Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Egyébként meg szerintem hagyjuk az egészet a francba mert mindenki köti az ebet a karóhoz. Ebbe a BC/BR ügyben soha nem lesz megállapodás.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Sorry.
GBC vs HEF hun cup infantry cup. 392-23 GBC
karkand :
101-0 GBC
83 -0 GBC
mastur :
81 -23 GBC
127-0 GBC
thx a wart. <#eljen>#eljen>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
már qrvára elegem van belõlük, meg az összes többi bc-sbõl szal nem is járok magyar rankedra.Próbálok beszélni a fejükkel, de ez a néhány emberünk mocskosul láma lehet, ugyhogy sztem meg is válunk tõlük...
flet, karkandon a két elöl lévõ amcsi pontot, ahol nincs zászló, lehet támadni és ott a környéken ölni az ellent?? mert tulképp az is NF bázis<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Nem értem hogy ennyi agyilag gyenge ember hogy a faszban maradt életben...
Elastic An-usZ Boys
HTS bibike bubuka vagy ki a tök... beülök a repülõbe és letékázott a repcsiért... egy admint... 7th ranked szerver és csodák csodájára 7th.Hatt... nem is feltünõ.
Kirugom majd megkérdezik a társai hogy na ezt mégis miért... mondom szándékos tk... erre hogy milyen tk... tettessük a hülyét rész (bár azt hiszem nekik ezt nem kell tettetni).
A szerveren ki van írva több helyre is hogy no bc stb.. értelmessen magyarul és angolul is. Erre 2 HTS-es természetessen helivel a fõbázisra megy írtani.... Majd megkérdezi mi az a BC....
PCEF szgabika vagy ki, komunikálni káromkodás nélkûl nem tud. 2x kick. majd mikor hoppá admin ült be a repcsibe másodpilotának, mégse ölhetem le, felszállok vele és odacsapom a gépet párszor, majd megunja és kiszáll...
Tényleg meguntam de nem én száltam ki.
Azért Pharolas az a 60-as IQ kicsit eltulzott volt...
Elastic An-usZ Boys
NEM, jönnek a kifogások, az én így csinálnám, én úgy csinálnám. Hányingerem van az ilyenektõl. Elõre is elnézést kérek az alpári kifejetzésmódért, amit használni fogok:
A jó ku**a anyukáját annak, aki nem képes megérteni, hogy a mi szerverünkön NINCS BC, és NINCS BR (ami ráadásul definiálva is van). Ha védekezõképtelen ellenséget akarsz hentelni, menj a többi magyar rankedra, ahol eddig is ezt csináltad te kis g**i.
Azt fogjátok elérni, hogy az eddigi fizetõ tagok fele visszamondja majd a részét, és szépen megszünik a szerver. Itt vagytok 20-30-40 évesek, és néha olyan szellemi szinten vagytok, mint egy dedós, akinek elvették a babáját.
Egy kicsit magatokba lehetne szállni, és nem a hülye kifogásokat keresni (mint pl a másképpen értelmezést, amire a legjobb példa tegnapelõtt volt...harcolok az ellen heliével, aki már nagyon meg volt sérülve, erre kivonja magát a küzdelembõl, és menekül a fõbase felé...AZT LE LEHET SZEDNI, DE MINDENKI TUDJA? HOGY A SZABÁLYZAT NEM ERRE VONATKOZIK)
Indítványozni fogom a klánon belül, hogy kezdjük el számolni a kickeket, és aki elér 3at, azt kitíltjuk a szerverrõl, és akkor majd jöhet a hülye dumáival, hogy ezt mért, meg nem etikus ---> Saját vélemény: Kapja be!!!
Egy kicsit gondolkozzatok el a fentieken.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Boxer iglából történõ kilövése tekinthetõ jogos önvédelemnek is(vagyis mégiscsak Odiné a pont<#hehe>#hehe>), de nyilván nem véletlenûl ült bele az iglába, hanem azért mert valaki támadta korábban a bázist.
Én nem indítottam szavazást.
Felõlem vigyed azt a helit mert ésnnekem úgyis játszahatlan.
A helizésrõl meg a többirõl inkább kihagyom amit írni akartam mert nem érdekel mások véleménye.Csak anyit hogy a tüzértõl sajna mostanában túl sok minden függ.
Én nem vagyok Jancsik azt se tudtam hogy ott volt...vagy nem is volt ott??
Amúgyis nemtom minek szólt bele.
A voip meg ha ki van kapcsolva akkor hogy beszélsz a squadoddal?Akkor elkerültük volna ezt.
