Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nagyon elitélem a dolgot és nem is fogunk emiatt sztem nagyon az elejére kerülni soha.
Az meg már más kérdés hogy publicon etikus dolog-e ilyet csinálni. Számtalanszor fordult elö, föleg repülös mapokon magyar szerveren hogy szinte felszállni sem engedtek, vagy éppen szándékosan annyira meglötték a gépet vilcan cannonal hogy szinte épphogy nem volt pirosban mikor fel sikerült szállni a kifutorol, innen meg már elég neki egy rakéta is....
Tehát ennek is eléggé két oldala van, csak szvsz a lényeg, hogy publicon nem kellene másokat megfosztani a játékélménytöl, mert elég ideges tud lenni az ember.
SoG TeeMeeee
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
amugy nincs public TSserver ,mint még 42ben is volt?
www.czekoart.hu
Egész nap nem csináltatok mást csak kempeltetek valamivel😊 ki ki érdemei szerint😊 Amugy meg õk csak állitásod szerint 2 tv raksiig maradtak szal önszántukbol továbbáltak. Ti ezt nem tennétek meg😄
Elastic An-usZ Boys
csak egy szavába kerül bármely klánnak meccs elött hogy ne legyen BC/R.
Ha nincs kikötve semmi ,akkor már nesirjon senki,meccsen a legelsõ szempont hogy minnél hamarabb letipord az ellenfelet és minnél nagyobb ticketaránnyal hozd a kört.
www.czekoart.hu
Az csak egy dolog hogy lehet, de mígy a Klános "puhatestûek" együtt csapatják a megszokott és begyakorolt taktikájukat nyomatják, és együtt csapatnak TS-en, addíg a publik arcoknaál 20 játékosból 15-nek még mikrofonja sincs ...
Itt a gond ... a hátam se fog bibliát írni cseten, inkább keresek egy normálisabb szervert ... ahol NEM szabad ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amikor nyertek, akkor jó ellenfelek voltunk, amikor meg baromira kikaptak, akkor nem voltunk azok?
Ez nem desert combat, ahol a bc valami fõgonoszság.
A CB-n ha megegyezünk, hogy nincs rép, akkor nem répelünk mi sem. Ha nincs ilyen kikötés, akkor az egyik fél répel, a másik pedig vagy dühöng, vagy elismeri, hogy a másik csapat jobb és megpróbál kijönni a répbõl. Ami valljuk be az 1.2-óta simán lehetséges.
Persze olyan is elõfordult, hogy õk folyamatosan répelték a bázt, és amikor mi ezt viszonoztuk, akkor elkezdték csinálni a feszkót, hogy no bc.
Sztem hülyeség kikötni, hogy nincs bc, mert nem lehet épkézláb módon megállapítani, hogy mi számít annak és mi nem. Egyszerûen CB-n számítani kell arra, hogy az ellen répelni fog, és fel kell készülni rá. Ennyi.
A JCSR nem kerülget ...
a mútkor is belefutott a kléjmóromba és nyomban díszkónektált<#beka2>#beka2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
vagy az egy másik Dani vót??<#vigyor2>#vigyor2> 12 egy tuccat vagy miaszösz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
minek???<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
SoG TeeMeeee
Amikor mi kapunk akkor szeretünk adni is😄 Fõleg nektek<#nezze>#nezze>
Elastic An-usZ Boys
úgyhogy mindenki bekaphattya<#mf2>#mf2>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ez egy játék. Egy sport.
Van aki komolyan veszi és van akinek csak hobbi.
Az eX valahol a kettõ között van.
Ha nincs szabály akkor bármit csinálhatsz, az ellen 1 szót se szolhat.
Egyébként pedig az ellenfél is csinálhatja, nincs meggátolva.
Ha ügyessek lettek volna akkor kijönnek a BC-bõl és visszaadták volna a kölcsönt.
Elastic An-usZ Boys
Mindig lesz olyan vereség ahol az ellenfél keményebben ûzte a játékot, akár BC-BR párossal.
Kiváncsi lennék hogy játszik a Dignitas, Exit, Carteman, Wilda.
Elastic An-usZ Boys
egyébként gratula a jcsr-nek<#worship>#worship>, de azért bekaphattyák<#mf1>#mf1>
www.czekoart.hu
Ez nem hiszem hogy negativ dolog a játékukról.
Én azt mondom grat JCSR csak így tovább.
Minden csapatnak érdemes megtanulni kivédeni a BC-t,BR-t.
Elastic An-usZ Boys
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Én az egeremet szereltem, a többiek meg valami mást babráltak😄
Elastic An-usZ Boys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nem értettétek teljesen (vagy én nem írtam le érthetõen<#confused>#confused>), nekem magával a kléjmórral nincs bajom, meg szerintem oda dobálják, ahová akarják, és felõlem a csapattárs valami misztikus módon meg is úszhatja, ha rálép (biztos érzékeli valahogy az egyenruhát az a szar), de baszki lehessen már ellene valamit csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a picsába is!<#boxer>#boxer><#violent>#violent> kecsegek<#hehe>#hehe>
a helikopterek helyett a claymore lett a csodafegyver. mindneki bekaphattya aki nem így gondolja<#mf2>#mf2>
szerintem
Több napi szívás után megszereztem
:
Egyébként az a xopatás az egészben,hogy többször sikerült már elérni a 37 killt (claymor/mine/c4 valamelyikével),de amikor beültem egy jármübe és akkor öltem meg vkit pl. a claymorral,akkor nem claymor killt adott,hanem úgy számolta,mintha azzalo a jármûvel öltem volna meg,amiben épp ültem.
És ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitõl,akiket az õrületbe kergettem az elmúlt napokban a claymorozással(föleg Jeantól<#worship>#worship>)<#vigyor5>#vigyor5>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
http://www.youtube.com/watch?v=Lsuu84pmvq4&search=battlefield%202
és most elgondolkodom, hogy mintha ilyen map nem is létezne, pláne olyan, amin ennyi tereptárgy van (riasztós mûködõ autók, ládák, hordók)
ja és hát a lézeres célmegjelölés...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub