Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Lehet, hogy mint marketing manager nincs sok kozom a dologhoz, sot a lenyegen se fog valtoztatni, hogy visszalltok, de nekem az ex nev jobban tetszett, mint a 7th 😊

szerintem

Csacsy
Megvolt mind a 15 😊

Hatt
Egyértelmû hogy nem fog neki annyira menni mint a demo-val, ne feledjük hogy azota pecsek is voltak és változott rengeteg minden. Majd megszokja és akkor megmérkõztök😊

Elastic An-usZ Boys

alma2
Ahh, olcso kifogas ott volt a remek alkalom, hogy jatszunk, en se tudom a zaszlok neveit, eleg ha pirosan vilagit a kornyeke 😊
Sokan jatszanak rosszabb konfiggal mint te, lehet mazohistak vagy csak te vagy tul kenyeske ? Keves playerrel egyertelmuen jobban fut a game, tehat meg ez is adott volt !

Annyira topon, volt a szerver, osszejott az mzpx krealmany elso repulo lelovese sraw-al is, by ed101 😊
Bar nem tudom melyik csapattarsad lott le, de az elejen amig nem indult el a meccs, ment rendesen az okorkodes, na meg a basecamp is az ellen reszerol:p
De mint itt egyeduli demos, tenyleg olyan mintha ket kulonbozo jatekrol beszelnenk, remelem rajottel 😊

szerintem

alma2
Ahhh ne mar, inkabb 64-es map 32 fovel, hogy mindenkinek jusson jarmu, mert ez meg mindig nem a cod gyaloghuszarok 😊

szerintem

koschwarz
<#worship>grat a csapatoknak!<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hatt
Utólagos engedelmetekkel.

FRX - eX
117 - 417

sharki, karkand

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem. Ez csak a Main Base-ra vonatkozik tudtommal😊 Ott még 1 legyet se kergethetsz el.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
nem hinném hogy ez annak számít, persze ha szándékosan csak ezért állsz ott, az nem szép dolog...de egyébként ez taktikai elem, hogy míg társak foglalnak, addig valaki a spawnolókat irtja<#dumcsi>

de nem akarok az ex szabályzatába beleszólni<#integet2>

koschwarz
elég lesz, ha visszavonjátok a repülõs engedélyét, és beosztjátok a tábori konyhásokhoz, krumplit pucolni<#hehe><#law>

JCSR ODIN
Az eX szerverén a no bc, no br fogalomkörébe beletartozik az, ha mondjuk foglalható ponton spawnoló jármûvet lövök ki?

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

erdos
Kivégzésérõl intézkedünk... <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Danee
<#hehe>

koschwarz
ha valakit feldühít a fõnöke 😄DDDDD

minden tárgyat próbáljatok ki<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#ravasz1><#hehe><#taps>

koschwarz
természetesen vicceltem<#vigyor2><#crazya>

Pharolas
Kosch, vigyázz, hogy mit kívánsz<#mf2>
Egy kis kavics elég a lavina megindításához, és nem lenne jó, ha a végén külön üzenõfal kellene, hogy kis pistit ne engedjük fel, mert megjavította a worst enemymet<#gunyos1><#eljen><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

koschwarz
azalatt a fél óra alatt amit az ex szerveren töltöttwm, eccer sem volt lagom.

jcsr vibrit kéne örök banra rakni a szerverre, túl jól repül, mindig lebombázott<#hehe><#hehe><#hehe><#banplz><#puszi>

Akkor nalam volt valami gazemberseg, vagy hallgatag nepekkel hozott ossze a sors. <#fejvakaras>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pharolas
De van<#ejnye1>

Fraszt! Eppen most gagyik. A mesterlovesznek a claymore lett a fo fegyvere, es a legujabb mutatvany a foldrevetodes kozben barkit ledaralo support. Valamelyik nap befordultam egy sarkon, es vagy husz meterre meglattam sensei kartacsot. Azonnal hasravagta magat, en meg megkinaltam a granatvetovel. Gyakorlatilag rafekudt a granatra, nekem meg mar nem sikerult a fal moge rohannom. A tegnapi nap amugy is csak szopas volt nekem az eX szerveren. Egy jo szeriam volt, mikor karkandon a piac kornyeken vagy nyolc embert meszaroltam le ket perc alatt.

Apropo! Nincs VoIP az eX szerveren?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Danee
Srácok, az EA HU I-esen nem birom kilõni a tv rakétát, mert ugy elkezd akadni, mint a diavetités. csak nekem ilyen?

