Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doctors vs GS.bf2 (infantry gyak)
180-405

Köszönjük a meccset! Jók voltatok.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Robogo
Ich libe es.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Az a gáz, hogy amíg a teljes story ismeretlen addig ez megintcsak hiszti <#hehe>

@Janek: Ha személyesen is ismered az illetõt akkor talán a személyes társalgási stílusotokban ok lehet ... ellenkezõ esetben tök mindegy hogy dondolod ... permban <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
"Hozzátok el barátaitokat, törököket, németeket, feketéket, sárgákat...várunk titeket!" 😄
"Minden nap akció Hentes Lacinál"
ez nagyon beteg, pedig mégcsak a reklám 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát, ha a F.A.Q. -ban sincs benne, akkor sajnos nem tudunk segíteni. <#nezze>

Minden jog fenntartva!

digitalenjoy
Ejj, látom a PT-6 sziporkázik. 😊

I'm lovin' it. 😊

A JCSR nem kerülget ...

Admiral Chris
honnan lehet szerezni bf2 mini iso-t?

eX RambO
Rosszul láttad, olvasol is vagy csak nézel?Vagyis érted is amit olvasol?
A patch tartalmárol lehet olvasni egyenlõre.....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

schrank
szerintem azt írja hogy kérsz-e e-mailt az 1.21 aktuális állapotáról de hát én nem tudok angolul de egy biztos ha tényleg elérhetõ lesz nem te fogod megtudni legelõször hajnal kettõkor <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Admiral Chris
én meg írtam a mikulásnak. Következõ karácsonykor megint kaptam ajándékot. Szóval nem bannolt<#bee1>

HELLO! most inditottam el a BF2-t és azt látom, hogy letõlthetõ az 1.21-es patch. ?????????????????????????????????????????
Jancsik
én is írtam már adminnak hogy anyád, de engem nem bannoltak, tudták hogy nem komolyan mondom <#nevetes1>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hatalommal visszaélni aljasság. Ez kicsit öngólgyanús ha figyelembe vesszük azt, hogy mi folyt itt pár hete. Így megtorolni azt, hogy kinyitottuk a szánkat és hangot adtunk annak amirõl egy jóérzésû tiszta lelkiismeretû playernek is felmegy az agyvize, szánalmas.

Más:

Aki mulatni akar az meg hallgassa meg ezeket a mûsorokat.

http://tilos.hu/musorok/kolorlokal/berlin/berlin1.m3u

http://tilos.hu/musorok/kolorlokal/berlin/berlin2.m3u

http://tilos.hu/musorok/kolorlokal/berlin/berlin3.m3u

http://tilos.hu/musorok/kolorlokal/berlin/berlin4.m3u

http://tilos.hu/musorok/kolorlokal/berlin/berlin5.m3u

<kérem a visszajelzést, hogy kinek tetszett 😊)>

az ünnepi kaki...

Svindler
Ekkora alma vagy, hogy nem tudsz 0.0001 mp alatt bocsánatot kérni??? Szégyeld magad!<#fejvakaras>

PT-6| Rodat

505thZajcev[PT]
Ugylatszik a kedves elmedet elboritotta az, hogy lelottelek veletlenul sarkon kifordulva. Meg a bocsot se tudtam beirni de mar kaptam a punishot....

Masik korben en vittem el a repulot, de a kedves sporttars direkt elem ugrott, hogy utana punisholjon. Erre beirtam, hogy anyad. Erre kaptam egy kedves ban-t. Ami utana tortent az csak titeket minosit!

mesor
Ti kezdtétek az egészet!
Annyit írtatok hogy a képernyõn még az ellenfelet sem láttam mert a ti kommentjeitek voltak ott állandóan!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
Az ordenare nevu jatekosotok(?) eleg vastagon anyazott, ugylatszik a monitor azon resze nalatok atlatszo. Erre egy olyan flemet inditottatok aminek semmi ertelme nem volt. Ennyi.

Together we'll fly someday...

