Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Persze ez egy lövés esetén értendõ. Ezért is használják rövid sorozatokkal ha célpontra lõnek. Carlos Hathcock, a legismertebb mesterlövész pl. a sokáig tartott távolsági rekordját egy .50-es kaliberû géppuskával érte el - amit egyes lövésre alakított át, és távcsövet szerelt rá.
De aki volt katona és lõtt géppuskával az tudja ezt. Ahogyan nemrég volt is szó róla.
Minden jog fenntartva!
De az igaz hogy az Assault dolga nagyon nehéz lett.
Elastic An-usZ Boys
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
kellett a support-fegyver pontosságának javítása, de az mégis durva, hogy nagy távolságból is elõbb szed ki, mint én az m16-ossal õt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Az egyik fõ fõ leader a négyek tanácsából<#hawaii>#hawaii>
Megsimogathatod<#puszi>#puszi>
Elastic An-usZ Boys
Helyette volt a sok nubetuber ... mostmár leszarom ... nekem a support a kedvencem, és csak jó hogy feljavították ... nevetséges volt az is hogy a sok C4 láma telehajigálta a pályát ... most ugyaanez van calymore-ból ...
Elsõ kedvenc Medic volt ... láma medikek felidegesítettek, lettem AT és support ... új peccs óta annyi support van mint a disznó, viszont lõszert fele se ad 😞 Mostmár csak ökörködök ... sniperkodom, össze lehet ott szedni 15-20 killt claymore nélkül is ... AT kiesik mert zsákbamacska ... szóval kinek mi tetszik ...
Valamint szerintem sokkal normálisabb az hogy félni kell a LMG-ktõl, mint az hogy röhögve eléjük állt mindenki ...
Nem tudom járt-e valaki anno az FRX Project Reality szerverén ... CSAK support és medic volt jóformán 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(alapvetõen irgykedek csak)
Ranked szerverek ahol játszunk
"csak nem sokat mert sok a Cheater!!!!"
Sokan élvezik, fõleg azok akik ugymond nem tudnak célozni, viszont így már õk is aprithatnak.
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Jólvan Badsec, tudom most nem vagyok jó formában, de mindenkire jön dér ezt te is tudod...
Together we'll fly someday...
csak mán nehéz lesz befejezniük a múvit ... vagy pecstelen szerveren kell megtenniük
Mine 2 Trailer
██
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
most így, hogy rábaszták a seggére a "powered by EA" feliratot, mondjuk egy mustáron elég hasznos tud lenni...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.czekoart.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elastic An-usZ Boys
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Patch elött az egyik angol csapatban 4 is volt.
Mondanom se kell ledaráltuk õket.
Patch után minden 2. Sniper.
Elvéreztünk.
Nálunk nem igen fogsz snipert találni.
Én az assault híve vagyok, ez a leteszek 30 mombát és várom a hülyét aki belesétál dolog nem fexik.
Elastic An-usZ Boys
"A klántól megkapja a méltó büntetést". Mit jelenthet?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
¥ xfire: kistekila
egyébként õ már a pecs elõtt is sznájperkedett!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"