Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Gratulálunk a gyõztesnek!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Köszi a meccset GBC, Horda, JCSR, RDHA, Koalició... Kicsit csalódott vagyok, hogy a Kupa második helyét nem sikerült megszerezni, holott esélyünk volt rá. De összességében a Kupa nagyon jó ötlet volt, és szerintem kiváló hangulatú mérkõzéseken játszhattunk. Remélem hagyomány lesz magából a kezdeményezésbõl. Csak igy tovább, megmozdult valami a bf sceneben... <#eljen>#eljen> A T4Ce részérõl pedig reméljük lesz még esély bizonyitani. <#gun>#gun>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szóval azért nem volt olyan nagy készülés,de igaz voltak nagy húzások amik bejöttek és tényleg most a csapatmunka miatt nyertünk.<#eljen>#eljen>
Meg taktika se volt nagyon a war elött készen,mert ahogy láttátok sok idõ volt ameddig kezdtünk,mert mindig a kör elõtt beszéltünk meg mindent,hogy mit és hogyan csináljunk.
I. Magyar BF2 Kupa:
Magyar bajnok:
Jeep Csata Rulez - JCSR (szép volt srácok 😊 )
Ezüstérmes:
Great Base Campers - GBC
Bronzérmes:
Corps of Rebels & species'Firebird - CoR-sFB
4. helyezett:
Thunder Force Multigaming - T4CE
5. helyezett:
Red Devils Hungarian Army - RDHA
6. helyezett:
Horda - Horda
Gratula mindenkinek!
Külön örülök, hogy mind a 14 eddigi meccs lezajlott, nagyon szoros csatákat láthattunk, az utolsó héten dõlt el a 2. 3. 4. helyezések sora, ahogy az eredményekbõl látom, nagyon szoros meccseken. A T4CE-nek lett volna lehetõsége még az utolsó meccseken elméletileg akár az elsõ helyre is. A csapatomnak gratulálok még 1x ! A többi csapatnak köszönjük a meccseket! Majd az infantry után a következõ II. Magyar BF2 Kupán - remélem - ismét összemérhetjük az erõnket.
Hivatalos eredmény, pontokkal és ticketarányokkal a holnapi Horda - JCSR "gálameccs" után.
Az infantry kupa is mutatja, hogy nem volt hiábavaló a kezdeményezés, felrázta és összerázta a klánéletet, úgy látom, sok klán komoly fejlõdésen ment keresztül a kupa kezdete és vége között.
GL & HF
A JCSR nem kerülget ...
télleg azt lehetett rajtatok érezni -amit nálunk sajnos nem- hogy tényleg komojjan felkészültetek mind a két mapból és nemcsak egyénileg hanem mint csapat is nagyonjók voltatok<#taps>#taps><#taps>#taps>
asszem a pecs után a jó kis asszi felejtõs és hejjette a supportos lehet 'talán' a jobb alternatíva
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Lamer....Nagy lamer...😄
<#mf1>#mf1><#violent>#violent>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Thanks I owe you one!<#law>#law><#puszi>#puszi>
Szegény 2x egymás után lezuhant a helivel, és hiába kértük, hogy ne tegye, mégis elvitte.
Harmadszorra nem hagytam, mert szorult a csapatunk...
Mindenesetre érett gondolkodású csapatjátékosnak tûnik. Hány éves amúgy? Legálisan játszik BF2-t?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Mi csütörtökön elverjük a JCSR-t és akkor vége aszem a kupának.
és ha pontokban fejezné ki valaki?...eccer valaki tolt ide ilyen infókat
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
don\'t panic
Karkand:
243-231
234-265
Dragon Valley
293-345
291-319
-------------
1061-1160
GG.Mindenki jó volt!
itt jelentkez! Keress meg!
<#nezze>#nezze><#wave>#wave>
A láthatatlan ember lõszert cipel...
Lehettem volna a titkos fegyver... <#violent>#violent>
Az elsõ link a .3gp kiterjsztésû fájlé, ehhez Quicktime szükséges - ennél hang is van.
A második link ugyanez .avi-ba konvertálva hang nélkül.
BF2_SUXX_3GP
BF2_SUXX_AVI
Kb. ennyit a BF2 grafikai hibáiról...
Most került a kezem közé a BF2 játék. Eddig a COD-ban nyomultam és gondoltam kipróbálom. Azt kell hogy mondjam jófajta játék.
Három kérdésem lenne amiben kérném a segítségeteket.
1.) Melyik pacccsot érdemes feltenni?
2.) ASE ban a leírtak alapján a filter.txt-t módosítottam nég sem mûxik.
3.) Nagyjából eligazodtam a személyes eremények képernyõn (TA😎 de a második oszlopra nem bírtam rájönni hogy milyen eredményt mutat.
Köszi a segítséget elõre is!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"