Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megjelent a BF2, mindenki itt rinyált, hogy hol a grafika amit igértek? A FC meg a CSS sokkal szebb ... azóta mindenki 800x600 LOW-on jáccik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
ez az autóval a heli ellen sokkal könnyebb lett dolgot eddig nem nagyon tapasztaltam <#confused>#confused>
de én még mindíg amondó vagyok hogy ki kellene szedni a játékból minden lézeres szert meg irányítható AT-t és igenis tanulja meg a játékos felismerni az ellenfelet és tanulja meg hogyan kell eltalálni anno DC-ben a stingerrel kellett tudni célozni ez a mostani lézeres biz-baz nem egy játékos képességét tükrözõ dolog <#levele>#levele>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Jah, mellesleg, ha már sír a szám, megemlítem, hogy elég jó config-om van (3000+ AMD, 2G Dual 400 Mhz ram, 240 Giga SATA RAID (stripe) vinyó, X800 videókártya)
1.03 patch elõtt:1024*768 4xAA, all high
1.03 patch után: 1024*768 2xAA, all medium
1.2 patch után: 1024*768 2xAA, medium-low
És így is akadozik néha.... Fasza!!!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Emlékszel még a szásra aki hazaküldte az egész századot egytõl egyig és kitette a
"Szabadság miatt zárva, hétfõn nyitunk" táblát? <#hehe>#hehe>
Gyorsan el is vezényelték utána...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Patch után: 3 CTD/nap.
Tegnap feltelepítettem én is a legújabb 6.2-es Catalyst-ot (X800-as videókari)
Szintén 3 CTD/nap.
Halleluja, áldassék a patch neve, ami MEGINT tönkrebaszta a játékomat, a szerverkeresõt, + alábbi új bugokkal ajándékozott meg:
- idõnként nem hallani az ellenség lövéseit, még közvetlen közelrõl sem.
- idõnként a találatokat nem jelzi a találatjelzõ
- Még gyakrabban sül be a TV rakéta
- Még gyakrabb a dupla tárazás
- Amerikai dzsip néha fordított kerekekkel jelenik meg (felfelé állnak a kerekei)
- Szerverkeresõben nem lehet pályanév szerint szûrni
- Szerverkeresõben minden egyes szerverre kattintás után 5-10 mpig semmire nem reagál a program.
- Még gyakoribb, hogy SL-re akarok spawnolni, zöld, és spawnolás helyett visszadobja a spawnképernyõt.
- Az RDHA elleni meccsen kétszer estem ki (CTD) pontosan abban a pillanatban, amikor behívtam a spawnképernyõt.
Persze mindez az én hibám........
És még csak két napja játszom vele
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
nem tudom mi lehet ennek az oka. megvan a szükséges konfig? rendben tartom a gépem? nincsnek vírusaim? nem piszkálom feleslegesen a játék fájljait? ki tuggya?<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
még egy kérdésem lenne. igaz private-n nyomom, de gondolom tudtok segíteni. most spec ops os 'küldetésem csinálom' 3 játékban elértem már a 10, 20, 30 kill-t, de viszont nincs meg az órám. kérdésem az hogyha meglesz a megadott órám, akkor kell e még ujból elérnem pl ezüst után a 30-at, vagy már csak az óra számít, és ha elérem az adottat akkor megjelenik automatice az érmem. hu ezt jól megfogalmaztam
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
miért van az, hogy mindig van valaki, akinek semmi sem mûxik elsõre?<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
-tRs-Landor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Repatarurgyán
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ja és a kis szûk muffokról nem is beszélve.. <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
-tRs-Landor