Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mult penteken azt irtak mar csak 4 nap van hatra az Euroforce-ig, akkor tovabb csuszik?
www.bfstats.info - itt megtudod nezni,regisztralni kell aztan jatszani a szervereiken.
Lehet ésszel is pakolni, olyan helyekre ahol a csapattársad észreveHETI, de a támadó nem látja ... Csak sajnos az észrevehetti az mindig azt jelenti hogy baszik az ember magasról a piros halálfejre jobboldalt is meg a földön is utánna meg nyomja a punish-t, ahol még lehet 😞
Másképp nem tudod megoldani ...
Mondjuk én általában oda szoktam letenin a claymore-okat ahol elbújok ... ha pukkan valamelyik akkor tünés onnan ... supportkeresés ... lõszer miatt rinyálás ...
Sajnos Mine FF on-on a engi is rábaszik 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akkor legalabb esszel pakoljak. Engem MEC oldalon is idegesit, mikor azzal kezdodik a kor, hogy a hotel kornyeki sikatorokat bevetik claymore-val, hogy labujhegyen kell atgrasszalni koztuk. Mi a f...at csinalhat vele a tamado? Robbanas nem art neki, felszedni nem lehet, de a sajat csapat nyugodtan keccsolhet elotte, mert azt sem mondja mukk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mellesleg elég jól lehet tartani a Hotelt így ... nem is az van mint régen, hogy hullik a gránátesõ befelé ... taktikázni kell ...
Nemegyszer megcsináltam, hogy Sniperként a 2 claymore-al, megy az L96-pistol kombóval védtem meg a pontokat ... egyedül ... 4-5 fõs squadok ellen ...
És nem csak Karkandon ...
5 lõszer (GOLYÓ B+ ... az 2 van ...) van 1 TÁRBAN ... meg van 5 tárad ... nem??? Szóval pár dolgot nem árt még megnézni ebben a játékban 😊
Nagyjából 3 tár kellett a kb. 10 találathoz, miután észrevettek és kiszedtek a helyemrõl 😊 (huszonix killel fejeztem be a kört ...)
Mellesleg Claymore-nak nem csak Karkandon van nagy haszna, az egy másik dolog hogy ott lehet vele nagyot tarolni ... De sajna ha FF on van rajtuk, akkor használhatatlano mert 10-bõl 8-ba saját ember fut bele ...
Expert plecsni ... gondolom helikopterbõl ... nekem nincs idõm arra hogy annyit játszak mint itt egyesek ... nem is verem a statjaimra ... sõt, gyakran állok a gyengébb oldalra (Persze ha nagyon kiegyensúlyozatlan a 2 oldal akkor otthagyom a picsába a szervert ...) ... úgyhogy lehet itt nekem villogni ez plecsnikkel meg KDR-el ... leszarom <#hehe>#hehe>
Én játszani szeretek 😊
Ja ... tetves Autobalance ... elmúlt 3 napban megcsinálta kb 5-ször, hogy elfglaltunk minden zászlót .. 1-2 enemy maradt, erre meghalok és átvág a msáik oldalra, majd vége a mapnak ... de könyörgöm akkor minek tesz át ha ecce vége??? (Squadból is ... 😞 )
Egyebkent egesz jot jatszottam ma valamelyik magyar szerveren, es vegra lattam akcio kozben a taxiherceget. Hogy futkosott gyalog a geppuska celkeresztjeben. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
a claymore-k baráti sebzésének kikapcsolását ellenzem mert a sok lámi úgyis csak karkandon dobálja mint a güzü a többi pályán senki nem használja õket <#nezze>#nezze>
És egyre jobban teccik ... de be kell töredelmesen vallanom, pointfarmoltam is ...
Karkand, Hotel MEC, Square Amcsi készen ... MEC sniprként megyek a Square felé, mikor meglátom, hogy valaki ugrál a tetõn ... Nézem ... Jééé medic ... mellete egy Sniper ... hmmm ... Kicsit pipa lehetett a Sniper srác mikor olyan 10-ére is lelõttem, medicet nem bántottam, mert õ volt olyan kedves és mindig felélesztette 😊 Asszem utánna lelõtte 😊
Másik ... Eszem a pici szivét a sok Supportnak ... van nekik egy olyan jótulajdonságuk, hogy TUDNAK lõszert adni ... Ugyancsak Karkand ... 4 support és én sniper ... supportok lövöldöznek mint barom, én meg szép nyugodtan szedem ki az emberkéket ... eccer csak elfogott a skuló ... Need Ammo ... majd megint ... megint ... megint ... Napközben 6-7 szerverbõl átlagosan 6 supportból 1 ha adott lõszert ... mer a PKM jóóó ... De akkoris ... lenne annyi esze, hogy elõtte eldobál 3-4 csomagot ... még plusz pont is ...
A legjobb pedig, hogy HÁLAISTENNEK már majdnem minden szerveren ki van kapcsolva a mine-ok (Mine, Claymore) Friendly Fire-je ... ez elég pozítív dolog Engineer és Sniper szemszögbõl is ... na én nagy bõszen utoljára felhussantam a Magyar Karkand szerverre ... lepakoltam vagy 10 claymore-t erre nézem ... -6 pont ... hmmmm...
Nem lehetne ezt itthon is beállítani???? Kezdik az emberek megszokni, hogy a Calymore nem sebez, belefut - robban ... még jó hogy nincs punish !!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Video egér és billentyûzet nélküli játék
Lehet kéne venni egy ilyet jól jönne BF2-ben a minél gyorsabb reflex érdekében. <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
khumbula
Ez nem "fasság", ezt én is megerõsíthetem, ha sokan vannak a pályán, mindig a MEC oldal nyer. Persze ha én amcsi vagyok, helikopterben és nincs gunnerem, akkor meg a USMC(szerény szmájli,<#hehe>#hehe>)
-130 pontnál nemigazán vágott le... pff 😄
Map Wins losses
Kubra Dam 6 7
Mashtuur City 19 18
Operation Clean 9 6
Zatar Wetlands 13 6
Strike at Karkand 21 21
Sharqi Peninsula 27 10
Gulf of Oman 26 17
Daqing Oilfields 11 15
Dalian Plant 8 12
Dragon Valley 10 24
FuShe Pass 12 17
Songhua Stalemate 5 10
Wake Island 7 5
khumbula
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
lehet hogy ki akar próbálni egy csítet...(jogászgondolkodás)<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
sznt.Koschwarz ales úr!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Valamit tud a srác<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
legalábbis a www.bf2s.com szerint<#eplus2>#eplus2>
"Euro Force & Patch 1.12 "
Na mármost legalább helyesen írd le a hírt mert nem 1.12 hanem 1.21 az új pecs neve.
Az elsõ 7 regisztráló MSN 8 Beta Test re meghívást kap ha küld egy mailt a [email protected] -ra.
LOOOOOOOL <#idiota>#idiota> <#falbav>#falbav>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
<#law>#law>