Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
üldözze a kecseg eladót aki rádtukmálta azt a felesleges vinyót lehet hogy a meow volt <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hatt
JCSR egy apró kérdésem lenne, nálatok klán követelmény a fõbázist folyamatossan répázni publikon?
Jelenleg Vibri répázza kb 15-30 folyamatossan.
Ez játék? Waron értem de publikon is?
Mint a sérûlt gyerekek... Játszani mellettetek nem igen lehet.

Elastic An-usZ Boys

Kösz a válaszokat Admiral Chris és Schrank! Hálám halálotokig üldözzön! 😊

schrank
hmmm...<#vigyor5>

Admiral Chris
kiröhögést<#nevetes1>

schrank
de ez nem valami netes szleng mint a lol és ha az mit is jelent seggrázást <#confused>

Promi
a=balra
s=hatra
d=jobbra
<#vigyor>
schrank
mit jelent az hogy "asdasd"<#confused>

bakvarnyu
Itt nem errol van szo mar olvastam nemzetkozi forumokon is, jeleztek a jatek keszitoinek is , hogy sokan szopnak vele ez is valami jatekhiba. Azoknal is gyakran kiirja akik semmit se tesznek fel se uj palya semmi.Allitolag valami memoria hiba okozhatja de meg nem talaltak meg a megoldast.

leveskocka
kiderult,hogy csak nehany szervernel csinalja,a tobbsege jo...csak ketszer egymas utan fogtam ki.raadasul akkor,mikor mar betoltotte a mapot...lehet,hogy szerveroldali a baj?
gergod
Ezt nekem csak úgy egyszercsak elkezdte kiírni, anélkül, hogy bármi szart felraktam volna (mod, magyarítás....)

Installáld újra a játékot, és jó lesz.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

leveskocka
kosz nektek...csak az a bibi,hogy a peccsen kivul semmi nincs felrakva😊
azt hogy valamivel (mod, magyaritas, stb...) sikerült megvaltoztatnod bizonyos fajlokat, amik így mar nem kompatibilisek a kurrens szerverekkel.

khumbula

Admiral Chris
azt, hogy ne rakj fel minden szart a bf2-re, mert akkor nem tudsz játszani a normál szervereken<#dumcsi>

Danee
azt szeretem, amikro látja, hogy duplázással meg fogom elõzni, és akkor inditja a kick vote-ot

leveskocka
nemirtam vazze😊odatermett<#mf1>
schrank
nem tudok angolul egy mukkot sem de nem is kell mert tudom hogy ez létezik csak filmeknél szopok mindíg az ablakok közti ugrálgatásokkal<#miaz><#hehe>

schrank
azt hogy az img-ket kisbetûvel kell írni mert akkor nem látszanak <#mf2>

leveskocka
na,ez ,mit is jelent pontosan?
[/img]
schrank
a játék fõmenüjében a BFHQ gomb ez a leggyorsabb a webesek napokat csúsznak <#papakacsint>

Admiral Chris
bf2s.com pl és ott get statshoz beírod a nicket

srácok pontosan melyik oldalon és ott hogy tudja megnézni a statot?

schrank
ne hisztizzél egy kis kiszavazásért engem le is akart fektetni a kis <#kocsog><#hehe>

Attól, hogy feltünteted a forrást egy írásnál, még nem azt jelenti, hogy jogosan használod fel. Ez lenne az alap. Híreknél még úgy-ahogy elmegy. De pl. cikkeknél illendõ lenne a szerzõnek is szólni, hogy szeretnéd kitenni máshová is.
Pl. mi lenne, ha valaki ellopná a pénzed, és azt költené hozzátéve, hogy tõled van?

Minden jog fenntartva!

Admiral Chris
gondolom a gamespy-ra gondolsz... nem kötelezõ elméletileg

Csopi007
Sziasztok!!!!!!!
Nem tok játszani a neten a bf2 vel mert regisztrálnom kell valamilyen spy wear rendszerre.
De eddig semelyik játékon nem kellett regisztrálni.
Mit csináljak?

