Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
figyi te nem láttad mi volt az elõzõ pályán, mivel akkor jöttél.. azuttán bevallom külön jól esett

Az a jel csak annyit jelent, hogy mûködik a VIOP, nem jelenti azt, hogy van is mikrofon bedugva. 😊 Azt meg pláne nem, hogy bele is szólnának.

Minden jog fenntartva!

mesor
A leírtak alapján csak ebben van a hiba szerintem:
"ja és a csapatból naná hogy én voltam az egyetlen aki igla-t használt a körben"

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#ejnye1>nekem a patch óta, amikor hasalni akarok akkor laggol egyet<#mf3><#mf1><#mf2><#ejnye1><#gun><#violent><#boxer><#falbav><#fejvakaras>

JCSR Apache
Nana.<#ejnye1>
Inkább arról raknál be vieót hogy meddig fregeltétek az a szerencsétlen tv tornyot.És hiába nem kemp, azért lásd be te is anyáznál ha azért kéne harcolnod mint nekem ma.
1.Míg kiharcoltam a helit hogy felvehessem veletek a harcot az 2 perc volt.
2.Pörgetném puff egy TV a pofámba. Nembaj megint, erre beálltok a torony el és úgy lõttök.
3.Le a légvédelembe de kiszedtek mielõtt odaérek
4.Tölteni mentek felszállok, a tüzér mellélövi a TV-t.Rádmegyek, 7 raksit pumpálok a Mi-28 hajtómûvébe...semmi....nem is füstölsz.NAná hogy nem...170 pingem van.
5.Megnint.Felszállás, már kínomban bekempelnélek...5 mp-s lagg...bele a sziklafalba.
6.Befoglalják a tonyot, mennék le, ott vagytok ti.(ja és a csapatból naná hogy én voltam az egyetlen aki igla-t használt a körben.
<#mf2>Remélem így érthetõ hogy mindenki anyázott.Mert nem csak engem szivattál ezzel.<#taps><#lama>

direwolf
Modern warfare... játék a játékban <#circling>

There\'s no replacement for displacement

direwolf
Béláim az Úrban!

Áruljátok el plz milyen szerveren van élet nem megvett gémmel, mert mostanában ASE-ben magyar szerver csak EA meg privát van nem üres.

There\'s no replacement for displacement

schrank
ezért kellene kiszedni ezeket a lézere fasságokat mert baj van vele menjen a raksi egyenesen azt ha úgy tk-zol akkor legalább tudod hogy te voltál a balfék de ez a gép céloz helyettem dolog nem játékba való <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Admiral Chris
hát igen. Ilen már nekem is volt egy párszó. kilövöm a raksit, és az ellenséges repcsitõl fél centire tesz egy 90 fokos fordulatot...<#falbav>

Boxer HUN
Ennyire azért nem vagyok bújkálós tipus

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Jancsik
Hehe, nem akart lefeküdni az emberem mikor lõttél 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mesor
Az az ember a kém akit csak egy bizonyos ember lát de nem szabad lelõni mert TK!
<#vigyor3>

Boxer HUN
Az idétlen punishokkal már nekem is tele van.... frx szerveren gulf-on mec oldalán "vadász"gatok, a látóteremben se közel, se távol egy csapattárs sincs a levegõben. Tapadok az F35-re, kilövök 2 raksit 3 mp-es szünettel, majd legnagyobb döbbenetemre szép sorban lekoccoltak róla. Azt sem tudtam, hogy hova, merre tartanak, mert továbbra is igyekeztem a vadászon maradni, de lõni több raksit már nem akartam, mert ha ilyen önnálló életet élnek, még a végén a szomszéd szobában fognak becsapódni... kis szünet, majd jöttek a punisok. És ez még egy párszor megismétlõdött, aztán kick... Szóval nem feltétlenül a játékost kell egybõl okolni a TK-ért. Legközelebb punisoljátok az EA-t, vagy a DICE-t. Akinek inge, tudja kikrõl van szó!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
mostnemértem miért panaszkodtok...drága dájszosok legalább gondoskodnak róla, hogy ilyen meglepetésekkel feldobják az amúgy egysíkúságba süllyedõ játékmenetet 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ezis 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ez nem bug, fícsör 😊

Looserke
Ja és vagy 3* lõttem keresztül az APCn TOW-al... <#mf3>

TS Zolly
Ez már régi bug. Mindig kijatvitják,( vagyis megpóbálják ) de valhogy soha nem sikerül nekik.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Looserke
Ma elõforduét velem, hogy egy player, de csak õ 5* TKzott le. Kárdõre vontam hogy mi a f*szért csinálja majd kiderült hogy õ végig pirosnak, vagyis ellenségnek látott engem! Én még ilyen buggal nem találkoztam... <#confused>

leveskocka
jarj tankkal😊bar az infantryn nehez lesz😊
Hatt
Hát egyre jobban elmegy a kedvem ettõl a gémtõl. claymore mindenütt...
Már elörre félek az infantry kupától.

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
jah, hát néha bepöccennek az emberek a helis répázókra 😊

joebacsi
öö...ok...thx, bye 😊

joebacsi
jaja, fini darálda volt ott sharqi elején 😊
amúgy mi is gondolkodtunk, hogy kéne tankot lopni, de azúgy nempoén, meg aztán rambo ott is hagyta nekem a t90est 3 csíkkal, így még nagyon törnöm se kellett magam miatta :o)

SubZero911
Szevasztok gyengusok ! 😊

Már rég szóltam hozzá a dolgokhoz, de most úgy éreztem itt az idõ !

