Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vsly
Szerintem egyelöre ez nem fontos.Abban az esetben lehet érdekes egyedül,ha döntenie kell a ticketaránynak.Beszéljünk róla akkor...sztem

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Ottesz
tökéletes rendszer nincs!!!mindenben van heba és javítani való!!

Már bocsánat, de nem lehet "visszaszámolni" 200 ticketre egy 400 ticketes meccset, csak akkor, ha minden kör kiirtással végzõdött!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ottesz
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!ÉS ÚGY LEGYEN AHOGY MONDOD<#vigyor2>De ezért izzadni kell keményen

Hatt
Tudja valaki hogy hogyan lehet accountot törölni? Létrehozni millionyit lehet de törölni nem?<#nemtudom>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mivel a JCSR csoportjában pontegyenlõség lehetõsége nem merûlhet fel, nem is szoltam:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem hiszem hogy elitélnének emiatt. Én nagyon jót nevettem mikor elolvastam 1-1 választ de semmi több. Addig amíg nem játszottunk veletek addig nem itélkezünk:)
Majd ha 2. helyen tovább juttok a csoportból és mi 1. helyen végzünk a milyenkben akkor összefuthatunk és kiderítjük hogy mi a helyzet:)
Ha tovább se juttok az mondjuk eléggé mokás lesz a nyilatkozat után, szal hajrá!<#eljen>

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
<#worship>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
Hát igen, egyenlõség esetén szerintem is korrektebb az egymás elleni meccs, aki nyer az megy tovább.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

T4CeOBiNet noob

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Amon Serrano
Hát ilyen keményet még én sem nagyon játszott! Mastúron még reménykedtem!<#buck> Hát kemények vagytok...szép volt! Szebb lett volna, ha nyerünk<#eplus2>

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

T4CeOBiNet noob

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Newyorker
Üdv!

Tudtommal van egy olyan kis fájlocska, amivel singlébe 64essé alakítja a pályaméretet, esetleg valaki tudna nekem adni egy linket ahol meglelem!
No meg a müködtetése is érdekelne!

Köszönöm!

koschwarz
<#law><#puszi><#puszis><#love11><#love12>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
Figyelem emberek!!!

A következõ dolgokat kell megoldanunk.
1. Május elsõ felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty elõtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 fõre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerõse az jelezze.
3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és Running készíti az interjúkat. Jelentkezzen akinek van kedve segíteni.

Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.

Üdv all...

Pharolas
Ok, megadom magam <#worship>

87.229.7.55:16567

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

koschwarz
<#mf1>ááá nem, csak viccelek<#vigyor4>egyébként nagyon örülök, hogy van még egy szerver, remélhetõleg sikerül a kultúrált játékot összehozni

(azért egy IP-t majd dobhatnál<#ravasz1>)

Mersant
ok, Hattnak már említettem<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Minden probléma megoldásra kerül. Ha felmerül valami, a szervezõk összeülnek és közösen döntenek a megoldásról. A Szabályokat a kupa elõtt lefixáltuk, módosításra már nincs lehetõség. A felvetett problémákat figyelembe vesszük és szükség esetén meg is tárgyaljuk. eX-Hatt szervezõ, vagyis jelentsd a gondot neki, ha úgy értékeli szükség van valami módosításra akkor összehozom a bossokat.

Ottesz
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>

Mersant
úgy hallottam hogy pontegyenlõség esetén a ticket arány a döntõ. ehhez annyi a hozzáfûzni valóm hogy ez 1 igen rossz megoldás, mert ha 1 csapat lemondja egyik meccsét, akkor az ellen a meccset 1:0 -ra nyeri...vagy pl. mint most a JCSR meccsen nem tudták beállítani a ticketratiot, hiába lett visszaszámolva a pontszám, ez így nem reális. pontegyenlõség esetén az egymás elleni eredmény döntsön, vagy szétlövés a 2 csapat között...<#phone>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Pharolas
De kis csípõs a nyelved ma reggel <#mf1>

koschwarz
de egyáltalán hogy merülhet fel egy meccs utáni affér?<#nemtudom>

koschwarz
állat. én meg lusta vagyok beírni, hogy EA HU<#unalmas>

<#eljen>na ha ezt tényleg úgy adminoljátok ahogy kell, akkor esetleg én is jáccom majd a szervereteken<#schmoll2>

<#law><#puszi>

Running
Dragon klán figyelem!
Nem igazán érdekel hogy miért volt ugatás a meccsen, és miért volt az eredmény olyan amilyen. A szabályok tartalmazzák hogy meccsen nincs ugatás a másik csapatra.

Mivel tegnap a JCSR nyomatékosan megkért hogy hagyjalak titeket békén ezért most egy figyelmeztetést kaptok a beszólásokért. A legközelebbi bármilyen hasonló megnyílvánulásért azonnal kizárásra kerül a csapat az Infantry Kupából. Rajtatok múlik tudtok e kultúráltan játszani vagy sem. Ennyi.

