Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T4CeOBiNet noob

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
neked mindenre van képed??<#circling><#bohoc>

!!!!! 😊)

schrank
a pap "emberei" földrajzilag a paptól jobbra és balra láthatóak na õk a ministránsok <#zavart1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
most akkor misináltál gyerekkorodba? mindig olyan érthetetlenül írsz...<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

azazel
Mmmmmm...Király
Most raktam le a kanalat. Gondoltam benézek a fórumra, olvasgatok, megnézem a belinkelt videókat, kellemes zenét hallgatok, megnézem a belinkelt oldalakat, ilyenek.
Hõõõõõ, hát most nem vagyok jól.

digitalenjoy
Egyébként az elmaradt 2 T4CE-s huncup meccs lezajlott? Van róla valami hír?

A JCSR nem kerülget ...

schrank
én gyerekoromban még ministráltam is szerencsére akkor még nem volt net mert most a pofámról leégne a bõr <#merges3><#hehe>

Beers
<#worship>
Remélem reformátuséknál is ez a helyzet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Ha Magyarorszagon hazasodsz akkor minden tovabbi nelkul.

Tobbi info itt: http://www.katolikus.hu/katek/kek01601.html#JB152

Nekem azert nem lehetett, mert Lengyelorszagban eskudtunk, ott pedig olyan eros a kat. egyhaz hogy lehetetlen volt az engedelyt megkapni. Nalunk lehetseges, csak megfelelo lelkipasztort kell talalnod hozza.

Together we'll fly someday...

Beers
Ezt próbálom elkerülni,nem tudom sikerülni fog-e?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Szintén zenész <#vigyor3>!

erdos
ne is mondd...
Ugyanitt áldozati bárány áldozókéssel akciósan eladó... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

T4CeOBiNet noob
öszinte résztvétem<#worship><#hehe><#hehe><#wave>

Me0w
Rofl... olyanon enis voltam baze, sot nekem meg kellett keresztelkednem a hazassag elott 😉 Vege a jokis Koppanyi eletnek 😛

Together we'll fly someday...

erdos
na vazze, inkább a csütörtök, kedden paphoz megyek házzasági elõkészítõre <#idiota>

Running
Mindketten azonnal gyertek fel msn-re, mert beszélni akarok veletek!!!

Running
Tökre az maradt meg bennem, h kedd. Na akkor gyorsan áthírezem meg átszervezem magam...

joebacsi
hallod running, abból a konyakmeggybõl vanmég?
kipróbálnám, mert jócucc lehet 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Na ne bassz fel, komolyan...csütörtököt beszéltünk le? Drága kenyér...nekünk mind1..még jó h beírtam...

digitalenjoy
Ne csináld Running! Csütörtökben maradtunk! Loááál! Megbeszéltük, hogy kedd nem jó, ezért csütörtök. Pffff... 😊

A JCSR nem kerülget ...

Running
Itten a rendõrségen sokan imádják az ilyen képeket. 😊)

DummyBoy
Looool ... most lettem ma 4-jére Privte First Class, pedog már lassan a Corporal-on is túl vagyok ... elég lassú a kommunikáció a BFHQ és a szerverek között 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
ugye mennyire más mint a filmeken hiába a sok pc-s trükk <#nezze>

T4CeOBiNet noob
köcce .. asszem most egy hétig nem fogok a kajára ránézni sem<#szomoru2>

egy ismerõsöm a balesetin dolgozik és õk a motorosokat csak donornak hívják<#szomoru1>

schrank
az a kisebbik probléma ha a házhoz kell igazítani a hûtést mert ott csak a kisflex korongjának mérete szab határokat <#hehe>esetleg egy ilyesmi<#miaz>

Yamaha TDM 850.

