Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Hmmm ... nem a grafika a lényeg 😊

Amikor megjelent a BF2, mindenki itt rinyált, hogy hol a grafika amit igértek? A FC meg a CSS sokkal szebb ... azóta mindenki 800x600 LOW-on jáccik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

koschwarz
mondom, én már a 6.2-est tettem fel, és gyorsult. szerintem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Tegnapi remek dolog amit KTC-vel tapasztaltunk - mindketten fuggetlenul egymastol - hogy kilovod a raksit a sraw-bol, huzza a csikot, iranyitod mint allat, es kzoben semmi nem tortent, a raketa el sem hagyta a csovet 😞 Ketszer szoptam be ilyet omanon, nem tudtam miert nem robban a fustolo apc mikor telibetalaltam.

Together we'll fly someday...

koschwarz
görgõssel, mert az esik kézre, bár nagyon szar. pedig mindig próbálom magam átszoktatni a gombokra, csk amikor a w-t meg a sprintet kell nyomni...<#nemtudom>

Me0w
Minek erolteted a 6.1-es catalystot? Rakat szar az egesz, en jelenleg az 5.4-est hasznalom es siman megy a jatek x800xt-n. Kell melle egy atitool, azt kesz. Radlinker meg a tobbi ilyen hulyeseg -> kuka.

Together we'll fly someday...

koschwarz
míg ti, high grafikás sznobok az anti-alázásban gyönyörködtök tátott szájjal, addig én a pisztolymarkolattal veregetlek tarkón<#eplus2><#hehe><#eplus2><#hehe>

koschwarz
én a 25 mp-es rekordomat nem tudtam még megdönteni 100-adjára sem<#hehe>

Running
Sittes low grafikás majmok. Ti még a wolf3d-t is butítanátok h jobban mennyen a gém. Inkább lõni kéne megtanulni srácok.<#eplus2>

schrank
12mp tizedjére <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

T4CeOBiNet noob
gyorsbillentjûvel vagy egérgörgõvel választasz fegyvert?? mert nekm a görgõssel eléggé szarakodó volt eddig is 😞

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
na jó, egy II. vh-s játékban még elmegy egy panzerfaust, amikor az ívet, távolságot kell számolgatni, meg a mozgás sebességét becsülni, de ez mégiscsak egy modern környezetben játszódó játék. szép is lenne, ha még mindig flak-gunból lövöldöznénk a repcsikre.<#nemtudom>

schrank
"ha már szép nem vagy hülye ne legyél"<#mf2>

koschwarz
<#mf1><#mf2><#puszi>

schrank
nem a grafika a lényeg hanem az hogy most szopnak a pilóták tegnap ománon úgy szedtem le a hofigézát mig-29-estül 1 db igla-val hogy ellenkezõ irányba lõttem ki csinált egy kézifékest a raksi aztán a repcsivel együtt eltûntek a látóhatáron túl majd pár másodperc múlva kiírta hogy leszedtem a gézát <#miaz>
ez az autóval a heli ellen sokkal könnyebb lett dolgot eddig nem nagyon tapasztaltam <#confused>
de én még mindíg amondó vagyok hogy ki kellene szedni a játékból minden lézeres szert meg irányítható AT-t és igenis tanulja meg a játékos felismerni az ellenfelet és tanulja meg hogyan kell eltalálni anno DC-ben a stingerrel kellett tudni célozni ez a mostani lézeres biz-baz nem egy játékos képességét tükrözõ dolog <#levele>

Running
Inkább 1/3-al többször halok meg mint ocsmány grafikán játszani. Azért ennyire sittes nem vagyok. <#nyes>

koschwarz
nekem is ilyen konfigom van, csak 9800proval. de szinte a kezdetektõl minden low-ra vagy off-ra van állítva, 800x600-ban, miután rájöttem milyen elõnyei vannak<#hehe>. bár mostanában 1024x768-azok, de semmi különösebb pluszt nem ad hozzá a játékélményhez a magasabb felbontás<#nemtudom>

koschwarz
na ezt egyszer én is tapasztaltam a fél órányi játék alatt. odalopakodok a lopakodó ellen mögé, elõ akartam venni a kést, erre elõveszem, rögtön elrakom és vissza az elõzõ fegyverre. kénytelen voltam azzal lelõni, ráadásul amíg bénáztam észre is vett. csak 1x volt ilyen, de lehet hogy én nyomtam vissza véletlenül a puskát.

Running
Akartam mondani hogy nekem is egyre lejjebb kell vennem a grafikát. 9800-al közel highon ment minden, most már én is medium-low 2x antinál járok. Mindenesetre nem igazán értem én ezt.

Nem, de tudtommal Vácon két laktanya is volt, te híradós voltál?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Visszaolvasva úgy látom másnak is van baja....

Jah, mellesleg, ha már sír a szám, megemlítem, hogy elég jó config-om van (3000+ AMD, 2G Dual 400 Mhz ram, 240 Giga SATA RAID (stripe) vinyó, X800 videókártya)

1.03 patch elõtt:1024*768 4xAA, all high
1.03 patch után: 1024*768 2xAA, all medium
1.2 patch után: 1024*768 2xAA, medium-low

És így is akadozik néha.... Fasza!!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

erdos
Akkor közel egyidõben voltunk, én bent töltöttem a 20 at és annak is lassan 12 éve... <#confused>
Emlékszel még a szásra aki hazaküldte az egész századot egytõl egyig és kitette a
"Szabadság miatt zárva, hétfõn nyitunk" táblát? <#hehe>
Gyorsan el is vezényelték utána...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
én azt vettem észre hogy a fegyverváltásnál kicsit kétbalkezes lett a csávó a peccs óta kurva sok idõ mire megtalálja hogy milyen fegyverre kéne váltani <#gonosz3>

Patch elõtt: átlag 3-4 CTD/hónap.
Patch után: 3 CTD/nap.
Tegnap feltelepítettem én is a legújabb 6.2-es Catalyst-ot (X800-as videókari)
Szintén 3 CTD/nap.

