Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Hmmm Juroforsz fegyverek videó:

Szeressem az új support fegyót 😊

Euro Forces Weapons Video

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kedves kolléga.
Valami nem tetszik? 😄 😄 😄

Promi
Te meg mar itt vagy?
Aludjal meg.<#vigyor>
Danee

-tRs-Landor

Danee
köszi

Mivel 100 körösre van beállítva a server, ez azt jelenti, hogy, 100 kört feljegyez és csak utánna küldi a fõserverhez... kapod a pontot csak kicsit késve, mert nem megy le olyan gyorsan az a 100 kör...

schrank
te akartad <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee
de ferencfarkas klántársam tegnap megcsinálta ezen a szerveren a veteran explosive-t és ma adta meg neki

schrank
már írták hogy a 24/7-es nem számol semmit <#mf2>

Zs0lt1
s=d <#merges2>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
nemhiszem, tegnap nekem semmit nem adott meg, pesig volt pár érmes helyem.

Danee
Srácok, egy órája megcsináltam a 24/7-es magyar karkand szerveren a veteran explosive-ot, és nem adta meg. Meg fogja szerintetek?

Zs0lt1
nemtom, de tegnap kb 5 percig mentem egy fickóval eggyütt és vártam, h meghaljon, h végre ki tudjam próbálni :ÐÐ

Változó.Van amikor 4-5 elég van amikor a fél tár is.Úgy viszonylag stabilabb a lövés ha szakaszosan lõsz,ha messzebb van,ha meg közel akkor dara.Szerintem.

A P90-bõl mennyi kell egy emberbe?

lol <#idiota>

Running
Még néhányszor betolom a linket ha nem gond, mert gyorsan pörög a fórum.
Külföldi srác ilyet ír ha ekkora szerverre fel tudna menni lagzás nélkül akkor õ is tudna ilyeneket. Nem akartam visszaírni hogy mire felvettem ezeket kb 0.3-as k/d arányom volt, mert egy sima átrohanok gond nélkül a square-hez jelenet kb 6 halálomba került. Még így is látni hogy pont 1 apc-be és 1 tankba futottam bele.
Az meg a másik hogy tényleg nem lagzott amig a felvételt be nem kapcsoltam. Süti mikor meglátod a célpontot gyorsan f9 próbálod befogni és lelõni elsõre majd f9 ki.<#hehe>
Na mind1.

Karkand Sniper

Na jól van györképalánta, ezután schrankkal csak téged basztatunk! <#mf1>

-tRs-Landor

FIGYELEM ÚJ SGTEAM JELENTKEZÕK!

A jelentkezések elbírálása érdekében mindenki, aki szeretne SG TEAM tag lenni (CSS, BF2, COD2), a következõ tartalmú hozzászólással csekkoljon be az SGTEAM topikba (saját fórumok).

1. Életkor, játékbeli nick(ek).
2. Mely játékokban van/lesz jelen aktívan.
3. Ömagáról pár sort, hogy mik az elképzelései a team tagsággal, és a játékokkal kapcsolatban.
4. Milyen munkát vállalna szívesen a team dolgaival kapcsolatban. *

*: A munka vállalása nem kötelezõ, de természetesen jobb bírálati eséllyel indul, aki kreatívan hozzá fog járulni az ügyekhez. Ilyen feladat lehet bármi egyéni új dolog, vagy a TEAM HQ-n jelenleg is megtalálható szekciók valamelyikének gondozása (hírek, PoTD, map témák, stb).
Ezenkívül célzottan keresünk a következõ feladatokra embereket:
- Grafikus (PS, vagy bármi hasonló programban jártasság): Feladata az új weboldalunk (koncepció már készen van) grafikai hátterének készítése lenne a csapatban. 1, max 2 fõ. - NEM WEBOLDAL KÉSZíTÕT KERESÜNK, HANEM CSAK GRAFIKUST!
- Flash/Grafikus: Feladata a team számára topik és reklámbannerek készítése, valamint a HQ grafikai elkészítésében való esetleges részvétel. 1, max 2 fõ.
- Map elemzõ: Új custom mapok részletes elemzése, havi 2x rendszerességgel. Játékonként max 2-2 ember.

