Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg megjegyzem lattam en mar sokkal nagyobb anyazasokat, es kicket se lattam nemhogy bant....
Egyszeru a keplet: szandekosan eled ugranak, hogy utana punisht nyomjanak, es csinaljanak neked -8 pontot. Ha erre te beirsz egy joindulatu "anyad" -ot, akkor bannt kapsz.... foleg ha elotte leolod veletlenul az admint.
Ha megfogadtok egy szemelyes tanacsot, akkor tegyetek meg, hogy megszuntetitek a ranked servereket es maradnak publicok. Mert ez a viselkedesmod (minihitlerizmus), csak oda illik. Az EA -nek nem hiszem hogy jo reklam-ertek egy ilyen server.
A JCSR vegye megtiszteltetésnek hogy felajánlom azt, beolvadhat a Hordába. Elvileg nem lógnátok ki a csapatból mert jófejek vagytok, skillbe se vagytok rosszak...szóval ha gondoljátok akkor gyertek!<#nyes>#nyes>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jók voltatok na, meglepõen jók. Mondom csak gratulálni tudok, ja és nem vagyok erdész... <#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Mondtam b+, hogy megvan a kocsi!" 😄D
isten az a film, nemhiába Tarantino, az Tarantino 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tehenek telepitik a gyalogsági aknákat neked meg csak csettintgetni kell😊)Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
azt nem tetted hozzá, hogy ez után Ordell "Samuel L Jackson " Robbie jól lelövi a már nem olyan jó arc Luis "DeNiro" Garát 😊 Kedvenc filmem, zseniális.
khumbula
jó ez a fórum<#nyes>#nyes>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ja, nincs fool language a szerveren, és ez nem csak az angol "fool language"-re értették, hanem a magyarra is. másrészrõl meg hozzá vagyunk szokva, hogy a szervereken nyugodtan át lehet hágni minden szabályt, hiába van kiírva mp-ként nagy betûkkel, mik azok.
félre ne értsd, nem védem az adminokat, csak próbálom kifejezni, hogy én örülök, hogy nincs kérdezõsködés. aki nem tartja be a szabályokat, repül, és ez teccik.
Erre ti minõsíthetetlen hangnemben leoltottatok minket, hogy mi a *asz közünk van hozzá meg különben is huzzunk el a *aszba ha nem tetszik és mit játszuk az agyunkat és még sorolhatnám a provokációkat. Egyedül Rodat vette fel a kesztyût a ti stílusotokban. Echo aki meg légynek sem tudna beszólni vagy ártani itt zokogott TSen, hogy õ a világ legbékésebb embere és neki szóltatok be olyanokat, hogy lefordult a székrõl. A képlet egyszerû és világos. Alig vártátok, hogy mondvacsinált indokkal tök mindegy, hogy körtét vagy almát mondunk az elsõ adandó alkalommal kiraktok mindannyiunkat a "szerveretekrõl", ahol ti vagytok a fõnökök. Én is megkérdeztem, hogy minek kell ovodásként viselkedni, hogy mi szerverünk azt rúgunk ki akit akarunk.
És látom megint jönnek a személyeskedõ beszólások meg a provokációk de nem hat meg senkit. Már megint nem a lényegre koncentrálnak az urak.
az ünnepi kaki...
na jó, ezt kell beírnod: All Seeing Eye, majd "keres" vagy "search" gomb.
Van a PT6-ban eleg sok megmondoember, mint pl. torrente, nem kell +1. Es ha normalis hangnemben tegnap azt mondjatok, hogy: Sracok, a hulye nevu jatekos Zajcev volt, vedd le a bant pls, siman nem lett volna semmi gond, 1 perc mulva jatszhatott volna megint. Ehelyett Echoval kalakaban elkezdtetek a hulyeseget. Mi ertelme van szitani a feszultseget? Ha valami problemad van DonC-al, akkor is felesleges ilyen hulyesegekbe belemenni, mert latod ez a vege. El lehet
intezni privatban is. (Azt persze ne felejtsuk el, hogyha ez a TI szerveretek lenne es en mennek fel teszemazt LOFASZJOSKA neven, es letkznam a PT6 barmely tagjat majd anyaznek, meg az univerzumbol is ke lennek baszva.)
A Wolfguyos sztorit pedig vegleg hagyjuk. Volt belole eleg gond a levlisten eddig is, nem kell a szerveren allandoan felemlegetni a dolgot. Ha nem tetszik WOlfguy, nem jatszol vele egy szerveren/bajnoksagban/orszagban stb.
Annyit tudok mondani csak, mint amit DeNironak mondtak a Jackie Brownban:
- Tudod, regebben sokkal jobb arc voltal.
Together we'll fly someday...
ott voltam én is tegnap egyébként, bár a nagy repülésben kissé kimaradtam az eseményekbõl (valami anyázás miatt történt az egész<#fejvakaras>#fejvakaras>), de az biztos, hogy akit kirúgnak, az általában személyes sértésnek veszi a dolgot. de felesleges túldramatizálni. normálisan kell viselkedni, ennyi.
az ünnepi kaki...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
sajnos az olyan pályákon, ahol az egyik oldalt le lehet pörgetni, ki kell dolgoznunk valami jobb taktikát, hogy ilyen szedett-vedett, jött-ment jcsr banda ne tuggyon má lepörgetni<#nevetes1>#nevetes1><#law>#law>
viszont mashturon a bh gépágyújával valami parajelenség volt, vagy még mindig szar a lagkompenzáció (<#hehe>#hehe>), mert ECCERÛN A NAGY CSOMÓ ELLENFÉLRE IRÁNYÍTVA nem hogy nem találtam el lóf*szt se, de még csak találatjelzés sem volt, és ez folyamatosan, alig szedtem ki egy-két embert. minden vicc nélkül, normál esetben legalább találatjelzésnek kellett volna lennie<#fejvakaras>#fejvakaras>
szegény t4ce-spy-jal nem tudtunk mit kezdeni a bh-ban...<#rinya>#rinya>
Csak így tovább, srácok!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Erdõs: Azért a Power tetejérõl lekaptalak a support fegyóval, csak néztél mint a moziba honnan lõnek.
2 másik érdekesség: Horda Nicam meglátja Erdõs nevét, erre megkérdi Ts-en aszem, hogy Erdõs az erdész?? Ezen meghaltam.
Powert foglaltuk, meghaltam, visszaspawn beugrok apc-be és kiabálok többieknek TS-en mi a faszért nem húzzuk a zászlót miért ájjátok körbe? Erre valaki beszól, running a zászló a miénk. Foglaltam a saját zászlónkat. Cseppet se égtem be.<#hehe>#hehe>
Tényleg fel kéne venni a TS-es dolgokat, mert vannak jó poénok.
az a gép nyer, amelyik hamarabb meglátja a másikat, így mostmár a j10-f35 sem olyan kiegyenlítetlen...tegnap pl sikerült zajcevet kivakarnom jópárszor a j10bõl az ami szutyadékkal (rakettyával), peccs elõtt ez eléggé elképzelhetetlen lett volna, mert simám kimanõverez mindent....
bár az elsõ alkalommal sikerült 3 teamvehicle damage-t összegyûjteni azzal, hogy az ellenséges befogott gépre kilõtt rakéták elkanyarodtak a ködbe, aztán csak a szöveget látom, hogy teamvehicle...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"