Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Köszi, hogy tudtunk élõ szóban beszélni...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Az Odinos témához az utolsó szó jogán csak annyit tennék hozzá:
- Ha mûködnek a szabályok, akkor az NF bázison nem kell légvédelembe ülnöd, mert nem fognak lebombázni.
- Ha te mégis beülsz, és ki akarod szedni a tölteni hazatérõ repülõt üldözõ repülõt, magadra vess, ha kiszednek belõle. A te választásod, hogy beülsz, és támadni akarod azokat, akik a harci tevékenységük közben (ami lehet, hogy NEM foglalja magába a kempelést) a hatókörödbe kerülnek.

Részemrõl ennyi.... és bocs Odin, az eddigi elmondások alapján nekem úgy tûnik, hogy te betartottad a szabályokat.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

digitalenjoy
baromira nem vagyok az, tisztában vagyok annak minden részével, mely torz képet fest az adott játékosról. csak zavart, hogy itt villog a mókás statjával. that's all.

A JCSR nem kerülget ...

Hatt
Hjaj mennyi bajotok van.
Mutogat mindenki a másikra.
Én személy szerint már most unom az állando alt+tab párost hogy figyelmesztessek vagy kirugjak valakit.
Az adminok provokálása pedig már most üzemel. Vényes srác lezuzza a felszállokat párszor majd beirja hogy akkor most befejezte...
Ezúton is jelzem ismert klánokat én nem fogok figyelmeztetni. 2 hét mulva már senkit se fogok. Mindenki tud olvasni.

Elastic An-usZ Boys

hi' statisztik: ki mennyit ,hány órát bf2 -zik egy nap? 😊

joebacsi
én valahogy most nemlátok itt ködösítést 😊
amúgy a warrok nagyrészén tényleg lételem a bc...mérne gyakorolhatná ezt olyan publicon, ahol ez nincs tiltva?
ex szerverén pedig az AA kivakaráson kívül mást nemnagyon tett, úgynézki a dolog...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kornél nelegyél már teis stat buzi 😊
jó valamit azért ki lehet belõle nézni, de messzemenõ következtetéseket nemszabad levonni belõle...fõleg a kd-kbõl...
ha a repülõket nézzük 1.2vel most teljesen más lett minden, elõtte tényleg nemkellett nagy tudás ahhoz, hogy repülõvel csinálj egy sok-nullás körstatot, egyszerûen csak az kellett, hogy másik oldalon ne legyen jó repcsis, mert mással megkarcolni se tudtak...
assault rifle-nél meg ottvannak ugye az unlock ûrfegyverek...most egy m16al életbe nem leszel olyan effektív mint vérpistike a g36e-jével, ha a kd-t nézzük, és ez nem jelenti azt, hogy szarabb assi-s lennél...jó azért 1.0-ás statnak ígyse árt meglennie 😊
szóval másik játéktudását fikázni kizárólag a stat alapján..khm..elég butaság 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh nemértesz hozzá, p90 csak jólehet 😊

SigS
Unlockoltam igen, ra is jottem hogy fel tar kell egy emberbe mellre <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

TS Zolly
Statok mire jó? Megmutatja ki millen kecseg játékos?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Szerintem csak ködösí a lelkem. Ismerjük Odin játékos elõéletét, neki lételeme a bc.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SigS
Villog a halal a statommal. Mas statjai meg piszokul nem erdekelnek hidd el...
Sot meg jcsr-es em akarom lenni brrr <#ijedt>

Csirke4
😄😄😄😄😄 Hát a BF42-rõl ne beszéljünk az akkora árkád mint a ház ott a B17-essel helyben letudok szállni annak aztán annyi köze volt a szimulációhoz... 😄
digitalenjoy
Megnéztem. 2.8. Az extra szar. Helivel 1.5. Az szintúgy. JCSR-be biztos nem férnél be. Már csak a 0.6-os assault rifles miatt sem. 😊 De gondolom nem is célod. Meg úgysem vennénk fel. 😉

A repülni tudás az valahol 5-ös repcsis k/d körül kezdõdik.

És még itt villogsz vele. LOL. Nézegesd meg akkor a mi repcsiseink k/d-it:
[url="http://bf2s.com/player/43400030/"]ODIN stat[/url
GCR stat

Én szárazföldi emberke vagyok, de még az enyém is 4.85.

Szóval ne hogy már meg akard magyarázni, hogy mit hogy lehet kilõni azzal a repcsivel.

A JCSR nem kerülget ...

Admiral Chris
ohhtényleg. kössz, hogy szóltál<#wave>

joebacsi
hmm unlockolva van a p90neked...õõ ne spawnol túl sürün AT-vel, ha nem akarsz véletlen tk-k áldozata lenni 😛

joebacsi
igen erõs fegyver, de csakis megfelelõ kezekben 😊
jó nemkell attól félni, hogy túlmelegszik a hajtómû, hogy elfogy az üzemanyag, hogy dugóhúzóba kerülsz, vagy hogy elájulsz a nagy G erõtõl, de 42ben azért az energiaharc jelen volt, és az árkád irányítás ellenére igenis kell elég komoly skill hozzá...bf2ben is viszonylag normálisabb lett a repülés (vége a végtelenig tartó forgolódásnak, illetve figyelni kell mostmár az AA-kra is), szóval mostmár itt se igaz a teóriád 😊

SigS
Hude jopofa gyerek <#vigyor3>

digitalenjoy

Megjegyeztem az arcodat! 😊 Ha repcsizel, mindig nézz a hátad mögé ... (fõleg, ha egy fa felé repülsz) <#falbav>

A JCSR nem kerülget ...

