Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
benézted öcsi 😉
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
gyorsabb nem lesz a gém, de annak fog tünni.
<#pias>#pias>
¥ xfire: kistekila
még a forrást sem kell feltuntetned.
van sok hír amit mi irtunk nem máshonnan masoltuk.
Sry megeccer
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem játszok csúcs grafikai beállítással, de nem is érdekel annyira a szépség inkább fusson simán, szépen, élvezhetõen.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nemtudom, de ha valaki szponzorálni akar kisebb összegekkel, hogy kiderüljön, nemfogom kellemetlenül érezni magam 😄
szóval gépápgréd az kell mindenképp, merígy csak a mazo beállítottságomnak köszönhetem, hogy élvezem a publikot, illetve commanderkedésen kívül mást nemmerek bevállalni meccseken 😊
Ha szaggat a játék annak nem biztos hogy a géped az oka.
Nagyon sokszor a szerver a hibás.
Hasonló konfigom van nekem is és elvagyok a szerver laggot leszámítva.
1024x768, minden low és a distance ami fel van tolva egyedûl. 40 fps alá ritkán esik😊
Elastic An-usZ Boys
pontosan azóta amióta megvan a ONLY KARKAND szerver...szerintem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát akkor mi lenne, ha lenne egy csúcs géped? ledarálnál mindenkit?
régebben a magyar szerverek laggoltak mint atom...de kb 2-3 hete nagyon jó a helyzet lekopogom
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sajnos - én úgy érzem - az én középkategóriás gépem az alap hozzá..közben fut a ZoneAlarm/CounterSpy/Kaspersky trió is
(tehát nem celeron proci, 1GB és legalább 6600GT vagy X700Pro kéne)
az adminnak egy jó gépet😊
nálad is inkább a proci-ram a szûk keresztmetszet
nekem is hasonlo konfigom van, nagyobb eseményeknél 15-20 fps kb, de így a kihívás játszani 😄
ma délután vettem észre csak, tovább akartam csinálni a vidijómat😞((
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A gépem: Intel celeron 2.6GHZ,ATI 9600PRO(256M😎 és 768MB RAM.Az Options menüben mindent a legalacsonyabbra vittem 800x600-ban,mégis szaggat.Mi a probléma?