Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Haggyad misa, ez nem demokracia. Ha ok a serverukre verik akkor tegyek.
Mellesleg megjegyzem lattam en mar sokkal nagyobb anyazasokat, es kicket se lattam nemhogy bant....
Egyszeru a keplet: szandekosan eled ugranak, hogy utana punisht nyomjanak, es csinaljanak neked -8 pontot. Ha erre te beirsz egy joindulatu "anyad" -ot, akkor bannt kapsz.... foleg ha elotte leolod veletlenul az admint.
Ha megfogadtok egy szemelyes tanacsot, akkor tegyetek meg, hogy megszuntetitek a ranked servereket es maradnak publicok. Mert ez a viselkedesmod (minihitlerizmus), csak oda illik. Az EA -nek nem hiszem hogy jo reklam-ertek egy ilyen server.

Running
Ha már így alakult akkor kitaláltam a következõt:

A JCSR vegye megtiszteltetésnek hogy felajánlom azt, beolvadhat a Hordába. Elvileg nem lógnátok ki a csapatból mert jófejek vagytok, skillbe se vagytok rosszak...szóval ha gondoljátok akkor gyertek!<#nyes>

koschwarz
<#worship><#worship><#worship><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

erdos
Hát õszintén szólva fingom sincs hogy jött össze a lepörgetés mert közülünk mindenki meg volt marhulva, mentünk a vakvilágba ti meg néhol darabokra freggeltetek...
Jók voltatok na, meglepõen jók. Mondom csak gratulálni tudok, ja és nem vagyok erdész... <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
meow bameg, el se hiszem, hogy ezt a flémlanyhító hozzászólást te produkáltad 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh parkolós jelenet ütik leginkább:
"Mondtam b+, hogy megvan a kocsi!" 😄D
isten az a film, nemhiába Tarantino, az Tarantino 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

FCH kari
tehenek telepitik a gyalogsági aknákat neked meg csak csettintgetni kell😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

- Tudod, regebben sokkal jobb arc voltal.
azt nem tetted hozzá, hogy ez után Ordell "Samuel L Jackson " Robbie jól lelövi a már nem olyan jó arc Luis "DeNiro" Garát 😊 Kedvenc filmem, zseniális.

khumbula

koschwarz
ez a csökevény kiüti a szemedet, ha nem vigyázok mikor forgolódok<#mf1>

jó ez a fórum<#nyes>

Beers
Nehogy elõkapja a gumikesztût 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Ja arra a csökevényedre gondolsz?<#mf2>

koschwarz
AZZAL az ujjamal is?<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
Hát ha jó fijú vagy akkor meg is érinthecc, de szigorúan csak egy újjal.<#vigyor2>

koschwarz
running, acc autogramot?<#hehe><#banplz>

koschwarz
szerintem ne láss bele olyan dolgokat, amik nem biztos hogy úgy vannak, másrészrõl arra kifejezetten emléxem, hogy amikor megkérdeztétek, miért rúgták ki, akkor donc vagy meow bírta: anyázott. aztán kezdõdött a flém...

ja, nincs fool language a szerveren, és ez nem csak az angol "fool language"-re értették, hanem a magyarra is. másrészrõl meg hozzá vagyunk szokva, hogy a szervereken nyugodtan át lehet hágni minden szabályt, hiába van kiírva mp-ként nagy betûkkel, mik azok.

félre ne értsd, nem védem az adminokat, csak próbálom kifejezni, hogy én örülök, hogy nincs kérdezõsködés. aki nem tartja be a szabályokat, repül, és ez teccik.