SigS
Egy: Nem erzed az ironiat a hozzaszolasomban

Ketto: Nem nezted meg a repulos
stat -om, ergo fingod sincs hogy repulok <#nyes>

Harom: cica ul az agon...

digitalenjoy
Pfff. Láma!

A JCSR nem kerülget ...

Csirke4
1 ügyes rántás a joy-on és halott az egész oldal 😊
Boxer HUN
szvsz. tud annyira repülni, és közben lõni, hogy még egy lukat lõjjön a seggedre... <#hehe>

digitalenjoy
Már bocsi, de ha valaki tud repülni - nem úgy mint pld. te - akkor az géppuskával sebészi pontossággal lazán szétlövi a hajón a légvédelmet, AA-t. Mivel azonban gyorsan visszaspawnol, a saját bõrét is vásárra viszi. De gondolom neked még csak úgy sikerült eltalálni, hogy a szõnyegbombázó szu34-el lekaszáltad a hajót. <#ijedt>

Szóval elõször tanulj meg repülni. Ne a magad bénázásaiból indulj ki pls. Köcce.

A JCSR nem kerülget ...

Boxer HUN
Nincs harag. Akkor vagyok dühös, amikor szétkempelik az agyunkat. Mindegy, hogy melyik klán tagja, vagy, hogy szabadúszó-e. (New round, one new hope)

SigS
Elhiheted hogy kilovom ugy a legvedelmet hogy ESSEX-en meg egy F-35 is minuszos lesz? <#nyes>

mesor
Szerintem itt nincs harag csak beszélgetünk (kivéve Boxer vs JCSR)!

Egyébként szerintem ha a légvédelem közelében meghal egy, két ember az belefér még a dologba. Persze ha kilõtte a légvédelmet és még vagy 5-6 kill van az illetõ neve mellet akkor ott már gyanús a dolog!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
áhh még tuti tömi a hasát, utánna még büfökézik egy sort, majd ledõl sziesztázni, aztán max olyan estefelé ránéz a fórumra, de akkor már úgyis písz és láv lesz itt, szal nopara 😄

Boxer HUN
Mingyárt jön Running, aztán takaríthatja el a roncsokat... <#hehe>

joebacsi
azért mind a 2 félnél vannak túlzások, ezért az a nagy "utálat", ami szvsz kicsit gyerekes egy elsõsorban "szórakoztató" játékkal kapcsolatban, de ti tudjátok 😊
(a Megmondóember)

joebacsi
szombati ebéd utáni kis flém amúgyis jót tesz az emésztésnek 😊

joebacsi
öö odinnak pedig azért most nagyrészt igaza volt, tényleg kissé dilettáns volt az elõzõ hozzászólásod 😊

joebacsi
ahogy flatline is írta, ha csak a légvédelmet lövögeti, azzal nemvét a szabályok ellen, és ez így korrekt sztem...mert akkor fel tudtok szállni a 2 vadásszal, és így már egyenlõ eséllyel tudjátok levakarni...

Beers
Ilyen alapon mindent kilehet lõni,bocs mellé ment!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi

bár mivel egy kurva nagy okosságot mondtál ezért kapsz még jópárt 😊

mesor
Ne haragudj de az is hülyeség hogy nem lehet kilõni csak azért mert fõbázison van!
Ha meg az AA mellet tolonganak a hülyék akkor ez van így jártak!

SigS
Tehat szerinted ha en elcsalizok az ESSEX-re minden korben pl. J10-el, kilovom a 2 db, gyorsan visszaspawnolo legvedelmet akkor az nem BR?
Aztan ha lesz egy-ket civil aldozat is, akkor mentegetozzek hogy "ovoneni, en csak a legvedelmet lottem..."
Neharagudj, de ez fassag... <#shakehead>

Boxer HUN
"Én egy visszafogott játékosnak tartom magam"

írod te.. Amikor meg átálltam hozzátok, mert 4 fõvel voltatok kevesebben, beszorulva a hajóra, az elsõ reakciód, hogy amint beugrottam a repülõbe, hátulról az essex-el le DTK-ztál. Hát vigyorogjon rád a halottkém.. <#mf3>

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

digitalenjoy
Egyébként javasolnám a 7th-nak, hogy az ilyen problémák kezelhetõvé tétele céljából, készítsen egy egyértelmû szerverszabályzatot és helyezze el a honlapján.

A JCSR nem kerülget ...

digitalenjoy
Mekkora baromságokon tudtok vitázni. Nem hiszem el.

