Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
remélem még több embert kiba**nak a szerverekrõl<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
akkor csak mûködött neki ha kiprobálta tört serveren
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
a statotok alapján szerintem nemis gondolja senkisem hogy csítelnétek DE az hogy néha 'furcsán' lelõnek valakit az nembiztos hogy csít és mi a francot képzelt azzal hogy Wolfi után majd ponn õ nem fog megbukni és hamár kipróbálta mért nem csinált hozzá egy eldobós acc-t<#whatever>#whatever>
..és
..és
..és
"...ki akartam próbálni, mert nem egyszer furán lõttek le..."<#fogmosas>#fogmosas>
engem egy csomószor furán lõnek le<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
There\'s no replacement for displacement
Szeretem a BF-et de nem vagyok a rabja neki.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
There\'s no replacement for displacement
AK-101 szerintem isten!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ez igy rakasszal együtt kb 16kg. Azért hosszan futni vele fárasztó.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha kimondottan tömegpusztítás lenne a feladata, akkor atomtöltetü lenne a magja. Arra való, hogy a rohamcsapatokat messzrirõl fedezze, vagy esetleges védésnél messzirõl leszedje a támadógat.
De az tény, hogy 1.2 elõtt nem bírtam eldönteni, hogy melyik kasztal is legyek, viszont a support gyenge volt. Kellett neki az erõsítés, de nem ennyire.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hogy ugrás közben ne lehessen lõni, az elég lett volna...<#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
SoG TeeMeeee
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
SoG TeeMeeee
Én vietnámban imádtam az M60-at, ha lesz otthon netem visszatérek és én is fogk sokat géppuskázni ezekkel a csodagéppuskákkal, alig várom, hogy kipróbáljam.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"