Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Persze azok az emberek késõn veszik észre akik rohannak mint a mérgezett egér elõre!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
1. botlódróttal (érdekes megoldás lenne, ha a drót másik végét is ki kellene jelölni a játékban, de az ellen mégjobban tiltakoznának a népek)
2. kézzel (távirányítással) sütik el.
Egyébként a valódi gránát/claymore esetében is )jóval) nagyobb a claymore hatóterülete. A játékhoz képest pedig mindkettõé jóval nagyobb.
Minden jog fenntartva!
az aknákat meg ezerszer elmontam már hogy az útnak a sötét foltjaira kell tenni vagy emelkedõ felsõ pontjára ahol a láthatósága optimális esetben holttérben van<#ravasz1>#ravasz1>
De SZVSZ szerintem hülyeség hogy gránáttol nem borul fel (amikor lerakja a snipa még gyorsan betonozik is egyet?😄)!
Ha látható helyen van akkor egy lövéstõl felkéne borulni, aktíválódnia! Ezt javíthatnák és akkor legalább rá lennének kényszerítve hogy eldugják azt a szart.
Csak itt nem lehet ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
SoG TeeMeeee
Claymore jó dolog, én minden pályán használom õket ... fõleg a saját életem vagy egy spawnpoint védelmére ... ez a célja ... meg az hogy a támadó csapatot abba az irányba terelje, amerre a védõk csoportosulnak, mert ha messzirõl látja a claymore-t a hátsó úton akkor nem arra megy hanem be a védõk közé 😊
Valszeg ha te lennél a védõ csapatban, és a sniperek a claymoreokkal feléd terelnék a támadókat, és nem kéne attól félni hogy oldalt elsunnyognak, akkor nem lenne ennyi hiszti ... érdekes módon akik az ilyen esetekben VÉDIK a hotelt pl. azok sosem hisztiznek a clamore-ok miatt ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
mondjuk és kizárólag spawn point-okra szoktam klémórt rakni biztos ami biztos <#miaz>#miaz>
ez a GL akkora szar a kocsikat lófaszt nem sebzi nincs ez így jól <#gonosz3>#gonosz3>
és a kléjmórnak nem nagyobb a hatósugara hanem csak nemes egyszerûséggel egyirányba az áldozat irányába tolódik <#mf2>#mf2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szerintem
igazad van dógozzak!! .... nanemáááá
http://www.youtube.com/watch?v=8CfzEdyxax4&search=battlefield%202
http://www.youtube.com/watch?v=ZtnEHU-1VTM&search=battlefield%202
http://www.youtube.com/watch?v=s_WQkGJ5tBs&search=battlefield%202
ezeket a belsõ fórumunkról szedtem le és ajánlom nektek is <#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Together we'll fly someday...
egyébként az a fõ geciség ezzel, hogy míg az aknákat fel tudja szedni az engi, addig a kléjmórt ki se lehet gránátozni. így aztán nem kell egy nagy ész hozzá, hogy a sznájpa lebaxxa a sikátor közepére, valaki véletlenül biztos belefut. mert ha a csapattárs nem is robban fel a kléjmórtól, de egyébként fel lehetne robbantani gránáttal, akkor azt mondom ok, mert akkor úgy is kell elhelyezni azt a szart, hogy ne lehessen észrevenni. a másik, amit gyûlölök benne, hogy messzebbrõl megöl, mint egy kézigránát. szerintem olyan távolságból is megöl már, amilyen távolságból a gránát még csak súlyosan megsebesít, de legalább nem öl meg.
csak ne szeretném annyira karkandot, meg a többi városi pályát...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Azt a kört végig szenvedtem mert bármikor felszálltam mindig 2 heli volt fölöttem + 1 repcsi basztatott. Rambo és Robi volt a 2 másik helis, elörre küldtem õket hogy picit tartsák tisztán a légteret mig felszállok egyáltalán😄
Sajna addigra megtalálta a helit a béna pilota is.
Elastic An-usZ Boys
Together we'll fly someday...
Eddig faszán lehetett robbantani õket.
Amugy nagyon is használhato a GL csak már tudni kell vele célozni. Kár hogy sok olyan fegyver van megint amihez nem kell megtanulni célozni. Pl: claymore... Én rosszul vagyok tõle.
Elastic An-usZ Boys
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amugy meg itt az ido elhagyni a karkandot, es kimenni mas palyakra tankozni. A nyilt terepen nem nagyon claymoroznak.
Horda Maki!:D
ez a kléjmórozás nekem gusztustalanabbnak tûnik, mint a gránátozás-ugrálás.
eddig nem bírtam leszakadni a bf2-tõl, hogy jáccak más játékkal. princeofpersia the 2 thrones már több hónapja figyel a gépemen és még el se kezdtem, a fahrenheitnek a végén járok de még nem bírtam befejezni, most legalább megtört a jég...<#szomoru2>#szomoru2>
és milyen jó is az, hogy a gépi ellenfél nem egy kis kecseg, aki csak felidegesít<#wow3>#wow3>