KáTéCé
Nem, te most már a sztár vendég vagy <#zavart1>

Running
PT-6 vs frx <#hehe>

Azért finoman srácok mert egyenlõre még mindig én vagyok itt az úr.

közbe megtaláltam a faq-ba köszi

Mi megkérdeztük, hogy miért lett kickelve aztán bannolva Zajcev aki álnéven játszott a fun karijával.
Erre ti minõsíthetetlen hangnemben leoltottatok minket, hogy mi a *asz közünk van hozzá meg különben is huzzunk el a *aszba ha nem tetszik és mit játszuk az agyunkat és még sorolhatnám a provokációkat. Egyedül Rodat vette fel a kesztyût a ti stílusotokban. Echo aki meg légynek sem tudna beszólni vagy ártani itt zokogott TSen, hogy õ a világ legbékésebb embere és neki szóltatok be olyanokat, hogy lefordult a székrõl. A képlet egyszerû és világos. Alig vártátok, hogy mondvacsinált indokkal tök mindegy, hogy körtét vagy almát mondunk az elsõ adandó alkalommal kiraktok mindannyiunkat a "szerveretekrõl", ahol ti vagytok a fõnökök. Én is megkérdeztem, hogy minek kell ovodásként viselkedni, hogy mi szerverünk azt rúgunk ki akit akarunk.

És látom megint jönnek a személyeskedõ beszólások meg a provokációk de nem hat meg senkit. Már megint nem a lényegre koncentrálnak az urak.

az ünnepi kaki...

koschwarz
elárulok egy trükköt: www.google.com, de lehet hogy van egy toolbar a böngészõdben is ha megnyitod...a többit talán magad is kitalálod

na jó, ezt kell beírnod: All Seeing Eye, majd "keres" vagy "search" gomb.

Srácok ilyen ASE-t honnan tudok letölteni?

Me0w
Rodat miert szitod a feszultseget? 😞 Jo volt regen, hogy velunk voltal. Meg akkor is minden ok volt, mikor szo nelkul leleptel a PT6-ba, meg annyit sem irtal a levlistara, hogy kapjuk be. De mindenki feldolgozta. Mostmeg mi van? Beleptel a PT6-ba es rogton magadeva tetted ezt a 'ki-a-faszom' stilust, lenezel minket es masokat is, alaptalanul. Elhiszem, hogy azonosulni akarsz az uj klanoddal, be akarsz illeszkedni, de ezt a beszologatast minek eroltetni?

Van a PT6-ban eleg sok megmondoember, mint pl. torrente, nem kell +1. Es ha normalis hangnemben tegnap azt mondjatok, hogy: Sracok, a hulye nevu jatekos Zajcev volt, vedd le a bant pls, siman nem lett volna semmi gond, 1 perc mulva jatszhatott volna megint. Ehelyett Echoval kalakaban elkezdtetek a hulyeseget. Mi ertelme van szitani a feszultseget? Ha valami problemad van DonC-al, akkor is felesleges ilyen hulyesegekbe belemenni, mert latod ez a vege. El lehet
intezni privatban is. (Azt persze ne felejtsuk el, hogyha ez a TI szerveretek lenne es en mennek fel teszemazt LOFASZJOSKA neven, es letkznam a PT6 barmely tagjat majd anyaznek, meg az univerzumbol is ke lennek baszva.)

A Wolfguyos sztorit pedig vegleg hagyjuk. Volt belole eleg gond a levlisten eddig is, nem kell a szerveren allandoan felemlegetni a dolgot. Ha nem tetszik WOlfguy, nem jatszol vele egy szerveren/bajnoksagban/orszagban stb.

Annyit tudok mondani csak, mint amit DeNironak mondtak a Jackie Brownban:
- Tudod, regebben sokkal jobb arc voltal.

