Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Elastic An-usZ Boys
Sokan jatszanak rosszabb konfiggal mint te, lehet mazohistak vagy csak te vagy tul kenyeske ? Keves playerrel egyertelmuen jobban fut a game, tehat meg ez is adott volt !
Annyira topon, volt a szerver, osszejott az mzpx krealmany elso repulo lelovese sraw-al is, by ed101 😊
Bar nem tudom melyik csapattarsad lott le, de az elejen amig nem indult el a meccs, ment rendesen az okorkodes, na meg a basecamp is az ellen reszerol:p
De mint itt egyeduli demos, tenyleg olyan mintha ket kulonbozo jatekrol beszelnenk, remelem rajottel 😊
szerintem
szerintem
Elastic An-usZ Boys
de nem akarok az ex szabályzatába beleszólni<#integet2>#integet2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
minden tárgyat próbáljatok ki<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Egy kis kavics elég a lavina megindításához, és nem lenne jó, ha a végén külön üzenõfal kellene, hogy kis pistit ne engedjük fel, mert megjavította a worst enemymet<#gunyos1>#gunyos1><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
jcsr vibrit kéne örök banra rakni a szerverre, túl jól repül, mindig lebombázott<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#puszi>#puszi>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Apropo! Nincs VoIP az eX szerveren?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
<#Vérszemet kapott szmájli>#Vérszemet kapott szmájli><#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Bár lehet hogy túl sokat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azt mondjuk öt perc játék után is leszûrtem, hogy a hõkövetõs rakéták sikeres kezelését szinte amatõrök részére is sikerült megoldani. Én nem vagyok valami spéci vadászgépes(egérrel nehéz is lenne igazán jónak lenni), de a demóban igen hosszan tartó légicsatákat lehetett nyomni. És egy jobb pilóta leszedése igencsak megizzasztotta az embert. A rakéták nem találtak be, ha a célpont benyomott egy élesebb kanyart.
Itt a kikerülõ manõverek fele sem mûködött. Olyankor is eltalált, amikor a demóban az életben nem talált volna el. Na mindegy, majd hozzászokom. És ahogy elnéztem e kis idõ alatt, most a légiharc annyiból áll, hogy megvárja az ember, míg a flair-ek elszállnak, aztán meg tök mindegy mit csinál az üldözött, ha még képben van az üldözõnek, akkor az esetek többségében vége is a mûsornak.
Egy helit is úgy találtam el most,(amikor éppen nem mentem bele( sorry mégegyszer, bár meg is érdemelték, mert az még mindig bassza a csõröm, amikor az elején TV-raksival lõttek rám célba(az elsõ rakétánál azt hittem ellenséges heli volt, de megnéztem a minimap-on és saját volt, aztán mire észbe kaptam már félig szétlõtt(et)ek. Rendkívül fair dolog volt. Gratulálok! Talán, ha elõtte szóltatok volna, hogy ugyan egy oldalon állunk, de azért lõjjünk már egymásra! No nem baj, de azért remélem, hogy még összefutunk, csak ne adja az Isten, hogy ne egy oldalon legyünk, mert az ilyen gerinctelen kis pöcsöket nem igazán bírom. Na meg, aki úgy teamkillezne, hogy nem megy még ugyan a kör, attól sok jót élesben sem várhat az ember.)hogy az a demóban az életben nem talált volna.
Úgyhogy tényleg eléggé más lett a játék a demóhoz képest, de majd megszokom. Bár szerintem várok vele, míg be nem szerzek még 512 MB RAM-ot.
<#awink>#awink>Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nem beszélve arról,hogy az "eX" tök fantáziátlan.....
Bele is bújok gyorsan a kedvenc uniformisomba
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
amúgy tényleg jókis szerver, bár így a 7vs7es oilfields alapján még kicsit nehéz megítélni 😊
(amúgy a névváltásnak marketing okai vannak? 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Battlerecorder szerintem nem lesz...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De ami nem fer a fejembe a boxer kettovel repulok jateka, nem szamoltam de a par kor alatt tobb mint 5x lelottuk helivel. Miert jo ez neki ?
Kivancsi leszek teljesen gozon, is ilyen jol muzsikal-e a server.
Battlerecorder nem lesz netan ?
szerintem
Ha fel akarod hívni egy admin figyelmét, anyázás helyett javaslom a sok space-szel kezdést, attól a mondanivaló a kép közepén jelenik meg.
Szándékaink szerint a BC-t, jármûért való TK-t, anyázást NEM FOGJUK megtûrni a szerveren, függetlenül attól, hogy ki csinálja.
Schranktól meg bocsánatot kértem a téves kick miatt, remélem nem veszi zokon, a GFF-es gyereket akartam.
Kubra Dam:
130-81
143-94
Karkand:
136-0
113-8
---------
522-183
GG!Persze az ex ellen nem ment nekem a game,most meg egy állat voltam ezen a waron:
GBC
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Azért megnyugodtam,amikor visszaadtam azt a késelést<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
2. : "megint lebombázott fõbézen" reakcio: semmi
há bazzeg az 5. után elég idegesitõ..
erre kirugtátok schrankot 😊)
Together we'll fly someday...
Addig tudsz egy helyen maradni amíg fel nem fedeznek, ráadásul sokkal eredményesebb lehetsz ha több pontról is tudsz ugyanoda lõni, mert akkor ha gyakran változtatod a helyedet, kisebb a valószínûsége hogy kiszednek ...
Ráadásul az IDLE csak akkor dob ki ha nem nyúlsz egérhez vagy billhez ... namost célzáshoz, lövéshez, szétnézéshez meg ezek kellenek 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
figyi fiuk, van itt ez az xy gyerek, aki már 5x lebonbázott az elfoglalhatatlan bázison...
90% esélyed van rá, hogy valamelyik admin ezt észreveszi, és megy a figyelmeztetés, utánna meg a kick, ha szükséges.
Én mondjuk nagyon elégedett vagyok a mai nappal, azt hittem, hogy sokkal több balfék, csíra, fa**láma fog feljönni. Még két hét, és csak megunják a delikvens egyedek a retorziókat.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Nem is értem, hogy lehet sniperként 80-100 pontokat szerezni...
beavatsz?
khumbula
Minden jog fenntartva!