Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fú...nekem is Orosz-nyelvet tanítottak volna...de utáltam,Istenem...<#duhos2><#wilting>

[IRAM] leader

Moslékos dézsa
נשיא ונצואלה, הוגו צ'אווס, מצא מטרה חדשה למתקפה - משחק הגולף. לאחר שבחודש שעבר, צ'אווס התקיף את הספורט בהופעתו בטלוויזיה הלאומית, בשבועות האחרונים הורו הרשויות במדינה על סגירתם של שניים ממגרשי הגולף

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

Fujiryu
Veszélyesen közeledsz afelé, hogy te is ilyen újgenerációs szeretetvallás-buzi legyél tele empátiával, meg toleranciával mind a négy égtáj felé, mint a metalmilitiaek.Szomorú lenne ha Zolly maradna a negatív diszkrimináció utolsó bástyája ebben a topikban 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
A kémiatanárom mondta még az elsõ félévben, hogy ha az ember azért nem tud valamit, mert nem foglalkozott vele, vagy azért nem tud valamit, mert elfelejtette az nem ugyan az, sõt ég és föld a különbség.Valami olyannal elmagyarázni a dolgot amit elfelejtettél az nem szövegértelmezési probléma, mert szerintem te azt írtad, hogy az oroszhoz több közöd van mint az angolhoz.Ergo egy orosz szövegbõl többet fogsz fel mint egy angolból...Arról meg abszolút nem tehetek, hogy a humorérzéked szar 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mackosajt
Ha már így beindult az orosz

<#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

McKenny
Она не имеет смысла. Я вижу!

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Promi
Tudtam, hogy a mai fiataloknak nincs szöveg értelmezésük.😊
Drága barátom fuss neki még egyszer a leírt mondatomnak.

"Bammeg én még orosz nyelvet tanultam az iskolában de már azt sem tudom."<#vigyor1>
Ne haragudj drága barátom, nem tudom mi van velem, hogy így kifakadtam magamból. Tudod a mostani körülmények nehézzé teszik a mindennapjaimat.
Mondjad, miben lehetek a segítségedre? Ígérem, megteszek minden tõlem telhetõt, hogy segítsek neked, egyengetem az utad a Battlefield játék világában mindaddig, amíg snájpernek nem állsz te köcsög. :-)

Metalmilitiakid
vazze ezt benyomtam webfordítás.hu ba 😄 szép dolog lett belõle 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

havercsotány
<#smile><#circling><#eljen>

Zerénd
Nyád picsáját! Igy már jó? 😄DDDDDDDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ki a faszom ez az Efreet????

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Drága barátom ,most nem tudok neked segíteni!<#mf1>

Fujiryu
нооb на парня в семью девушки в значительной мере опирается на szülõknek.A WOW-зависимой, так как в первом выпуске ребенок, который сервер WOW Играть .A ребенка ответ: В компьютерной игре? Я думаю, из машины и привести в süteményt.Тогда г-н Ли (1337)спорить вашей дочери, как бы мужчина, с которым они привыкли СТРАНИЦА в Играть.Ezután парень делает признание, что он любит ее, когда г-н Ли Я могу лишь сказать, что она не занимается на Вещь.Конец 😊

hja kérem a demokrácija az demokrácija... <#nyes>

pedal to the metal...

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Promi
Bammeg én még orosz nyelvet tanultam az iskolában de már azt sem tudom.
Metalmilitiakid
(: sejtettem hogy tõled csak vmit ilyet várhatok 😊

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Running
Én továbbra sem értek semmit se igazából, nincsenek gondolataim.<#wow3>

Metalmilitiakid
amugy tényleg nemtom te eddig merre jártál , mert én eddig mindig az a fajta voltam , aki ritkán anyázott meg próbáltam oldani a flém et (na jó kivéve ha veled flémelek 😄 ) , szóval mondhatni komoly , az együttérzés pedig sztem , minden normális lélekkel rendelkezõ embernek van

Fujiryu

Fujiryu
Bazmeg ebben a topikban történik valami.
Szerzsínyó és Metalmilitia együttérez egy súlyosan beteg emberrel, nem lefikázza.
Zolly, Balla illedelmesen küldenek el embereket a faszba és már majdnem segíteni akarnak.
Havercsótány nem anyázott a hozzászólásában.

Mi lesz itt...Egyedül Jag hozza a szintet a három elakadásjelzõvel 😊

McKenny

Promi
Drága barátaim!
Ez így nem mehet tovább.
Aki ideges, szerezzen be magának 1 (élõ eleven nem mûanyag) nõt.
Ha pedig pont ez miatt ideges, akkor meg küldje el a faxba.😊
Ha még nem volt nõje, akkor meg mit keres itt?
Ez 18+ -os játék.😊
Ezt csak úgy írtam, éppen unatkoztam.😊
mackosajt
mi köze a szopkodásnak a ph-hoz?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Van hát és ennek mi köze a bf2-es ph-s fórumhoz?

mackosajt
Pedig ismerõs a neved. Még blogod is van...

Hát ahogy gondolod, bár én nem szoktam olyan helyre menni, ami nem tetszik..
Arra meg a kutya sem kíváncsi, hogy az egymás faszát szopkodó ph-n mi a helyzet...

mert a ph-n a ph eléggé semleges

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mackosajt
Drága barátom! Kimondta, hogy tetszik?

A Maúnika só se tetszik sokaknak, mégis jót röhögnek, amikor pofozkodnak benne. <#wilting>

Drága barátom, ha nem tetszik, fasznak írsz ide?

mackosajt
rohaggyonmegabillenytûzetemhogynemveszibeabillenytûket

Beers
Cangizás lol!
XP-t B+!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Drága barátom, b+...

Sunyi RóKA
és milyen winfost rakjak??

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

mackosajt
DRága barátom, most nem tudok rajtad segíteni, arra ott a saját kezed.

Amúgy azért írtam, mert ismerve a topik törzsgárdájának a szokását, itt a segítség abban szokott megnyílvánulni, hogy segítünk elküldeni a nõnemû, útszélinek titulált szõjébe az embereket.
<#banplz>

0Fritz0
Drága barátom, most nem tudok neked segíteni, pedig szeretnék!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Drága barátom most tudnék neked segíteni de nemfogok!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Drága barátom ,most nem tudok neked segíteni!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Drága barátom ,most nem tudok neked segíteni!

havercsotány
õk mindig is komolyak voltak ,csak nem láttál az idegtõl sokszor <#hehe>

havercsotány
jaj ha nem tudunk segíteni akkor az azt jelenti fikázzuk? vagy mindenki aki olvassa a fórumot írja be ,hogy drága barátom ,most nem tudok neked segíteni!

mackosajt
jer át a pH-ra, ott inkább, itt úgyis csak a fika megy. Látod.

Metalmilitiakid
de most nézz magadra , mennyi szociális érzéked van , azért buzizol le minket mert együtt érzünk egy beteg emberrel , logikus lépés végülis

HTS s3rg1nh00
nem komolyak vagyunk,én inkább úgy mondanám,van bennünk együttérzés.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

McKenny
buzik

Metalmilitiakid
csak gondold magad a helyébe , azok a golyóid

Fujiryu
Ti mióta vagytok ilyen komolyak?

HTS s3rg1nh00
õ akkor is így nevetne,ha neki lenne ilyen.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
grat hogy neked más kínszenvedéses betegsége vicces ...