Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitõl van, hogy bár be tudom állítani a VOIP-t, a szerverre belépve gyakorlatilag azonnal elmegy? Ha disconnectelek, akkor utána be tudom megint kapcsolni, de amint belépek ugyanezt csinálja. Szóval mi a megoldás a problémára? Rémlik valami, hogy talán EAX gond?
Segítééég! <#help>#help>
Minden jog fenntartva!
Sõt ... úgy mindennel képben vagy :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
khumbula
persze lehet szûrögetni, de imho inkább csak a bunkókat kéne kidobni, azt nem, akinek más a játékstílusa. tényleg vannak olyanok, akik gubbasztanak és várják az ellent és annyi, nekik ez a jó.
khumbula
khumbula
khumbula
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ha valaki tudja az írjon please!!
üdv.Mbalint
"kedves adminok! felhívnám a figyelmeteket az xy nevû játékosra, aki idõként ellátogat az ex-klán szerverére. na az egy rohadt ge*i f*szszopó spawnkiller, jó lenne a kiba*nátok, mint macskát sz*rni!.
együttmûködéseteket és megértéseteket köszönöm. további jó munkát!"
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
Ismételt szabálysértés esetén hosszabb ideig tartó bant is ki fogunk osztani...
Az emberi hangnem nem azt jelenti, hogy
"**nyádat b***ad meg a ravatalon, te k***g bézkemper", ugye, Danee?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Miután megvolt a kick, csodálkozva láttam, hogy még mindig bent van, azaz valószínûleg mást sikerült kirúgnom...
Ismét bocsánat.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
bár igaz, hogy ha meg gyalogosan közlekedik, viccbõl a tolató tankok mögé ugrik (nem tuggya a szerencsétlen, hogy a tankon nincs tolatóradar, de még visszapillantó sem<#idiota>#idiota>)<#vigyor2>#vigyor2>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szerintem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
oket majd akkor kevesbe probaljuk gyilkolni :)
szerintem
Vegre.Remelem tenyleg mukodnek majd ezek a szabalyok, es nem szall el az adminok agya ido elott :)
szerintem
A DTK aggaszt kicsit. A multkor majd tiz masodpercig uldoztem egy csokat egy epuletben, es ki is uritettem ra a DAO-t, mire elpatkolt. Mikor osszecsuklott, leesett, hogy sajatot uldoztem. :(
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Elastic An-usZ Boys
Az SG fórumon az szerepel, hogy 1072-25 helyett 672-25-re nyertük a tegnapi meccset. Ami annyit jelent, hogy a szabályok szerinti 200-as induló ticket helyett õk 300-as indulással számoltak, ezért le is vontak tõlünk körönként 100 pontot, így jött ki az összességében 400-al kevesebb eredmény.
Na én ezt egy picit átértelmeztem, ugyanis ahhoz, hogy 200 ticket helyett 300-at pörgessünk le, értelemszerûen 50%-al több idõ kell, ami annyit is jelent, hogy ez alatt a többletidõ alatt mi 50%-al több pontot vesztettünk. Tehát ha a szabályok szerinti ticketarányt vesszük 100%-nak (200 ticket), akkor a lejátszott ticketarány 150% (300 ticket). Ebbõl következõen az elvi pontveszteségünk a jelenlegi veszteség (ami 150%) reciproka, azaz 1/1,5 - vagyis egyszerûbben "kétharmad"-a. Egyszerûbben a körök alatt az 50%-al több ticket lepörgetése miatt elvileg mi is 50%-al több pontot vesztettünk. Ezt az 50%-al nagyobb veszteséget számoltam vissza azzal, hogy az elért veszteségünket a 2/3-ára csökkentettem. Mindehhez persze feltételeztem azt, hogy a pontjaink és az õ pontjaik elvesztése az adott játékidõ alatt lineáris volt, azaz egyenletesen csökkent.
Lehet, hogy bonyolultam írtam le, de azt hiszem így is érthetõ
Ennek szellemében az eredmény így alakulna:
300-235=65 -> 65*2/3=43 -> 200-43=157 pont
300-298=2 -> 2*2/3=2 -> 200-2=198 pont
300-257=43 -> 43*2/3=29 -> 200-29=171 pont
300-282=18 -> 18*2/3=12 -> 200-12=188 pont
Összesen: 714 pont (a kiszámolt 672-vel szemben)
Ha esetleg azt is beleveszem, hogy a Dragonnak az elsõ körben maradt 25 pontja, tehát nem 300-at pörgettünk, csak 275-öt, akkor az számítás szerinti (ezt most nem írom le ) 4 ponttal csökkenti az eredményünket.
Ennek megfelelõen a számolt végeredmény 710-0!