Running
<#ejnye1>

dronkZero
Angolszótár luxus, baszkikám?
Nagy a pinged. 168. Ki ki lettél baszva, mer' az admin (valószínûleg)150es pinglimitet állított be.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DonC
szivesen máskor is

Cream78
Próbáld meg frissíteni a BF2-höz a PB-t

Vki legyen már olyan szíves és segít eme hsz-ben leírt problémámban!

Svindler
Köszönjük, hogy kilettünk banolva a rankedekrõl! Köszünjük szépen DonC!!! Hatalmas ember vagy!

PT-6| Rodat

Robogo
Grat mind a kettõ klánnak.<#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
Köszönjük szépen. Azért pár dolgot megbeszélünk, mert a két lepörgés csúnya volt.

mNzJean
Grat. mindkét klánnak , külön grat a Hordának a két szoros körért.<#eljen><#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Admiral Chris
hûûû. itt ilyen kemény wárazás megy? nofene

Most a Karkand ranked-re akartam felmenni megint betölt játék,térkép,kiválaszt oldal poszt,majd PB kidob ugyazzal a szöveggel csak most 180 volt a ping! Most mivan? Patch nélkül nem lehet felmenni mert a PB kidob?

mitlol nagyokos?

khumbula

erdos
Minden tiszteletem a hordáé, remek csapat benyomásá nyújtottátok, jó lesz ez.
<#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

nekem is zero gepem van

khumbula

Kovács legény
mi köszönjük! Nagyonjókis meccs volt, jók voltatok nagyon!!!

www.czekoart.hu

Running
Gratula JCSR, kössz a meccet.

badsec
Köszi a meccset JCSR! Szép volt!

Dragon Valley
347-0/USA/JCSR
325-323/USA/Horda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor3>

Strike At Karkand
354-0/USA/JCSR
271-241/MEC/JCSR

Összesítve:
1295-566 a JCSR javára!
Gratulálunk nekik!<#eljen>

Úgy érzem, mi is nagyon szépen helytálltunk!

Horda Maki!:D

Ha kevésnek találja a pinget akkor hülye mert az van írva a server mellé hogy 154ms, ha viszont soknak akkor megértem!

Vki légyszi segítsen már!

Ahogy mondod! Mindig nézem a videókban meg képeken, hogy egyeseknek milyen faszányos csíkok vannak pl. a kifútópályán. Nálam még a kifutópályát is nagyítóval kell keresni. Lehet, hogy ezért nem sikerült még egyszer sem élve leszállnom vadászgéppel?<#fejvakaras><#hehe>
reaper4
lol 😄 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

schrank
nna ja a mi fajtánknak még a sávok sem látszanak az úttesten sõt az úttest is inkább földút <#hehe>

schrank
azért az érdemes megvenni meg hogy te elakarod passzolni mert csalódtál benne az nem ugyanaz <#mf2>

Nálam alapjában véve máshogy néz ki<#nemtudom>. Igaz, minden low, minden off<#hehe>.
Sziasztok!

Mi a probléma olyankor ha a gamespy-ba bejelentkezek, ott belépek egy official ranked server-re, betölt a játék, majd a pálya és mikor kiválasztom az oldalt meg az alakulat fajtát kidob a PB ilyen szöveggel: has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)... High average ping of 168 majd leteszem a tálcára a játékot és a gamespy azt írja hogy : hibernate mode-ban van? Mit csináljak?

De, meg a palló sincs már 😉
willis, nem tudom mire gondolsz.

khumbula

uHs Gerzson
ej ha nem mondod 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

§c§3§o ezeket az akármilyen jeleket mivel tudom csinálni?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

kivették a buszmegállót

khumbula

köszi, még mindig http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=BF2SF7000 pénz?

khumbula

obasszus, tényleg 😊 és így azért logikus is.
de én nem csodálkozom már, a fönökömöt ma Attilának neveztem, pedig Mariann.

khumbula

Igen nagyonjó, érdemes megvenni!

Nekem nagyon bejön.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!