Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
szerintem fasság volt pattogósra venni a GL-t mert teljesen használhatatlan és még gyengült is elég lett volna az ugrás közben nem lehet lõni patch meg inkább azt javítanák ki hogy egy csomó fegyver rövid sorozattal pontosabb mint egyes lövéssel <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A géppuskák azért elég pontosak, többnyire pontosabbak, mint egy m16-os. 😊
Persze ez egy lövés esetén értendõ. Ezért is használják rövid sorozatokkal ha célpontra lõnek. Carlos Hathcock, a legismertebb mesterlövész pl. a sokáig tartott távolsági rekordját egy .50-es kaliberû géppuskával érte el - amit egyes lövésre alakított át, és távcsövet szerelt rá.
De aki volt katona és lõtt géppuskával az tudja ezt. Ahogyan nemrég volt is szó róla.

Minden jog fenntartva!

Hatt
A support vs m16 nem teljessen igaz. Ha jól lõsz az M16-al akkor messzirõl kiszedhetõ.
De az igaz hogy az Assault dolga nagyon nehéz lett.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
<#nemtudom>, de szerintem nem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sziasztok. haverokkal lan-ba nyomjuk 2 hét mulva. lehet lanba unlockolt fegyvereket valami utonmondom elõhozni?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

koschwarz
az a baj, hogy a dice kijavít egy dolgot, de elszar 2-õt. eddig volt c4-dobálás és gránátvetõzés-ugrálás, most van claymore-dobálás és support-hasravetõdés.

kellett a support-fegyver pontosságának javítása, de az mégis durva, hogy nagy távolságból is elõbb szed ki, mint én az m16-ossal õt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

T4CeOBiNet noob
<#worship><#taps><#taps> ezt a megticcteltetést!!!

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Hatt
Most hogy mondod, fel kéne tölteni mindenkiét<#eplus2>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ez Bercy önarcképe<#nevetes1>
Az egyik fõ fõ leader a négyek tanácsából<#hawaii>
Megsimogathatod<#puszi>

Elastic An-usZ Boys

T4CeOBiNet noob
lol eX-esek
Honorary:
Bercy
ez micsoda???

Hatt
Hol lehet ilyen képet találni?

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Mondjuk a peccs elõtt elõfordult hogy 64-es szerveren 2-en voltunk supportok 😞

Helyette volt a sok nubetuber ... mostmár leszarom ... nekem a support a kedvencem, és csak jó hogy feljavították ... nevetséges volt az is hogy a sok C4 láma telehajigálta a pályát ... most ugyaanez van calymore-ból ...

Elsõ kedvenc Medic volt ... láma medikek felidegesítettek, lettem AT és support ... új peccs óta annyi support van mint a disznó, viszont lõszert fele se ad 😞 Mostmár csak ökörködök ... sniperkodom, össze lehet ott szedni 15-20 killt claymore nélkül is ... AT kiesik mert zsákbamacska ... szóval kinek mi tetszik ...

Valamint szerintem sokkal normálisabb az hogy félni kell a LMG-ktõl, mint az hogy röhögve eléjük állt mindenki ...

Nem tudom járt-e valaki anno az FRX Project Reality szerverén ... CSAK support és medic volt jóformán 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

T4CeOBiNet noob
és ahoz hány kukát kell megpetárdázni szilveszterkor??<#ravasz1>

(alapvetõen irgykedek csak)

Danee
expert explosives

Running
Már megint megy a lámulás ezekkel az érmekkel, mit bizonyít ez, mennyire vagytok kockák?<#eplus2>

T4CeOBiNet noob
mire tapostál hogy így tönkretetted??<#nevetes1>

Hatt
Mi ez?😄

Elastic An-usZ Boys

Danee
ja, lehet 😊

télleg mondtammá mit kaptam??

Hatt
Személyes tapasztalatuk van ezek szerint😄DD

Elastic An-usZ Boys

Danee
ezta PCEF oldalon találtam:
Ranked szerverek ahol játszunk
"csak nem sokat mert sok a Cheater!!!!"

Hatt
Teljessen egyet kell hogy értsek veled. A jelenlegi helyzet 1 rakás szar.
Sokan élvezik, fõleg azok akik ugymond nem tudnak célozni, viszont így már õk is aprithatnak.

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
MINE! 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Meghaltál...kivételesen.<#hehe>

Jólvan Badsec, tudom most nem vagyok jó formában, de mindenkire jön dér ezt te is tudod...

