Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
kabbe<#mf1><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
na én most hazamegyek, és nekiesek a játéknak végre<#taps>

Több mint 45 mp. Állati ez kis progi. Nem fekszem ma le míg nem lesz meg legalább 1:40.<#hehe>
Khabbas
Lol, egész jól jártál, nálam:
Végzettsége?
Informatikus.
Akkor az örszázadban a helye! <#guluszem1>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

A boosterpack meg pénzes 😊

Amúgy "örömmel" olvasom, hogy másnál sem hallatszanak a lövéshangok néhanapján. Azt hittem, megint elállitódott valami, hogy se a tankon nem hallom a lövedékek kopogását, se a dzsippen... csak véletlenül szúrtam ki, hogy megy lefele a dzsip hp-ja, de amúgy semmi zaj, csak a motor duruzsolása...

Nekem hatodjára 38 mp lett.<#worship><#taps>
Az a szar benne, hogy kiismerhetõ, mindig ugyanarra mozognak a kék négyszögek. Így néhány óra gyakorlás után szerintem simán megközelíthetõ a két perc. De nagyon tetszik, és legalább nem szaggat<#hehe>.
Running
Ez a logika erõsen emlékeztet a rendõrségre is valami miatt.<#hehe>

koschwarz
nekem ebben tudod mi bûzlik? kiadják most az 1.2-est, miközben tuggyák, hogy vannak még hibák. oké, felõlem jöhet egy következõ peccs, de ez a hír így azt is sugallhatja, hogy majd a booster pack-kal kapod meg a javításokat.

persze jelentheti azt is, hogy a peccs hegesztése miatt nem tuttak foglalkozni a boosterpack-kal<#nemtudom>

koschwarz
(hasamat fogom a nevetéstõl-szmájli)

koschwarz
csak hogy ne mond hogy nem segítek, de egyébként gugli

bal oszlopban keresd. nem tudom, hogy milyen operációs rendszered van, azért nem közvetlen a link, de innen oda kell találnod

Jaja!
Laktanya 1. nap,
Õ: - Mi a végzettsége?
É: - Számítástechnikai programozó
Õ: - Számítás micsoda?
É: - Programozó
Õ: - Remek, megy a telefonközpontba....

3 hét után kiderült, hogy van egy híradástechnikus, akit szakácsnak osztottak be, egy szakács, akit gépjármûvezetõnek, és elkezdtek cserélgetni, elsõre a szakács ment a telefonközpontba, én gépjármûvezetõnek, a híradástechnikus meg a konyhába. Egy nap után rájöttek, hogy valami nem frankó, pld nekem nincs jogsim, a híradástechnikus meg nem tud fõzni, meg ilyenek.... aztán bevontak még egy távírászt, akinek volt jogsija, és minden(ki) a helyére került.
Na, így lettem távírász. Jó kis sztori, mi?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Jancsik
adj linket plz az új calatysthoz plz

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

DummyBoy
Mellesleg tegnap aszonta a BF2-m hogy 5 nap múlva jön a Euro Forces ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
szerintem ezek a hibák elhanyagolhatók ahhoz az örömmámorhoz képest amit a repülõk lelövése okoz <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
<#taps><#taps><#taps>

koschwarz
"A legutóbbi információk szerint a Battlefield II: Euro Force címû booster pack-nek már megkellett volna jelennie. Mivel ez nem törtétn meg, valószínûleg késésrõl van szó 😊 Azonban már nem kell sokat aludni, és egészen pontosan február 21-én megkapjuk, ami jár. Fény derült arra is, hogy a nemrég kiadott 1.2-es javítás után is maradtak hibák az alapjátékban, és a Special Forces egyes pályáin is. A gondok megszüntetése már folyamatban van. Valószínûleg a booster pack késése is ennek tudható be." by gamestar.hu

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, HIHHHHETETLEN, mire rá nem jönnek a dice-nál<#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#mf3><#rinya>

Dejó bazeg, hogy mindenki a rádiósokhoz került. <#whatever>
Én a sorozásnál:
Sorozótiszt: - Mi a végzettsége?
Én: - Informatikus technikus.
Sorozótisz: - Jó, akkor cölöpverõgép kezelõ lesz.
Én: <#wilting>

-tRs-Landor

DummyBoy
Mielõtt meglepõdnél ...

Azokkal a beállításokkal csak a botok SZÁMÁT növeled ... pályaméretet nem ... ergo tudsz játszani 64 bot ellen 16-os mapon ... csak legyen hozzá erõmûved ...
Elég sok enerdzsit felemésztenek a botok ...

