Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nem túl bõbeszédûek<#rolleyes>#rolleyes>
www.benelliusa.com
ez meg a júroforszban lesz (mármint a shotgun)
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kérek egy ilyet karácsonyra <#nyes>#nyes>
Bár két ok miatt nem is sikerült olyan durvára: egyrészt túl hamar nyertünk, másrészt meg a vége elõtt kb. egy perccel az ellenség lenyúlta a helit miközben javítottam<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>.(Ilyen amatõr hibát még egyszer nem követhetek el, csak hát kevés a biztonságos hely.) Persze fél perc múlva meghaltak<#lama>#lama><#taps>#taps>.
Ha én "kölcsönveszek" valamit az ellenségtõl, úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére<#nezze>#nezze>.

Na ezt mé csinálja? Game-k mennek rendesen ott nincs ilyen gond! <#help>#help>
1. Meccs közben TS-en: Ha még1x valaki elviszi a dzsippemet azt megbaszom. Valaki sunyin megszólalt: És hogyan nézel ki? 😊)))
2. Meow adminolta aszem magyar ranked II-set. Valaki mondta legyen már másik map mert karkand unalmas. Erre Meow: Razoljál akkor magadnak egyet b+, viszlát csá...ezen fél óráig fetrengtem.
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Together we'll fly someday...
így kénytelen vagyok más nick-el játszani mint régen.. Érdekes módon nekem hasonló nick-et sem volt hajlandó elfogadni mint amit nem engedett,egy-egy betüt változtattam de nem ette meg...Így kénytelen voltam tök más nick-et alkalmazni...<#nemtudom>#nemtudom>
Nem gondolod hogy ez a probléma? Ha elsõre nem fogadta el akkor 100X-ra sem fogja ua. elfogadni! Szerintem a nickedet próbáld változtattni!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Huzzatok bele.
Mi kedden S.O.S.-el kezdünk, szerdán GBC-ET, vasárnap Dr.
Kb másfél hét alatt túl akarunk lenni a csoport meccseken.
Elastic An-usZ Boys
gratula minden klánnak az elért eredményéért az elsõ huncup-on<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
hééé GBC-valaki: mi az a GBC*ET?? az infantrin??<#nevetes1>#nevetes1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csak azt nem tudom,hogy hogyan van ez.Nincs is beosztva,hogy ki kivel kezd.Pl mi miért az ex-el kezdünk legelsõnek??
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Az ea igazan kitehetne a az oldalara mint legujabb peccsunk kis hibai,.,,
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
U.I.: Már látom lelki szemeim elõtt a válaszodat!:Berci bazzeg de nagy láma vagy stb!!! 😊
Láma nem vagyok csak figyelmetlen!