Me0w
Az a baj, hogy jelenleg 3 fele kasztot latni varosi mapokon. 40% sniper, 40% support es 10% medic. Tegnap probaltam menni specopsal, de az rpk-k es pkm-ek meg faszomtudja mik ellen eselytelen az ember. Tavolbol jon 2 lovedek es mar fekszel, kozelrol meg behasal feltized masodperc alatt es bedaral. Zaszloig ha eljutsz akkor ottvan 3 medicbag, 15 support lada meg 34124 klejmor, ha bemesz meg a kovek is elolvadnak a robbanasban. Tegnap peldaul a GBC idegesitett fel a gyakunk utan - ami jo hangulatu volt - a kettes szereveren Csacsy meg a masik almaarcu _csak_ supporttal jottek. En azert talalom ezt visszataszito viselkedesnek, mert egy hozzajuk hasonlo jo jatekos barmivel ervenyesulne a palyan. No mind1. Sarkany ellen sarkanyfu. Pedig utalom azt a szart nagyon 😞

Together we'll fly someday...

badsec
Ááá, dehogy! Running ebbõl a helyzetbõl is vesztesen jött ki!<#hehe>

Horda Maki!:D

T4CeOBiNet noob
"pause" !!!! Running azóta is ott vár hogy elinduljon a gém és lõhessen<#nevetes1><#hehe><#bohoc>

T4CeOBiNet noob
volt már de mindég jó látni mee lol
csak mán nehéz lesz befejezniük a múvit ... vagy pecstelen szerveren kell megtenniük

Kovács legény
és meghaltam?😊

www.czekoart.hu

Pyotr
volt már? ha igen bocs
Mine 2 Trailer

&#9608;&#9608;

T4CeOBiNet noob
eccer az életben?! <#integet2><#nevetes1><#nevetes1>

Running
Ne fütyizz fütyi, inkább ezt csekkold: 😊)

Zs0lt1
ratyi

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
fütyi

www.czekoart.hu

Kovács legény
tényleg,akkor minden rendbenvan😊

www.czekoart.hu

T4CeOBiNet noob
ahogy Erdõs mondta ha nem öl egyetsem akkor is hasznos tag lehet<#vigyor2>

Mersant
hát nekem ott jobban bejöttek mint itt, 1 bajom volt velük a kevés muníció :-) ha BF2ben kiszed 1 sniper 98% hogy ujáéledés után végzel vele, 42ben meg el sem láttál addig ahol hasalt és vagy 10szer kiszedett még mire kiszúrtad...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Zs0lt1
a sniper az összes bf-ben haszontalan kaszt volt és csak a lámák használták 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hatt
Itt most tudod gyüölni a játék patch készitõit😄

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
rosszul látod sztem 😊
most így, hogy rábaszták a seggére a "powered by EA" feliratot, mondjuk egy mustáron elég hasznos tud lenni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
Hát jah,régi szép idõk 42ben,még lehetett igaz tiszta szívbõl gyülölni a snipereket😊

www.czekoart.hu

joebacsi
42ben a sniper kiscsíra volt a mostani 1.2-es feltápozotthoz képest...az hogy tudott célt adni nemsok vizet zavart, meccsen úgyis mindenki pixelezett...ott meccsen tényleg csak -1 embert jelentett (bár voltak kivételek, emlékszem egy válogatott közvetítésre, mikor a mieink tankjai mögül folyamatosan vakarták ki a javító embörkéket az ellen csipásai, ott azt elég effektíven mûvelték, de ez elég ritka volt)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Yan
kis ték <#ejnye1>
kérem törölni!<#nezze>

<#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Hatt
Az egyetlen kaszt amit haszontalannak látok. Bár jelenleg nem az a robbanó cuccai miatt.

Elastic An-usZ Boys

Mersant
42-ben azért sokkal több szerepe volt, mert õ tudott célt adni a lövegeknek, és ott ha keresztben elfutott elötted valaki annak is simán adtál 1 fejest, ne mbeszélve arról hogy itt meg support sniper csaták vannak, míg 42ben a snipernek olyan látótávja volt hogy nehéz volt kiszúrni honnan szedett le, itt ez azért vicces...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hatt
Láttuk mennyi sniper volt.
Patch elött az egyik angol csapatban 4 is volt.
Mondanom se kell ledaráltuk õket.

Patch után minden 2. Sniper.
Elvéreztünk.

Nálunk nem igen fogsz snipert találni.
Én az assault híve vagyok, ez a leteszek 30 mombát és várom a hülyét aki belesétál dolog nem fexik.

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
dõõti boj...dõõti boj 😄

Yan
Ez már többször elhangzott itt ilyen esetben:
"A klántól megkapja a méltó büntetést". Mit jelenthet?
<#fejvakaras>

&#165; xfire: kistekila

T4CeOBiNet noob
majd figyeld meg mennyi sznájper lesz infantrin és akkor asszem nálatok is lesz pár <#eplus2><#zavart2>
egyébként õ már a pecs elõtt is sznájperkedett!

erdos
Hát sznájper és sznájper között is sok ám a különbség, mi 42-ben is használtuk, infantry-n is fog kelleni ha legyengítik és egyet se fog ölni akkor is. Szerintem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hatt
Hát elösszõr is a mi szerverünk9n Bann a jutalma.
Ha 12 éves akkor elég büntetés az neki hogy vegyen egy uj játékot.

Elastic An-usZ Boys