Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mit jelent pontosan. eddgi játszottam rajta. Illetve mi a megoldás? köszi
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
De errõl már volt szó pár oladallal hártébb. Igaz ezt az anomáliát még csak külsõ szemlélõként volt szerencsénk megtapasztalni.. <#smile>#smile>
-tRs-Landor
Én vagyok az egyik legnagyobb basecampes(Egyszer, mikor kinyírt valaki, beírta a következõt: LOL I killed the biggest basecamper of the world<#hehe>#hehe>(azért ennyire nem súlyos a helyzet, ez már régen volt, az utóbbi idõben elkezdtem normálisan játszani, na jó félig-meddig normálisan...)(bár a minap találkoztam valakivel, aki még nálam is nagyobb BC-s volt, csak õ ész nélkül csinálta<#hehe>#hehe>), szóval nekem különösebben nem kell ecsetelni, hogy nem várható el egy csapattól az, hogy az elfoglalható zászlók megszerzése után valamelyik befoglalt zászlót körbeülve malmozzon.
Különösebben az sem érdekel, ha valaki még az elfoglalható zászlók elõtt elkezd BC-zni, de ez már taktika/szemétség kérdése( ki minek nevezi).
BTW nekem ma megjelent egy kék géppuska ikon a térképen, gyorsan mozgott, majd amikor elért egy épületet "átalakult" kék ponttá.
Patch elõtt ezt nem vettem észre, mégis mit jelent? <#confused>#confused> <#lama>#lama>
A nagy feszültségben még a hangkarim is megadta magát egy 5-10 percre.<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
jah,azt hogy Amerika,azt sztem a magyarban nem America-nak irjuk😊
[/img]
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
DC-t üzõd még?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Duel
Tegnap láttam a gulfon a daru alatt rohangált egy faszi, mint a mérgezettegér, szerintem õ sem értette - folyamatosan zakatolt az ákája.
néztem egy darabig, hogy miféle állat ez, majd beültem az apc-be, de végigröhögtem az utat a folyóig.
khumbula
Én ugyanígy vagyok pontosan a magyar ranked 2-vel. Elmúlt 1 hónapban kb 3-szor próbáltam belépni, mindig kivágott md5 hibával. Azóta nem is nagyon próbálok belépni....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
You must play before registering!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A masik kerdesem, hogy a ranked 2, az RDHA szervere... nem enged belepni, merthogy szerinte valami modositva van a filejaim kozott. (nem PB uzenet, csak siman kirak) Ezzel szemben ranked 1 siman beenged.
Ez mitol lehet, egyik naprol a masikra, kozben semmit nem modositottam...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az egyenlõ az egyenlõk között sem teljesen igaz bár az tény, hogy néha _sokkal_ elnézõbbek voltunk / vagyunk azokkal az emberekkel, akiket errõl vagy a bf.hu-s fórumról ismerünk. Ebbe magadat is beleértheted. Tudod az ember nem szarik a saját fészkébe. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem kickeltem már ex-est pl. eddigi életemben, mert bizony arra is volt példa.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Még valami:
"Ha lehet attól is tartózkodtunk, hogy az ismertebb klánokból dobáljunk ki embereket kisebb-nagyobb vétségekért." Ez rendben is volna.
Olvastam, hogy valakinek igencsak szúrta a szemét, hogy az egyik szerveren, ahol nem lehetett BC-zni, Odin simán nyomta az ipart(semmi bajom vele, biztos nagyszerû játékos, hiszen nem véletlenûl nyerte meg az év játékosa díjat). Ezért is szerettem volna arra választ kapni, hogy a fõbéz támadásba mi tartozik bele, mert lehet, hogy csak baserape-elt. Még ez is rendben volna.
Az viszont a legkevésbé sem, hogy ahogy elnézem, vannak egyenlõbbek az egyenlõk között. Ha nekem nem szabad, neki se legyen szabad. Hívják akár az ISTEN-nek is és legyen akármilyen klánjelzés a becses neve elõtt.
Mitõl több ember az, aki az "ismertebb klánok"-ban szerepel, mint az utlosó senki(elnézést a kifejezésért), akit nem ismer senki?
Szerény véleményem szerint, nem ártana ha a kisebb-nagyobb vétségekért való kidobálás nem csak az utolsó senkikre vonatkozna, hanem az atyaúristen klánosra is. Fair-play vagy mi a szösz...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
kinyílt a bicska a zsebembe, mert ezeknek a bugoknak a nagy részét peccselés alig 1-2 órányi játékidõben már én is tapasztaltam.
köcsög EA
<#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"