Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
(fagyoskodtam érte vagy fél órát a lehel téren, de megérte 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
-tRs-Landor
Nekem azt tetszett a legjobban mikor azt mondták van 5 percem h kiérjek leányfaluról szentendrére mert szar a rendszer. Én meg mondom, semmi gond fél óra múlva megy a busz, fél óra az út majd akkor jövök. Erre õk, miért nem a saját kocsimmal megyek amivel otthonról járok. Mondom azért mert nem a rendõrség tankolja. Ja mindezt a kapitány úrral beszéltem.
Erre kiküldtek egy kocsit értem. <#hehe>#hehe>
Rendõrség helyzete? Ezt csak az tudja átélni aki nap mint nap ott van. Annyi sztori lenne, nem férne ki ide.
Remélem, hogy elhangzik egy két olyan dolog, ami tényleg a valóságot tükrözi!
Horda Maki!:D
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
PT-6| Rodat
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
szóval olyan ami nincsen a rádiókban! lehetséges ez?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
khumbula
stb stb stb
khumbula
volt olyna, hogy rádión valaki azt mindta be, hogy TISZTA, meg olyan szavakat amik nem szerepelnek a többi között a fõ és másodlagos rádióban! Ez hogyan lehet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
és nem a medic-tõl jöttek!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Nemcsak a rendorseg

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Nincs pénz üzemanyagra!Nekünk 30km!!! van 12 órára.ja és van 3 településünk + a tanyavilág kb.: 10.000 emberrel
Ebben az a srác játszik, aki a Superman sorozat változatában!Azért jó Tv-st.
A házon kívûlt ajánlom mindenkinek, mert ha minden igaz és hinni lehet az elõzetesnek, akkor a mai Magyar Rendõrség valós helyzetérõl lesz benne szó!Olyan személyek fogank benn a megszólalni, akik valóban tisztában vannak azzal, hogy milyen is a helyzet.
Remélem tanúlságos lesz.
A legujabb ficsör
Elastic An-usZ Boys
(bár kétségtelenül jópofa, de egy "mezei" tablet pc-n meg lehet oldani ezeket, szóval ezmár annyira nem a messzi jövõ 😊)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?