Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es persze semmit se csinalhatsz ellene. Felrobbantani nem lehet, felszedni detto. Marad az, hogy valaki belesetal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
komolyan mondom, az 1.2-es peccs elõtt egyáltalán nem idegesített a játék. azért vártam az 1.2-est, a gránátvetõzés meg a légvédelem kijavítása miatt, de most már visszasírom az 1.2-es elõtti állapotokat. szerintem több lett az IDEGESÍTÕ bug, mint elõtte. mostanában totál fel tuggya baxni az agyamat egy-két dolog, pedig eddig egész türelmes voltam.

ez a claymore-ozás meg dühítõbb, mint a gránátvetõzés, mert az ellen legalább lehetett mit csinálni (ügyesebbnek kellett lenni az ellenfélnél), de hogy most a kis köcsög sznájperek kicseszik a hotel köré a claymorokat, amik ráadásul nagyobb hatósugárral rendelkeznek, mint a kézigránát, az már több mint felháborító.<#mf3>

jól tudom, hogy szerverbeállítás kérdése, hogy engedi-e a frendli fájört az aknákra/cléjmórokra?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
te hüle az buba volt nem én 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ahhoj
pedig egységesen utált a nép, még anit-Zs0lt1 club is alakult, csak te nem tudsz róla... Ez van...

😄DDDDDDD

Zs0lt1
engem nem rühellt senki, max haragudtak rám néhányszor!!! ;-)
legalábbis nem tudtam rólla h nagyon utált volna valaki, rajtad kívül 😄DDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

T4CeOBiNet noob
elõfordul<#eplus2>
a mútkor ománon én voltam a mec oldalon a 3. spawnoló és addigra már nem volt elfoglalható pont ami nem az amiké lett volna<#nyes><#lookaround>

én nemsokat jáccom magyaron és így nemtom megítélni, de a múltkor egész jó társaság volt a ranked2-n szerencsém volt vagy tényleg kezd normalizálódni a magyar public élet?!<#conf><#wink>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

A tegnapi legjobb kor Mustaronon volt. 3 ponttal lettem legjobb assault. Elkocogtunk a hotelhez, elfoglaltuk, es addigra minden mas is a mienk volt. A'szittem a tuloldalrol mindenki kiszallt, azert ment ilyen gyorsan, de nem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mersant
új

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
nyugodj meg, másoknál is ez a helyzet az úk peccs óta...<#mf3>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kellene egy kis segitseg.

1, A gondom az hogy a magyar karkand szerveren szinte folyamatosan 100 feletti
a pingem. Kapom a ping warningokat. Nem tudom miért.
Általában norvég Wake only szervereken játszok, ott 60 - 70 a ping, de
annál nem több. Bix -re olyan 14. T-Online DSL.

2, Valamiért az SRAW al vannak gondjaim, mivel vagy lõ de mégse, vagy lõ de akkor meg átmegy pl tankon.
Nemrég uj VGA drivert tettem fel ez lehet a gond?

3, APC ben ülve nem hallom ha tankkal lõnek rám. A többi fegyvert hallani, de a tankot nem. Lehet itt is a frissen telepitett Audigy driver a hibás?

Köszi
Boxer HUN
Eh.... megtaláltam!!! Végre meg van a vasfûrész is!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Én meg elnézést akarok kérni 😊

Minden hátsó szándék nélkül eccercsak félrekattintottam 😞

/me <#lama> Sorry ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Robogo
Utolsó körbe én mig-eztem.😄
Meg is volt az eredmény 19 kill 5 halál.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Cream78
Megálltam vele, visszanéztem, érdekesen állt....

Running
Nincs mit. Nekünk meg Mustárhoz, de gondolom látható volt.<#hehe>

joebacsi
grat horda-gbc, zatarhoz nagyon közünk nincs még, de erre jok a gyakok, hogy ez kiderüljön 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jancsik

😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Ahhoj
Ahhoj
<#banplz><#help><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

mesor
Akkor már értem a hirdetést is!
Burkoltan sex hírdetés!<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

melegszik ez a fórum <#ejnye1><#lookaround>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

schrank
látod albertó ha te tegnap lefektettél volna csinálhattál volna fotót rólam <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#vigyor>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Na jó.. mostmár be kell hogy valljam.. a képen látható hölgy nem más mint Ahhoj...

