Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem ezzel kapcsolatban maradjunk annyiban hogy aki ténylegesen az élmezönybe akar jutni annak ezt szinte meg kell tennie, különben vele csinálják ezt. Itt gondolok mondjuk cb-n az elsö 10 15 helyezettre. Szvsz nem lehet "tiszta" szép játékkal bekerülni az elsö 5-be, ezt sajnos el kell ismerni.
Én is nagyon elitélem a dolgot és nem is fogunk emiatt sztem nagyon az elejére kerülni soha.
Az meg már más kérdés hogy publicon etikus dolog-e ilyet csinálni. Számtalanszor fordult elö, föleg repülös mapokon magyar szerveren hogy szinte felszállni sem engedtek, vagy éppen szándékosan annyira meglötték a gépet vilcan cannonal hogy szinte épphogy nem volt pirosban mikor fel sikerült szállni a kifutorol, innen meg már elég neki egy rakéta is....
Tehát ennek is eléggé két oldala van, csak szvsz a lényeg, hogy publicon nem kellene másokat megfosztani a játékélménytöl, mert elég ideges tud lenni az ember.

SoG TeeMeeee

Hatt
Te mocskosul kevered az egésszet😄
Nem PUBLIKRA ÍRTAM<#nezze>

Elastic An-usZ Boys

T4CeOBiNet noob
nemtom mér kell mindég visszatérni ehhez a vitához??? aztán úgyis az van amit a jobb csapat rákényszerít a gyengébbre!<#mf1>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Kovács legény
Hatt nem a publicról beszélt,
amugy nincs public TSserver ,mint még 42ben is volt?

www.czekoart.hu

Hatt
Nem arra gondoltam😄
Egész nap nem csináltatok mást csak kempeltetek valamivel😊 ki ki érdemei szerint😊 Amugy meg õk csak állitásod szerint 2 tv raksiig maradtak szal önszántukbol továbbáltak. Ti ezt nem tennétek meg😄

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
lol illem,mirõl beszélsz te?
csak egy szavába kerül bármely klánnak meccs elött hogy ne legyen BC/R.
Ha nincs kikötve semmi ,akkor már nesirjon senki,meccsen a legelsõ szempont hogy minnél hamarabb letipord az ellenfelet és minnél nagyobb ticketaránnyal hozd a kört.

www.czekoart.hu

DummyBoy
Ez inkább gerinc kérdése ...

Az csak egy dolog hogy lehet, de mígy a Klános "puhatestûek" együtt csapatják a megszokott és begyakorolt taktikájukat nyomatják, és együtt csapatnak TS-en, addíg a publik arcoknaál 20 játékosból 15-nek még mikrofonja sincs ...

Itt a gond ... a hátam se fog bibliát írni cseten, inkább keresek egy normálisabb szervert ... ahol NEM szabad ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

leveskocka
na,hat nem is tudom...a kocsiknak lehet nem art😊

innen van
digitalenjoy
Az elsõ meccsen volt gentlemensz egríment, megbeszéltük nincs bc-br. Be is tartottuk. A második meccsre nem volt semmilyen megállapodás, így mehetett a bc. Egyébként azon az estén nagyon ment mindnekinek a játék, totál mindegy volt, hogy 2* kilõttük a helijüket a padon, vagy sem. Egyébként õk is répáztak volna, csak esélyük nem volt rá.

Amikor nyertek, akkor jó ellenfelek voltunk, amikor meg baromira kikaptak, akkor nem voltunk azok?

Ez nem desert combat, ahol a bc valami fõgonoszság.

A CB-n ha megegyezünk, hogy nincs rép, akkor nem répelünk mi sem. Ha nincs ilyen kikötés, akkor az egyik fél répel, a másik pedig vagy dühöng, vagy elismeri, hogy a másik csapat jobb és megpróbál kijönni a répbõl. Ami valljuk be az 1.2-óta simán lehetséges.

Persze olyan is elõfordult, hogy õk folyamatosan répelték a bázt, és amikor mi ezt viszonoztuk, akkor elkezdték csinálni a feszkót, hogy no bc.

Sztem hülyeség kikötni, hogy nincs bc, mert nem lehet épkézláb módon megállapítani, hogy mi számít annak és mi nem. Egyszerûen CB-n számítani kell arra, hogy az ellen répelni fog, és fel kell készülni rá. Ennyi.

