Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Server is full! Your name is not on this server's resolved slots list and all non-reserved slots are taken!

ez mit jelent pontosan. eddgi játszottam rajta. Illetve mi a megoldás? köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Nem az.
De errõl már volt szó pár oladallal hártébb. Igaz ezt az anomáliát még csak külsõ szemlélõként volt szerencsénk megtapasztalni.. <#smile>

-tRs-Landor

"Számodra is kiemelem, h ha nincs több foglalható zászló akkor csak a másik csapaton múlik, hogy mit csinál. Nem várható el, hogy addig valamelyik befoglalt zászlót körbeülve malmozzon."
Én vagyok az egyik legnagyobb basecampes(Egyszer, mikor kinyírt valaki, beírta a következõt: LOL I killed the biggest basecamper of the world<#hehe>(azért ennyire nem súlyos a helyzet, ez már régen volt, az utóbbi idõben elkezdtem normálisan játszani, na jó félig-meddig normálisan...)(bár a minap találkoztam valakivel, aki még nálam is nagyobb BC-s volt, csak õ ész nélkül csinálta<#hehe>), szóval nekem különösebben nem kell ecsetelni, hogy nem várható el egy csapattól az, hogy az elfoglalható zászlók megszerzése után valamelyik befoglalt zászlót körbeülve malmozzon.
Különösebben az sem érdekel, ha valaki még az elfoglalható zászlók elõtt elkezd BC-zni, de ez már taktika/szemétség kérdése( ki minek nevezi).
Érdekes, hogy valakinek mûködik a Printscreen a játékban, van akinek meg nem.
BTW nekem ma megjelent egy kék géppuska ikon a térképen, gyorsan mozgott, majd amikor elért egy épületet "átalakult" kék ponttá.
Patch elõtt ezt nem vettem észre, mégis mit jelent? <#confused> <#lama>

Vercetty
bocs, csak felidegel egy idõ után! Miniimage se segít😞, de már töltöm a patch et hátha!!

mesor
Élvezetes volt a tegnapi war nagyon!<#eljen>
A nagy feszültségben még a hangkarim is megadta magát egy 5-10 percre.<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Admiral Chris
valószínüleg a piros/kékszín hibája

ERykk
Schrank helyett is😉 : Mijazaszaranevedhelyén<#fejvakaras>

Admiral Chris
http://bfhelp.atw.hu/bf2mini.htm

leveskocka
esetleg mi sem tudjuk a valaszt?

jah,azt hogy Amerika,azt sztem a magyarban nem America-nak irjuk😊
Vercetty
Szentem Ti is elvárnátok a segítséget, nemtom mér olyan nehéz kicsit segíteni!!

leveskocka
na ez erdekes.mint latszik,a gyerek bespawnolt az apc-be(tobbszor is)aztan lelottem(ezt ki is irja),majd az egeszet szepen TK-nak szamolta...mi franc ez?
[/img]
Vercetty
Eljutottam odáig h nem indul ujra a gép csak visszadob asztalra!! Segítsetek, lécci!!

Az eset nem velem történt, ezért nem tudtam konkrétabban hivatkozni rá, mint az "olvastam róla". És mivel nem velem történt és nem is egy ismerõsömmel, különösebben nem is érdekel(és nem is kell vele foglalkozni), csak az "egyenlõ az egyenlõbbek között" és a kivételezés ellen hoztam fel adalékként, mondandóm példával történõ szemléltetéséhez.
TS Zolly
Álmodsz kishaver! Varacskos disznoknak gyüjtögetted még a makkot, mikor még csak egy eltévejedett gondolat volt, hogy mégis megpróbálsz 100x-ra is kiszedni. De lássuk be, minden hasztalan volt. <#beka3><#beka2><#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
mi is nagyon frankót játszottunk frx-el multkor

mNzJean
Na egy két észrevétel a tegnapi gyak warról ,szerintem nagyon frankó összecsapásunk volt az frx-el , végre arról szólt egy gyak amirõl szólnia kellet , rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk , és végre mindenki kulturáltan jó hangulatban beszélgetett a chet en is , szórakozásnak is kitünõ volt, remélem még tolunk egy két ilyen gyakot ,+ tök jó volt hogy nem 20 perc volt az idõlimit mert igy több féle támadási és védekezési stratégiát is ki tudtunk próbálni.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Vercetty
Nem tudtok vmi megoldást a problémámra??