Nagyobb pályákat csak minimodokkal tudsz elérni (COOP V4 pl.) de ezeknél nem ott vannak a Capture/Spawn pointok mint a sima pályákon!

32-es eredeti pályához neten kell játszani ...

Üdv!

Beers
Nekem is valahogy úgy ment!(hadtest távírász voltam)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

erdos
én csak a cigit adtam vettem bent de az se volt olyan rossz 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

köcce. akkor várom az idõt és meglátom mi az ábra.

azt hogy lehet megcsinálni hogy gyorsabban forduljon a joy a játékban?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Én egy év alatt 1. oszt, igaz, hogy csak 26 jelet ismertem, de 90 fölött adtam-vettem 😊)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Meg találtam a megoldást:
Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)
De nekem nem. van rá valami megoldás?
DummyBoy
Hmmm ... nállam betõtti ...

Akkor itt a hír linkje:

Corepad: Szabad a pálya! (prohardver.hu)

Cream78
Egérpad minek? Az csak útban van! <#nevetes1>

Ja mondjuk nõ alá oda esetleg......

Sziasztok! Lehet hogy volt már ez a kérdés de Singleplayer módban hogy lehet 32 illetve 64 játékos pályákat elõcsalni mert nálam csak 16 playeres van 😞
koschwarz
nem látom pirosX

DummyBoy
Nem kicsi egérpad 😊

Beers
Én meg 3 hónap után elsõosztályú <#vigyor2>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
ááá, õ ilyen marhaságokat nem olvas<#nevetes1>

Jégesõre ébredtem... <#wilting>

-tRs-Landor

Ez azert tulzas! Odakint villamlik, es dorog az eg. Kicsit talan sok lesz az idojarasbol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Akkor szerezz hozza egy meretes egerpadot is, es kemenyen gyurjal jobb karra, mert ezt megmozditani sem lesz konnyu. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Feleséged is olvassa a topicot ugye?<#vigyor>

koschwarz
nekem is vennem kéne valami jobb egeret, mert a mostani amúgy is szarakodik. tud valaki ajánlani valami jót? legyen rajta sok gomb, egy ropiadagoló, kóláspohár szívószállal, és egy szõkenagymellû kiszolgálószemélyzet.<#vigyor2>

Hatt
law, low, mindig összekeverem😄

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Patch elött geometry, texture medium, többi law😊 és most is ez😊
grafika nélkül is lelõlek😄

Elastic An-usZ Boys

erdos
Másodosztályú távírász 😄 (kilenc betût tudtam 😄 )

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
ezzel szarozok már egy hete<#nevetes1>, le is lehet menteni. ismerek egy srácot, aki állítólag majdnem 40 mp-t is megcsinált <#eljen><#taps>

Aha. Itt jo schranknak. Lassu gepen sokkal konnyebb. 😊

Tegnap az FRX szerveren is szentsegelt valaki, hogy nem lovi ki a raketat, de hogy mire ertette pontosan, azt nem tudom. Lehet, hogy o is ezzel talalkozott. Ugyanakkor tegnap lottem az elso F35-osomet APC-vel. Igaz ugyan, hogy az orrat logatva kb. harminccal ballagott a fold fele, es nehany masodperc mulva magatol is lent lett volna, de francba a reszletekkel. 😊

schrank
a többségünk azért imádkozott hogy ne kelljen sok tízezret költeni a gépre hogy tudjunk bf2-ni a 1942 után <#nezze> a FC-nak mesefilm grafikája van a CS-vel sose játszottam és nem is fogok állítólag ott CSak CSíterek vannak mint a CoD-ban <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
húú ez kurva jó, 20mp után mennyire durván begyorsul már :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Neked is pont a PoE2 kellet elöveni 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
jah, 2006-ban milyen ocsmány már ez a kinézet, undorító egy játék ez 😄

ja, és a css, meg az fc persze sokkal szebb!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

T4CeOBiNet noob
nahh ezért veszek sokgombos egeret 😊 a 3. meg a két oldalsó már a fegyókra van állítva de kéne még két gomb az egéren 😊)

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
na most hogy ezt beírtam, megint próbálkoztam és több mint 29 mp!!!!!<#taps><#taps><#taps>

Me0w
Nekem is gyorsult a jatek, de biztos nem rakok fel 6.2-t. A 6.1-es cat az olyan -10 fps volt.

Together we'll fly someday...

koschwarz
hihetetlen!<#ticking>