Részemrõl lezárva.
Szerinted van ami belefér,szerintünk ugyanaz nem!A BF történelme óta ez egy örök vita.Egyik így gondolja,a másik úgy...
Mi nem egy olyan szervert próbálunk üzemeltetni,ami mindenkinek megfelel(számtalanszor bebizonyosodott,hogy olyat nem lehet),hanem olyat ami nekünk és elveinkkel szimpatizálóknak!!!
Van rengeteg admin/szabály nélküli szerver,tessék oda járni,ha az a szimpibb....thx
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
errol annyit,hogy ilyen alapon a rendorok is lelohetnek barkit ugyi,merthogy naluk sem lehet akarhogy lovoldozni.aztan meg jon majd az,hogy en nem is lottem kifele...
esetleg bizottsagot allitunk ossze,akik a hullakat es a roncsokat vizsgagatjak.persze pontot kapnak ok is...lelki szemeim elott megjelennek a vizsgalobizottsag kaszt tagjai,akik mindenfele vizsgaloeszkozzel szaladgalnak a palyan...
vagy belsoelharitas kaszt...
vazze,van egy szabaly,be kell tartani.ennyi.en is szeretnek a feher kirallyal a sotet parasztot lolengesben kibaszni a forgalombol...
markolom a koveket...<#mf1>#mf1>
ez mind szep es jo mese, akkor utana miert is jott a kiszavazosdi ?
Na mindegy megalltam par honapig, nem reagalok a verpsitikek hulyesegeire, pl alberto, bar ezt ket napja megszegtem, erre jossz te is. inkabb megint felvonulok a hegyekbe, aztan szabadon hagyom nektek a homokozot.
Mindesetre sokat nem voltatok a levegoben a kovetkezo palyan amikor ellenunk voltal gondolom feltunt, pedig a feletol nem volt helis bazis sajna...
Ja igen alberto, csak rangatni szoktam a helikoptert, meg jo hogy o ezt ugy halalja meg, hogy azt csinalja amit szeretnek.
Jo jatekot a tovabbiakban is, remelem egymasra talaltok a homokozoban.
szerintem
Az más kérdés, hogy akkor nem tudom, mit tudna ilyenkor(tehát minden zászló elfoglalása után) egy vadászgép csinálni. Hiszen minden ellenség a fõbézen van, ami ugye tiltott zóna. Körözzön a bázis körül és figyelje, hogy az ottani egységek harcra készek-e már?
De ez sem jó mert, ahogy Odin is írta, ne menjen oda mikor az ellenséges heli már TV-rakétázgat kifele. Tudom, hogy ezt a helit, már le lehet szedni. De ha a vadászgép pilótája szigorúan tartja magát a szabályokhoz, akkor csak azután lõ rá az ilyen helire, mikor az már lõtt legalább egyet és ezáltal (találat esetén) kinyírt valakit a vadászgépes csapatából. Akinek az életét csak azért nem tudta megmenteni a vadászgép-pilóta, mert az ellentétes lett volna valaki(a szerver admin) szabályértelmezésével/szabályalkotásával.
Hogy nevén nevezzem a gyereket, Flatline szösszenetére gondolok, amivel úgy nagy általánosságban egyet is értek és igen dícséretes kezdeményezésnek tartok. Viszont egy dologban nem értek egyet vele, és ezt szerintem mindenképpen át kellene fontolni. Nevezetesen a helivel/repcsivel történõ baserape-et.(Bár nem mintha számítana, hogy én mit gondolok, de mentségemre szóljon, hogy a viták elkerülésének elve vezérel, és csupán tanácsként jegyezném meg a következõket.)
Én ugyan basecamp/baserape párti vagyok(az vesse rám az elsõ követ, aki még sosem tette), tehát nálam még a basecamp is belefér. De ha más szemmel nézzük a történetet és a basecampet genyóságnak vesszük(bár szerintem a gyõzelmet szolgálja, ergó taktikai elem, de ezt most haggyuk), a baserape szerintem akkor is belefér.
Hozok is erre egy pédát, hogy miért gondolom így: TV-rakétázgattam MEC-repteret Oman-on, mikor megkértek(tényleg normális hangnemben, azért ez is ritka), hogy hagyjam már abba és hagyjam õket kijutni, adjak nekik esélyt.(Bár nem értem, miért nyígtak, nekem is csak 8 TV-rakétám van, tehát elõbb-utóbb amúgy is elfogyott volna.) Erre mondtam, hogy rendben van, abbahagyom. Késõbb láttam a helit felszállni, de nem lõttem. Aztán egyre csak távolodott a felszállóhelyétõl. Már a csapattársak is elkezdtek kiabálni: Enemy chopper spotted! Hujjj, most mi lesz?!(félõs szmájli<#kuss>#kuss>) De én nem lõttem, mert nem tudtam, hogy hagytam-e már õket eléggé kijutni a bázisukról, nem tudtam, hogy megszegem-e az igéretem, ha tüzet nyitok rájuk, ne adj Isten le is szedem õket. Aztán persze a csapattárs kiabálását követõen pillanatokon belül le is lõtt valakit a heli.
Szóval a Flatline-féle szabályértelmezésnek szerintem az az egyik kényes pontja, hogy nem egyértelmû, mikortól harcrakész egy egység, ami sok vita forrása lehet, ami ugyanakkor elkerülhetõ lenne, ha a baserape engedélyezett lenne.
Na meg, ahogy látom a játékosok többsége, már amúgy is igencsak ráállt például a repülõvel történö ellenséges reptér rape-elésére.(Most komolyan ki az a játékos közületek, akinek vadászgép-pilótaként nem az az elsõ dolga, hogy irány az ellenséges reptér? Na jó ilyen játékos talán még van is, de olyan hogy egy-két sürgõsen kiszedendõ tank, zsúfoltabb(szaftosabb)/elfehéredõ zászló bombázása, vagy megpillantott ellenséges vadászgép üldözése után soha ne menjen répázni a repteret azt már erõsen kétlem. Nem azért száll fel az ember, hogy leszedje egy ellenséges gép, így érthetõ, ha az ember el akarja õket pusztítani még a földön.)
Írom mindezt annak ellenére, hogy épp a minap répázott egy ellenséges gép igen rendesen. 45-0 K/D-je(köztük jó néhányszor én is)volt mire elõször meghalt. Bár nem tudom, minek akartam mindenáron felszállni, hiszen aki ilyen jól tud répázni, az valószínûleg a légiharcban is jó. Hát jobb is volt…nem is csoda, hogy így végeztem<#wilting>#wilting>, aztán a földön jónéhánysor megint, aztán a levegõben megint, de végül csak leszedtem egyszer<#hehe>#hehe>.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
2. Te nem tudsz, azért szálltam ki.
3. Félrenyomtam a gombot.
4. Bementem a squadba bocsánatotkérni.Ott nem volt képed beszólni...
5. 500-as pingem volt, és még úgyse ment rosszul ahoz képest hogy 3 métereket ugrált a heli.
6. Ha normális lessz a net,(ami már 1 hete szar) felmegyek aztán szétkapok mindenkit.<#falbav>#falbav>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ezt tudom szabalyozni, mekkora dozist birok el egyszerre :)
szerintem
A másik dolog ami még egy kicsit zavart az elözöekböl, hogy ne fikázzuk már egymást stattok alapján. Milyen jogon lehet valakit leszolni csakmert 1.5 pl a heli átlaga? Vagy 0,6 az assault átlaga. Elég sokszor itélkezünk külsöségek alapján.
SoG TeeMeeee
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
jcsr apache kis idiota vezetni nem tud, normalisan korreketen jatszani nem tud, beul gunnernek majd jon rank az arti, huzom arrebb a testet a foldon a helinek, hogy tuleljuk o neki tele a gatyaja kiugrott persze agyonnyomtam es mar nyomta is a punisht, en ugye tuleletem. Kis idiota, ez nem eleg neki a kovetkezo koron ott riszalta a segget az ellen helipadjan ellenseg kent, de ott is tele lett a gatyaja epp toltott a heli igy siman agyonnyomtam, erre mar inditotta is a kick votet. ilyen kis idiotak vanna a jcsrben eddig nem tudtam.
aztan hallak65 o gondolom egy ven idiota.
pcef szgabor
veny krapek
es meg sorolhatnam... mindegyiknek eltornem a kezet nem, hogy a jatekohoz, de meg magukhoz se tudjanak nyulni egy jodarabig....
Este remelem anyuka tisztaba teszi oket aztan alvas, akkor lesz erteleme visszamenni jatszani...
Bar, ha bent vannak az exesek kevesebb heli repcsi marad az embernek, de eddig ok a legkorrektebbek, mondjuk, ha mar ennyit emelem a nevuket adhatnanak, egy bonusz admin jogot a szerverrre :)
sirasnak vege.
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Together we'll fly someday...