Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Várj! Egy pillanat! Hmmm, asszem BF2-ben még soha nem répeltem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Emlékszem hétfõn a GS.bf2 szerverre feljött egy küldföldi (asszem német), és elkezdett pocskondiázni benneteket, hogy ti még CB-n is baserapeltek (ezzel most nem akarok flémelni, még mielõtt valaki azt olvasná ki belõle). Meg is melítette a baserapelõk között: N0sfert, ODINt és még egy általa Wolfmannak<#hehe> nevezett személyt.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TS Zolly
<#beka3><#vigyor>

Megis mondanálak anyukádnak, hogy tisztességtelenül játszol. <#beka3><#beka3><#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hatt
Battlerecordon?😄
Ha ennyire unatkozol tedd azt😄
A közvetítés szerintem csak élõben jó, még ha csak szobeli az. pl rádio
Tõlem aztán mehet.

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
és milenne ha a public szervert közvetitenétek,az is elég izgi szokott lenni😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
az eleje ok de onnantól,hogy ha klános csinálja akkor az egészet bannolni, egy nagy fasság,mindig a klánosok csattan amugyis az ostor,mert könnyû megjegyezni az elsõ pár betüt hogy köcsög JCSR vagy frx vagy ex vagy tudja tököm mi ,de kijegyzi már meg a mindenféle "dskvjfnkfdbndfk" nevû kököket,nah mind1,az eleje jóvolt legyen ien és oan is😊

www.czekoart.hu

mNzJean
a másik, nem nagyon kaptam visszajelzést az inf. hun cup szervezõitöl , a közvetités ügyében , akkor hagyjuk a fenébe ? ha nincs rá igény akkor nem töröm magam.Pedig kigodoltam a menetét, battlerecorderen visszanézzük a wart és úgy készülne a közvetités , plussz lennének interjuk a war elött a klán vezérekkel, meg reklám a szünetekben stb stb..<#phone>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kitörték a kezét! szemetek

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

mNzJean
Szerintem : van jelenleg 5 ranked serverünk, abból ha lenne mondjuk kettõ ahol szigoruan tilos a base camp / és be is tartatnák az adminok / , a többin meg had menjen a bc br stb.. , akkor mindenki megtalálná a neki megfelelõ servert . Másik megoldás , zéró tolerancia , ha valaki durván basecampel screen shot róla , adminnak elküld õ meg osztaná a bannokat.Ha klános csinálná akkor az egész klánnak kilátásba helyeznék 1 két hét bann-t , hamar rend lenne a servereken.Amugy én is szeretem a bc-t , de magyar rankedon nem csinálom ,és próbálom a klántársaimat is visszatartani a magyar rankedeon valo base camp -tõl.+ még egy megoldás , több admin kellene .Esetleg tudom ,hogy ez soha nem lessz de azért leirom , ha az egyik ranked szervert ,minden hónapban más klán adminolhatná , persze ez már ingoványos dolog de ezek csak ötletek a részemrõl.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
én nem várok semmit,engem nemzavar,mert nempublicozom,max1-2órát hetente

www.czekoart.hu

Ahhoj
amíg meg mások folytatják a bc-t, mert hogy szemet-szemért, addig ne is várjátok, hogy lényegesen kevesebb bc legyen 😊

Hatt
az max auto punish😊
ismerõsöket nem punisholok

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
nah beleszolok én is,bár nemszoktam publicozni.
Majd megpróbálok hatni rájuk ,de a legegyszerübb az lenne ha kickelnék a bc/r eseket és igy leszokna róla !mindenki! amikor nagyritkán felmegyek publicozni,nekem is 30perc mire eltudok indulni mármivel a bc miatt,persze én is csak a klánosok nevét jegyzem meg közülük,de nem idegeskedem(hazudtam😊)
és sajnos bosszálló az ember mert ahogy feltudok szállni én is megyek a fõbézükre és bombázom ,megtorlásként, szemet-szemért meg ienek,nah mind1 a lényeg hogy amig egy ember is bc-zik addig nemlesz megállás. Kickelni kellni kell õket ennyi!!!

www.czekoart.hu

Robogo
Jah erre emlékszem.Menszi te meg én egymást tkztuk,de igazából én leszartam,engem nem nagyon izgat,igaz a kört -24 ponttal fejeztem be.😄
De én nem punischoltalak titeket ti meg igen.<#rinya><#crazya>
Különben miért punischoltatok végig?😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

vsly
Majd akkor kibaszom én!Aki meg anyázni mer érte,az meg bant is kap.Többet nem kell velünk játszania.Meg lehet tölteni egy szervert normális játékosokkal is.Van rá külföldi szerver példa épp elég.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

uHs Gerzson
BFV emlékek <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hatt
Akkor se lesz, ha kibaszod a szerverrõl akkor téged fog anyázni...
Nekem csak rossz emlékeim vannak az adminkodással kapcsolatban.

