Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T4CeOBiNet noob

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

erdos
Ez hatalmas basszus...<#nyes><#nyes><#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Nem figyeltem! sry

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Amon Serrano
Mi a magyar kupa oldala?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

schrank
az ÉN kléjmóromról volt szó nem egy faszlámáéról aki össze vissza dobálja <#ravasz1> ha sikátor kijáratához vagy a kerítések átjáróihoz merõlegesen teszed akkor te már nem fogsz észrevenni semmit <#ravasz1> különben is nem kell nyávogni mert újra lehet éleszteni akkor lenne szopás ha nem <#ejnye1> még egy dolog amikor a buggy-ból kiszedi az utasokat na az szerintem elég szar dolog <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Admiral Chris
van már hozzá letölthetõ varez kiegészítõ? mert vagy két hónapja töröltem le, akkor még csak a specforce addon + 1 peccs volt hozzá, de most gondolkodom hogy ismét felrakom. akkor úgy volt hogy az euro forces (ha jól emléxem) fizetõs kiegészítõ fogja tartalmazni a hibajavításokat, amikbõl volt azért bõven. szóval vki help plíz

mesor
Nem éppen mert az utca közepére kibaszott claymorokat észre lehet venni hatótávolságon kívülrõl is.
Persze azok az emberek késõn veszik észre akik rohannak mint a mérgezett egér elõre!

A valóságban eldugják/álcázzák többnyire. Elsütni meg 2 féle módon lehet:
1. botlódróttal (érdekes megoldás lenne, ha a drót másik végét is ki kellene jelölni a játékban, de az ellen mégjobban tiltakoznának a népek)
2. kézzel (távirányítással) sütik el.

Egyébként a valódi gránát/claymore esetében is )jóval) nagyobb a claymore hatóterülete. A játékhoz képest pedig mindkettõé jóval nagyobb.

Minden jog fenntartva!

schrank
ha te észreveszed az kléjmóromat az lesz az utolsó dolog amit láttál <#hehe>
az aknákat meg ezerszer elmontam már hogy az útnak a sötét foltjaira kell tenni vagy emelkedõ felsõ pontjára ahol a láthatósága optimális esetben holttérben van<#ravasz1>

direwolf
CSSZDK rúlz, mi? 😉 De csak 2 hétre 😞

There\'s no replacement for displacement

mesor
OK!
De SZVSZ szerintem hülyeség hogy gránáttol nem borul fel (amikor lerakja a snipa még gyorsan betonozik is egyet?😄)!
Ha látható helyen van akkor egy lövéstõl felkéne borulni, aktíválódnia! Ezt javíthatnák és akkor legalább rá lennének kényszerítve hogy eldugják azt a szart.

DummyBoy
Engi ... magyarul általában ha észreveszik, akkor aki a legjobban ért a robbanóanyagokhoz meg a csapdákhoz az hatástalanítja ... De ez idõ ... a másik hogy ezeket el szokás dugni 😊

Csak itt nem lehet ... 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Beers
Mi (én) már a 2M-ának is örülnénk!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Azért jó lenne ha ezt a claymore-t lehetne hatástalanítani valamivel. Gondolom életben se az a megoldás rá hogy elõreküldenek egy embert hogy na menjél robbanj fel. Tudom hogy a BF nem a realitásra megy rá de azért ezt megoldhatnák valahogy!

Murry
Ááááá király.

Amúgy felgyorsul a netem 8 Mbit-re. 😊

Védekezésnél még hagyján. De amikor jenkikkel támadnak karkandon és az az elsö dolga a srácnak hogy odaszalad a sikátorhoz és bedobálja, aztán szépen vissza a susnyásba.......

SoG TeeMeeee

DummyBoy
Ezaz ... megy a hiszti a Claymore-ok ellen ... erre vannak kitalálva ... mellesleg mindenütt jó kis szopatóeszköz az ... én inkább azt tartom idegesítõnek hogy szerencsétlen engi aknái messzirõl láccanak és ,g fel is lehet õket szedni ...

Claymore jó dolog, én minden pályán használom õket ... fõleg a saját életem vagy egy spawnpoint védelmére ... ez a célja ... meg az hogy a támadó csapatot abba az irányba terelje, amerre a védõk csoportosulnak, mert ha messzirõl látja a claymore-t a hátsó úton akkor nem arra megy hanem be a védõk közé 😊

Valszeg ha te lennél a védõ csapatban, és a sniperek a claymoreokkal feléd terelnék a támadókat, és nem kéne attól félni hogy oldalt elsunnyognak, akkor nem lenne ennyi hiszti ... érdekes módon akik az ilyen esetekben VÉDIK a hotelt pl. azok sosem hisztiznek a clamore-ok miatt ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TS Zolly
Na várj! És ebbõl van három rész!!! <#eplus2><#buck><#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
kosvarc nem kell hisztizni aki karkandon játszik az ne hüppögjön a kléjmorra én mondjuk ellene vagyok a baráti sebzés kikapcsolásának és egy szimla no more-val elégedjen meg az a faszláma amelyik bármilyen aknára rámegy a csapatból <#nezze>
mondjuk és kizárólag spawn point-okra szoktam klémórt rakni biztos ami biztos <#miaz>
ez a GL akkora szar a kocsikat lófaszt nem sebzi nincs ez így jól <#gonosz3>
és a kléjmórnak nem nagyobb a hatósugara hanem csak nemes egyszerûséggel egyirányba az áldozat irányába tolódik <#mf2>

koschwarz
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#buck>ezek mekkora hüjék<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alma2
A 4 video neve fantaziadusan Battlefield 2.Karakand kicsit felturbozva, helikkel, repcsikkel, vegre jatszhatova tettek a mapot 😊

szerintem

T4CeOBiNet noob
<#rinya><#rinya><#rinya><#bohoc><#vigyor5>
igazad van dógozzak!! .... nanemáááá

T4CeOBiNet noob
http://www.youtube.com/watch?v=nBvxk5Y520I&search=battlefield%202
http://www.youtube.com/watch?v=8CfzEdyxax4&search=battlefield%202
http://www.youtube.com/watch?v=ZtnEHU-1VTM&search=battlefield%202
http://www.youtube.com/watch?v=s_WQkGJ5tBs&search=battlefield%202
ezeket a belsõ fórumunkról szedtem le és ajánlom nektek is <#eljen>

Danee
fejezd mar be ezt a sok videot 😊

T4CeOBiNet noob
videok
írjátok be: battlefield 2
és van pár videjjó ... ezeket még nem néztem át

ez a bmw-s deszarvolt... <#vomit>

-tRs-Landor

Me0w
Hetvegen gyaktunk egyet a Dr. ellen, ok a tvtorony kornyeket claymoreoztak le annyira, hogy nem tudtunk felmenni az emlitett mediccel egyutt sem 😊 Foleg az a gaz, hogy 1 sniper kirakhat 4 claymoret is a peccs miatt, nem limitalt kettore. Igy 2 sniper 8 claymorejat azert kerulgetni elegge lehetetlen.

Together we'll fly someday...

koschwarz
szerintem mindenhol megéri így lerakni a kléjmórt, nem csak karkandon. BÁRMELYIK pályán BÁRMELYIK zászló köré csak le kell rakni, aztán csá...egyet lehet még a tankon kívül csinálni, ami be is jött hétvégén, csak szakaszban kell lenni: egy ember megy elõre, felrobban, és mögötte a medic éleszti, aztán lehet foglalni.

egyébként az a fõ geciség ezzel, hogy míg az aknákat fel tudja szedni az engi, addig a kléjmórt ki se lehet gránátozni. így aztán nem kell egy nagy ész hozzá, hogy a sznájpa lebaxxa a sikátor közepére, valaki véletlenül biztos belefut. mert ha a csapattárs nem is robban fel a kléjmórtól, de egyébként fel lehetne robbantani gránáttal, akkor azt mondom ok, mert akkor úgy is kell elhelyezni azt a szart, hogy ne lehessen észrevenni. a másik, amit gyûlölök benne, hogy messzebbrõl megöl, mint egy kézigránát. szerintem olyan távolságból is megöl már, amilyen távolságból a gránát még csak súlyosan megsebesít, de legalább nem öl meg.

csak ne szeretném annyira karkandot, meg a többi városi pályát...

T4CeOBiNet noob

Nezd, a patch ota a raketak meg a tengeralattjarokra is veszelyesek. Az a trukk, hogy nem szabad arra celozni, amit le akarsz loni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Danee
bazz, de azzal a szarral még a hátsó bázisnál is kilõnek idõnként, volt olyan hogy schrank a mec fõbézen, gulf of omanon felszállás elõtt eltalált essexel.. én is ki szoktam bombázni, de szigoruan csak azt.

