Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Szerinetem semmi sértõt nem irtam, és kérlek te se irj felém semmi személyeskedõt, mivel nem öriztem veled együtt libát. De ha akarod, énis elõtudom venni az alpári stilusomat, amilyent most te tettél.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az összes eddigi bug ala 1.2 pecsben
A szabályokról annyit, hogy ne nagyon elemezgessük. Láttam mindenkibõl jót is rosszat is. Pl. nézzük Omant. Annyit csak róla, hogy a nagyszerû királyos csávók akik itt a fórumon kurva nagy pofával követelik a fairplayt, beszorítják a sok kis noobot (akik láthatóan noobok) az anyahajóra és utána vigyorogva fragelnek. Nem állnak át, az nem jó, még a vgén kéne a statoláson kívül kicsit harcolni vagy játszani is. Csak frag, csak stat. Egyszer láttál frx-et BC-zni? Na bumm, szerintem olyan sok ilyen alkalmat nem tudsz felidézni az igen szelektív emlékezetedben.
Admin helycsinálás. Eddig ha az itt lévõ arcok nem vették volna észre akkor nem nagyon lett kirakva max elvétve olyan ember akit névileg ismerünk a fórumokról. Ez vonatkozik a klánosokra és a nem klánosokra is. Ha lehet attól is tartózkodtunk, hogy az ismertebb klánokból dobáljunk ki embereket kisebb-nagyobb vétségekért. Ez óriási hiba de nem akarunk se flamet, se egyebet. Néhányan ellenben azt hiszik mindent szabad.
Misabá már olyan jól tájékozott gyerek lettél, hogy idõközben kibújhatnál Rodat seggébõl és akkor látnád a világot is, nem csak azt böfögnéd világgá amit kedves volt "barátunktól" hallottál. Ezt hívják egyébként megszületésnek. Mások muffon keresztül jönnek világra, neked sajnos csak a hátsó nyilás jut majd, ha egyszer sikerül a salakból kivergõdnöd.
Szerintem az frx mint klán kihagyható ebbõl, itt gyakorlatilag Rodatnak van ellentéte velem csakhát nem annyira gerinces gyerek, hogy azt mondja nézd DonC ez a problémám veled mert csíra vagy ez és ez nem tetszik, vagy nem tetszett az frx-ben eljöttem és ne beszéljünk többet, nekem ez a véleményem azt ennyi. Ehelyett hazugozik, szítja a flamet meg a feszültésget. Õt minõsiti szvsz.
Zajcev a szerverek felõl érdeklõdjél szintén Rodatnál. Ha jól emlékszem rögtön megkereste Morfit amikor egy kicsit grízben voltam vele, hogy menjen át a PT-6-ba. Nem számolt vele, hogy ha összeveszek valakivel akkor is beszélgetek vele esetleg. Persze nem játszani hívta, merthát Rodatról tudni kell, hogy nem tart mást magán kívül jó playernek csak a szerverek miatt. Nálunk is szította a feszkót csapaton bellül az utolsó két hétben, fikkantotta feczo-t meg a többieket, de az õ dolgain max csak a hülyék nem látnak át. Nem baj Rodat ebben a témában már professzionális. 2 év alatt minimum 4 klán. Hit és klánhû gyerek, 5 fillérért elad bárkit és bármit önmagán kívül.
Egyébként Rodat az frx-el szerzett laddeer második helyeden kívül mit tudsz felmutatni még bf-ben, hogy ekkora arcal nyomod a dumát? Ott is volt 10 ember, rajtad kívül minimum még 9 aki azt összehozta. Nem vágom mire verdesed magad, fõleg hogy a PT-6 vagy elõdjei által szerzett trófeákat am elõtt én is tisztelgek te nem nagyon tudhatod magadénak... Ja és még itt megjegyzem, mert én veled ellentétbe vagyok annyira gerinces gyerek, hogy egy kis kavarós hazug csúszómászónak tartalak. Ez rólad a véleményem röviden tömören. Erre majd PT-6-os felebarátaid is rájönnek majd egy idõ múlva. Sajnos részemrõl egy ideig jó barátnak, havernak tartottalak. Kurva nagy hiba volt.