További sok sikert a Csapatnak!!!

erdos
Semmit nem jelent. Könnyen meglephetnek benneteket is, abszolút nem kell õket lebecsülni. No és nemutolsósorban a meccs utáni kis affért leszámítva (amit be lehet tudni az elsõ komoly meccs utáni sokknak :D ) igazán remek volt a hozzáállásuk, igen nehéz perceket éltek át és egy szó nélkül küzdöttek az utolsó percig. A magam részérõl kellemesen csalódtam ebben a klánban és sok sikert nekik a továbbiakban.

Pharolas
Túl lusta vagyok ahhoz <#nevetes2>. Beírod, hogy ea hu, és kidobja.

Te úgyis kapsz majd valami díszvendégi státuszt<#hehe><#hehe><#hehe>

Ottesz
A nyilatkozattal kapcsolatban AZ ADMINUNK LEGNAGYOBB BAKIJA VOLT!!!!!!!!Meg is kapta a magájét tõlünk!!És az a legnagyobb hiba,hogy most arról a sz****l alkotnak véleményt az emberek rólunk többi csapattagról pedig nem is vagyunk olyanok csak ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!Ja és amikor játszottunk azt nem mondtad,hogy ti 50-en mi 3-an voltunk<#vigyor1><#crazya>

Danee
az tetszett az a nyilatkozat hogy nagyon pro a Dragons klán, és tegnap játszottunk pár sráccal, a jobbak olyan 6 kill 20 halálos kd-t nyomtak :)))

Danee
minden kivéve mashtur meg karkand :) ezek nélkül nem tud érvényesülni a transzportcigány :)

Ottesz
Köszönjük szépen!!!Gyõzött a jobbik.És bocsánat a kellemetlenségektõl!!!!!!Néhány ember nem bírja elviselni a jobbakat,de õk most átértékelik az egész játékról alkotott véleményüket.Még1szer BOCSI!!!!!!!!!!!ÉS GRATULA NEKTEK<#worship><#worship>

erdos
Jaja, csak nem tudtuk átállítani mivel konzolból kellett adminolni, ahhoz haptunk jogot, mivel olyan szerver kellett miattuk ami törtet is beenged. Az eredménytõl függetlenül a DRAGON-osok nem lõnek rosszul, sõt, egyénileg tényleg ügyesek. Csapatban még van hova fejlõdni de tényleg nem rosszak. grat.

Crem
Rögtön írhatsz egy IP-t is!:D

Amúgy Király!:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Csak Karkand??<#hehe>

Pharolas
Ne pattogj, minden map :D

schrank
minden map kivétel karkand <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pharolas
Örömmel jelentem be, hogy a mai naptól elindúlt az EA HU eX Battlefielders ranked szerver.

Szeretettel várjuk az olyan játékosokat, akik szeretnének egy olyan szerveren játszani, ahol minden pálya megy. Ezenzelül nem marad büntetlenül az elfoglalhatatlan bázisokkal szembeni -bármilyen- támadás.

A szerver szabályok:

-Tilos elfoglalhatatlan bázisok artyzása, repülõvel bombázása-gépágyúzása, Helikopterrel kempelése-tv rakétázása
-Tilos gyalogosként, vagy páncélossal bemenni az elfoglalhatatlan bázisokra(kivétel specops)
-DirektTK= ban

A betartás módszere a következõ:
- Ha valaki megszegi a fenti szabályokat 1x, kap egy figyelmeztetést
- ha még egyszer megteszi, kick
- ha visszajön, és folytatja, ban

Célunk, hogy ez egy olyan szerver legyen, ahol kemény, de tisztességes csaták legyenek!!!

vsly
Kb mostantól<#wink>
Jahh!És keményen lesz adminolva.A picsogók meg elöre is bekaphassák<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Boxer HUN
Most látom az ASE-ban az eX ranked server-t... Mióta megy??? Eddíg nem látta a keresõ.

FCH kari
ahogy a többi szolgálltato emel ugy ök is emelni fognak, van egy opcio amit lehet kérni a szolgálltatotol hogy kapcsoljonbe,gyorsabb lesz a net,asszem FAST vagy mi a neve pinget is lecsökkenti nekem megcsinálták mikor kötötték be

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Boxer HUN
Felejtõs!!!

Hatt
Elírtam az elsõ mashtuur-t de sebaj:D
A végeredmény stimmel

Elastic An-usZ Boys

schrank
milyen öt lövés a heli te lámi szerintem nem olyan könnyû lelõni mint amilyennek reklámozták <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Robogo
Thanks a wart jók voltatok.Jó szoros meccs volt.
Az üzenet végén nagyon nagy az a szöveg Hatt.<#eljen><#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Boxer HUN
OFF

Nézte már valaki az "ÜberSoldier" -t??

ON

Running
RDHA-HBA meccs képeit kérem!!! Addig nincs eredmény!
JCSR eredmény 200 ticketre visszaszámolt eredmény:
672-0

Running
Mai FRX-Horda gyakorlás:

sarki:
100-63 -frx
132-0 -frx
karkand:
54-65 -horda
88-79 -frx

összesített:
374-207

Köszi FRX a meccset, nagyon kemény és élvezetes gyak volt!!!

mNzJean
Hát jó kis meccs volt ,én úgy érzem ,hogy tényleg egy hajszálon mult , grat az Ex nek ,nagyon jól játszottak.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mesor
Nyertünk!
De ticketre pontosan nem tudom. :(

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4