Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Probalj meg a 3D map segitsegevel jatszani, mikor a hoteltol delre levo picsanyi sikatorban 10 ki...ott claymore van szetszorva, es mondjuk ketto az ellenfele, mert mostmar nem csak ugy lerakosgatjak, hanem granat helyett szorjak. 😊

Egyebkent igazad van, tenyleg lama vagyok. Cimboramnak sikerult lekapcsolnia valahogy a 3D mappot, en meg nem kapcsoltam vissza, de mig meg nem emlitette valaki az aknak felett lebego ikont, addig ez nem esett le.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

64-es mashtuuron a második kezdõ amcsi zászlónál (nem a blackhawkos hanem ami lejjebb van, sajnos nem ugrik be a neve) perceken keresztül PKM-ezek mindenkit egy mec-es de SEHOL sem találtuk, biztos hogy a közelben volt mert lehetett hallani a lövéseket <#wilting><#fejvakaras>

Minden nap van valami élmény ami kishíján az uninstallba hajszol <#hehe>

koschwarz
ellenõrizze szolgáltatóját...

lehet hogy a szomszéd rácsatlakozott a kábeletekre<#nemtudom><#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Looserke
az elõbb beengedett egy tök üres magyar szerverre, de 4-5 mp után megint the connection has been lost volt...

Looserke
tegnap este még jó volt minden és nem kaptam semmilyen kick/ban-t...

koschwarz
global ban?<#hehe><#hehe><#hehe>

schrank
erre nem tudok válaszolni de neked most nem sz isiben lenne a helyed B+ <#ejnye1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Looserke
Valaki tudna magyarázatot adni arra, hogy miért vág ki minden szerver a Verify Client után szerver lost üzenettel?!

Mersant
<#hehe>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson
No comment...van még csokis torta? 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jajj, én az ilyesmihez nem értek ám!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hali.Egy kérdés:eddig tört gammával próbálkoztam.Addig eljutottam,hogy megvan az account,voltam is 1-2pályán.De a pályák nagy többségére nem enged be amiatt a nyomorult cd-kulcs miatt.Van erre megoldás?<#confused>

HIHETETLEN! Kiszivárgott levelezés a DICE berkeibõl!

Olvassátok el!

From: Joe Montoya
To: Harry White
Subject: Patch problémák

Hé, Harry, bazz, micsináltatok? 4 ember fel sem tudta rakni a patchet, valami nem volt elég hely,
3-nak elromlott a cd-kulcsa (küldjetek újakat! legalább 20-at, jó?), 5-nek patching failed, 2 embert
(KÖZTÜK ENGEM IS) állandóan kidob a desktopra, így nem tudunk tesztelni!

UI: Sophie a tegnapi tesztfutamon 1 kill 23 halált csinált, (tudod milyen, csak PKM-mel hajlandó játszani, ha nem jut tankhoz)
csináljatok már azzal a fegyverrel valamit. Ja, utána meg szitkozódott, hogy Fred 10x kiszedte a tankból helivel, ez így nem jó.
Berheljetek a helivel is valamit, mert Fred egyre durvábban nyomja.
Sophie azt mondta, hogy ha így folytatjátok, nem hoz több uborkás szendvicset.......

----------------------------------------------------------------------------------------
From: Harry White
To: Joe Montoya
Subject: Re: Patch problémák

Joe,
azoknak, akinek nem sikerült telepíteni, telepítsék újra az egészet! Akiknek a cd kulccsal volt gond, üzenem,
hogy regediteljék a keyt, utána a temp folderbõl a patch közben install elõtt indítsák el a fixmyphukingkey.exe-t,
és debuggolják a processzt, hogy melyik regiszter mivel dumpol!

Megnézzük a PKM-et, meg a helit, ígérem. Amúgy hogy tetszettek az új fegyverek meg az uav?

----------------------------------------------------------------------------------------
Subject: Re<2>: Patch problémák

Harry,
bazz ezek itt dolgozó népek, emberi nyelven nem tudnád leírni, mit kell csinálni????
MILYEN ÚJ FEGYVEREK, bazz, el sem tudjuk indítani a játékot!!!!!!

Subject: Re❤️>: Patch problémák

Joe,
légy szíves kímélj meg ettõl a hangnemtõl. Ma átküldök 6 senior programozót, hogy felrakják a patch-et nektek, ne aggódj.
Sophie-nak üzenem, hogy tetszeni fog neki a PKM, és a prog. csapat köszöni a rántott csirkét.
Subject: Re<4>: Patch problémák

Figyi, Joe, az embereid felrakták a patch-et, (igaz, az egész napjuk ráment, de az eredményekért meg kell dolgozni!)
viszont most 2 percenként kidobál mindenkit, ezzel nem lehet valamit csinálni, így képtelenség tesztelni?