Elastic An-usZ Boys

vsly
Ki kell baszkodni öket a picsába!Másképp nem lesz rend.

vsly
Heti egy láb?<#guluszem1>
Legalább a pizzára nem kell külön gombafeltétet rendelni<#nyes>

Nem tudom, mi a francnak nem birnak leszokni errol a nepek. Kap egy csomo fraget, es elb... egy csomo ember jatekat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ahhoj
a heti egy általában meg szokott lenni <#papakacsint>

Hatt
Leszarnám ha nem lenne ez másfél hete...
Játszanék 1 órácskát és nem valami idegen ember küldi ilyen becsületes modon az ellenfél száját hanem JCSR...
Mint anno Zsolt meg General. Mindenki rühellte õket. Kb ezt hozza ki az emberekbõl most a JCSR is.

Elastic An-usZ Boys

Me0w
Danee, uzenek annak a kis faszlama buzi klantarsadnak, David2006 vagy mi a neve, hogy ha ezen eli ki magat, hogy az Essexet bombazza folyamatosan, akkor inkabb menjen es verje ki.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
kiét?😄

www.czekoart.hu

schrank
hánynaponta mosol lábat <#ravasz1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ahhoj
teljesen igazad van
és akkor jösz albiba? 😄

Hatt
Jah van volt lesz. Ez igaz nem vitatom. Nem egy kis répeléssel van gondom amúgy mert nagyjából ha csak ugymond 10 percig nem tudok emiatt játszani azt még elviselem.

De az hogy mivel jobb gyorsabb géppel rendelkezik, elöbb tölt be a szerverre és a magyar rankedek szar beállítása miatt egybõl indulhat is. Mi az elsõ dolga? szétlõni a repcsiket és a heliket. A publik 40%-a oda spawnol elösszõr és kapja is az áldást. Repcsivel felszállni nem lehet ezek után.

Nem azért írtam mert most felbaszott hanem mert kb 2 hete mindig ez megy.
Felmegyünk egy olyan szerverre ahol 1 jcsr-es sincs kb 10 percet játszunk feljöttök és mehet a base répázása.

Odint pedig mint kivételnek emlitem mert még nem láttam hogy ezt tette volna viszont rühellem mert mindig leszedett. Én csak szorakozásból repkedek. Õ pedig abban profi, ez van.

Ha flémelni akarnék megtehettem volna hogy beszállok a kellemes kis vitátokba amit itt pár hete elõadtatok.

Elastic An-usZ Boys

vsly
Ennek mi köze a BF2höz?
Max annyi,hogy ismered a játékot.
Ez egy magáncélú hirdetés,max a communityben elmegy.

Nem bántásnak szántam,de ennyi erövel bárki használhatná ezt a topicot apróhirdetés rovatnak.<#awink>

Jancsik
hát bocs, azért indítottam, mert mindíg odanyomtad az artit ahova indultam a squadal.

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Tudod Dani, jatszottam ma egyutt a PCEF klanbol, egy Mathe nevu sraccal. A hangja alapjan jo ha 12 eves volt, de nem lamazott, meg nyusszogott megallas nelkul, mint te voltal oly kedves.

A Karkandon a hotelnel egy szerencses mozdulattal kiirtottam a fel eX klant, lelodoztem a taxiherceget parszor. Utaltam Wolfguyt, mert amit csinalt az mar durva volt kicsit. Pl. befutott elem, lefekudt, es lelott azzal a k.... RPk-val, csak en kozben vegig osztottam a bucijat. Alapvetoen azert jot jatszottunk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ahhoj
<#ijedt>

Ahhoj
A jó albérlet:

Elõször is van bekötve net (3mbit-es), van kábeltv, 10. emeleten van (kicsit tisztább levegõ, nincs felsõ szomszéd, meg a csúnya tolvajbácsik/nénik se jönnek fel ilyen magasra), de természetesen nem rég kompletten le lett cserélve a tetõszigetelés, szóval 102% hogy nem ázik be. Van a szobákban minimum 27 fok (fázni nem fogsz, ha meg meleged lenne, a magyar találmányú légkondi mindig segít (ablak kinyit)). Nyugatra néznek az ablakok, szép naplementéket lehet látni, ha tiszta az ég. Felszereltséget illetõen van, ami kell (hûtõ, mikró, gáztûzhely, mosógép, és a legfontosabb: kenyérpiritó). A szobák parkettázottak, a többi helyiségben pedig járólap található. A közelbe van több nagyobb bolt, posta, jelentõsebb bankok, gyógyszertár, etc. Ahhoz eléggé nincs a belvárosban, hogy ne kelljen annyi zajt, szmog-ot elviselni, de ahhoz elég jó helyen van, hogy cca 11 perc alatt Boráros téren lehessél. Igen, jól sejted, Csepel központi területén van, Plaza is közel, etc. Normális kedves szomszédok vannak, és a legfontosabb, hogy egy olyan iszonyat jó fej emberrel kéne együtt élned, mint én 😄DD

