Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Ja. Utánna meg itt sírnak mert elkapta öket a pb. Szánalmas mindegyik!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

banborg
a lényeg hogy müködik a PB

TS Zolly
Ez? ---><#banplz>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

banborg
nana

TS Zolly
Ááááááá!!!! Mindenki csak kiakarta próbálni! Ez nagyszerü! Wolfi, Pénisz is csak kipróbálta. Elmentek ám ti a *********tokba!!!

T4CeOBiNet noob
felbújtásért mijárjon sznt.KOschwarz.ÚR??<#vigyor2><#vigyor2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
érdeklõdõk, erre tessék: cheat-ek battlefield2-höz

remélem még több embert kiba**nak a szerverekrõl<#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

·kipróbáltam tört serveren·
akkor csak mûködött neki ha kiprobálta tört serveren

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

És mondta hogy ezt is írjam ide:kipróbáltam tört serveren..kiis léptem a a cheathbõl csak nem kapcsolta ki magat s folyamatosan ment
Running
Szokásos probléma. Feltette a csítet, nem ment neki, kikapcsolta, elment vígan játszani rankedra, persze az kiszúrta mi van a gépén és hopp bann. Érdekes hogy egymás hibáiból se tanulnak az emberek...ez szivacs a srácnak, rá kéne jönni már, hogy kíváncsiságból se kell kipróbálni, mert csak gond van belõle...

T4CeOBiNet noob
ööö most ez nagyképûen fog hangozni:
a statotok alapján szerintem nemis gondolja senkisem hogy csítelnétek DE az hogy néha 'furcsán' lelõnek valakit az nembiztos hogy csít és mi a francot képzelt azzal hogy Wolfi után majd ponn õ nem fog megbukni és hamár kipróbálta mért nem csinált hozzá egy eldobós acc-t<#whatever>
..és
..és
..és

koschwarz
én elhiszem, de akkor is szánalmas<#levele>

"...ki akartam próbálni, mert nem egyszer furán lõttek le..."<#fogmosas>

engem egy csomószor furán lõnek le<#nemtudom><#wilting><#bdead>

Zs0lt1
hát ha ki akarta próbálni, akkor mi a faszért egybõl rankedre ment, miért nem botok ellen próbálta ki vagy ha mindenáron neten akarta, akkor meg mér nem kamu cd kulccsal tört szerveren?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#violent>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

T4CeOBiNet noob
asszed itt mindenki a rabja?? ááááááá nehogyyyy .. gygggy .. aszthidddd<#idiota><#idiota>

ezt Suport írta:SRY mindenkitõl.Azért csiteltem mert kiakartam próbálni mien a cheather bõrében mert nem egyszer furán löttek le.S csiteltem de nem müködött game hack el levágott.else tudtam kezdeni játszani.Sry mindekitõl.A PCEF klánt ne könyveljétek el csíter klánnak!!Sry mindenkitõl ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.Thx Mbalint hogy az érdekemben jártál.//Kilépek a klánbol,sry all//(Igérem nem fogk soha csitelni)tudom nehéz elhinni. ((csak lécci ne a PCEF-et itáljétel el hanem engem ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
T4CeOBiNet noob
te még reménykecc benne hogy lesz belõle valami??<#pardon1>

Danee
Verzoo? 😄

direwolf
Egészséges hozzáállás, páran példát vehetnének itt rólad 😊

There\'s no replacement for displacement

Danee

mesor
Egyáltalán nem játszok túl sokat sehol sem!
Szeretem a BF-et de nem vagyok a rabja neki.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Zs0lt1
ujraraktam ezt a nyomorék bf2-t, erre felrakom az 1.12-t, majd fel akarom rakni a 1.2 incrementalt erre kiirja, hogy ahhoz az 1.12 kell. LOL?<#idiota> <#fejvakaras>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fiuk!!Bocsánatot kérek a PCEF klán nevében és Suport nevében is😞😞.Nagyon sajnálom ami történ és remélem nem könyvelitek el a klánt csíter klánnank.
Alig várom már a OPFlash 2-õt elvileg idén nyáron jelenik meg az tényleg szuper volt....

T4CeOBiNet noob
nem jáccol túl sokat rankedon<#vigyor5>

Danee
mesor
Ja

direwolf
Ha nagyobb realitást akartok, akkor a minimum, hogy a célkereszt állandó mozgásban van, a mértéke meg a fáradtságtól, póztól, mozgástól függ. Meg ha eltalálják a lábad, akkor csak kúszni tudsz stb. Csak az egy másik játék, úgy hívják Operation Flashpoint <#ravasz1>

There\'s no replacement for displacement

T4CeOBiNet noob

mesor
Nincs az assi fegyverekkel semmi baj csak jól kell velük bánni!
AK-101 szerintem isten!

TS Zolly
Ja. Mert ennek az álványnak a magassága állítható. Meglehet ugy emelni, hogy a fegyvert akár függölegesen is lehet használni.

schrank
az az állvány nehezebb mint az egész fegyver orosz logika <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
nem is lehet sokat futni a szupival, sokkal kevesebbet lehet, mint az assival<#nezze>

TS Zolly

Ez igy rakasszal együtt kb 16kg. Azért hosszan futni vele fárasztó.

néztem, írtátok hogy az assault szar. namármost nekem azt csinálja hogy mehuzom a ravaszt, 0,5mp mulva látom a füstcsikot és kb 1mp amíg célbatalál. régebben nem így volt, miért kellett így elbaszni. én assaultot imádtam, de mostmár...

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Sajna nem tudom megíténi a változtatás mértékét, a lentebb írtak miatt..

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

TS Zolly

Ha kimondottan tömegpusztítás lenne a feladata, akkor atomtöltetü lenne a magja. Arra való, hogy a rohamcsapatokat messzrirõl fedezze, vagy esetleges védésnél messzirõl leszedje a támadógat.

Admiral Chris
ja! jut eszembe! A gránát mióta robban csak a földön?

Admiral Chris
az arty meg nem 20 m2-re hat. De ez ez játék. Ha minden olyan lenne mint a valóságban, akkor nem lenne értelme a játéknak, nem lenne élvezhetõ.

De az tény, hogy 1.2 elõtt nem bírtam eldönteni, hogy melyik kasztal is legyek, viszont a support gyenge volt. Kellett neki az erõsítés, de nem ennyire.

Kandurex
!!!!!!!!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Cream78
Á nem baj hogy pattog! A multor csak poénból +néztem hogy mandínerbõl mûködik-e a dolog.... Simán kiszedtem egy ellent, oszt elég is volt belöle....

Hatt
Tömegpusztításra hozták létre nem pedig tizen egy-két ember lelövésére😄

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
igazad van<#eljen>a peccs új fícsörjeit bemutató videó láttán örültem a pattogásnak, de sajnos ezt is sikerült a dice-nak olyan kibaxott bugosra megcsinálni, hogy már nem örülök neki. eltûnik a gránát, nem robban fel és hasonlók. sõt, ha jobban belegondolok, még nem is vettem észre olyan pattogást, mint ami a videóban volt...<#fejvakaras>

hogy ugrás közben ne lehessen lõni, az elég lett volna...<#rinya><#szomoru1>

TS Zolly
PKM pontossága a valós életben is nagyon jó. Persze nem ugy, hogy rávan tapadva az ember ujja az ravaszon, mert a nagy visszarugás miatt már nem lehet megtartani a fegyvert rendesen. Spec álványon is elég rendesen szór ha folyamatososan lõnek vele. PKM-re lehet szerelni infrás távcsövet is. Minnél hosszabb egy fegyver csöve, annál pontosabb, lásn snipák. Csak a cipelése( max 16kg), ujratöltési sebessége a hátránya.

TerranceG
Ja, amikor ültünk a Mekong partján...

Igyunk sört jól!

Géppuskával 2280 méterröl szedett ki egy viet kongot. Az azért már elég szép távolság. Az kb karkand két vége. Ugyhogy örüljünk és rettegjünk hogy ezt nehogy megtudják a diceosok😄. Még a végén egy infra skopot is ráraknak, robbanotöltettel, és még a falon is átütnek majd a golyok, igy még elbujni sem tudsz

SoG TeeMeeee

BFV-ben még gyalog is tudtam harcolni, BF2-ben szinte csak tankban ültem amíg volt netem<#rinya>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Jo ez az "én vietnámban".......😊

SoG TeeMeeee

Nem tudom mit vagytok kiakadva. A géppuska a valóságban is ütõs fegyó, a hátránya, hogy _nagy_ és _nehéz_. Tök mindegy hogy messze vagy távol van a cél, ha egy géppuskával tüzelnek az pusztít. (M60-al kisebb fákat lehet hivágni)
Én vietnámban imádtam az M60-at, ha lesz otthon netem visszatérek és én is fogk sokat géppuskázni ezekkel a csodagéppuskákkal, alig várom, hogy kipróbáljam.

schrank
szerintem fasság volt pattogósra venni a GL-t mert teljesen használhatatlan és még gyengült is elég lett volna az ugrás közben nem lehet lõni patch meg inkább azt javítanák ki hogy egy csomó fegyver rövid sorozattal pontosabb mint egyes lövéssel <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"