Az SGTEAM topikba való (meghatározott formátumú) bejelentkezés határideje 06.02.20. Hétfõ, 19:00. Aki lemarad, az most kimarad. A tag beszavazás ugyanis ekkor elindul, és akit nem ismer a team, arra nem fog szavazni.

GL!
Boxer HUN
De korán keltetek.... <#wow1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Danee
de, most 😊

digitalenjoy
Neem, az csak egy kis félrekattintás eredménye. A 32-es ladder elsõ helyezettjével március 17-én játszunk. Ma a január 1-én emberhátrányban játszott CFH elleni meccsünkért próbálunk visszavágni, de lehet, ma sem leszünk meg elegen. 😞

A JCSR nem kerülget ...

Na ma még senki nem ébredt fel? <#vigyor2>

Robogo
Loál János!<#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

😊 jah éha-néha beesek

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

joebacsi
ezé fizetjük õket, de mentségükre ittvan egy cikk <#hehe><#bohoc>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Kamuztam!<#mf1><#hehe>
Jah és thx!<#worship><#eljen>

Csacsy
A JCSR holnap hogy fog 1más után 2 laddert lenyomni fél órán belül? Pls valaki mesélje el már nekem...

Csacsy
Nem hiszek a szememnek, hogy vannak ekkora pocsok az sg-n hogy arra is van idejük, hogy ilyen faszságokkal baszogassák egymást(Landor, Shrank) 😊 De azért így tovább, jókat röhögök rajtatok.

SubZero911
Ne vegyél Razert, több tesztet olvastam róla és nem éppen áradoztak vele kapcsolatban ! Ár-minõség viszonylatában pedig..... nem is mondom.

Csak megjegyzem, hogy a Battlefield2 nekem egy õsrégi A4 TECH gögõs égérrel a leggyorsabb. Vettem én is egy csodaegeret, de sehol sincs, hiába löki az 1600 dpi-t mint a fos !

Szóvl árban a legjobb választás -ha nem hagyod lebeszélni magad- Trust GM4200 PREDATOR.

SWAT mindörökké !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

joebacsi
fõdi <#wave>
teis kempeled még a fórumot? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

donatellácska :/

khumbula

😄DD

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

schrank
"gyilkos hõkövetõ rakettyák" <#taps>

joebacsi
haggyd, sose volt pilótaalkat, neki már minden túl gyors, ami gyorsabb a wespe-jénél 😊

schrank
egy réggi eX.meggymag hsz. részlet a demo megjelenésekor <#hehe>
"Repülésbõl csak keveset éreztem de az bátran állítható sztem, hogy nincs többé lelõhetetlen gép ill tömegpusztító kemper. Ez köszönhetõ a földön elhelyezett gyilkos hõkövetõ rakettyáknak ill az ugyancsk hõkövetõs cuccokat lövõ vadászoknak. Bizonyára ez a repcsisek nem mindegyikének teccik majd dehát gameplay szempontjából ez is jó dolog. Vadászok kurvagyorsak és lehetetlen velük mozgó célt lõni szerintem így újabb kemp dolog kilõve"

ERykk
donatello a becsültes nevem

ERykk
nemvalsz, mert azt még én "költöttem" régebben, de sok ember gondolkodik ugyanuyg ilyen az 1sikuság...

schrank
te az aláírásodat nem én mondtam valamikor <#ravasz1>

schrank
tudtam hogy van hozzásuk közöd és most szégyenled magad te kis donatella <#mf2>

ERykk
<#banplz><#csodalk><#action><#banplz>

Majdnem olyan jól csinálják, mint én<#violent><#violent><#violent><#hehe>.
schrank
<#taps>

schrank

SigS
Kiszel Tünde vs. Dévényi Tibibá az Aktivityben? <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
hmm retekklubbon épp a tökéletes bézrép iskolapéldája látható 😊

Robogo
Pls valaki linkelje be a fegyvereknek a sebzését.Én sehol nem találtam.😞
Elõre is thx.

Srácok gyertek az EA HU RANKED V. re.
Nagyon frankó lett a server.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ERykk
Admin-al beszéltem, azt mondta nem számolja a pontokat a szerver...