DannyL
Igen én vagyok az aki szájbarakott a kazettával a béna SA-3-adban és utána mély álomba szenderülve tényleg azt álmodhattad, hogy volt egyáltalán bármiféle esélyed is! <#mf2><#vigyor>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Svindler
Szerintem meg felesleges!

PT-6| Rodat

Vercetty
Kösz, körül nézek faq ban

Vercetty
És mini image t nem tudnál adni nekem????

Latogass el megegyszer a FAQ-ba! Ott talalkozhatsz a kepfrissitesi problemak megoldasaval. Ha nem ez, akkor passz! Crack helyett, meg hasznalj inkabb mini-image-t.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Pont jókor volt a PAUSE a JCSR elleni waron. Lehet tippelni túlélte e.<#hehe>

Vercetty
Hy all! Felraktam játékot, meg crack eltem minden! Mikor elinditom egyszerûen ujra inditja a gépet(vagy fekete képernyõ) és kiírja h a rendszer sulyos hiba után állt helyre!! Kérlek segítsetek!!

koschwarz
használj ccleanert, az minden felesleges szart kiszed a registrybõl. szinte tiszta lappal indulhacc<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DonC
Ja még egy dolog urak. PT-6 Echo-t nyilvánosan megkövetem mert rájárt a rúd a tegnap történtekért, miközben nem sok köze volt hozzá.

TS Zolly
Nemá! Nem te vagy az, ki mindig azon ügyeskedett, hogy kiszedjen a10-el a müködõképes sa3 mögül? Persze az én lámaságom miatt 10 próbálkozásból 1x ha sikerült? <#vigyor>

DC-t üzõd még?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

gergod
Emlexem peccs utan jol ment a raketa, es valami buzi hangja is volt, de mostmar nincs hangja sem. Valszeg ez lehet a baj. Nah lehet ujrarakom a BF2-t. Gondolom az uninstall nem szedi ki a registrybol a dolgokat....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hát pedig el kéne mert tanulhatnál belöle
Duel

DannyL
A legrosszabb álmod! <#eplus2>

TS Zolly
Elõfordul néha.

Olyan volt már nektek, hogy a folyamatosan szólt a fegyverhang?
Tegnap láttam a gulfon a daru alatt rohangált egy faszi, mint a mérgezettegér, szerintem õ sem értette - folyamatosan zakatolt az ákája.
néztem egy darabig, hogy miféle állat ez, majd beültem az apc-be, de végigröhögtem az utat a folyóig.

khumbula

Svindler
Beszéltünk telefonon el se olvasom! peace<#pias>

PT-6| Rodat

TS Zolly
Hát te meg kivagy? <#vigyor>

Nekem a legtöbb szerveren "simábban" megy a TV rakéta, mint a patch elõtt, viszont megint változtattak az irányítás finomságán, szóval újra kell szokni. Néha megesik, hogy az ellövés után 50%-os átlátszóságú fehér háromszögek ugrálnak a képen, és ezzel egyidõben kb 1 fps-t produkál. Gyanítom valami grafikai bug lehet, de ez már a patch elõtt is létezett (nekem).
Én ugyanígy vagyok pontosan a magyar ranked 2-vel. Elmúlt 1 hónapban kb 3-szor próbáltam belépni, mindig kivágott md5 hibával. Azóta nem is nagyon próbálok belépni....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

FCH kari
bocsi😊 de ez mit jelent??????This Player Name does not exist in Statistics.
You must play before registering!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

DannyL
Szasztok! Látom már megint nagy itt a szerelem.

erdos
jaja, ittvagyunk, lehet mondani szépen, aztán orvosoljuk. NODE az "olvastam" hallottam róla" meg ilyenekkel azért hagyne kelljen foglalkozni...<#wow3>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Én azon a láthatatlan Vodnik gépágyúson döltem le a széken az nagyon dúrva.

gergod
Flatline, Danee, vagy valaki aki sokat jatszik helivel. Csak nekem akad a TV guided raketa, szinte iranyithatatlan, mert kb 5-10 fps-el megy. Peccs elott ez nem igy volt, sot multkor waron, amit mar 1.2-vel jatszottunk sem akadozott.