Danee
roger that

Robogo
Azt majd meglátjuk Hatt majd meglátjuk!😊
<#Vérszemet kapott szmájli><#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

DummyBoy
Gagyi dolgok? Sniper? Support? Azok pont hogy most kaptak értelmet <#hehe>

Bár lehet hogy túl sokat 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

jelent már meg hozzá fizetõs kiegészítõ, ami egyben felpeccselné, meg eléggé gagyi dolgok vannak benne, amit korábban már kitárgyaltunk (pl sniper, átlövés falon, support stb.) egy ideje nincs fenn a gépemen és a topicot sem látogattam, csak akkor látom értelmét újra felrakni ha már tényleg hibátlan és élvezhetõ lesz

Direkt léptem ki. Nem akartam egy tök ismeretlen pályán nyomni az elsõ ranked körömet.(Majd szóljatok, ha a Gulf Of Oman megy<#hehe>!Thx.) Még azt sem tudom, melyik bázisnak mi a neve. Kicsit rá kéne gyúrni singleplareben, de az még a multinál is sokkal jobban szaggat. Bár a legnagyobb meglepetésemre a szerverre történõ belépésem után egy kis idõvel már nem is szaggatott (annyira). Egészen játszható volt.

Azt mondjuk öt perc játék után is leszûrtem, hogy a hõkövetõs rakéták sikeres kezelését szinte amatõrök részére is sikerült megoldani. Én nem vagyok valami spéci vadászgépes(egérrel nehéz is lenne igazán jónak lenni), de a demóban igen hosszan tartó légicsatákat lehetett nyomni. És egy jobb pilóta leszedése igencsak megizzasztotta az embert. A rakéták nem találtak be, ha a célpont benyomott egy élesebb kanyart.
Itt a kikerülõ manõverek fele sem mûködött. Olyankor is eltalált, amikor a demóban az életben nem talált volna el. Na mindegy, majd hozzászokom. És ahogy elnéztem e kis idõ alatt, most a légiharc annyiból áll, hogy megvárja az ember, míg a flair-ek elszállnak, aztán meg tök mindegy mit csinál az üldözött, ha még képben van az üldözõnek, akkor az esetek többségében vége is a mûsornak.
Egy helit is úgy találtam el most,(amikor éppen nem mentem bele( sorry mégegyszer, bár meg is érdemelték, mert az még mindig bassza a csõröm, amikor az elején TV-raksival lõttek rám célba(az elsõ rakétánál azt hittem ellenséges heli volt, de megnéztem a minimap-on és saját volt, aztán mire észbe kaptam már félig szétlõtt(et)ek. Rendkívül fair dolog volt. Gratulálok! Talán, ha elõtte szóltatok volna, hogy ugyan egy oldalon állunk, de azért lõjjünk már egymásra! No nem baj, de azért remélem, hogy még összefutunk, csak ne adja az Isten, hogy ne egy oldalon legyünk, mert az ilyen gerinctelen kis pöcsöket nem igazán bírom. Na meg, aki úgy teamkillezne, hogy nem megy még ugyan a kör, attól sok jót élesben sem várhat az ember.)hogy az a demóban az életben nem talált volna.
Úgyhogy tényleg eléggé más lett a játék a demóhoz képest, de majd megszokom. Bár szerintem várok vele, míg be nem szerzek még 512 MB RAM-ot.
vsly
Nem csak te vagy ilyen okos,már mi is gondoltunk rá <#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Mondjuk úgy,hogy visszatértünk a gyökereinkhez😊.Az "eX"-re váltás tök felesleges volt,mivel az eX alakulása egy összeolvadás következménye volt(CoFB+7th=eX).De az eXben csak 7th-sök maradtak<#nemtudom>.
Nem beszélve arról,hogy az "eX" tök fantáziátlan.....
Bele is bújok gyorsan a kedvenc uniformisomba

mNzJean
Ha nekem lenne a ranked serverekbe beleszólásom ,akkor azt javasolnám ,hogy legyenek 16 os mapok is közbe-közbe, egyrészt jó poén amikor 30 ember öli egymást egy 16 os mapon ,másrészt jó kis assault gyakorlási lehetõség.Talán valamelyik ranked admin megfontolja és a 7 ranked server bõl talán lessz egy 16 os is.<#worship><#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
br 1.21ig teljesen használhatatlan...
amúgy tényleg jókis szerver, bár így a 7vs7es oilfields alapján még kicsit nehéz megítélni 😊
(amúgy a névváltásnak marketing okai vannak? 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danke 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
Mindesetre magasan a legszimpibb server, amin eddig jatszottam.
csak igy tovabb 😊

szerintem

Ma már ment teljes gõzön is délután, és egész nap alatt 2 apró lag volt nekem összesen...

