Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Newyorker
A Map pack 3-ban benne van a map pack 1 és 2?
Vagy az mind más pálya?

BurnBaby
semmilyen módon nem bf2 video, de ezt nézzétek meg!!! ez a jövõ 😊

www.battlefield.hu

sza23
22:45 RTl Klubb- Házon Kívûl!!!!!!!!!!!!
Aki tudja nézze meg!

sza23
na légyszi?<#dumcsi>

schrank
azt nem árulom el mert akkor kiröhögtök <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sza23
Schrank meddig és mikor voltál itt nálunk?

schrank
én voltam ott voltam magasfokon végetük a nyakig érõ gaz gyalogsági ásóval való lemészárlását júliusban <#gonosz3>

sza23
Tudom, hogy Te még mindig Omanon szolgálsz!<#violent>

Boxer HUN
Esetleg Gulf Of Oman-on??? <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

sza23
Szabadszálláson nem volt senki katona közülletek?

Svindler
A legjobbak akkor is a másnaposan letolt menetgyakorlatok voltak! Mondjuk ehez nekünk kellett egy jó kiképzõ aki hajlandó volt feláldozni a cement árát amit építkezéshez vett volna, + magát mert az asszony olyat vert rá mikor megtudta, hogy rendesen mokesszal járt be 1 hétig! <#hehe>

PT-6| Rodat

Boxer HUN
91-92-ben voltam Rétságon a Hunyadi János gépesített lövészdandárban 1/2 évet lövészként, a másik felet vegyes páncéltörõként. Egy hónap alap, az jót tett a súlyomnak (+13kg) mellette folyamatos alaki (elsõlépcsõs laktanyáról lévén szó). Aztán Mi-8-al irány Rezi-be, 1 hónap lõgyakorlat mindennel ami rakétameghajtású, aztán újjabb egy hónap Ercsi, (õrszolgálat a pontomosoknál), majd "haza" rétságra. Hab a tortán viszont az volt, amikor késõõsszel a II.-es õrségben porig égettem az õrtornyomat... (hõsugárzó pofára dõlt, mi meg az õrszobán horpasztottunk, az ÜTI-rõl nem is beszélve). Hogy ne bukjon õ se, kiegyeztünk egy elektromos tûzesetben. Viszont mindenképp tanulságos volt az az egy év!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank
Nekem annyi izgalmas volt a seregben hogy rájöttem a kantinban vásárolt lakatok (made in china <#hehe>) szinte mindegyike egyforma kulccsal volt ellátva aminek akkor vettem hasznát amikor észrevettem hogy az ebédlõben található büfét is egy ilyen szerkezet "védi" az illetéktelen behatolóktól <#vigyor3> az okos kis tervemet megosztottam az optika becenévre hallgató nagyonbuta ámbár szemüveges <#nyes> katonatársammal. Izgi volt a 4-5 alkalommal kivitelezett besurranó tolvajkodás mert ha megfogtak volna bennünket akkor szerencsésebb esetben felezünk a konyhaszolgálatossal rosszabik esetben még mindíg a futkosóban lennék csak azért szar érzés volt amikor kibaszták a büfés bukszát mert leltárkor nem tudott elszámolni kb. 40 csík különbözõ márkájú cigarettával meg kb 5 szatyor édességgel <#miaz>

TerranceG
Jürgen nem volt katona. Ha lett volna is max vegyifegyverként , mint vírushordozó!
<#vigyor3>

Igyunk sört jól!

Newyorker
A Map pack 3-ban benne van a map pack 1 és 2?
Vagy az mind más pálya?

Hivatásos még lehetnék, ha összekapom magam talán meglenne a 70-es IQ <#hehe>
(ha jól emlékszem most ennyi az alsó határ, elég lol)

mNzJean
Szerintem jó buli volt a katonaság , én Szombathelyen voltam a Savaria laktanyában , ha úgy alakulna ujra bevonulnék ,nem sunnyognám el ,szerintem minden ember életében kell ,hogy egy kicsit megtapasztalja ,hogy mi az a fegyelem , mi az összetartás ,és mi az amikor bevonulás után mindenki egyenlõ ,a katonaságnál nem számitott ki gazdag ki szegény csak az ,hogy mennyire volt franko , egy ilyen zárt közösségben hamar kijöttek a jellembeli hibák , és sok srác ott változott meg , mert látta ,hogy hamar kiközösitik ha parasztul viselkedik.Na ennyi szerintem sok fiatalra ráférne ,hogy a saját bõrén tanulja meg viselkedésének következményeit.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Danee
Jürgen? 😊 az ki van zárva 😊

