Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
én tisztességes úton szereztem meg minden plecsnit nem úgy mint egyesek akik a páncélosokkal meg helikkel meg repcsikkel és amúgyis nagy zászlófoglaló hírében állok az adatok alapján úgyhogy mától kezdve hívjatok csak kolombusznak <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bakvarnyu
Most itt mirol is van szo?
Mult penteken azt irtak mar csak 4 nap van hatra az Euroforce-ig, akkor tovabb csuszik?

bakvarnyu
Hát privát ranked szervereken kell tolni (pl Soldiers playground, Antik SK ).
www.bfstats.info - itt megtudod nezni,regisztralni kell aztan jatszani a szervereiken.

DummyBoy
Az a baj, hogy vagy sehogy vagy ész nélkül ... nem igaz ...

Lehet ésszel is pakolni, olyan helyekre ahol a csapattársad észreveHETI, de a támadó nem látja ... Csak sajnos az észrevehetti az mindig azt jelenti hogy baszik az ember magasról a piros halálfejre jobboldalt is meg a földön is utánna meg nyomja a punish-t, ahol még lehet 😞

Másképp nem tudod megoldani ...

Mondjuk én általában oda szoktam letenin a claymore-okat ahol elbújok ... ha pukkan valamelyik akkor tünés onnan ... supportkeresés ... lõszer miatt rinyálás ...

Sajnos Mine FF on-on a engi is rábaszik 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"Mellesleg Claymore-nak nem csak Karkandon van nagy haszna, az egy másik dolog hogy ott lehet vele nagyot tarolni ... De sajna ha FF on van rajtuk, akkor használhatatlano mert 10-bõl 8-ba saját ember fut bele ..."

Akkor legalabb esszel pakoljak. Engem MEC oldalon is idegesit, mikor azzal kezdodik a kor, hogy a hotel kornyeki sikatorokat bevetik claymore-val, hogy labujhegyen kell atgrasszalni koztuk. Mi a f...at csinalhat vele a tamado? Robbanas nem art neki, felszedni nem lehet, de a sajat csapat nyugodtan keccsolhet elotte, mert azt sem mondja mukk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DummyBoy
Én azt utálom egyedül mikor a sniper befut eléd elkezded lõni és utolsó erejével még elédvágja a Claymore-t ...

Mellesleg elég jól lehet tartani a Hotelt így ... nem is az van mint régen, hogy hullik a gránátesõ befelé ... taktikázni kell ...

Nemegyszer megcsináltam, hogy Sniperként a 2 claymore-al, megy az L96-pistol kombóval védtem meg a pontokat ... egyedül ... 4-5 fõs squadok ellen ...

És nem csak Karkandon ...

DummyBoy
Ööööö ... most hülye vagy vagy hülye-e vagy? <#mf2>

5 lõszer (GOLYÓ B+ ... az 2 van ...) van 1 TÁRBAN ... meg van 5 tárad ... nem??? Szóval pár dolgot nem árt még megnézni ebben a játékban 😊

Nagyjából 3 tár kellett a kb. 10 találathoz, miután észrevettek és kiszedtek a helyemrõl 😊 (huszonix killel fejeztem be a kört ...)

Mellesleg Claymore-nak nem csak Karkandon van nagy haszna, az egy másik dolog hogy ott lehet vele nagyot tarolni ... De sajna ha FF on van rajtuk, akkor használhatatlano mert 10-bõl 8-ba saját ember fut bele ...

Expert plecsni ... gondolom helikopterbõl ... nekem nincs idõm arra hogy annyit játszak mint itt egyesek ... nem is verem a statjaimra ... sõt, gyakran állok a gyengébb oldalra (Persze ha nagyon kiegyensúlyozatlan a 2 oldal akkor otthagyom a picsába a szervert ...) ... úgyhogy lehet itt nekem villogni ez plecsnikkel meg KDR-el ... leszarom <#hehe>

Én játszani szeretek 😊

Ja ... tetves Autobalance ... elmúlt 3 napban megcsinálta kb 5-ször, hogy elfglaltunk minden zászlót .. 1-2 enemy maradt, erre meghalok és átvág a msáik oldalra, majd vége a mapnak ... de könyörgöm akkor minek tesz át ha ecce vége??? (Squadból is ... 😞 )

Ja. Foglald el a hotelt, ugy hogy van ott valaki, es elszortak par claymoret is. Besetalsz, meghalsz, a rosszarcu meg ott all a robbanas kozepen, aztan mosolyog.

Egyebkent egesz jot jatszottam ma valamelyik magyar szerveren, es vegra lattam akcio kozben a taxiherceget. Hogy futkosott gyalog a geppuska celkeresztjeben. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
5 golyó van a jobb sniperekben a játékban azSVD-vel meg nem szedsz ki 10-bõl 10-et úgyhogy nekamuzzál <#mf2> nekem már akkor expert sniper plecsnim volt amikor te még csak a demoval játszottál <#hehe>
a claymore-k baráti sebzésének kikapcsolását ellenzem mert a sok lámi úgyis csak karkandon dobálja mint a güzü a többi pályán senki nem használja õket <#nezze>

DummyBoy
Jíhhááá 😊 Ma Sniperkedtem egy kicsit ... 6 különbözõ szerveren 😊

És egyre jobban teccik ... de be kell töredelmesen vallanom, pointfarmoltam is ...

Karkand, Hotel MEC, Square Amcsi készen ... MEC sniprként megyek a Square felé, mikor meglátom, hogy valaki ugrál a tetõn ... Nézem ... Jééé medic ... mellete egy Sniper ... hmmm ... Kicsit pipa lehetett a Sniper srác mikor olyan 10-ére is lelõttem, medicet nem bántottam, mert õ volt olyan kedves és mindig felélesztette 😊 Asszem utánna lelõtte 😊

Másik ... Eszem a pici szivét a sok Supportnak ... van nekik egy olyan jótulajdonságuk, hogy TUDNAK lõszert adni ... Ugyancsak Karkand ... 4 support és én sniper ... supportok lövöldöznek mint barom, én meg szép nyugodtan szedem ki az emberkéket ... eccer csak elfogott a skuló ... Need Ammo ... majd megint ... megint ... megint ... Napközben 6-7 szerverbõl átlagosan 6 supportból 1 ha adott lõszert ... mer a PKM jóóó ... De akkoris ... lenne annyi esze, hogy elõtte eldobál 3-4 csomagot ... még plusz pont is ...

A legjobb pedig, hogy HÁLAISTENNEK már majdnem minden szerveren ki van kapcsolva a mine-ok (Mine, Claymore) Friendly Fire-je ... ez elég pozítív dolog Engineer és Sniper szemszögbõl is ... na én nagy bõszen utoljára felhussantam a Magyar Karkand szerverre ... lepakoltam vagy 10 claymore-t erre nézem ... -6 pont ... hmmmm...

Nem lehetne ezt itthon is beállítani???? Kezdik az emberek megszokni, hogy a Calymore nem sebez, belefut - robban ... még jó hogy nincs punish !!!

Nem eredeti játék esetén a "rejtett" fegyvereket, hogy lehet elõhozni?
uHs Gerzson
Nekem is úgyan olyan Sennheisner fülesem van mint a pasinak 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezt nézzétek meg:
Video egér és billentyûzet nélküli játék
Lehet kéne venni egy ilyet jól jönne BF2-ben a minél gyorsabb reflex érdekében. <#hehe>

schrank
ébredjél már fel te egy teljesen más game-val játszol <#nezze><#papakacsint>

<#confused> Ezt most mirefel toltad ebbe a fórumba?

-tRs-Landor

Megtaláltam a BF2 legpozitívabb tulajdonságát, kb 5 másodperc alatt tökéletesen uninstallálható <#hehe>

Crokin
Azért a dragon valley-t nem mondanám usagrundnak.

Repatarurgyán

-130? és ezt így hogy? - csak hogy egy klasszikust idézzek <#vigyor2>

khumbula

"a gulf erõsen arabbarát terep"
Ez nem "fasság", ezt én is megerõsíthetem, ha sokan vannak a pályán, mindig a MEC oldal nyer. Persze ha én amcsi vagyok, helikopterben és nincs gunnerem, akkor meg a USMC(szerény szmájli,<#hehe>)
EA hu akrkand serverre javasolnam a tk limit berakását 😛
-130 pontnál nemigazán vágott le... pff 😄

Nem egy nagy elmélet, de szerintem az én win/loss statisztikáim alapján jól kijön, hogy melyik map melyik oldalnak friendly. Szvsz azért mutatatja meg, mert nem játszom usarmyval szinte soha. pl ez alapján a Karkand kiegyenlített, a gulf erõsen arabbarát terep, a Dragon Valley meg amcsigrund. vagy ez fasság?

