Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
HEHE <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Drachomir
1 perccel eloztel meg.. <#rinya><#rinya><#rinya>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Drachomir
hat asszem ilyen modot kellene irni...

A-bomb...

<#nevetes1>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

uHs Gerzson

<#nyes><#nevetes1><#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boxer HUN
"Szemfelnyitás" a Predatorokhoz.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

En jobban szeretem az assaultot most, mint a pecs elott. Vegre hasznalhato a granatveto.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Grat a csapatoknak...ideje készülni az infantryra mert hatalmas háborúk lesznek.<#hehe>

Zs0lt1
grat mindenkinek!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Danee
DDany-t kihagytad 😊 de idõnként egész normális mostanában

Robogo
Ezt én nem tudtam,hogy egész héten készültetek.Mert az végülis igaz amit leírtam csak azt nem tudtam,hogy te meg fegyi még ezen kivül is egész héten gyaktatok.De ez így jó volt!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Beers
Mi is köszönjük mindenkinek!
Gratulálunk a gyõztesnek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Drang
Üdv!

Köszi a meccset GBC, Horda, JCSR, RDHA, Koalició... Kicsit csalódott vagyok, hogy a Kupa második helyét nem sikerült megszerezni, holott esélyünk volt rá. De összességében a Kupa nagyon jó ötlet volt, és szerintem kiváló hangulatú mérkõzéseken játszhattunk. Remélem hagyomány lesz magából a kezdeményezésbõl. Csak igy tovább, megmozdult valami a bf sceneben... <#eljen> A T4Ce részérõl pedig reméljük lesz még esély bizonyitani. <#gun>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

mNzJean
Na na , én pl egész héten a t4ce ellen folyamatosan gyártottam a taktikokat Fegyivel , szerintem szépen felkészültünk úgy ahogy kellet, Gabóca azt sugalja ,hogy félválról vettük ,pedig nem mert sok ember munkájának köszönhetõ ,hogy ma ilyen szinten tudtunk játszani.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Robogo
<#eljen><#taps>

Robogo
Hát a gyak csak annyiból állt,hogy fél 7-kor felmentünk 4-en a servere és ilyen ötleteket néztünk fél 8-ig.Szóval a gyak 1 órás volt de azon is kb 4 ember vet részt.😊
Szóval azért nem volt olyan nagy készülés,de igaz voltak nagy húzások amik bejöttek és tényleg most a csapatmunka miatt nyertünk.<#eljen>
Meg taktika se volt nagyon a war elött készen,mert ahogy láttátok sok idõ volt ameddig kezdtünk,mert mindig a kör elõtt beszéltünk meg mindent,hogy mit és hogyan csináljunk.

digitalenjoy
A holnapi Horda vs JCSR meccstõl függetlenül a még holnapig nem hivatalos, de végleges sorrend a következõ:

I. Magyar BF2 Kupa:

Magyar bajnok:
Jeep Csata Rulez - JCSR (szép volt srácok 😊 )

Ezüstérmes:
Great Base Campers - GBC

Bronzérmes:
Corps of Rebels & species'Firebird - CoR-sFB

4. helyezett:
Thunder Force Multigaming - T4CE

5. helyezett:
Red Devils Hungarian Army - RDHA

6. helyezett:
Horda - Horda

Gratula mindenkinek!

Külön örülök, hogy mind a 14 eddigi meccs lezajlott, nagyon szoros csatákat láthattunk, az utolsó héten dõlt el a 2. 3. 4. helyezések sora, ahogy az eredményekbõl látom, nagyon szoros meccseken. A T4CE-nek lett volna lehetõsége még az utolsó meccseken elméletileg akár az elsõ helyre is. A csapatomnak gratulálok még 1x ! A többi csapatnak köszönjük a meccseket! Majd az infantry után a következõ II. Magyar BF2 Kupán - remélem - ismét összemérhetjük az erõnket.

Hivatalos eredmény, pontokkal és ticketarányokkal a holnapi Horda - JCSR "gálameccs" után.

Az infantry kupa is mutatja, hogy nem volt hiábavaló a kezdeményezés, felrázta és összerázta a klánéletet, úgy látom, sok klán komoly fejlõdésen ment keresztül a kupa kezdete és vége között.

GL & HF

A JCSR nem kerülget ...