UI: Sophie nagyon örült, holnap visz nektek hamburgert, jól átsütve....
Subject: Re<5>: Patch problémák

Harry, valószínûleg túlmelegszik a kártyátok, hardverproblémákkal nem tudunk foglalkozni.... egyéb probléma?
Subject: Re<6>: Patch problémák

Joe,
nem lehetne valamit csinálni, hogy ne robbanjunk fel, ha a csapattárs aknájára, vagy claymore-jára megyünk? Tegnap
Sophie 8x!!!!!!!!! halt meg így, és nagyon ideges volt! Mondta is, hogy nem sok kedve van így csokis tortát sütni nektek....
Különben egész jó lett! Már 10 percból 2-3 percet le is tudunk játszani....
To: John Smith
Subject: Patch

John, a tesztcsapat nem jelzett semmi komolyabb hibát, mehet a patch.

UI: Ja, gyere át! Van egy kis csokis torta.......

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Legalább lesz újabb pecs és lesznek megint újabb problémák. <#hehe>

Sose tudtok örülni semminek. <#vigyor3>

schrank
én nem vettem észre hogy nem robbanna fel a csapattárs mert német szerveren robbantak mint a picsa szerintem ez csak szerver beállítás és én is inkább az "amelyik faszláma rámegy a saját aknára kapjon mínuszt" pontrendszer híve vagyok lammer te megint rászolgáltál a nevedre ezzel a faszláma hsz-szel hogy "honnan lehet felismerni a saját aknát " <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hatt
Ne mondj el minden titkot.

Tényleg, Zero tudtad hogy az egér bal gombja a tûz gomb? Bazze nekem tegnap mutatták meg<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Azt mond meg inkább milyen alaplap az amin 70!!!! fok a chipset ...

Még a tojássütõ Nforce4-ek se melegszenek ennyire ...

Elsõ körben nézd meg chipsethûtõ ventit, takarítsd ki, forog-e? Ha egy picit értesz hozzá, akkor vedd le és törölgesd tisztáar (CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TISZTA ALKOHOL!!!!) utánna pedig pasztázd újra vékonyan ...

Ha nem értesz hozzá, akkor kérj meg rá valakit ... Felelõsséget nem vállalok érte hogy elsakkozol valamit 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hatt
Nincs visszaállítási pontom😄
Vonditól kell lenyulnom az uj norton akármit amivel tudok csinálni majd ezt meg azt<#vigyor>

Hûtsd le a nyakad hideg sörrel, segít<#pias>

Elastic An-usZ Boys

dronkZero
"Nem is tudtam, hogy a sajat esetleg nem nyir ki, es ha tudtam volna se vagyok kepes megkulonboztetni az ellenfeletol."

"Tényleg, az mitõl függ, hogy megjelenik e vagy sem a figyelmeztetõ ikon? Logikát még nem találtam benne...."

Ehh. Emberek, hány hónapja játszotok ezzel a játékkal? Van benne egy 3D map nevû csodás találmány, nem tûnt fel? Akkor most már nem is mondom meg, hogy melyik gomb az defaultból, keressétek meg. Hátha találtok még egy pár érdekes, "új" dolgot a billentyûk közt. (A boost a földi jármûnél az faszság)

Go eX, go! Kempeljük õket halálra! 😊 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Casseus
KIAZA CASSEUS?

ha te azt tudnád...^^

Camper Fidelis! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mersant
rendszervisszaállítást nem próbáltad? néha segít...bármilyen hihetetlenül is hangzik...<#nyes>

nem is baj hogy ne mlesz meccs, tegnap a nagy harcban meglõtték a nyakam, ma alig tudom mozgatni...<#confused>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hatt
Jah és este nem lesz meccs, pont az ircel valo szerencsétlenkedés miatt így ehelyett okossan kiválasztotok 1 még általunk nem játszott mapot és tüzetessen átnézitek míg haza nem érek😄

Flati a te tiszted picsánrugni a többieket😊

Elastic An-usZ Boys

Naná!

Vettem

Hatt
jah, mellékessen majd 5 embernek fel kell tornáznia magát este 1 órára ircre hogy behívhassam a nagy és csodálatos L botot😊
A régi szobába nem tudok ophoz jutni mert törölték a régi regemet, + akiknek volt azt vagy nem találom vagy az övékét is törölték😄

Elastic An-usZ Boys

Pharolas
"...our quality testers were too busy smoking crack to notice the huge pile of new bugs..."

Fleti te nagyon hülye vagy <#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Hatt
Áhh dehogy megy, szemezgetek a reinstallal de fene se akarja elkezdeni😄

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Kemper eX <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mersant
akkor ezt is jó gagyin megoldották...ekkora baromságot. inkább úgy csinálták volna meg hogy ha 1 saját rámegy az aknákra akkor õ kapjon -4 pontot ne a mérnök <#eplus2>

Running
Tegnap gyakor néztem saját csapattárs apc-vel robog az aknák felé, kezdtem fehéredni, mikor elhûlve láttam nem robbant fel. Aszittem valami bug, de akkor ezek szerint akkor ofisõl fícsõr.<#hehe>

Jéé, bazz, eX kempeli a fórumot....

Helyesen fogalmazva: "unfortunately, our quality testers were too busy smoking crack to notice the huge pile of new bugs that our stoned coding team has introduced in this release..."

Mersant
Hatt, megy már a BFed, sikerült megoldani?

Mersant
itt is eltûnnek, csak ne mazonnal...

Természetesen a global W/L-nek kell 3-nak, vagy többnek lennie...

Hatt
Érdekes, kár hogy BB ír minden 3. hírt.
Lehet hogy az oldalad szép meg minden de volt már ilyen, lesz is még.
1x megnézem és ennyi. A battlefield.hu-t kb 3 naponta nézem meg. Ezzel sokan vannak még így rajtam kívûl. Anno is reklámoztál valami oldalt, arra se emlékszek hogy mi is volt csak hogy reklámoztad...
Erõssen felejthetõ amit jelenleg csinálsz.

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
"it unfortunately introduced some new issues"
hát persze, LOL.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hatt
Hát van 1 nagy különbség ha jol emlékszek. A saját fölött van 1 piros halálfej... Bár lehet kivették ezt a fûcsört

Elastic An-usZ Boys

erdos
Azért ez igen jó hogy te átmehetsz az aknákon, a mérnök igen hasznos tagja lett a csapatnak így. Viszont nemtudom most hogy is van de betenném mint ami a 42-ben volt hogy ha meghalsz akkor eltûnnek a lerakott cuccaid.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

höhöhö... én is csak 1-2 napja tudtam meg, hogy a saját aknákon se robbanok fel a drága APC-mmel. Végre nem érdekel, hogy a vérpistikék telerakják a saját zászlót aknákkal...

Most már csak azt kéne tudni, hogy melyik akna saját és melyik ellenség... utólag tudom, persze 😊

Tényleg, az mitõl függ, hogy megjelenik e vagy sem a figyelmeztetõ ikon? Logikát még nem találtam benne....

En tegnap Karkandon azon gondolkoztam, hogyha meglatom, hogy meg egy Claymore-t lerak valaki, azt keresztul lovom, oldalra valo tekintet nelkul. A lelkes idiotak korbe raktak minden sikatort. Nem is tudtam, hogy a sajat esetleg nem nyir ki, es ha tudtam volna se vagyok kepes megkulonboztetni az ellenfeletol.

koschwarz
monnyuk ebbõl a hírbõl az teccik a legjobban, hogy 52000 jáccottak eccerre, ez a bf2 csúcs, ami 4x több, mint amit a bf1942 valaha is elért<#eljen>

azt kitapasztaltam, hogy általában akkor tölt kétszer, amikor a töltést követõen szinte rögtön csinálok valamit, pl. lefekszem, felállok, vagy pl. rögtön nyomni akarom a zoom-ot...

egyébként szerintem a dice-nak legjobban az a videó fájhatott, amiben a teljesen õrült légelhárító-rakéták repkednek össze-vissza. az nagyon gázos.

TS Zolly
Jaaa! Akkor ez is egy fun oldal. Persze hirek azok nincsenek. Hireket itt a topicba, vagy esetleg ezen az oldalon olvasom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
Hi!

Kéne egy kis segítség, illetve magyarázat!😊

A War College ribbon követelménye : Global: 50h Total time as commander
Global: 3 win:loss ratio
Ez Minden oldalra vonatkozik, vagy elég ha MEC oldalon megvan?

Kösz elõre is!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Szerintem a net szarakodik akkor országosan. Tegnap meg vasárnap war alatt is akadozott a hang ts-en.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

tod jol h a bf.hu egy hivatalos nagyon jol megcsinalt oldal
az enyem meg egy kisebb oldal ez a clanom oldala is majd meg a clanrol is irok az oldalra
és bf.hu ra irok mindig elobb hirt a patchrol is elobb odairtam
neeeeem félreértés ne essék én mindenhova irok hireket ha akarod BB amedálokat oda is leirom 😊 oda is irok hirt mindig
BurnBaby
jah igen. nagyon szeretném ha foglalkozna a bf.hu pl medálokkal, rangokkal
meg pl bármi mással, ami a bf2-vel kapcsolatos
de valamiért nem szerettek ilyen infot 3100 magyar userrel megosztani, inkább 3-nak írtok... 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
azt mondd meg nekem pls, h ez mitõl fan site, a bf.hu miért nem? jah mert h ide írsz híreket, oda meg nem? 😊))
szal tényleg örülök h szerkesztõ vagy nálunk, de ennek a célja ugye a hírezés volt. belekezdhetsz a 9875829. bf2 site-ba is, de ha sehova se írsz 2-nél több hírt, akkor ugyanolyan értelmetlen lesz, mint az, h bf.hu "szerkesztõ" vagy 😊

www.battlefield.hu