Battlerecorder szerintem nem lesz...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
Jo ez a ex server !!! lehet rajta jatszani, bar verszemet kaptunk a helisek ellen.Az elejen meg ott volt gameover, meg akartam nezni, hogy keni, de mire osszejott annyi ember, hogy elinduljon a match kilepett, miert ???
De ami nem fer a fejembe a boxer kettovel repulok jateka, nem szamoltam de a par kor alatt tobb mint 5x lelottuk helivel. Miert jo ez neki ?
Kivancsi leszek teljesen gozon, is ilyen jol muzsikal-e a server.
Battlerecorder nem lesz netan ?

szerintem

Hatt
Ellenünk sose fog menni, mindig letöröm a szarvaidat😄

Elastic An-usZ Boys

Én az ELSÕ beszólásod, amit láttam az anyázás volt, konkrétan.
Ha fel akarod hívni egy admin figyelmét, anyázás helyett javaslom a sok space-szel kezdést, attól a mondanivaló a kép közepén jelenik meg.
Szándékaink szerint a BC-t, jármûért való TK-t, anyázást NEM FOGJUK megtûrni a szerveren, függetlenül attól, hogy ki csinálja.

Schranktól meg bocsánatot kértem a téves kick miatt, remélem nem veszi zokon, a GFF-es gyereket akartam.

Wow, gratula! Szép eredmény!

Robogo
GBC vs GW Clanbase infranty war.
Kubra Dam:
130-81
143-94
Karkand:
136-0
113-8
---------
522-183

GG!Persze az ex ellen nem ment nekem a game,most meg egy állat voltam ezen a waron:

GBC

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jah nekünk is f@sza volt😊

vsly
Mi is thx<#worship>
Azért megnyugodtam,amikor visszaadtam azt a késelést<#hehe>

DonC
thx, eX! nice match 😊

Jancsik
LOl, qrva jó képek 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
én supportozni szoktam már <#eljen><#eljen><#violent>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Danee
1 halálom a fõbézen: "Srácok, ez a srác lebobázott." reakció: semmi
2. : "megint lebombázott fõbézen" reakcio: semmi

há bazzeg az 5. után elég idegesitõ..
erre kirugtátok schrankot 😊)

Me0w
Tegnap hajnal 2 tajban gyujtottem ossze a basic explosivest csak sniperrel es klejmorral, mig nem peccselik 😛 42 killem volt a vegre, ebbol persze volt granat, pisztoly meg puska kill is 😉 Szoval nem nehez sniperrel sok pontot gyujteni, csak egy supplys kell melle 😉

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Neten elég jó leírások vannak rólla, én még csak láma-sznájper vagyok alkalmanként, de általában enemy sniper szed ki, nem pedig valamelyik assi ...

Addig tudsz egy helyen maradni amíg fel nem fedeznek, ráadásul sokkal eredményesebb lehetsz ha több pontról is tudsz ugyanoda lõni, mert akkor ha gyakran változtatod a helyedet, kisebb a valószínûsége hogy kiszednek ...

Ráadásul az IDLE csak akkor dob ki ha nem nyúlsz egérhez vagy billhez ... namost célzáshoz, lövéshez, szétnézéshez meg ezek kellenek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pharolas
Danee, akkor fogod magad és elõveszed a szalonképes éned, és beírod a következõt mondjuk:
figyi fiuk, van itt ez az xy gyerek, aki már 5x lebonbázott az elfoglalhatatlan bázison...

90% esélyed van rá, hogy valamelyik admin ezt észreveszi, és megy a figyelmeztetés, utánna meg a kick, ha szükséges.

Én mondjuk nagyon elégedett vagyok a mai nappal, azt hittem, hogy sokkal több balfék, csíra, fa**láma fog feljönni. Még két hét, és csak megunják a delikvens egyedek a retorziókat.

Danee
Flat, amikor 5x bombáz le a srác a reptéren, akkor egyre csak fokozódik a hangnem 😊

jól van, szinte csak orvos vagyok... fekvõ snipereket szoktam lelõni, és feltételeztem, hogy ott hevertek már régóta 😊
Nem is értem, hogy lehet sniperként 80-100 pontokat szerezni...
beavatsz?

khumbula

Ja, hw csere volt, és újraraktam a játékot.

Minden jog fenntartva!