kBagyula
...én a vegyvédelmi szd.-nál voltam elsõtisztes, vegyi-sugár felderítõ (tudod: Atomvillanás jobbról <#alien> ). Ami emlékezetes megmaradt az egészbõl, illetve Bajáról az annyi, hogy egy VSFUG-ot és egy Csepelt összekoccintottunk a telephelyen amikor versenyeztünk. A csepzont selejtezni kellett. Akkor majdnem lesitteltek 8 napra. <#idiota>
Mindezek ellenére '92 februárban leszereltek szakaszvezetõként.
Elõtte Kiskõrösön repültem Mi-2 és Mi-8-al is a kiképzésen. Lõttem is eleget, dobáltam is a kumplit elég sokat, robbantottam a Bakonyban a nyulaknak napalmot. Összességében nem volt azért olyan rossz az az egy év.

Csak ez a bajai áthelyezés nem hiányzott öregkoromra.
Igen, a Jugók akkor b@sz.ák épp az öregannyukat a szomszédban és baromira nem hiányzott amikor hajnal 2 kor menni kellett a lõszerraktárba málházni, tárazni, hallgatni a kopaszok nyavajgását, hogy mi lesz velük, menni kell... stb. Paráztak rendesen, <#violent> nem gyõztem õket nyugtatni, hogy mi nem harcoló alakulat vagyunk, de az amit pakolunk az kell a vonuláshoz. Fegyverzetünk egyenlõ volt a 0-val, de annál több ködgyertya meg robbanó, pukkanó.. bizbasz kellett abba a tetves FUG-ba. ...és ezt eljátszották velünk legalább 4x egy hónapon belül... meg azok az idétlen hadgyakorlatok 😄 kék ország vs piros ország. Ehh... 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Newyorker
Üdv!

a Map packeket hogyan kell feltenni?
Simán felinstall?

Kovács legény
és a regeditba ird be elöször a cd-kulcsodat kötöjel nélkül

www.czekoart.hu

Kovács legény
elinditod a telepitést nemnyomod meg az install-t és a temp könyvtárba lesz

www.czekoart.hu

Segítenétek?

Feltelepítettem az új patch-et és hibás cd kulcsot ír ki, amikor szerverre akarok csatlakozni annak ellenére, hogy eredeti a játékom.
A faq-ban azt olvastam, hogy el kell indítanom egy exe file-t, de nem találom, hogy hol van.

Köszi
Kovács legény
Én nemvótam katona,én tanultam
Amugy vicces volt,amikor mentem leadni a papirkámat hogy tanulok,már várt a sárgabusz hogy visznek Kaposvárra vagy hova,émmeg lementem hidba😊

www.czekoart.hu

TS Zolly
Asztem Tapolcán voltál te katona. Vagy Jürgen volt ott?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
HBD Zozo! <#pias>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jancsik
jó olvasni a katona történeteteket<#eljen>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Kovács legény
HBD ZOZO!

www.czekoart.hu

TerranceG
Katona történetek? Íme az enyém:
94-95-ben voltam határõr. elõször Zalaegerszegen. Ott volt a kiképzés, fogytam 5 kilót. Ekkor 67kg voltam.
Ott maradtam a laktanyába EÜ szolgálatra, én adtam be az injekciókat jó pár alkalommal, valamint a fogorvos mellett segédkeztem. Én adtam a fogókat a kezébe. Végzetségemet tekintve asztalos vagyok 😄.
Leszerelés elõtt 3 hónappal megszüntették a laktanyát, irány Bucsu nevû határfalu. Napi 8 óra szolgálat, néha 1 órát mentünk a kijelölt pontig. Kaja jó volt és sok. Mikor leszereltem 82 kg voltam. Mikor valakit hazaengedtek innen (engem 2-szer) szabadságra, este 8-tól reggel 4-ig kellett a falu melletti ponton szolgálatot adni. Menetidõ 7 és fél perc. 7 és fél órát álltunk ott, mindkétszer kb -10 fok volt.

Igyunk sört jól!

FCH kari
bocs 1993 után

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
bocsi kedden és csütörtökön vold dandár fürdö tiszta cserével egybe kötve,én minden nap fürödtem nyárony hideg zuhany télen szintén,persze mikor megváltozott a beosztásom akkor a kopasz melegitette a vizet mire volt jo a tea forralo?😊amugy 2003 után szépen megcsinálták a laktanyát csak mire kész lett addigra megszünt sajnos.

