Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
"ja és a csapatból naná hogy én voltam az egyetlen aki igla-t használt a körben"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Inkább arról raknál be vieót hogy meddig fregeltétek az a szerencsétlen tv tornyot.És hiába nem kemp, azért lásd be te is anyáznál ha azért kéne harcolnod mint nekem ma.
1.Míg kiharcoltam a helit hogy felvehessem veletek a harcot az 2 perc volt.
2.Pörgetném puff egy TV a pofámba. Nembaj megint, erre beálltok a torony el és úgy lõttök.
3.Le a légvédelembe de kiszedtek mielõtt odaérek
4.Tölteni mentek felszállok, a tüzér mellélövi a TV-t.Rádmegyek, 7 raksit pumpálok a Mi-28 hajtómûvébe...semmi....nem is füstölsz.NAná hogy nem...170 pingem van.
5.Megnint.Felszállás, már kínomban bekempelnélek...5 mp-s lagg...bele a sziklafalba.
6.Befoglalják a tonyot, mennék le, ott vagytok ti.(ja és a csapatból naná hogy én voltam az egyetlen aki igla-t használt a körben.
<#mf2>#mf2>Remélem így érthetõ hogy mindenki anyázott.Mert nem csak engem szivattál ezzel.<#taps>#taps><#lama>#lama>
There\'s no replacement for displacement
Áruljátok el plz milyen szerveren van élet nem megvett gémmel, mert mostanában ASE-ben magyar szerver csak EA meg privát van nem üres.
There\'s no replacement for displacement
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
<#vigyor3>#vigyor3>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Már elörre félek az infantry kupától.
Elastic An-usZ Boys
amúgy mi is gondolkodtunk, hogy kéne tankot lopni, de azúgy nempoén, meg aztán rambo ott is hagyta nekem a t90est 3 csíkkal, így még nagyon törnöm se kellett magam miatta :o)
Már rég szóltam hozzá a dolgokhoz, de most úgy éreztem itt az idõ !
Mindenkinek ajánlom a BF2-alatt a Resident Evil fimzenét nyomatni !! Beszarás !
GYILOK !
Isten veletek !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ötlet?
vagy várjam meg az 1.21et...<#nemtudom>#nemtudom>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
amugy meg:joebácsit tubifexéket próbáltam bevenni sarkin apcvel - szerintem jó kis torna volt - erre te jössz kétszer megszületek (és azon a helyen mindig oda dob ugye a gép) kétszer lelõsz...elloptad rendben van az engem még nem zavar légy boldog vele, de akkor légyszíves visszahúzni a házak felé...legközelebb ne rontsd el más játékát
ja és 2-0-ra nyert a US team azon a pályán
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egyebkent tegnap csinalt nekem is olyat hogy kihuztam a mikrofoncsatlakozot hatulrol, visszadugtam es nem mukodott, csak miutan ujrainditottam a jatekot.
Kulfoldiek meg egyebkent se valami kozlekenyek.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Figyu, maskor koszonj be illedelmesen es kerdezd meg udvariasan hogy hallotok-e. Valahogy igy: " Hi assholes, can you hear me you fuckin bastards??? "
Ha igy se megy akkor menj fel multiplayerrel a netre <#zavart1>#zavart1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Minden jog fenntartva!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Valaki segítsen pls. Hogy lehet a headsetet mûködésre bírni játék közben? Csatlakozok egy squadhoz, nyomva tartom a b-t és a jobb oldalon megjelenik egy zöld hangfal ikon, ami aztán pirosra vált, ha beleszólok. Én meg senkit nem hallok közben. (Öszintén szólva nem tudom engem kinek és én kit kell hogy halljak.)Az options/audio részben mûködik rendesen a mikrofon teszt. Ja és csak a demóval játszom.
Elõre is kösz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nnah sikerült szereznem sf kulcsot, szal a lényeg az, hogy sf-ben kell kiunlockolni és utánna játszható lesz az alap bf2-ben is?
vagy hogy megy?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info