Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ez a claymore-ozás meg dühítõbb, mint a gránátvetõzés, mert az ellen legalább lehetett mit csinálni (ügyesebbnek kellett lenni az ellenfélnél), de hogy most a kis köcsög sznájperek kicseszik a hotel köré a claymorokat, amik ráadásul nagyobb hatósugárral rendelkeznek, mint a kézigránát, az már több mint felháborító.<#mf3>#mf3>
jól tudom, hogy szerverbeállítás kérdése, hogy engedi-e a frendli fájört az aknákra/cléjmórokra?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
😄DDDDDDD
legalábbis nem tudtam rólla h nagyon utált volna valaki, rajtad kívül 😄DDDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a mútkor ománon én voltam a mec oldalon a 3. spawnoló és addigra már nem volt elfoglalható pont ami nem az amiké lett volna<#nyes>#nyes><#lookaround>#lookaround>
én nemsokat jáccom magyaron és így nemtom megítélni, de a múltkor egész jó társaság volt a ranked2-n szerencsém volt vagy tényleg kezd normalizálódni a magyar public élet?!<#conf>#conf><#wink>#wink>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
1, A gondom az hogy a magyar karkand szerveren szinte folyamatosan 100 feletti
a pingem. Kapom a ping warningokat. Nem tudom miért.
Általában norvég Wake only szervereken játszok, ott 60 - 70 a ping, de
annál nem több. Bix -re olyan 14. T-Online DSL.
2, Valamiért az SRAW al vannak gondjaim, mivel vagy lõ de mégse, vagy lõ de akkor meg átmegy pl tankon.
Nemrég uj VGA drivert tettem fel ez lehet a gond?
3, APC ben ülve nem hallom ha tankkal lõnek rám. A többi fegyvert hallani, de a tankot nem. Lehet itt is a frissen telepitett Audigy driver a hibás?
Köszi
Minden hátsó szándék nélkül eccercsak félrekattintottam 😞
/me <#lama>#lama> Sorry ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg is volt az eredmény 19 kill 5 halál.😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Burkoltan sex hírdetés!<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mondjuk a 182 centi magassághoz ilyen gyári tartozékok járnak.. És ha látnád a melleit!... <#wow2>#wow2> <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
mint a kepen latszik,a gyerek a nem elfoglalhato bazison lelott.
kivagtak,mint a macskat szarni
ha ezt megcsinaltak valahol automatikusan,akkor itt is meglehet
jah,es ezeket mar beraktam egyszer.minek vitazni?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
-tRs-Landor
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

-tRs-Landor
Néha furcsa fagyások vannak a BF2 közben. Csontra fagy a game és csak egy színes képernyõt látok (piros, kék,...pontok) és csak a reset segít. Esetleg ha valakinek már volt ilyen az mondja már meg, hogy mi okozhatja. Futtattam már memtestet és 1200%ig ment hiba nélkül, most nyomtam egy 3DMark2005-öt és 15ször loopoltattam hiba nélkül. Szal' már nem sok ötletem maradt, hogy miért fagyhat ki úgy 2-3 óránként a BF2... <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
2-tudom mire gondolsz hogy 6-ot lõttem-e vagy csak 5-öt ..." <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Together we'll fly someday...