A JCSR nem kerülget ...

T4CeOBiNet noob
roham??! <#nyes>
a mútkor is belefutott a kléjmóromba és nyomban díszkónektált<#beka2><#nevetes1><#nevetes2>
vagy az egy másik Dani vót??<#vigyor2> 12 egy tuccat vagy miaszösz

schrank
tudod ha rá jön a roham <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

T4CeOBiNet noob
és méé kell mindenkinek engem emlegetni???? <#mf2><#mf2><#nevetes1><#nevetes1>

T4CeOBiNet noob
gyógyszer???! nektek??!!!!<#wow1>
minek???<#mf2><#vigyor1><#eplus2><#eplus2>

schrank
játszunk olyant hogy egyszer én megyek mögötted supporttal te sniperrel aztán fordítva és mi leszünk a karkandon a dupla dinamit az expert plecsnikrõl nem is beszélve esetleg bevehetünk egy lámit gyógyszerésznek <#papakacsint>

Danee
télleg szar érzés lehetett 10x egymás után meghalni ugy, hogy hagytak minket felszállni..

Elég szánalmas humor.....

SoG TeeMeeee

Hatt
Hát mondhatjuk ugy is hogy megérdemlitek.
Amikor mi kapunk akkor szeretünk adni is😄 Fõleg nektek<#nezze>

Elastic An-usZ Boys

schrank

Danee
meg a Rambo-Pannonrobi páros se szereti 😊

Hatt
Publikon én se szeretem.<#action>

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
igaz, ez public meccseken volt, de azért amikor az egyik oldalon ott van egy csomó klános arc, és pl. õk az amcsik az anyahajón, és nincs más pont sem, igencsak nehezen jutnak ki a bc-bõl...<#ravasz1>

úgyhogy mindenki bekaphattya<#mf2>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Danee
Nekem a veteran explosive is nagy teljesitmény volt, de asszem ráhajtok az expertre 😄

Hatt
Ez nem az illemrõl szól.
Ez egy játék. Egy sport.
Van aki komolyan veszi és van akinek csak hobbi.
Az eX valahol a kettõ között van.
Ha nincs szabály akkor bármit csinálhatsz, az ellen 1 szót se szolhat.
Egyébként pedig az ellenfél is csinálhatja, nincs meggátolva.
Ha ügyessek lettek volna akkor kijönnek a BC-bõl és visszaadták volna a kölcsönt.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Elsõ alkalommal 1 csapat se fog tudni.
Mindig lesz olyan vereség ahol az ellenfél keményebben ûzte a játékot, akár BC-BR párossal.
Kiváncsi lennék hogy játszik a Dignitas, Exit, Carteman, Wilda.

Elastic An-usZ Boys

Admiral Chris
ha meg is beszélitek, hogy mi megengedett, az nem azt jelenti, hogy azt illik is csinálni. szerintem...

koschwarz
na de mi van a gentelman's agreement-tel? lehet hogy a külföldi klánoknál (vagy monnyuk 95%-uknál) nem is kell megbeszélni, hogy van-e BC vagy BR, mert természetes hogy nincs?

egyébként gratula a jcsr-nek<#worship>, de azért bekaphattyák<#mf1>

Kovács legény
jah a mi meccsünk volt,megegyezés szerint mindent lehetett,mi igyis jártunk el, Hattorinak igaza van ,kikell tudni jönni a BC/R-bõl meccsen egy jó klánnak.

www.czekoart.hu

Hatt
CHF elleni JCSR meccs.
Ez nem hiszem hogy negativ dolog a játékukról.
Én azt mondom grat JCSR csak így tovább.
Minden csapatnak érdemes megtanulni kivédeni a BC-t,BR-t.

