Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drachomir
most k*rva sz*r ez a game ,meg joh harom napig nem tudok jatszani.. elbeszelgetnek kicsit az EA managereivel h erre van e szuksege egy toplistas gémnek ... <#nemtudom>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

joebacsi
pont ilyet kapott egyik haver szülinapjára még õsszel 😊
(fagyoskodtam érte vagy fél órát a lehel téren, de megérte 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sza23
ez egy kicsit erõs<#action>

joebacsi
nekem is produkált a pöccs -10 fpst átlagba, eddig felülrõl súroltam a deadline-t, mostmár alulról, szal lassan megcsörgetem Vasilij-t, hogy mégiscsak lenne egy eladó vese, merhát kell a zsé a gépupgrade-re 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
és legalább a szûk pihés puncik megérték ezt az áldozatot? 😄

Drachomir
aloha!gyerekek! robbantsuk fel az EA-t!!! BAdsec nem tud jatszani mert a kartyajan nem megy a jatek (jah a min kovetelmenyeknek megfelel!!!) engem mar masodik napja dobal le folyamatosan a serverekrol!!!mind1 h HUN vagy kulfoldi ! mondjatok meg h lehet elrontani egy jatekot egy peccsel!!!???Ennek javitania kellene nem rontania!!!<#conf><#conf><#conf><#conf>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Sajnos a büntetett elõélet miatt nem adhatam fegyveres szolgálatot.. <#eplus2>

-tRs-Landor

sza23
Ja ja!Engem holnap reggel vár a mókuskerék!<#vigyor5>

Running
Rendõrség az rulz hely, megyek holnap reggel is.<#hehe>

Nekem azt tetszett a legjobban mikor azt mondták van 5 percem h kiérjek leányfaluról szentendrére mert szar a rendszer. Én meg mondom, semmi gond fél óra múlva megy a busz, fél óra az út majd akkor jövök. Erre õk, miért nem a saját kocsimmal megyek amivel otthonról járok. Mondom azért mert nem a rendõrség tankolja. Ja mindezt a kapitány úrral beszéltem.
Erre kiküldtek egy kocsit értem. <#hehe>

Rendõrség helyzete? Ezt csak az tudja átélni aki nap mint nap ott van. Annyi sztori lenne, nem férne ki ide.

joebacsi
hmm belenéztem ebbe a dípimpektbe, az egyetlen pozitívum a filmben az az, hogy a szünetben volt elseve reklám Charlize Theronnal, szal azé kösz a tippet <#hehe><#circling>

sza23
Nem gyûjtök senkinek semmit!Én is Rendõr vagyok.Csak azért ajánlottam figyelmetekbe ezt a mûsort, mert lehet, hogy szolgál egy két érdekes dologgal.
Remélem, hogy elhangzik egy két olyan dolog, ami tényleg a valóságot tükrözi!

sza23
Nekünk is van egy jó kis Nivánk!Nagyon hálás szerkezet, csak nincs benne fûtés a jobb oldali abblak be szokott esni az ajtóba, a kuplung pedál mea a fenék lemezbe, a biztositék tábla szikráival biztosítja a tüzijátékot éjszakánként és ömlik belöle a gázszag<#hehe>

sza23
Tudom, hogy nem csak a rendõrségé ilyen szörnyû.Az egész családom katona!

mNzJean
thx

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

badsec
Nézz körül itt...<#papakacsint>

Horda Maki!:D

Boxer HUN
A dokumentumok/Battlefield 2 alól kimásolod a Profiles -t egy másik helyre, meghajtóra, majd ha újraraktad akkor vissza.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

hogy lehet azt megcsinálni hogy megmaradjanak a configjaim ha uj rendszert teszek és bf2-t telepitek?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

mNzJean
skacok egy kis off de pls help aki tud , Kapersky antivirus-hoz mûködõ license key-t nem tudna valaki adni ? Az enyém most járt le. THX sorry az off ért

Svindler
Kíváncsi leszek kit kérdezgetnek majd! Nálunk nem rég volt álománygyûlés, hát igazán nevetséges és siralmas is volt egyszerre! Bár legalább nem mondták azt, hogy jobb lesz! Nekem ami most a legjobban tetszik az az elmaradt 11/12 rész 13. havi lóvé amit most ugy megkavartak, hogy végén még majd nekünk kell fizetni!<#vomit>

PT-6| Rodat

lol ki az illetõ?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

FCH kari
EGYET ÉRTEK!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mNzJean
ja birom az ilyen kis majmokat ,akik a 376 havi részletre vett autójukra verik a nyálukat ,tankolni meg már nem tud mert annyi pénze sincs ,hogy a törlesztést rendesen fizesse.<#levele>

igen ezeket tudom, de mikor hárman kergettünk egy ellent, és egyik lelõtte akkor olyan szöveget moindott be, hogy az ... halott vagy hogy lelõtte.

szóval olyan ami nincsen a rádiókban! lehetséges ez?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

FCH kari
97-ben 1.5 honapig voltam kiképzö szakasz pk

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Miért néznénk? Kinek gyûjtöd a kopogtatót?

khumbula

Danee
ha a mediccel élesztessz akkor kiáltja el magát az emberke hogy CLEAR! (tiszta) , mig ha a supporttal dobsz csomagot akkor :Need ammo?
stb stb stb

õsrégi poén ez, ráadásul a legtahóbb fajta.

khumbula

huh eszembejutott mit akartam kérdezni!

volt olyna, hogy rádión valaki azt mindta be, hogy TISZTA, meg olyan szavakat amik nem szerepelnek a többi között a fõ és másodlagos rádióban! Ez hogyan lehet? <#fejvakaras>

és nem a medic-tõl jöttek!

Danee
én ma láttam egy új audi a6-ost, amire ez volt irva: Suzuki a TI autótok 😄

SigS
Nem kell csinalni uj accot, de ha nem eredeti akkor nem sok szerverre fogsz vele felmenni

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS

<#hehe>

SigS
Fegyveres szervek anyagi helyzete MO-on...
Nemcsak a rendorseg

schrank
nnna ja a tanyavilág meg a NIVA <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tomee14
PLZ HELP

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
Ja és nem eredeti

tomee14
hy! most tettem fel a bf2-t de all seeing eye-ból nemtok felmenni! rákattintok 2-szer belép a menübe és utána semmi! elõszõr kell csinálni egy accountot az alapon kívûl (default player)? pl help!

sza23
Bármennyire is tagadja a drága Garamvölgyi Úr sajtószóvivõnk, ez igeni valós dolog!
Nincs pénz üzemanyagra!Nekünk 30km!!! van 12 órára.ja és van 3 településünk + a tanyavilág kb.: 10.000 emberrel

SigS
Rendorok busszal mennek nyomozni? Kafa <#zavart1>

sza23
el kell, hogy szomorítsalak, mert ennek a filmnek semmi köze a az eredeti Deep Impact-hez.
Ebben az a srác játszik, aki a Superman sorozat változatában!Azért jó Tv-st.

A házon kívûlt ajánlom mindenkinek, mert ha minden igaz és hinni lehet az elõzetesnek, akkor a mai Magyar Rendõrség valós helyzetérõl lesz benne szó!Olyan személyek fogank benn a megszólalni, akik valóban tisztában vannak azzal, hogy milyen is a helyzet.

Remélem tanúlságos lesz.

Hatt
Hmm magyar ranked I. 64 fõs szerver, 28an vannak bent és nekem azt írja ki hogy a szervert tele és az én nevem biza nem szerepel azon a reserved sloton....
A legujabb ficsör

Elastic An-usZ Boys

schrank
sorry de belelesek a dípimpekt 2-be bár már azt se tudom melyik a dípimpekt meg melyik az armageddon <#fejvakaras> de szerintem ugyanaz csak az egyikben néger az elnök <#ticking>

sza23
árúld el a titkod!

sza23
22:45 RTl Klubb- Házon Kívûl!!!!!!!!!!!!
Aki tudja nézze meg!

schrank
arról nem is beszélve hogy online 32 faszi taperolja egymást <#vomit><#hehe>

joebacsi
nemtudom miért vagytok ennyire oda érte, egyedül a nagy érintõképernyõ, ami macera benne, a többit még énis megoldom flössel 😊
(bár kétségtelenül jópofa, de egy "mezei" tablet pc-n meg lehet oldani ezeket, szóval ezmár annyira nem a messzi jövõ 😊)

Crem
Mire ez lesz addigra nekem a remegõ kezeim miatt nem fog mûködni!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hatt
Ez nagyon jo, tetszik<#eljen>

Elastic An-usZ Boys

mNzJean
ez nagyon ütõs , szerintem a gyerekeink már ilyennel fognak játszadozni , sajnálom ,hogy mi rengeteg olyan technikai ujdonságot nem fogunk már látni amiért érdemes lenne még egy pár száz évet élni.<#bdead>

ez nagyon tetszett! bárcsak megélhetném ezt a kort majd

Running
A huncup oldalra felkerültek a csoportbesorolások!