Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahoz aztán mocskosul kell skill<#wilting>#wilting>
Claymore láma rulzzz<#falbav>#falbav>
Elastic An-usZ Boys
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
bár ez csak az én véleményem.
lehet tudni, mi lesz az a 'méltó büntetés'?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A klántól megkapja a méltó büntetést. Az õ nevében is elnézést kérek mindekitõl, többet ez nem fog elõforduli. "igérem" Nekem sem jó ha a klánomat befeketíti. Remélem nem fogjátok a PCEF klánt cheaternek nyílvánitani!
Nagyon restelem magam a történtek miatt!
Aki szeretne velem/ Suporttal beszélni az a http://pcef.atw.hu-n a fórumban megteheti.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sznt.KOschwarz.alesÚR asszittem egy pillanatra hogy rólam írsz <#wave>#wave><#bohoc>#bohoc><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
491cd03902a722a02d3c41b84a96e853"|PCEF|>>>neve, Suport>>>support kasztot használt ezért csít" "193.226.252.201>>>telefonszáma" GAMEHACK>>>>játéktípusa #80125>>>ára
Mit nem értesz ezen?<#hehe>#hehe>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ebbõl a sorból ki tuggya valaki venni, hogy tulajdonképpen milyen csítet alkalmazott?
egyébként pont hétvégén találkoztam elõször ezzel a sráccal a karkandos magyaron, vagy legalábbis valamiért most jegyeztem meg a nevét...nem tudom már miért, de általában azoknak a nevét jegyzem meg, akik valamiért felidegesítettek<#hehe>#hehe>egyébként ezt most komolyan is mondtam<#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szakiyo-val(már ha jól irom) probáltak klánt alapitani aztán hogy mi lett belõle nem tudom<#nemtudom>#nemtudom>
██
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
kíváncsian várom a magyarázkodásokat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Van egy 16 éves srác is akit meg hangja és viselkedése alapján 24-nek tippeltünk, szóval az életkor tényleg nem számít...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
úgyhogy nekem ne jöjjön senkisem hogy jajj hát még gyerek<#boxer>#boxer><#mf2>#mf2>
Running: azért ahogy elnézem a statját nem õ a húzóerõ a csapatukban<#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Biztonságosabb, ha tartanak tõle, mint ha szeretik, ha a kettõ közül egyiknek már hiányozni kell" mert az emberek /alattvalók/ kiszámíthatatlanok: "Inkább támadnak olyan valaki ellen, aki megszerettette magát velük, mint akitõl félnek"
Together we'll fly someday...
A következõ dolgokat kell megoldanunk.
1. Május elsõ felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty elõtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 fõre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerõse az jelezze.
3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és Running készíti az interjúkat. Jelentkezzen akinek van kedve segíteni.
Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.
Üdv all...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
es milyen konnyu volt, megjegyezni az elso 4 betunket, pedig ha tudnak csak azert van odairva, hogy a csokkent kepesseguek is lassak, hogy egyutt szeretnenk helizni 😊
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Bar, ha az a kamikaze nem lett volna, meg szebb lett volna 😊
zatar
szerintem
khumbula