Nah, szumma szummárum, ha vkit érdekel egy ilyesmi, szóljon nekem, asszem most tudok egy ilyet szerezni ócsóér (20e+rezsi/fõ/hó + 1havi kaució)
tel: +36-30-973-5554
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]

--
Udv,
Nagy Gábor (Ahhoj)

Idokozben meglett a mini iso is, koszi a valaszt 😊
digitalenjoy
Vibri, ODIN, Wolfguy alaptermészetüknél fogva répelik a bázt, anyahajót, akármi mást, ami répelhetõ. Néha minket is qrvára idegesít, de most mit tudunk tenni? Egyébként mindenki répel. Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok, hogy én még soha sem répeltem....

Tegnap Wolf engem is baromira felhúzott, elküldtem hát a faxba, beírtam, hogy fuck, erre figyelmeztetett a szerver, hogy hagyjak fel renitens viselkedésemmel.

Ajánlom hát mindenkinek, ha baja van a réppel, küldje el a répert a faxba, vagy ha épp jcsr-es az illetõ, aki répel, jöjjön fel ts-re, adja ki a gõzt, küldje el a faxba, majd menjen vissza játszani.

Vagy akár itt is lehet beszólni, de egyébként kitûnõ flémelõs hely még a honlapunk külsõ üzenõfala.

Más ötletem nincs. A rép van, volt, lesz, max az önmérsékletre számíthatunk.

A JCSR nem kerülget ...

vsly
Xard már le,meddö vita.Majd a saját szerverünkön betartatjuk.Más szerverén meg azt csinálnak,amit enged nekik az admin.

Hatt
Elég az a 374 megás, az a másik csak akkor kell ha elöbbi verzio volt telepítve a gépedre.
Friss installnál csak a játékot kell és a 374 megásat.

Elastic An-usZ Boys

Sziasztok, lenne egy kerdesem, vegigolvastam a FAQ-t,de egy dolog nem egeszen tiszta a peccselesnel: Felpeccseltem a 374MB-s 1.2es peccsel, de van ott meg valami "1.2 Incremental peccs"...Ez micsoda ez is kell?ill. Nem tudom letolteni a BF2-Mini-iso.t se 😛 valaki tud egy linket esetleg? Koszi!
Hatt
hopp kifelejtettem hogy én végig anyáztam a ts-t mert mindig eltakart mindent a sok szavazás😄
Ha arra akarsz kitérni hogy kempeltem, akkor segítek mert emlékszem mikor csináltam utoljára😄

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Hja, miért mi volt tegnap?😊 Arra emlékszek hogy végig szavazgattatok egymásra és szitkozodtatok mert hol az egyikõtök kempel a helivel hol a másikõtök😊

Elastic An-usZ Boys

Danee
ezt a tegnapi után te kérdezed?

Megint azzal a q-va ping-el dobott ki a PB!

Hatt
Tk után éleszteni is szoktam de akkor nem volt idõm😄 Kibaszott a szerver.

Elastic An-usZ Boys

JCSR Apache
<#idiota>

Hatt
Nem is állítottam az ellenkezõjét😊
Unalmamba miért ne tenném, a haláljaim számának fele mindig tk, ha unatkozok én is tékázok. Multkor Gabocát is lelõttem.

Mocskosul nem számít.

Elastic An-usZ Boys

JCSR Apache
Én nem répázok bázist de az is biztos hogy te meg tegnap tk-ztál a heliért.<#mf2>
Szegény Paraaaa.Aki mellesleg én voltam.<#hehe>

JCSR Apache
Kösz hogy godolsz rám.<#wink>

Hatt
Persze, van kivétel de az is igaz hogy leszarom.
Magyarország legerõsebb klánja és publikon igyekeznek ilyesmivel bizonygatni ezt.

Elastic An-usZ Boys

Me0w
Megbaszlak 😛

Together we'll fly someday...

schrank
neveket kérünk <#banplz>nna jó egyet tudok de az csak egy csöves <#miaz><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Jcsrnél ez megszokott.

Persze tisztelet a kivételeknek!