Together we'll fly someday...

koschwarz
majd kaptok megint egy olyan "vas vagyok, qva anyád, a bátyám síel, anyu épp kelkáposztafõzeléket fõz, apu a garázsban van, rohadjál meg, minek banoltátok ki a 10 éves kispajtásomat"-levelet<#hehe>

koschwarz
a bf2.hu-n egyértelmûen le voltak fektetve a szabályok. megmondták, hogy nem lesz ejnye-bejnye, aki vét a szabályok ellen, az repül. én örülök, hogy van olyan szerver, ahol van admin és ahol betartatják a szabályokat. volt egy srác tegnap, ugyanabban a meccsben, aki simán tk-zott a repülõért, ki is rúgták rövid idõn belül<#taps>

ott voltam én is tegnap egyébként, bár a nagy repülésben kissé kimaradtam az eseményekbõl (valami anyázás miatt történt az egész<#fejvakaras>), de az biztos, hogy akit kirúgnak, az általában személyes sértésnek veszi a dolgot. de felesleges túldramatizálni. normálisan kell viselkedni, ennyi.

DonC
te figyi azt hitted, hogy pt-6 ot nem lehet bannolni? vagy egyszerüen csak azt akartátok kipróbálni, hogy meg meri-e valaki nyomni a gombot? mert ha igen, akkor jelezném, hogy ezegyszer rábasztatok

azt hol tudom megnézni? kideríteni? hogytudom lentebb vinni a pinget?

Me0w
misabaa nem szolnal ra a gazdira hogy mostmar visszahivhat a kutyaolba, eleget ugattal mar...

Me0w
Nagyon kemenyen nyomtatok... foleg kharkand volt szivatos, foleg nekem, mivel elozo korben en vedtem csak, igy izgalom keves jutott. De bezzeg karkandod, hajjajj 😊 Ozonlottetek minden iranybol mint az alienek, volt haromszor is olyan, hogy az utolso emberunk utolso granatja mentett meg minket a market elvesztesetol 😊 Jo meccs volt 😊

KáTéCé
Nagy arc, nagy élvezet?

KáTéCé
Szerintem jó kis szoros körök voltak, igaz az ucsót már ellazáskodtuk 😉

példamutató bfszcénavezetõ vagy! van névjegykártyád is? gondolom az van ráírva, hogy minihitler...

az ünnepi kaki...

Jancsik
sajnos 1körben lepörögtünk, kicsit elrontottuk azt az egy kört, de a többi jó volt

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

koschwarz
<#worship>

sajnos az olyan pályákon, ahol az egyik oldalt le lehet pörgetni, ki kell dolgoznunk valami jobb taktikát, hogy ilyen szedett-vedett, jött-ment jcsr banda ne tuggyon má lepörgetni<#nevetes1><#law>

Me0w
A 180-as ping is rengeteg, a normalis az olyan 5-65 amig lehet is elvezni a jatekot. Persze minnel kisebb, annal jobb. Nezd meg a geped milyen spywaret meg hasonlokat szedett ossze, lehet hogy egesz nap spamleveleket kuldozgetsz a tudtod nelkul.

koschwarz
jaja, pontosan így van. bizonyos értelemben sokkal taktikusabban kell repülni, keresni kell az ellenfelet, jó pozíciót kell szerezni, nem lehet most már csak úgy keresztberepülni a térképen. és látá koschwarz, hogy ez így jó<#worship>

viszont mashturon a bh gépágyújával valami parajelenség volt, vagy még mindig szar a lagkompenzáció (<#hehe>), mert ECCERÛN A NAGY CSOMÓ ELLENFÉLRE IRÁNYÍTVA nem hogy nem találtam el lóf*szt se, de még csak találatjelzés sem volt, és ez folyamatosan, alig szedtem ki egy-két embert. minden vicc nélkül, normál esetben legalább találatjelzésnek kellett volna lennie<#fejvakaras>

szegény t4ce-spy-jal nem tudtunk mit kezdeni a bh-ban...<#rinya>

csak az az érdekes baszkikám hogy utána nekem 180 pingem volt és amikor rákatt hogy csatlakozzak a server-re akkor 450ms volt mellé írva! Na erre varjál gombot nagyképû kicsirigó!

