Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Majd ha 2. helyen tovább juttok a csoportból és mi 1. helyen végzünk a milyenkben akkor összefuthatunk és kiderítjük hogy mi a helyzet:)
Ha tovább se juttok az mondjuk eléggé mokás lesz a nyilatkozat után, szal hajrá!<#eljen>#eljen>
Elastic An-usZ Boys
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Tudtommal van egy olyan kis fájlocska, amivel singlébe 64essé alakítja a pályaméretet, esetleg valaki tudna nekem adni egy linket ahol meglelem!
No meg a müködtetése is érdekelne!
Köszönöm!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A következõ dolgokat kell megoldanunk.
1. Május elsõ felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty elõtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 fõre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerõse az jelezze.
3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és Running készíti az interjúkat. Jelentkezzen akinek van kedve segíteni.
Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.
Üdv all...
87.229.7.55:16567
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
(azért egy IP-t majd dobhatnál<#ravasz1>#ravasz1>)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
<#eljen>#eljen>na ha ezt tényleg úgy adminoljátok ahogy kell, akkor esetleg én is jáccom majd a szervereteken<#schmoll2>#schmoll2>
<#law>#law><#puszi>#puszi>
Nem igazán érdekel hogy miért volt ugatás a meccsen, és miért volt az eredmény olyan amilyen. A szabályok tartalmazzák hogy meccsen nincs ugatás a másik csapatra.
Mivel tegnap a JCSR nyomatékosan megkért hogy hagyjalak titeket békén ezért most egy figyelmeztetést kaptok a beszólásokért. A legközelebbi bármilyen hasonló megnyílvánulásért azonnal kizárásra kerül a csapat az Infantry Kupából. Rajtatok múlik tudtok e kultúráltan játszani vagy sem. Ennyi.
További sok sikert a Csapatnak!!!
Te úgyis kapsz majd valami díszvendégi státuszt<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy Király!:DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szeretettel várjuk az olyan játékosokat, akik szeretnének egy olyan szerveren játszani, ahol minden pálya megy. Ezenzelül nem marad büntetlenül az elfoglalhatatlan bázisokkal szembeni -bármilyen- támadás.
A szerver szabályok:
-Tilos elfoglalhatatlan bázisok artyzása, repülõvel bombázása-gépágyúzása, Helikopterrel kempelése-tv rakétázása
-Tilos gyalogosként, vagy páncélossal bemenni az elfoglalhatatlan bázisokra(kivétel specops)
-DirektTK= ban
A betartás módszere a következõ:
- Ha valaki megszegi a fenti szabályokat 1x, kap egy figyelmeztetést
- ha még egyszer megteszi, kick
- ha visszajön, és folytatja, ban
Célunk, hogy ez egy olyan szerver legyen, ahol kemény, de tisztességes csaták legyenek!!!
Jahh!És keményen lesz adminolva.A picsogók meg elöre is bekaphassák<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az üzenet végén nagyon nagy az a szöveg Hatt.<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
JCSR eredmény 200 ticketre visszaszámolt eredmény:
672-0
sarki:
100-63 -frx
132-0 -frx
karkand:
54-65 -horda
88-79 -frx
összesített:
374-207
Köszi FRX a meccset, nagyon kemény és élvezetes gyak volt!!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info