem Mi-2 és Mi-8-al is a kiképzésen. Lõttem is eleget, dobáltam is a kumplit elég sokat, robbantottam a Bakonyban a nyulaknak napalmot. Összességében nem volt azért olyan rossz az az egy év.
Csak ez a bajai áthelyezés nem hiányzott öregkoromra.
Igen, a Jugók akkor b@sz.ák épp az öregannyukat a szomszédban és baromira nem hiányzott amikor hajnal 2 kor menni kellett a lõszerraktárba málházni, tárazni, hallgatni a kopaszok nyavajgását, hogy mi lesz velük, menni kell... stb. Paráztak rendesen, <#violent>#violent> nem gyõztem õket nyugtatni, hogy mi nem harcoló alakulat vagyunk, de az amit pakolunk az kell a vonuláshoz. Fegyverzetünk egyenlõ volt a 0-val, de annál több ködgyertya meg robbanó, pukkanó.. bizbasz kellett abba a tetves FUG-ba. ...és ezt eljátszották velünk legalább 4x egy hónapon belül... meg azok az idétlen hadgyakorlatok 😄 kék ország vs piros ország. Ehh... 😄
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Feltelepítettem az új patch-et és hibás cd kulcsot ír ki, amikor szerverre akarok csatlakozni annak ellenére, hogy eredeti a játékom.
A faq-ban azt olvastam, hogy el kell indítanom egy exe file-t, de nem találom, hogy hol van.
Köszi
Amugy vicces volt,amikor mentem leadni a papirkámat hogy tanulok,már várt a sárgabusz hogy visznek Kaposvárra vagy hova,émmeg lementem hidba😊
www.czekoart.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
94-95-ben voltam határõr. elõször Zalaegerszegen. Ott volt a kiképzés, fogytam 5 kilót. Ekkor 67kg voltam.
Ott maradtam a laktanyába EÜ szolgálatra, én adtam be az injekciókat jó pár alkalommal, valamint a fogorvos mellett segédkeztem. Én adtam a fogókat a kezébe. Végzetségemet tekintve asztalos vagyok 😄.
Leszerelés elõtt 3 hónappal megszüntették a laktanyát, irány Bucsu nevû határfalu. Napi 8 óra szolgálat, néha 1 órát mentünk a kijelölt pontig. Kaja jó volt és sok. Mikor leszereltem 82 kg voltam. Mikor valakit hazaengedtek innen (engem 2-szer) szabadságra, este 8-tól reggel 4-ig kellett a falu melletti ponton szolgálatot adni. Menetidõ 7 és fél perc. 7 és fél órát álltunk ott, mindkétszer kb -10 fok volt.
Igyunk sört jól!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Katonákok: Sajna én buktam rajta 160 kreditet, hogy ne vigyenek el 😞 Vitte volna a melóhelyemet meg mindent ... Választani kellett így a fõsuli ugrott 😞
Csak így már lusta vagyok megint elkezdeni 😞
És a végén nem vittek el hálaistennek ... Ha 1 mód lett volna arra hogy NORMÁLIS kiképzést kapjunk, akkor nem is lett volna kérdéses ... de így ... 6 lõszerrel "rövid sorozatOKKAL küzdje le a célpontot ..." ... ÁÁÁ baromság 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Holnap jönnek visszakötni a netet -eddig birtam :-))) - December vége óta jött ki új patch?
facelia
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
az öcsém volt katona itt a veszprémi hotelben asszem 93ban ... 6 azaz hat darab löszert kapott az amd-hez lövészeten!? nahát nekem ehhez a 9hónap láblóatáshoz baromira nem volt kedven<#nemtudom>#nemtudom><#sir>#sir>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Egy fém táblára (dolinger)-re löttünk, annyira gyorsan átment rajta, hogy nem hajlott le!😄DDDD
Trotilt se volt kutya robbantani!😄DD
"Hardwired:
Bár mindeannyian sejtettük, hogy "elkerülhetetlen" a BF1942 hivatalos folytatása, mégis rendkívûl szívmelengetõ a hír, hogy, hamarosan lehull a lepel az új játékról, mégpedig a Computer Gaming World júliusi számában! Ez az újság kb. az E3 idején fog megjelenni és elég szaftos darab lesz, mert a KOTOR 2-rõl is ebben olvashatjuk az elsõ infókat. A cím maga még természetesen ideiglenes, de annyit tudni már, hogy a Desert Combat-hoz hasonló modern fegyverzetet kapunk majd. Mivel nemrégen adtunk hírt a DICE és a Trauma (a DC készítõi) közti megállapodásról, elég valószínûnek látszik, hogy ez lesz az együttmûködés gyümölcse! Ja, van egy kis tízerkép, élesszemû DC veteránok hasonlíthatják a kedvencükhöz 😊 "
Nem bánom hogy kimaradtam belõle <#nyes>#nyes>
és ezért ráadásul topicot nyitottak<#falbav>#falbav>
Én szinte löttem minden fegyverrel. Többek között a Dragunoval és a magyar Gepárd M1-el! igaz, azzal csak 1-et!😞((
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_