-tRs-Landor

Jancsik
jaaaaaaa<#wow3>

uHs Gerzson
Lehet újfejlesztésû guminõ? <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Nem,valószínûleg csak lefotózta az ágyban 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jancsik
ismered õt?<#alien>

uHs Gerzson
Tulsok funkciós az a BF2 polo 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ja nekem is feltûnt.. <#buck> Sõt az orra is elõnytelenül nagy a képen.. Hát nem vagyok egy fotómûvész, na... <#whatever>
Mondjuk a 182 centi magassághoz ilyen gyári tartozékok járnak.. És ha látnád a melleit!... <#wow2> <#hehe>

-tRs-Landor

eX RambO
Te Landor ennek a szöszkének olyan pasis keze van 😊) vmi mutáns?? Vagy ez kellemetlen téma 😊 ???

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

leveskocka
repazasrol ennyit:
mint a kepen latszik,a gyerek a nem elfoglalhato bazison lelott.
kivagtak,mint a macskat szarni

ha ezt megcsinaltak valahol automatikusan,akkor itt is meglehet
jah,es ezeket mar beraktam egyszer.minek vitazni?
hááát figy othon lehet hagyni bf ezni közben majd hajtod a többit de van aki föz mos fragol addig is helyetted! >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

túlzásokba azért ne essünk.. max ágyas.. <#nevetes1>

-tRs-Landor

feleségért sokat perkálnék ha ilyen jol nevelt 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

uHs Gerzson
<#nyes>

Running
Csak azért mert passziánszba darabokrarépeltelek, még nem kell itt a flémet szítani öreg. <#violent><#eplus2>

-tRs-Landor

Looserke
segítsetek plz!
Néha furcsa fagyások vannak a BF2 közben. Csontra fagy a game és csak egy színes képernyõt látok (piros, kék,...pontok) és csak a reset segít. Esetleg ha valakinek már volt ilyen az mondja már meg, hogy mi okozhatja. Futtattam már memtestet és 1200%ig ment hiba nélkül, most nyomtam egy 3DMark2005-öt és 15ször loopoltattam hiba nélkül. Szal' már nem sok ötletem maradt, hogy miért fagyhat ki úgy 2-3 óránként a BF2... <#nemtudom><#confused>

Beers
Szerintem én sem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Még egy BF2 polo <#hehe>

Mennyit fizetsz, ha intézek neked egy ilyen lakótársat? <#nezze>

<#hehe>

-tRs-Landor

dronkZero
"hogy ti még CB-n is baserapeltek "
Na, ezen jót röhögtem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
te kevered a tegnapi piszkos harry-vel ahol még õt baszták meg hogy leszúrta a pedofilt <#hehe>
2-tudom mire gondolsz hogy 6-ot lõttem-e vagy csak 5-öt ..." <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ahhoj
láma <#mf1>

Ahhoj
én tudok én tudok, a nickjét nem tudom biztosra, de az igazi neve Molnár Gergely, és köcsög rendszergazda a yard-on. Nah, majd õt baszd meg akkor <#crazya>

Me0w
Nem rakhatom ki a szerverrol, mert DonC megengedte a dolgot, maximum anyazhatok, de beirtam neki az alabbit szinten es kirakott a sajat szerverunk a 'fasz' szo miatt 😊 Na akkor lettem ideges, elszivtam ket cigit es elmentem TVzni 😄

Together we'll fly someday...

Admiral Chris
na attól mentsen meg az ég, hogy a hálád üldözzön<#ticking>

Promi
Melegfront?<#vigyor1>
Running
ÕÕõ mondjatok akkor 1 Hordásat aki répázott. Adok egy 5-öst aki tud egy nevet mondani! Errõl ennyit. Nálunk egyszerû a szabály, megb*szok mindenkit aki csúnya dolgokat csinál. <#idiota>