Schrank. Jo hogy nem tetted be. Tenyleg nagyon durvak. Az aldozatok legalabb 80 szazalekan mondjuk semmifele vedofelszereles nem volt. Esznel kell lenni persze, es jo ha az ember tisztaban van vele, hogy magara kell vigyaznia, mert masok nem fognak ra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
<#dumcsi><#eljen>

schrank
ez az hiába vagy te a talmácsi nemtudom kicsoda is ha egy balfasz miatt vége mindennek <#ejnye1>

A ház hátuljára akarok még eggyet, mert közel van a fûtõ test!

koschwarz
szerintem egyébként mindig a ventillátorlapátok méretét (átmérõjét) aggyák meg<#nezze>

koschwarz
durva<#shakehead>

lehet hogy hatalmas fíling motorozni (2 nagyon jó haverom is van, akik nagy motor-fanok), és néha én is majdnem elmentem egy tanfolyamra, de valami mégis visszatart...<#szomoru1>

T4CeOBiNet noob
ez az infó naon kellett a bf2 tudásomhoz úgyhogy mossmán mindenben naondenaon profi vagyok ... csak lõni kéne megtanúni .. meg rendesen mozogni .. meg tankozni .. meg helizni .. + + + +

Nagydög: csak cinkeltelek<#vigyor2><#kacsint> mijjen géped van??

schrank
vga -ra vagy a házra vagy mire kell ?

schrank
nem mertem a közvetlen linket benyomni ennyit arról hogy mit érnek a motoros "védõ" felszerelések <#szomoru1>

Helló!

Bocsi hogy ilyet írok ide , de muszály megkérdeznem! Ventilátornál a feltüntetett 80mm az a külsõ borításal együtt értendõ? Remélem tudja vki!!! Mégegyszer bocs az off-ért!

Mik azok a szembejovok? 😊
Komolyabban. Nagyon suru forgalom kell hozza, hogy ne legyen helyed elozni. Es nem centizgetos, epp hogy befertem elozesrol beszelek, mert feltem a rongyos kis eletem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

T4CeOBiNet noob
és mi van a szembejövõkkel??<#vigyor>

koschwarz
mellesleg ezen a csak karkandos magyar szerveren tegnap este kaptam egy good conduct medalt, és már látszik a statban, úgyhogy megadja a pontokat. vagy lehet hogy tegnap összegyûlt a 100 kör?

végülis egy nap minimum 25-30 kör lemegy a szerveren, tehát 3-4 napon belül mindenkinek meg kell kapnia az ott szerzett pontjait.

Gyere ki a hatosra eletem, aztan megmutatom. Az en gepem harom es fel masodperc alatt van szazon(Igaz, csak ket kereke van.). Tudod, mennyi ideig tartanak fel a hetven-nyolcvannal ballago teherautok? 😊

koschwarz
a csajok miatt<#puszis>

schrank
minek ferrarit venni ha csak 50 a megengedett sebességhatár <#kuss>

koschwarz
na jó de a te vga-d az alaplapba van integrálva és az alaplapod is kb. összesen 2000 ft-ot érhet.<#hehe>

schrank
lézalól 8-at egy egérért <#idiota> én vga-ért nem adnék ki 8-at nem egy szaros egérér <#vigyor3>

koschwarz
ebben az az idegesítõ, hogy már gyújtanék rá a szivarra, hogy megünnepeljem a könnyû freget, aztán mikor mégis én halok meg, kiesik a tátott számból a szivar.<#szomoru1>

"az ellen AT-je, látszik, hogy rakétázik és éppen az irányzékba néz, közelrõl kap 3 sorozatot m16-osból, erre észreveszi, hogy gáz van, elõveszi a DAO-t és egy lövéssel lepuffant. ez kissé idegesítõ, még akkor is ha lag vagy mi miatt van"
<#nevetes1> ez nem lag, ezt úgy hívják hogy ócska sebzésrendszer... <#levele>

-tRs-Landor

Running
Holnap huncup meccsetek van horda ellen nem elfelejteni...

erdos
Köcce mindenkinek és a többi csapatnak is sok sikert a ladderen, igen jövünk fel mi magyarok <#nemtudom>

TerranceG
Wilda hibernáltatta magát.

Igyunk sört jól!

koschwarz
igen, eléggé butaságokat beszéltél meccs közben, megártott a konyakos meggy<#hehe><#hehe><#hehe>

ha nem emléxel erre, az is azért van<#hehe><#law>

csaba67
gratula jcsr szép teljesitmény