A masik kerdesem, hogy a ranked 2, az RDHA szervere... nem enged belepni, merthogy szerinte valami modositva van a filejaim kozott. (nem PB uzenet, csak siman kirak) Ezzel szemben ranked 1 siman beenged.
Ez mitol lehet, egyik naprol a masikra, kozben semmit nem modositottam...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

DonC
Számodra is kiemelem, h ha nincs több foglalható zászló akkor csak a másik csapaton múlik, hogy mit csinál. Nem várható el, hogy addig valamelyik befoglalt zászlót körbeülve malmozzon. Az viszont elvárható, hogyha az egyik oldalon csak noobok vannak akkor az itt jelenlévõk közül akár ketten-hárman skillben balanceolják a dolgokat. Asszem nem csak mindig az adminokat kéne baszni a játékélményért. Elhiszem, hogy könnyebb. ODIN eseténél nem voltunk ott szerintem, de nyugodtan szóvá lehet itt tenni erdosnak aki jár ide és együtt van vele nap mint nap TS-en. Ha frxbõl látsz valakit rapelni azt nálam jelezheted és szólni fogok érte.

Az egyenlõ az egyenlõk között sem teljesen igaz bár az tény, hogy néha _sokkal_ elnézõbbek voltunk / vagyunk azokkal az emberekkel, akiket errõl vagy a bf.hu-s fórumról ismerünk. Ebbe magadat is beleértheted. Tudod az ember nem szarik a saját fészkébe. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem kickeltem már ex-est pl. eddigi életemben, mert bizony arra is volt példa.

schrank
ja és ha már van egy szerver ahol karkand megy éjjel-nappal ki kéne szedni na többi szerverrõl mert már rosszul vagyok ha meglátom legalábbis ratyi 200-as tikettel egy kalap szar <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

FCH kari
heh minnél több pöcst adnak ki annál szarab lesz a játék azért ezek a videok nem semmik😞 olyqan buggal mint a heli szorja folyamatosan a höcsabdákat találkoztam játék közben az nap mikor felraktam az uj pöcst csak éppen MI-28 szorta folyamatisan

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

koschwarz
<#hehe><#mf1>

Háááát... hogy is mondjam: köszönöm a semmit. Sokkal okosabb nem lettem a szabályokat illetõen, na de mindegy, majd kitapasztalom.

Még valami:
"Ha lehet attól is tartózkodtunk, hogy az ismertebb klánokból dobáljunk ki embereket kisebb-nagyobb vétségekért." Ez rendben is volna.
Olvastam, hogy valakinek igencsak szúrta a szemét, hogy az egyik szerveren, ahol nem lehetett BC-zni, Odin simán nyomta az ipart(semmi bajom vele, biztos nagyszerû játékos, hiszen nem véletlenûl nyerte meg az év játékosa díjat). Ezért is szerettem volna arra választ kapni, hogy a fõbéz támadásba mi tartozik bele, mert lehet, hogy csak baserape-elt. Még ez is rendben volna.
Az viszont a legkevésbé sem, hogy ahogy elnézem, vannak egyenlõbbek az egyenlõk között. Ha nekem nem szabad, neki se legyen szabad. Hívják akár az ISTEN-nek is és legyen akármilyen klánjelzés a becses neve elõtt.
Mitõl több ember az, aki az "ismertebb klánok"-ban szerepel, mint az utlosó senki(elnézést a kifejezésért), akit nem ismer senki?
Szerény véleményem szerint, nem ártana ha a kisebb-nagyobb vétségekért való kidobálás nem csak az utolsó senkikre vonatkozna, hanem az atyaúristen klánosra is. Fair-play vagy mi a szösz...
schrank
PLS állítsátok 300-ra a tiketteket vagy miket mer ezek a 200-ason soha a büdés életben nem fogok 40 killt csinálni egy kör alatt szpónkempelni meg nincs pofám <#help>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
de milyen már az a válasz erre a listára, gondolom valami EA-s emberke írta.

kinyílt a bicska a zsebembe, mert ezeknek a bugoknak a nagy részét peccselés alig 1-2 órányi játékidõben már én is tapasztaltam.

köcsög EA
<#boxer><#mf3>

505thZajcev[PT]
Haaaat........ ez mindent megmagyaraz, koszi szepen!

Me0w
Szerinem az hogy 'anyad' nem foglal el fel kepernyo szeles teruletet 1024-ben. Biztos jo nagy anyja volt.

Together we'll fly someday...