Boxer rühelli a JCSR-t, ez köztudott, ahol tud, belénk köt. Elég sokat kell dolgoznia, hogy találjon bennünk kivetnivalót, vagy bármi fogódzót. De akkor sem az érintettnek mondja, hanem idejön hurrogni a fórumra. Pfff. Ha nem tetszik valami, keresse meg a szerver adminjait msn-en, vagy küldje el panaszát e-mailben és majd õk döntenek. Ennyi. Nem kell itt a flém.

A JCSR utálja Boxert ezen viselkedése miatt. Nagy kaland. Nem kötelezõ ugyanazon a szerveren játszani. Én egy visszafogott játékosnak tartom magam, de a srác még engem is kihoz a sodromból. Egyszerûen irritál a stílusa.

Ugyanezen a mapon jött be valamelyik nagyokos egy apc-vel kempelni a kínai reptérre. Lespawnoltunk at-vel, kilõttük, csá. Magyar volt a srác, de nem mondom, nem is akarom mondani a nevét, mert nem lényeg. Nem nyomogattam a screenshotot ide, mert lelõtt.

Másik körben oman-on s'FB-Highlander répelte egész körben az usmc anyahajót. Ott elküldtem a faxba, na és, nagy kaland. Igaz felhúzott, de nem fogok ide linkelgetni screeneket, hogy baannnnn neki, stb.

Az adott esettel kapcsolatban:
Én ott voltam. Ott heliztünk a kijáratnál az elsõ pont felett. Onnan tv-ztük az ellen támadó helijeit, stb stb. Ha ott akciózol az ellen helijét kergetve, forgolódva, egymásra vadászva, akkor befog a fõbázon lévõ külsõ AA. Ezek szerint meg kell dögleni az elsõ pont felett, mert a csapat repcsisei nem szedhetik ki a légvédelmet a bázon?

Nekem az a határozott véleményem, hogy az AA-t kilõni totál mindegy hol van, sehol sem számít bc-nek. Ha odamész és ledobsz 2 bombát a fõbázon lévõ tankra, vagy helire, repcsire, akkor az már BC. Ezt azonban amióta ez a szabály, én nem láttam még, hogy ODIN csinálta volna. Ha igen és errõl is van screenshotod Boxer, elküldöd az 7th-s adminoknak 1-2 nap ban neki és megtanulja. Úgy ahogy a fél GBC, Wolfguy, Highlander, Hofi és az összes többi kemper is talán, vagy egyszerûen olyan szerveren játszanak, ahol nincsenek ilyen restrikciók.

A JCSR nem kerülget ...

Boxer HUN
Vártam.. De képregényt nem rakhatok ide..

Beers
Az aláírásodat please írd át Tesóra 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Akkor meg rosszkor csináltad a screenshootot! Akkor kellet volna amikor kibombázot egy pár embert a fõbázison. De jelen állás szerint errõl nincs dokumentáció!

Admiral Chris
az lenne a legegyszerûbb, ha minden pályára húznátok két képzeletbeli vonalat, amit a repülõ/heli és az arty nem léphetne át(repülõ és a heli csak akkor, ha menekül). Egyik az egyik csapat el nem fogalalható bázisához, maásik, a másikéhoz

Boxer HUN
Tegnap nem írtam, de bombázás is volt... ezért ültem iglába. (Bombázásra kész volt, csak úgy látja az iglát. Nem??)

Boxer HUN
A #65549 hsz-ban lefektetett dolgok, Flatline egyéni rálátását, véleményét tükrözi, és korántsem ez a teljes szerverszabályzat. Mindenképp hasznosnak tartom, hogy itt a fórumban tisztázzuk az ilyen nézeteltéréseket, (még ha ez Running-nak nincs is ínyére <#worship>) mert az ilyen esetekbõl tanulhat mindenki. Játékos és admin egyaránt. Ezért érdemes lenne az adminoknak olyan szabályokat létrehozni, ami mindenki számára egyértelmû, és nincs ("tilos, DE..."), ("szabad, VISZONT...")!!! Csak azok a szabályok fogják megállni a helyüket, amik MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOS ÉS TISZTA!!! Mint mindíg most sem haragszok senkire... Petire is csak akkor voltam dühös. De hát õ sajnos túl nagy haverságban van az EGO-jával, és minden esetben inkább hallgat rá, mint a józan eszére... (nem is tudom hogyan férnek be "ketten" az F35b-be...) <#hehe>

mesor
A népnek semmi sem jó!
Ha nincsenek szabályok az a baj, ha vannak szabályok az a baj!
Mi van ha fõbázis felé repült? Nem repülhet el arra? Amíg nem nem bombáz ki senkit csak az iglát lõvi ki addig semmilyen gond nincsen szerintem!

Admiral Chris
csodálkozom, hogy még vannak olyan emberek, akik ilyen kérdést tesznek fel

FCH kari
engem rugtak ki azért mert kergettem az ellen repülöt megindult az anyahajo felé,ráengedtem 2 raketát a és vissza fordultam de raketák találtak szvsz a bázisa felett azonnal kirugtak😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."