Mindenkinek ajánlom a BF2-alatt a Resident Evil fimzenét nyomatni !! Beszarás !

GYILOK ! SubZero & SWAT

Isten veletek !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

joebacsi
nálunk is ezvan, meg mindenkinél (nálunk 1 perc után vágja ki az embereket)...ea elkönyvelte mint javítandó dolgot 1.21-ben...sajna nemtudunk mit tenni vele 😞

mohus
all: nekem a battlerecorder meghalt az új patch óta...vagyis ha egy kimentett cuccot akarok lejátszatni vele kidob az asztalra a töltés után?

ötlet?
vagy várjam meg az 1.21et...<#nemtudom>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
cram: eszem ágában sem volt cigányozni...az akkor kijött belõlem...bocs tõled és mindenkitõl, aki látta - ez kb olyan amikor a holtnormális ember beül pesten az autóba

amugy meg:joebácsit tubifexéket próbáltam bevenni sarkin apcvel - szerintem jó kis torna volt - erre te jössz kétszer megszületek (és azon a helyen mindig oda dob ugye a gép) kétszer lelõsz...elloptad rendben van az engem még nem zavar légy boldog vele, de akkor légyszíves visszahúzni a házak felé...legközelebb ne rontsd el más játékát

ja és 2-0-ra nyert a US team azon a pályán

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ERykk
Nekem olyan van, ha belépek a gémbe, akkor automatikusan lenámitja, ilyenkor alt+tab leveszem a lenémitást és vissza:'o(

SigS
Nezd meg a neveket akikkel jatszol egy squadban, probalj meg magyartol erdeklodni hogy hall-e teged. Alapbol aszzem az "L" gombbal tudsz squadon belul irni, hat kerdezd meg irasban.
Egyebkent tegnap csinalt nekem is olyat hogy kihuztam a mikrofoncsatlakozot hatulrol, visszadugtam es nem mukodott, csak miutan ujrainditottam a jatekot.
Kulfoldiek meg egyebkent se valami kozlekenyek.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Ez olyan vicces lenne? De tõlem még ötféleképp leírhatod hogy ne offline nyomjam, nem zavar...
SigS
Pontyosan.
Figyu, maskor koszonj be illedelmesen es kerdezd meg udvariasan hogy hallotok-e. Valahogy igy: " Hi assholes, can you hear me you fuckin bastards??? "
Ha igy se megy akkor menj fel multiplayerrel a netre <#zavart1>

schrank
arról nincs screen shot mikor alberto le akart fektetni sarkin <#hehe>

Pharolas
Feltéve, hogy a squadban lévõk nem azonos TS-en vannak, és ott beszélgetnek.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Próbáltam olyan squadokba csatlakozni, ahol az emberek feje mellett mikrofon volt (gondolom ez jelenti hogy van headsetük), és angolul szóltam bele (angolul mondtam hogy hello 😊. De percekig egy kukkot se hallottam, pedig gondolom amit õk mondanak hallanom kéne egybõl ahogy csatlakozok a squadba.(?)
Danee
Fogyi Gyogyi vagyok 😄

mesor
LOL

SigS
Szemetek ezek a botok, nem valaszolnak... <#idiota>

Lehet, hogy nekik nincs mikrofonuk, netán nincsenek beszédes kedvükben, nem magyarok, vagy ilyesmi.

Minden jog fenntartva!

TS Zolly
Csak a szakasz tagjaid hallanak téged. Ha szakasz pk vagy, akkor a a ,,V,, -el tudsz beszélni a commanderrel.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
nyomd meg a V-t és küldd el a kommandert a halál faszára utána mondd majd hogy nem hallasz semmit<#hehe><#mf2>

headset
Sziasztok.

Valaki segítsen pls. Hogy lehet a headsetet mûködésre bírni játék közben? Csatlakozok egy squadhoz, nyomva tartom a b-t és a jobb oldalon megjelenik egy zöld hangfal ikon, ami aztán pirosra vált, ha beleszólok. Én meg senkit nem hallok közben. (Öszintén szólva nem tudom engem kinek és én kit kell hogy halljak.)Az options/audio részben mûködik rendesen a mikrofon teszt. Ja és csak a demóval játszom.

Elõre is kösz.

mesor
Tudom, hogy nincs de hány kérdésre ez volt a válasz anno (és még most is)! 😛

mNzJean
arra gondoltam ,hogy a döntökre biztos sokan kiváncsiak lennének , ha van rá igény beszállok a közvetités szervezési részébe.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
ha mást nem, irc botot is csinálhatnának az illetékesek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
a faq-ban nincs!
nnah sikerült szereznem sf kulcsot, szal a lényeg az, hogy sf-ben kell kiunlockolni és utánna játszható lesz az alap bf2-ben is?
vagy hogy megy?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Jó ötlet!
<#eljen>

mNzJean
Figyusztok lenne egy ötletem az infantry hun cup-al kapcsolatban , régebben még vietes idõkben a kiemeltebb warokon szokott közvetités lenni.Esetleg csinálhatnánk ilyet most is ,biztos lenne egy két ember aki bevállalná egy pár kiemelt war közvetitését a nagyérdemü felé.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Robogo
Grat!<#taps><#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^