Halleluja, áldassék a patch neve, ami MEGINT tönkrebaszta a játékomat, a szerverkeresõt, + alábbi új bugokkal ajándékozott meg:
- idõnként nem hallani az ellenség lövéseit, még közvetlen közelrõl sem.
- idõnként a találatokat nem jelzi a találatjelzõ
- Még gyakrabban sül be a TV rakéta
- Még gyakrabb a dupla tárazás
- Amerikai dzsip néha fordított kerekekkel jelenik meg (felfelé állnak a kerekei)
- Szerverkeresõben nem lehet pályanév szerint szûrni
- Szerverkeresõben minden egyes szerverre kattintás után 5-10 mpig semmire nem reagál a program.
- Még gyakoribb, hogy SL-re akarok spawnolni, zöld, és spawnolás helyett visszadobja a spawnképernyõt.
- Az RDHA elleni meccsen kétszer estem ki (CTD) pontosan abban a pillanatban, amikor behívtam a spawnképernyõt.

Persze mindez az én hibám........

És még csak két napja játszom vele

Úgy 12 éve... azaz 94 körül..

uHs Gerzson
Szerintem ez konfiguráció kérdése, de nem vagy egyedül nekem sem volt eddig problémám semival csak azzal hogy 4 éves már a gép és a BF2 ezt nem szereti 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
ja, igen. kicsit ki vagyok esve a játékból az utóbbi idõkben...<#rolleyes>

Running
Szerintem csak simán mázlista vagy...drága kolléga lécci jelentkezz a meccsekre, mert sose tudni mi van veled.

koschwarz
ja, akkor én egy szerencsés kivétel vagyok?<#nevetes1>

nem tudom mi lehet ennek az oka. megvan a szükséges konfig? rendben tartom a gépem? nincsnek vírusaim? nem piszkálom feleslegesen a játék fájljait? ki tuggya?<#nemtudom><#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
ha jól értem, amit írtál <#guluszem1>akkor elõször legyen meg a szükséges óraszám, aztán ha az megvan, akkor a következõ körben mikor játszol, megcsinálod a szükséges killt vagy bármilyen más kritériumot (mittomén, x perc egy telepített géppuska mögött, meg ehhez hasonlók is vannak még), és meg fogja adni még ott a játék közben automatikusan az jelvényt/elõléptetést/medált.

uHs Gerzson
Mert mindig vannak ilyen különcködök mint te 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

köszi szépen.
még egy kérdésem lenne. igaz private-n nyomom, de gondolom tudtok segíteni. most spec ops os 'küldetésem csinálom' 3 játékban elértem már a 10, 20, 30 kill-t, de viszont nincs meg az órám. kérdésem az hogyha meglesz a megadott órám, akkor kell e még ujból elérnem pl ezüst után a 30-at, vagy már csak az óra számít, és ha elérem az adottat akkor megjelenik automatice az érmem. hu ezt jól megfogalmaztam

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

koschwarz
pecseltem, feltettem a legújabb 6.2-es catalystot is, amit bf2-re is optimalizáltak, és nekem SZEMMEL LÁTHATÓAN gyorsult a gém.<#nemtudom>

miért van az, hogy mindig van valaki, akinek semmi sem mûxik elsõre?<#nemtudom><#conf>

Newyorker
A Map pack 3-ban benne van a map pack 1 és 2?
Vagy az mind más pálya?

uHs Gerzson

Danee
vs. FRX
1215 : 1070
Gyakorlómeccs.
Szép volt, gratulálok mindenkinek!

Danee
erdos
Flatline mikor voltálé katona Vácon? Engem is ott evett a penész egy darabig :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
BSZN LIMBI

www.czekoart.hu

akko' gyere kempelni mi8al te <#kocsog><#nyes>

-tRs-Landor

Csacsy
Örülnék, ha olyan gépem lenne mint neked. Nekem nem éri el a 10 FPS-et min garifán 800x600-ban, 60%os view distanceval egy 32-es serveren. Régi patchel 16-18 fps-el ment ugyan ezekkel a beállításokkal.

mNzJean
2 hiba ami nem lett kijavitva , a lábam még mindig átlóg a palánkokon falakon, azért ez elég gáz ,hogy erre nem figyeltek,a másik néha a tow nak a rakétája eltünik mielött célba érne .Van itt még min javitani asszem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Crokin
Nekem mintha gyorsult volna 😄 Mapváltások között is rövidebb idõ telik el szerintem. De hogy az SRAW még mindig képes átmenni hummeren meg vodnyikon azt nagyon nehezen nyelem már le! Egyhelyben áll, telibelövöm a sofõr fejét és mintha ott se lenne...

Repatarurgyán

mohus
én nem vettem észre változást e téren

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

joebacsi
ezzel a peccsel masszívan 30fps alatt van, ratyi a gépem, ennyi, de commandernek még jo vagyok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mohus
mi az hogy játszhatatlan?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Megérte, mivel így mehettem Ercsibe, meg Budára pontonhidat építeni.. 😊
Ja és a kis szûk muffokról nem is beszélve.. <#nevetes1>

-tRs-Landor

Ja, töröltem is.. <#smile>

-tRs-Landor

joebacsi
hát elég sok pozitív változtatást eszközöltek ebben a pöcsben, szal annak ellenére, hogy spec nekem is játszhatatlan, elégedettek lehetünk sztem vele...