FCH kari
ja 6 évet huztam le,az hogy szar volt vagy nem nézö pont kérdése én az elsö lövész z-nél voltam és mint élö harcolo egység elég izgalmassan teltek a napjaink,nem mndom voltak olyan alegységek ahol nem lehetett valami jo de sok sorkatona mig bent volt addig mondta hogy hu de szar meg ilyenek mikor leszereltek akkor meg mesélték az élményeket.

köszi a válaszot!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

koschwarz
1.2-es verziószám peccs, pár napja lehet letölteni. elég jó lett, a pilóták nyavajognak egy kicsit, mert erõsítették az AA fegyvereket és gyengítették a repülõjármûvek páncélzatát.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Crem
Hát... Én akkor voltam katona, amikor a Románok 50-100 fõs csoportokban akartak átszökni Austriába. Közben a Jugó balhé is ott volt, szal' haza nem kelett járnom, ellenben 2 hetente tartottak éles lövészetet. Minden második pedig éjszakai volt. Alkalmanként 5x30 lõszert kelett kilõni. Mivel az örgek sumákoltak így elõfordult, hogy 15-20x30-at löttünk!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
Persze, most minap.
Ugye megmondtuk 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DummyBoy
Hmmm ... nemrég volt valami peccses dolog ... ki emléxik már mindenre ... meg olyan rég is volt ... szvsz olvass vissza 20-30 oldalt ... <#hehe>

Katonákok: Sajna én buktam rajta 160 kreditet, hogy ne vigyenek el 😞 Vitte volna a melóhelyemet meg mindent ... Választani kellett így a fõsuli ugrott 😞

Csak így már lusta vagyok megint elkezdeni 😞

És a végén nem vittek el hálaistennek ... Ha 1 mód lett volna arra hogy NORMÁLIS kiképzést kapjunk, akkor nem is lett volna kérdéses ... de így ... 6 lõszerrel "rövid sorozatOKKAL küzdje le a célpontot ..." ... ÁÁÁ baromság 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Crem
Nem akarom!😄DD De szerintem már nem is tudnám!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sziasztok!

Holnap jönnek visszakötni a netet -eddig birtam :-))) - December vége óta jött ki új patch?

facelia

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

T4CeOBiNet noob
jóóó neked!!<#nyes>
az öcsém volt katona itt a veszprémi hotelben asszem 93ban ... 6 azaz hat darab löszert kapott az amd-hez lövészeten!? nahát nekem ehhez a 9hónap láblóatáshoz baromira nem volt kedven<#nemtudom><#sir>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Running
Szerintem nem gyõzöd meg.

Crem
😄D
Egy fém táblára (dolinger)-re löttünk, annyira gyorsan átment rajta, hogy nem hajlott le!😄DDDD

Trotilt se volt kutya robbantani!😄DD

koschwarz
tuttátok, hogy már 780 oldalnyi van ebbõl a topicból? íme az elsõ hsz 2004 áprilisából:

"Hardwired:

Bár mindeannyian sejtettük, hogy "elkerülhetetlen" a BF1942 hivatalos folytatása, mégis rendkívûl szívmelengetõ a hír, hogy, hamarosan lehull a lepel az új játékról, mégpedig a Computer Gaming World júliusi számában! Ez az újság kb. az E3 idején fog megjelenni és elég szaftos darab lesz, mert a KOTOR 2-rõl is ebben olvashatjuk az elsõ infókat. A cím maga még természetesen ideiglenes, de annyit tudni már, hogy a Desert Combat-hoz hasonló modern fegyverzetet kapunk majd. Mivel nemrégen adtunk hírt a DICE és a Trauma (a DC készítõi) közti megállapodásról, elég valószínûnek látszik, hogy ez lesz az együttmûködés gyümölcse! Ja, van egy kis tízerkép, élesszemû DC veteránok hasonlíthatják a kedvencükhöz 😊 "

Gepárdból elég egy is, "one shot one kill" <#hehe>

Nem bánom hogy kimaradtam belõle <#nyes>

koschwarz
<#zavart1>

és ezért ráadásul topicot nyitottak<#falbav>

schrank
grrrrr<#vomit>

Crem
Kimaradtál pedig 1-2 jó dologból. Elhiheted!😄

Én szinte löttem minden fegyverrel. Többek között a Dragunoval és a magyar Gepárd M1-el! igaz, azzal csak 1-et!😞((

Zs0lt1
apám adyligeten volt alezredes, míg nyugdijba nem vonult, neki köszönhetem, h nem voltam katona 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Én megúsztam az egészet, túl értékesnek találtak ahhoz hogy a tehetségemet az állami játszótéren pazaroljam <#hawaii><#hehe>

Crem
lol !😄
Én is határõr voltam!😄 Csak nem az adyligeti welnessz telepen!😄D
Mi Hegyeshalomra jártunk "zárni"...