Pl tegnap kommanderkedtem 3 kört közbe folyamatosan le akartál szavazni Janek. De ha meg nem válaltam, akkor meg nem volt kommander. Szóval így támogattam csapatomat, amivel egy kommander tudja. De nem értem a logikádat Janek (Jancsik, Albert0).

Pl teganp kommanderkedtem 3 kört közbe folyamatosan le akartál szavazni Janek. De ha meg nem válaltam akkor meg nem volt kommander. Szóval így támogattam csapatomat amivel egy kommander tudja. De nem értem a logikádat Janek (Jancsik, Albert0).

badsec
Kapcsold ki az Optionsben(Opt. out of voting) és akkor nem fog megjelenni nálad.

Horda Maki!:D

Admiral Chris
<#wilting>

ERykk
mesor
Ezt a szavazást is ki kéne venni a játékból a p*csába. Annyira utálom amikor egész kör alatt azt látom hogy ki akarnak szavazni valakit és a sok felíraton kívül semmit sem látok.
Fel kéne fogniuk az embereknek hogy ez nem egy valóságshow! 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Jancsik
itt a statod.
szerintem jó 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

ERykk
Nem frissít, vagy nagyon lassan.

Hatt
kb July ota nem néztem rá😊 lehet nem frissít.
Gondolom a sok káromkodásod miatt késik amit a szervereken megengedsz magadnak.

Elastic An-usZ Boys

Admiral Chris
akkor a pinget fokod nagynak érezni

Jancsik
Nektek frissíti a statotokat?
mert már péntek óta alíg akar frissíteni, talán 200 pontot ha frissített.

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hatt
Az ASE kijelzi hogy van e rajta valaki. Ajánlom mostanság az Ranked V-t. Szerintem jóval laggmentesebb mint a többi.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
nem érthetõ a kérdésed, ha beléptél a 2-es szerverre, akkor már magyar szerveren vagy<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Srácok!

Ha az ASE-n belépek az EA HU OFFICIAL RANKED II-re ott miért nem találok soha magyar szervert? Hogy találom meg azokat ahol ti játszotok? Vagy ti csak külön helyeken szoktátok nyomni, az ilyen szervereken nem???

ez jobb szokott lenni

khumbula

Boxer HUN
Heh.. A búvárszemüveg nem engedi kifolyni...<#eljen> <#zavart2>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Ez ma sem lesz másképp... <#hehe><#ejnye1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mohus
A kérdéseim között a #64646-ben a "vagy tft?" szerinted mire utal?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Vercetty
Na emberek! Megcsináltam müxik!😄😄
ASUS RAEDON 9200 SE re a megoldás:
Rakjátok fer az 5.6 Catalyst drivert és vegyétek vissza az AGP t 4 szeresre!!!
Müködni fog egybõl! Köszönöm a segítséget mkinek!!! Ezt meg szentem rakjátok be a faq ba ugy h "megoldás Raedon 9200 Se re!" ugyanis ezzezl a kártyával mkinek lesz problémája! De ha ezeket megcsinálják, menni fog!!😄😄 Kuva jo a jatek!!!!!!!😄😄😄😄😄😄

Arra nem gondolsz, hogy lehet TFT monitora van? mint pl nekem. És nálam is 60HZ-en megy, mert a TFT-él nem számít a hertz, mert nem rezeg <#hehe>

a battlefield 2 fan siteon megnyilt a forum 😊 akit erdekel irhat bele
linket nemadok hiszen mar mindenki tudja 😊
mohus
"ebbõl a legidegesítõbb, hogy aknát sajátnak jelöl, vagy sajátot nem jelöl"

akkor ezért nem robbant fel az ellen alatt az aknám?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
boxer:

60Hz-en gémezel? nem folyik ki a szemed? vagy tft?

leveskocka
akinek nincs,az meg megoldotta😊