Na ettõl függetlenül részemrõl peace. Mindketten tudjuk hogy álljunk egymáshoz, ennyi. Még az is lehet egyszer leülhetünk sörözni egy találkozón, ami nem azt jelenti beszélgetnünk is kell. Pont.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
don\'t panic
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hihetetlen szar a jatekelmeny a magyarokon, plane ha szarul vannak adminolva <#shakehead>#shakehead>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Sikerült felmenni szerver-re játszani, qva jó, nagyon tetszik! Az igaz hogy még eléggé kezdõ vagyok, de szerencsére eddig elnézték még nekem a servereken és nem dobtak ki onnan! Nah most go meló aztán este spuri haza és go BF2!
További szép napot!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ettõl nekem is bedurranna az agyam. Lenne is néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:
1. Korábban DonC azt írta, hogy a baserape az mehet, basecamp az viszont nem. Na már most a "fõbéz támadás"-ba melyik tartozik bele? Mindkettõ vagy csak a basecamp? Mert ha csak a basecamp és az említett "frx-es" mondjuk repcsivel támadta a fõbézt, akkor nincs semmi gond. Csak hát a "fõbéz támadás" fogalomkörébe adott esetben ez is beleérthetõ. És ilyenkor joggal háborodnak fel a játékosok. Szóval szerintem nem ártana tisztázni, vagy ez pontosan megtalaálható a szerverszabályzatban? Mert ha igen, akkor nem szóltam.
2. Van valamiféle részletes szerverszabályzat az egyes szerverekrõl(mondjuk az EA hu szerverekrõl), amiben minden apróság benne van(mik a szabályok, milyen szavak használatárt vágnak ki, "kit nem szabad lelöni", szóval minden)? És ha van, akkor publikus-e és hol találom?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Viszont Masthuron halalon tuli elmenyem volt. Valami robbant a kozelemben, de nem is sebzett, csak elkabitott. Erre megjelenik a felirat: "
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
na jó, itt egy kép lett volna lángnyelvekkel, de nem akar bejönni<#miaz>#miaz>
tökmind1, úgysem fogja elismerni senki, ha nincs igaza<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként a klántársatok GSJinn nem szólt be semmit nem is lett kirúgva a serverrõl!
Szal' ez az egész nem a PT-6 ellen irányult csak a flémmelõk ellen!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
don\'t panic
"Rogton ban?! lol bazeg?"
Majd 5 perc mulva Rodat benyogte, hogy Zajcev volt. Remekul kerdeztek.
Together we'll fly someday...
www.battlefield.hu
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ha annyi ezresem lenne, ahányszor kirúgtak szerverrõl azért, mert leöltem az admint, már nem dolgoznék..... (na jó, azért annyiszor nem történt ilyen, de épp elégszer)
Rúgtak már ki csítelésért (nyolcból nyolcszor eltaláltam a másik helit TV rakival)
'Abusive language'-ért valami olyasmit mondtam, hogy shut up and fight amikor vinnyogni kezdtek
A legutóbbi kirúgás mintaszerû volt: bementünk a szerverre, dalian plant, minden pont az amcsiké, 12 vs 8, no autobalance. Átállunk kínai oldalra, elkezdünk helizni, 5 perc múlva minden pont a PLA-é.
Egy TV rakéta eltalálta az anyahajóról felszállni kívánó helit. 2 másodperc múlva a chatben megjelent (naná, hogy piros színnel) a !kick Név Basecamp felirat.
Hát jah, 2 repcsivel, meg 2 durva légvédelmi üteggel sem tudták megvédeni a hajójukat. Persze se figyelmeztetés, se szerverszabály nem volt (NO BC vagy valami)
A legtöbb szerveren él és virul a minihitlerizmus, és az EA-t nem érdekli, mert azok az emberek fizetNEK nekik, te/mi pedig csak fizetTÜNK....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem akarom a forum szabalyait nagyban megserteni, de bekaphatod. Bele ne vidd mar a dologba ezt a 'lelottem-az-admint-en-az-uberpalyer-es-ezert-kickeltek' hulyeseget! Kurvara nincs koze hozza, es nem egy 'anyad'at irtal be. Kar hogy nem lehet shotolni jelenleg a bfbol.
😄
meg a fegyverreklám is fini <#finom>#finom>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de niro és bridget fonda "násza" sem semmi
az más kérdés, hogy így is vesztettünk<#whatever>#whatever>
<#awink>#awink>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A dialók kb. mikor lelõtte a feka csaját:
- Lius, hol van Melanie?
- ...
- Luis bazdmeg, mit csináltál a picsával?
- Hát lelõttem bazdmeg.
- Lelõtted?
- Le?
- De mi a szarnak?
- Pofázott a hülye picsa bazdmeg.
khumbula