Map Wins losses

Kubra Dam 6 7
Mashtuur City 19 18
Operation Clean 9 6
Zatar Wetlands 13 6
Strike at Karkand 21 21
Sharqi Peninsula 27 10
Gulf of Oman 26 17
Daqing Oilfields 11 15
Dalian Plant 8 12
Dragon Valley 10 24
FuShe Pass 12 17
Songhua Stalemate 5 10
Wake Island 7 5

khumbula

lac coo
Vannak már valahol kész modok ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem a múltkor írta egy srác (asszem minjabee volt a neve) a Karkand 24/7-en, hogy õ 4 óra alatt szedett össze 10 ezer pontot. Ezek szerint neki beépített bullet time a van a játékban vagy mi?<#gun>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én tegnap megszereztem a veteran robbantósat és 1-1,5 óra múlva, amikor megnéztem a statomat, akkor nekem beadta, úgyhogy sztem a hétvégen a központi szerverrel voltak gondok.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Istenigazából semminek, csak annira szúrja a szemed, hogy beszúrtam a képeket, mintha legalábbis Tõled venném el a helyet ezáltal.
TS Zolly
Csitt! Amugy müxik a link amit adtál. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
<#mf1><#law>

lehet hogy ki akar próbálni egy csítet...(jogászgondolkodás)<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

T4CeOBiNet noob
de az álnok-ánlokkot meg nem szedte ki?4 😄DD ha te tudnád valaki acc belépését te jáccanál egy kicsit hogy javiccs az átlagán??!! mee akkor szenté kéne téged avatni<#worship><#mf2><#worship><#mf2><#worship>

sznt.Koschwarz ales úr!!!<#vigyor2><#vigyor2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
csííííííííííííííteeeeeeeeeeeer!<#hehe><#law>

koschwarz
vagy valaki használja az accountodat<#hehe>

TS Zolly
Aszongyák, csak a 100 kör letelte után küldik el a szerverek a statot. Hogy ebbõl mi igaz? Pasz. Nekem az uj pöcs pecs ota 5 tizedet nõt a K/D-ém. <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

T4CeOBiNet noob
szoktam .. bár van néhány dolog amit nem értek .. napokig nem adta meg az új rangot de bedzset azt igen és amikor egyáltalán nem is jáccotam (még a gépet sem indítottam el) akkor is növekedett a score/min és K/D-m és közben megadta az új rangot <#hehe> .. hát lol .. vagy eza csít miatt van amit használok?!<#kuss><#mf2>

Valami csinosan el van baszarintva, mert minden adata normalis, a 300000 global pontjatol eltekinve.

koschwarz
tehát óránként 50.000 pont, amit egy átlagos publicmeccs idejét tekintve (kb. 20 perc), körönként úgy 16.000 pont. teljesíthetõ<#ravasz1>

koschwarz
bakker, nekem nem jön be ez az oldal. ki ez, magyar?

Jancsik
na ez hogyan? 😮

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

6 óra játék alatt 300000 pont...
Valamit tud a srác<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Ezek szerint te is olvasol tbf2-t 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

T4CeOBiNet noob
õ a 4. az EA global ranglistáján
legalábbis a www.bf2s.com szerint<#eplus2>

thx kijavitom
Hatt
Mi kéne hogy tetszen nekem 1 statisztikán?

Elastic An-usZ Boys

Ahhhh... ezt Hattnak címeztem (volna), sorry.
Úgy látom, Neked nem különösebben tetszik<#nemtudom>.
Figyu már Hysteria a honlapodon van egy olyan cikk hogy idézem:
"Euro Force & Patch 1.12 "

Na mármost legalább helyesen írd le a hírt mert nem 1.12 hanem 1.21 az új pecs neve.

Zs0lt1
A regisztráció ingyenes!
Az elsõ 7 regisztráló MSN 8 Beta Test re meghívást kap ha küld egy mailt a [email protected] -ra.

LOOOOOOOL <#idiota> <#falbav>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
jajj, eltévedtem az új funsite-odra, jajajaj<#wow2><#hehe>

<#law>

koschwarz
ezt hatt hsz-ére írtam, nem az enyémre<#wow3>

koschwarz
ugyanezt szoktam mondani nagydolog után is<#hehe>

kiadtak az euro force hivatalos megjelelenesi datumat akit erdekel az oldalamon megnezheti ITT