Robogo
Õõõõõ???Ennyi,hogy Õõõõõ??Na jó ennyi végeztem veled,vissza megyek mmbike-hez.Bye!<#hehe><#nevetes1>

T4CeOBiNet noob
hééé GBC gratula a mai teljesítményetekhez<#eljen>
télleg azt lehetett rajtatok érezni -amit nálunk sajnos nem- hogy tényleg komojjan felkészültetek mind a két mapból és nemcsak egyénileg hanem mint csapat is nagyonjók voltatok<#taps><#taps>

asszem a pecs után a jó kis asszi felejtõs és hejjette a supportos lehet 'talán' a jobb alternatíva

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Running
Õõõõ....<#nevetes1><#idiota>

Robogo
Csacsy ezen már csak nevet,mert õ is pont ilyen.😄

Lamer....Nagy lamer...😄

<#mf1><#violent>

Csacsy
lol 😛

Robogo
Nekem megfelel és neked??😄

Sosem írok az eX nevében, úgyhogy 😊)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hatt
Ez nem eX vélemény, csak Flatline.

thx

Elastic An-usZ Boys

Jancsik
globális felmelegedés lesz a bf2topikba 😮

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
mivan homok került a gépezetbe? <#vigyor>

Running
Majd elgurulunk valami melegbárba és iszunk forrócsokit jó?<#vigyor>

Robogo
Jah és a hordának thx a gyakot,mert nélkületek nem gyõztünk volna!<#worship><#taps>

Thanks I owe you one!<#law><#puszi>

A PT-6 csapatnak meg szeretnék gratulálni, hogy az olyan kiváló játékosok mellé, mint TBW és NaytmaN sikerült szerezniük egy GSJinn-t is....

Szegény 2x egymás után lezuhant a helivel, és hiába kértük, hogy ne tegye, mégis elvitte.

Harmadszorra nem hagytam, mert szorult a csapatunk...
Mindenesetre érett gondolkodású csapatjátékosnak tûnik. Hány éves amúgy? Legálisan játszik BF2-t?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Robogo
Jah és az én számból hallottad,mert én meg Drangtól kaptam az infót.😊

Running
Gratula GBC, örülök hogy a Horda segített a tegnapi gyakorlással nektek és nem úgy játszottatok. <#hehe>

Mi csütörtökön elverjük a JCSR-t és akkor vége aszem a kupának.

mNzJean
most hallottam fél füllel, hogy 2.lett a GBC a hun cupon , ez még nem hivatalos, szép volt GBC<#eljen><#eljen><#eljen>

micsoda?
mohus
"Degetz besorolasu 😊"

és ha pontokban fejezné ki valaki?...eccer valaki tolt ide ilyen infókat

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jancsik
egy hisztis kép histyrõl 😄

mNzJean
nagyon faja kis war volt , kemény volt a t4ce de azért nyertünk .<#eljen>

<#felkialtas>
jokis game volt thx <#puszi>

don\'t panic

uHs Gerzson
Grat mind2 klának <#eljen>

Robogo
t4ce vs GBC HUNkup war.
Karkand:
243-231
234-265
Dragon Valley
293-345
291-319
-------------
1061-1160

GG.Mindenki jó volt!

www.usmarine.uw.hu /forum
itt jelentkez! Keress meg!
<#nezze><#wave>
uHs Gerzson
Hozzávágod a dobozt az ellenséghez és az szörnyethal 😄DDD

Ja, arra én is kíváncsi lettem volna.
A láthatatlan ember lõszert cipel...
Lehettem volna a titkos fegyver... <#violent>

uHs Gerzson
Hehe megnéztem volna kivülrõl hogy néztél ki 😉

Ezt a videót kb. 15 perce készítettem a mobilommal játék közben.
Az elsõ link a .3gp kiterjsztésû fájlé, ehhez Quicktime szükséges - ennél hang is van.
A második link ugyanez .avi-ba konvertálva hang nélkül.

BF2_SUXX_3GP
BF2_SUXX_AVI

Kb. ennyit a BF2 grafikai hibáiról...

Üdv mindenkinek!

Most került a kezem közé a BF2 játék. Eddig a COD-ban nyomultam és gondoltam kipróbálom. Azt kell hogy mondjam jófajta játék.
Három kérdésem lenne amiben kérném a segítségeteket.
1.) Melyik pacccsot érdemes feltenni?
2.) ASE ban a leírtak alapján a filter.txt-t módosítottam nég sem mûxik.
3.) Nagyjából eligazodtam a személyes eremények képernyõn (TA😎 de a második oszlopra nem bírtam rájönni hogy milyen eredményt mutat.

Köszi a segítséget elõre is!
schrank
mondjuk a bolsevikok név egyszerûbb lett volna mint az ördögi vörös hadsereg <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Degetz besorolasu 😊

Together we'll fly someday...