Hatt
Jah próbáltam tv-kamerázgatni csak volt 1 béna helisofõröm... Annál egyedûl is jobban megy😄
Azt a kört végig szenvedtem mert bármikor felszálltam mindig 2 heli volt fölöttem + 1 repcsi basztatott. Rambo és Robi volt a 2 másik helis, elörre küldtem õket hogy picit tartsák tisztán a légteret mig felszállok egyáltalán😄
Sajna addigra megtalálta a helit a béna pilota is.

Elastic An-usZ Boys

T4CeOBiNet noob

Me0w
Nem, de a faszom kivan a sok lama repulossel, akik semmi mast nem tudnak, mint anyahajo, bombazo mod, jobbgomb, vissza a bazisra, r&r.

Together we'll fly someday...

Danee
akkor passz ki volt a sofõr, de tudom hogy elején egyedül heliztél, és utánna elvettük azt a zászlót

Hatt
Elõfordulhat, csak azt nem értem ha én lövöm meg GL-el a jeepeket akkor azok kiröhögnek és elgázolnak😄
Eddig faszán lehetett robbantani õket.

Amugy nagyon is használhato a GL csak már tudni kell vele célozni. Kár hogy sok olyan fegyver van megint amihez nem kell megtanulni célozni. Pl: claymore... Én rosszul vagyok tõle.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem én voltam😊 Még nem repûltem Robival😊

Elastic An-usZ Boys

Danee
lol, biztos jobban élveznéd ha hagyná hogy leszedd essexel nem??

Danee
Arra akarok kilyukadni, hogy David2006 barátommal heliztünk, és elég sokszor lekaptunk titeket, és akkor odaszálltatok a kinai fõbézre, és Pannonrobi többször ki tv-zett minket a földön

Viszont, hala a jo egnek, elfogytak a GL lamak. Mostmar csak en maradtam. Szerintem szornyen utalhatnak a nepek, mikor hatba granatozom oket... szembol. Masturon a'sszem Hattot granatoztam ki egy Vodnikbol. En a Hill bazison uldogeltem, o meg a Mosque-tol nem messze, aztan szorta az agyunkat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ebben megegyzetunk szombaton, eljott a claymore lamak korszaka. Legutobb mar azt csinaltam, hogy ahova csak lehetett, bementem a tankkal a zaszlok kore a claymoreokat "hatastalanitani". Legalabb van aknaszedo tank 😊

Amugy meg itt az ido elhagyni a karkandot, es kimenni mas palyakra tankozni. A nyilt terepen nem nagyon claymoroznak.

T4CeOBiNet noob

badsec
Nem, most az új patch óta a szerveren - amennyire én tudom - külön lehet ki/be kapcsolgatni az FF-t az aknára/claymorera. Ez is "újítás"! Valamelyik EA fórumon olvastam asszem...

Horda Maki!:D

SF serverek milyen verzioval mennek?<#confused> HELP!!!
Looserke
ráadásul most már fel sem lehet robbantani a claymore-ot egy sima gránáttal...

Sziasztok! Az a problémám, hogy megkaptam a BF2 SF-t és azt írja rosz verzioszám ha felakarok menni valamelyik SF serverre, amugy a simát az 1.2-el tolom! Mit tegyek? Ujra patch-em hogy már mind a kéttõ fent van vagy csak 1.12-es az SF?<#nemtudom><#falbav>
Koschwarz el vagy tévedve ez nem szerver beállítás ráadásul, ha a frendly fire nem lenne engedve, akkor is felrobbanna ha belemennél csak nem halnál meg tõle. Ezzel az 1.2 patch elõtt szórakoztam is.

koschwarz
nagyon nics ez így jól, mert az ellenfél aknáját pl. fel lehet szedni. ha meg szerverbeállításban van kikapcsolva a frendli fire, arra meg azt tudom mondani, hogy a sok kecseg noob, aki még mindig nem bírta megtanulni, hogy ne hajtson rá azokra az aknákra, ami felett piros halálfej van, vagy ha ráfutott ne büntessen, annak csak ezt tudom üzenni:<#mf3>

ez a kléjmórozás nekem gusztustalanabbnak tûnik, mint a gránátozás-ugrálás.

eddig nem bírtam leszakadni a bf2-tõl, hogy jáccak más játékkal. princeofpersia the 2 thrones már több hónapja figyel a gépemen és még el se kezdtem, a fahrenheitnek a végén járok de még nem bírtam befejezni, most legalább megtört a jég...<#szomoru2>

és milyen jó is az, hogy a gépi ellenfél nem egy kis kecseg, aki csak felidegesít<#wow3>