Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
nem három map csak három méret <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

G36E! De utálom <#beka3> olyan sokszor lõnek le vele. Ráadásul én azt nem tudom feloldani, mert csak a bf2 van, sf nélkül.

khumbula

uHs Gerzson
3 map 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
euroforce arra lesz jó hogy lesz megint 5 unlock amiért mindenki meg lesz vadulva <#hehe> én inkább azt kérdezném hogy fel lesz-e törve - e az EF <#ravasz1> habár két map miatt <#confused>

mohus
milyen besorolású az RDHA klán?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

uHs Gerzson
Dummyboy: épp másik honlapot csinálnak amugy én is szeretem a mostanit 😉

Willis: Az Euro Force a hivatalós kiegészitõje amiért pénzt adsz, a US Intervention meg egy ingyenes modifikáció amit rajongók készitenek 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

és az mire lesz jó? (Március 12-én US Intervention Mod)

egyébként ez a EuroForce is mire lesz jó?

Valaki világosítson fel pls!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DummyBoy
Jaja ... király a honlapjuk 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Március 12-én US Intervention Mod 😉

schrank
ki fog vele játszani? meg mire lesz belõle valami <#papakacsint>

uHs Gerzson
Inkább örüljünk annak hogy legalább van egy olyan csapat aki csinálja <#wink>

DummyBoy
Szerintem nem az ... én alig várom a FH-t BF2 alá ... Igazán jöhetne már valami ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
szerintem inkább valami varsói szerzõdés vs. nátó modot kelltt volna csinálni a hetvenes évekbõl <#nezze> ez a II.WW már nagyon unalmas <#levele>

uHs Gerzson
Ott a válaszod 😉

AT

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

ok thx
<#worship>

HunnernesKonge
G36E! A legtápabb fegyver a játékban, csak szokni kell a burst-öt
mesor
Szerintem alap fegyók! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
AT vagy MEDIC?

P90 vagy G36E?

uHs Gerzson
Engem már lehet egyik patch sem javíthat meg...lehet a DICE és az EA a hibás emiatt is <#violent><#violent><#violent>

Zs0lt1
bazzeg sose tanulod meg, hogy hírben a számokat ird ki betûvel? :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson

ha ez megnyugtat - bár miért is nyugtatna meg - fehérvárról egy csellós haver ugyanerre panaszkodik, bár neki nem ilyen sûrû a ledobálás. minden esetre a sávszélessége a szerzõdés alsó határát karcolgatja...

aut viam inveniam aut faciam

Ez is megoldas, köszi.

koschwarz
<#hehe><#eljen><#law><#puszi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
hát ha mindenki így csinálná nem lenne mindíg gond hogy csak 1-2 ember híjján meglennénk 10-en de szerintem az ASE-hoz a 99% annyit ért hogy meg kell nyomni a kék-piros nyilas gombot aztán duolakatt <#miaz>

Danee
elmész te a ..csába 😊

Me0w
Hat, korulmenyesen 😊 Joinolsz IP-re, belepsz. TAB-ra kijon az eredmenyjelzo, fent lenyitod a kis nyillal a szerverinfot, es ott asszondod, hogy add to favs 😊 Nem tudok sajnos egyszerubbet.

Together we'll fly someday...

Apropo: a jatekon beluli szerverkeresobe lehet a favoritokhoz kezzel hozzaadni szervert, ha tudom az IP-jet csak a BF2 keresoje nem talalja?

Lamulni csak nekem lehet, mert a t.c.ur megengedte.

Me0w
Ne lamuljal mar, rakd be ip alapjan transzp. cig. ur.

Looserke
én nem vagyok olyan gondatlan, mint te...

schrank
és hozzájuthat a géphez egy alsótagozatos gyerek ?<#fejvakaras>
amúgy meg a III-as rankedra oldják már meg az illetékesek PLS hogy lássa az ASE is <#help>

Me0w
<#nevetes2><#nevetes1><#vigyor2>

Looserke
egyébként megint kivágott egy külföldi szerverrõl 15 perc után...

a tied is jobb volt, mikor még lapos volt a fejed 😉

khumbula

Looserke
én vagyok McLarenpowa transzpótkira'

Nincs neki rohama, csak többen befizettünk ma egy 5 beszólásos gyalázásra. 😊Nekem még maradt hátra 3... (lemúr lamúr)

Én sem gondoltam volna a szolgáltatóra... Régebben voltak problémák, de fõként olyanok, hogy órákra nem volt net.
Viszont akkor jó lenne felhívni õket, hogy mikor óhajtanak majd normális kapcsolatot adni. Kókáék ingyennetet adnának alanyi jogon, röhej, még a kommercionális net is szar, milyen lenne már állami drót :/

khumbula

schrank
na ezért nem kell cserélgetni az avatarokat <#falbav>

schrank
de a meklárenpower vagy kicsoda az nem õ az meg a danee ddane daani meg ilyen kategória <#nemtudom>

dronkZero
Mivan Szekrény, beszólási rohamod van? 😛

Legalább néznél utána...
Nick: Looserke <Üzenet küldés>
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Bak
Életkor: 18-25 között

Neme: fiú

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mersant
<#nevetes2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
és anyádék ilyenkor mit írnak az ellenõrzõbe ? meklárenkének súlyos gondjai akadtak az internetszolgáltatóval ez okból kifolyólag kérem az elkövetkezõ napokban kisfiúnk tanórán való részvételének hiányát próbálja megnyugvással elfogadni

T. meklárenanyuka

Murry
Igen. a CoR az sFB nélkül indul.

Amikor elkezdtük az MB-t még csak 8 tagunk rendelkezett eredeti BF2-vel, és elég kedvel ahhoz, hogy BF2-ben warozzon.
Köszönhetõen az elsõ MB-nek sokan kedvet kaptak a BF2-höz, és eredetiben is megvették. Pl vasárnap ellenetek 17-en voltunk fenn harcra készen TS-en.

Looserke
akkor ezek szerint nem az én gépemben van a hiba...pedig már újraraktam a BF2-õt is, volt router reset és modem reset, õssze vissza állítgattam a tûzfalat, és csak a chello szar...
csak eddig még nem volt ilyen, ezért nem is gyanakodtam a chellóra, jah és persze netezni nyugodtan tudtam végig, de ezek szerint a BF2 érzékenyebb a szakadásokra...

schrank
én is chello-s vagyok de nem a XI-es körzetbõl és nekem a magyar 24/7-es karkand ledob külföldön soha semmi probléma <#nemtudom>
ja amúgy azt borzalmasan rossz minõségû sulinet képet ki rakta be reklámnak ennél még én is jobbat találok <#szomoru2>

Én is csellõs a móriczról. A harmadik ledobás után hagytam a francba az egészet tegnap este. Ma még nem voltam fenn.

khumbula

T4CeOBiNet noob
veletek meg mivan?? nagy a csönd a nyúlkatlanban ... + jólenne ha elõrébb jönnétek mán a CB-n is<#integet2><#eljen>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob