Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Megis mondanálak anyukádnak, hogy tisztességtelenül játszol. <#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha ennyire unatkozol tedd azt😄
A közvetítés szerintem csak élõben jó, még ha csak szobeli az. pl rádio
Tõlem aztán mehet.
Elastic An-usZ Boys
www.czekoart.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Majd megpróbálok hatni rájuk ,de a legegyszerübb az lenne ha kickelnék a bc/r eseket és igy leszokna róla !mindenki! amikor nagyritkán felmegyek publicozni,nekem is 30perc mire eltudok indulni mármivel a bc miatt,persze én is csak a klánosok nevét jegyzem meg közülük,de nem idegeskedem(hazudtam😊)
és sajnos bosszálló az ember mert ahogy feltudok szállni én is megyek a fõbézükre és bombázom ,megtorlásként, szemet-szemért meg ienek,nah mind1 a lényeg hogy amig egy ember is bc-zik addig nemlesz megállás. Kickelni kellni kell õket ennyi!!!
www.czekoart.hu
De én nem punischoltalak titeket ti meg igen.<#rinya>#rinya><#crazya>#crazya>
Különben miért punischoltatok végig?😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem csak rossz emlékeim vannak az adminkodással kapcsolatban.
Elastic An-usZ Boys
Legalább a pizzára nem kell külön gombafeltétet rendelni<#nyes>#nyes>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Játszanék 1 órácskát és nem valami idegen ember küldi ilyen becsületes modon az ellenfél száját hanem JCSR...
Mint anno Zsolt meg General. Mindenki rühellte õket. Kb ezt hozza ki az emberekbõl most a JCSR is.
Elastic An-usZ Boys
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De az hogy mivel jobb gyorsabb géppel rendelkezik, elöbb tölt be a szerverre és a magyar rankedek szar beállítása miatt egybõl indulhat is. Mi az elsõ dolga? szétlõni a repcsiket és a heliket. A publik 40%-a oda spawnol elösszõr és kapja is az áldást. Repcsivel felszállni nem lehet ezek után.
Nem azért írtam mert most felbaszott hanem mert kb 2 hete mindig ez megy.
Felmegyünk egy olyan szerverre ahol 1 jcsr-es sincs kb 10 percet játszunk feljöttök és mehet a base répázása.
Odint pedig mint kivételnek emlitem mert még nem láttam hogy ezt tette volna viszont rühellem mert mindig leszedett. Én csak szorakozásból repkedek. Õ pedig abban profi, ez van.
Ha flémelni akarnék megtehettem volna hogy beszállok a kellemes kis vitátokba amit itt pár hete elõadtatok.
Elastic An-usZ Boys
Max annyi,hogy ismered a játékot.
Ez egy magáncélú hirdetés,max a communityben elmegy.
Nem bántásnak szántam,de ennyi erövel bárki használhatná ezt a topicot apróhirdetés rovatnak.<#awink>#awink>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A Karkandon a hotelnel egy szerencses mozdulattal kiirtottam a fel eX klant, lelodoztem a taxiherceget parszor. Utaltam Wolfguyt, mert amit csinalt az mar durva volt kicsit. Pl. befutott elem, lefekudt, es lelott azzal a k.... RPk-val, csak en kozben vegig osztottam a bucijat. Alapvetoen azert jot jatszottunk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elõször is van bekötve net (3mbit-es), van kábeltv, 10. emeleten van (kicsit tisztább levegõ, nincs felsõ szomszéd, meg a csúnya tolvajbácsik/nénik se jönnek fel ilyen magasra), de természetesen nem rég kompletten le lett cserélve a tetõszigetelés, szóval 102% hogy nem ázik be. Van a szobákban minimum 27 fok (fázni nem fogsz, ha meg meleged lenne, a magyar találmányú légkondi mindig segít (ablak kinyit)). Nyugatra néznek az ablakok, szép naplementéket lehet látni, ha tiszta az ég. Felszereltséget illetõen van, ami kell (hûtõ, mikró, gáztûzhely, mosógép, és a legfontosabb: kenyérpiritó). A szobák parkettázottak, a többi helyiségben pedig járólap található. A közelbe van több nagyobb bolt, posta, jelentõsebb bankok, gyógyszertár, etc. Ahhoz eléggé nincs a belvárosban, hogy ne kelljen annyi zajt, szmog-ot elviselni, de ahhoz elég jó helyen van, hogy cca 11 perc alatt Boráros téren lehessél. Igen, jól sejted, Csepel központi területén van, Plaza is közel, etc. Normális kedves szomszédok vannak, és a legfontosabb, hogy egy olyan iszonyat jó fej emberrel kéne együtt élned, mint én 😄DD
Nah, szumma szummárum, ha vkit érdekel egy ilyesmi, szóljon nekem, asszem most tudok egy ilyet szerezni ócsóér (20e+rezsi/fõ/hó + 1havi kaució)
tel: +36-30-973-5554
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
--
Udv,
Nagy Gábor (Ahhoj)
Tegnap Wolf engem is baromira felhúzott, elküldtem hát a faxba, beírtam, hogy fuck, erre figyelmeztetett a szerver, hogy hagyjak fel renitens viselkedésemmel.
Ajánlom hát mindenkinek, ha baja van a réppel, küldje el a répert a faxba, vagy ha épp jcsr-es az illetõ, aki répel, jöjjön fel ts-re, adja ki a gõzt, küldje el a faxba, majd menjen vissza játszani.
Vagy akár itt is lehet beszólni, de egyébként kitûnõ flémelõs hely még a honlapunk külsõ üzenõfala.
Más ötletem nincs. A rép van, volt, lesz, max az önmérsékletre számíthatunk.
A JCSR nem kerülget ...
Friss installnál csak a játékot kell és a 374 megásat.
Elastic An-usZ Boys
Ha arra akarsz kitérni hogy kempeltem, akkor segítek mert emlékszem mikor csináltam utoljára😄
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Unalmamba miért ne tenném, a haláljaim számának fele mindig tk, ha unatkozok én is tékázok. Multkor Gabocát is lelõttem.
Mocskosul nem számít.
Elastic An-usZ Boys
Szegény Paraaaa.Aki mellesleg én voltam.<#hehe>#hehe>
Magyarország legerõsebb klánja és publikon igyekeznek ilyesmivel bizonygatni ezt.
Elastic An-usZ Boys
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"