Elastic An-usZ Boys

vsly
Az 1.2 óta claymor és support lámulás megy,szal löszerutánpótlásból nem volt hiány.Bár nem egyszer elöfordult a napokban,hogy ott ugráltam a supportosunk körül Need Ammo-t ordítgatva fölöslegesen.Végül le kellett TKznom,hogy hozzájussak a löszeradagomhoz<#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hatt
Épp egy se ért rá😄
Én az egeremet szereltem, a többiek meg valami mást babráltak😄

Elastic An-usZ Boys

alma2
JCSR ?
v. COR ?
v. ki ?

szerintem

TS Zolly
I don´t know what happened either, last time we played *** you behaved like gentlemen. I know that oppinions in regards of Baseraping and stealing from uncappable bases differ a lot from clan to clan. This time however we had no gentlemens agreement which makes it hard for us to whine about the baseraping we had to put up with. *** raped, our hellipad, stole our veicles and did other inappropriate stuff in our mainbase. I know we didn´t say anything before the game and you were better than us and deserved to win. On the other hand the game was very boring to us and we will probably not play you again. We wish you good luck in the ladder though.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
kapja be mindneki a kléjmóromat<#mf1>

nem értettétek teljesen (vagy én nem írtam le érthetõen<#confused>), nekem magával a kléjmórral nincs bajom, meg szerintem oda dobálják, ahová akarják, és felõlem a csapattárs valami misztikus módon meg is úszhatja, ha rálép (biztos érzékeli valahogy az egyenruhát az a szar), de baszki lehessen már ellene valamit csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a picsába is!<#boxer><#violent> kecsegek<#hehe>

a helikopterek helyett a claymore lett a csodafegyver. mindneki bekaphattya aki nem így gondolja<#mf2>

Running
Vagyis szorgalmas srác voltál...<#hehe>

alma2
miert nem kertel meg egy ex-es kollegat, hogy rohangaljon melletted, elo supply doboz kent. az sokat segitett volna.

szerintem

vsly
ÖÖÖöööööööö...A legjobb stratégiána az volt,hogy Mec oldalon hotelnél spawnoltam,leclaymoroztam a kiskrítésnél a domb elött,visszarohantam supplyért,majd megint claymor.Köv. halálnál engieként aknáztam(hogy a tank,BTR ne tudjon bejutni spawnkempelni).Utánna váltogattam:2kör claymor,1 kör akna.

schrank
és csak kléjmórral nyomultál se c4 se akna én múltkor 34-ig jutottam de ott basztam el hogy át kellett volna állni a loser csapatba és akkor sikerült volna <#ravasz1> amúgy a szerver automatikusan átáll 64-esre ha annyian lépnek fel vagy ez mind mechanikusan mûködik <#fejvakaras>

vsly
Csak ott lehet.És csak az 1.2es patchel<#vigyor5>.De még így is sok mindennek össze kell jönnie,hogy sikerüljön...

schrank
ezt a karkand serveren érted el miiii te mocsok <#banplz><#hehe>

vsly
Na jahh,az meg a másik..

schrank
ez a szopás az aknával is felrobbantom vele a tankot aztán azt írja ki hogy a tanktól halt meg <#gonosz3>

schrank
mint tudjuk a lézeres szarságok nem tesznek jót játéknak <#banplz>

vsly
YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!
Több napi szívás után megszereztem :

Egyébként az a xopatás az egészben,hogy többször sikerült már elérni a 37 killt (claymor/mine/c4 valamelyikével),de amikor beültem egy jármübe és akkor öltem meg vkit pl. a claymorral,akkor nem claymor killt adott,hanem úgy számolta,mintha azzalo a jármûvel öltem volna meg,amiben épp ültem.

És ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitõl,akiket az õrületbe kergettem az elmúlt napokban a claymorozással(föleg Jeantól<#worship>)<#vigyor5>

schrank

schrank
szerinted egy ilyennek mit árt egy lábleszaggatásra kitalált kis pukkancs <#ravasz1>

SigS
10-bol 9x tuti hogy csapattars megy ra <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Admiral Chris
nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én annak idején valami ehez hasonló videónak köszönhetõen szerettem bele elsõ látásra a bf2-be (na nem úgy 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=Lsuu84pmvq4&search=battlefield%202

és most elgondolkodom, hogy mintha ilyen map nem is létezne, pláne olyan, amin ennyi tereptárgy van (riasztós mûködõ autók, ládák, hordók)
ja és hát a lézeres célmegjelölés...

Egy buggy pancelvedettseget tekintve ez meg logikus is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

T4CeOBiNet noob

T4CeOBiNet noob