Amikor mi játszottunk a hordával, profi klánokat megyszégyenítõen ügyesen próbáltak kitörni a beszorult helyzetükbõl, és agyzsibongató változatossággal suttyogtak hátrafelé. Csapatjátékra/szervezettségre nálam 10/10 volt a horda.
Csak így tovább, srácok!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Zs0lt1
nna látom megint zajlik az élet 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DonC
GBC-nek kösz a tegnapi inf gyakot.
Peninsula / Kharkand 439-558 (GBC vs frx)

Running
Tegnap utolsó percekben nagyon jó volt, rájöttem h nincs sok dolgom erre elmentem refinery felé körülnézni. Látom ott egy tank meg apc, meg két doboz. Egybõl vérszemet kaptam supportként és próbáltam kigránátozni a két dobozt, de mivel szokatlan volt még h messzire lehet hajítani a gránátot, mindig túlhajítottam. Persze 3.-ra sikerült és nagyon örültem, hogy így elbántam veletek. Ti örülhettetek mert potyafreg lettem a pusztítások után.

Erdõs: Azért a Power tetejérõl lekaptalak a support fegyóval, csak néztél mint a moziba honnan lõnek.

2 másik érdekesség: Horda Nicam meglátja Erdõs nevét, erre megkérdi Ts-en aszem, hogy Erdõs az erdész?? Ezen meghaltam.

Powert foglaltuk, meghaltam, visszaspawn beugrok apc-be és kiabálok többieknek TS-en mi a faszért nem húzzuk a zászlót miért ájjátok körbe? Erre valaki beszól, running a zászló a miénk. Foglaltam a saját zászlónkat. Cseppet se égtem be.<#hehe>

Tényleg fel kéne venni a TS-es dolgokat, mert vannak jó poénok.

Jancsik
a zistem 😄

DonC
A véleményed aztán kurvára nem számít ebben a pillanatban, menj rajzolj magadnak egy szervert és ott úgy játszol meg annak ugatsz akinek akarsz. Ha meg játszani jössz akkor játszál és nem beszélgessél bent, fõleg ne baromságokat. Érdekes kharkandon még tudtál játszani normálisan...

DonC
a bant nem azert kaptad 😊 es nem is meowtol de amúgy meg mindegy fenyezzetek magatokat. pt-6 az isten 😊

joebacsi
áhh nagyondurva, mostmár akármikor befogod az ellen gépet mehet a rakéta, jó eséllyel eltalálja, még ha hegyes szögben kell kanyarodnia hozzá akkor is 😊
az a gép nyer, amelyik hamarabb meglátja a másikat, így mostmár a j10-f35 sem olyan kiegyenlítetlen...tegnap pl sikerült zajcevet kivakarnom jópárszor a j10bõl az ami szutyadékkal (rakettyával), peccs elõtt ez eléggé elképzelhetetlen lett volna, mert simám kimanõverez mindent....

joebacsi
nekem mindig a lábfejem szokott elzsibbadni...dehogy mi a fenétõl? 😄

koschwarz
vagy amikor lefejelted kornélt a refinerynél<#hehe>

koschwarz
tegnap a war után felmentem az egyik magyarra. a peccs után még nem is repültem. hát szerintem a repülõknek nem ártott sokat a peccs. kicsit könnyebben sérül, de semmi egyéb. viszont végre ki lehet szedni a helikoptereket<#hehe>

bár az elsõ alkalommal sikerült 3 teamvehicle damage-t összegyûjteni azzal, hogy az ellenséges befogott gépre kilõtt rakéták elkanyarodtak a ködbe, aztán csak a szöveget látom, hogy teamvehicle...<#fejvakaras><#falbav>

Jancsik
<#nevetes1>

erdos
Biztos amikor a dragonvallin a doboz mögött bújkáltál, akkor rándult meg <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Tegnapi nagy harcban meghúzódott a nyakam de rohadtul...úristen harci sérülés.<#hehe>