Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
van esély, hogy változtatnak az 1.21-esben a kléjmór-rendszeren?<#conf>

egy módszer van a kléjmórok ellen, de gondolom mindenki ismeri már, és nem is mindig mûxik, de a lényeg, hogy valaki önfeláldozóan beleroha, a medic mögötte éleszti.<#nemtudom><#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Akkor azért látlak állandoan tankban <#mf1> (igaz nem vagyok már nagyon aktiv <#bee1>)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
kb 1-2 méterrõl is fel lehet szedni, nem kell közel menni hozzá.
még múltkor próbáltam, a karkand only-n, mert olvastam vmelyik külföldi fórumban.
csak tartani kell a szerelõ kulcsot és, mikor átvált a 'célkereszt' akkor lehet felszedni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
ha magadra ismersz?😄
és egyet értek

www.czekoart.hu

Ez nem teljesen igaz_szerintem_, ha van aki lelövi a spawnolókat, egy csapattárs simán lehúzhatja a zászlót.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

erdos
Vazze lõni nem tudok akkor meg mi a szart dobjak utánad, a medikpakkot??? <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Máshova is lehet spawnolni, ha nem bírsz velük. Add fel a zászlót, ha nem tetszik.<#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Running
Te szedted már fel, mert eddig én csak belegyalogoltam.<#hehe>

koschwarz
<#idiota>ha túléled, hogy közel mész hozzá<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

erdos
Többen is próbálkoztak isten nyugosztalja õket 😄

Zs0lt1
de most frankón nem tudjátok, h engivel fel lehet szedni az ellen claymore-ját? :-)

uHs Gerzson
vagy készitene magából mégegyet és azzal vitatkozna <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
be is b@szna, ha összeveszne magával 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Mivaa gránátláma...láttam ám h micsináltál...szemközti ház tetejérõl hajigáltad tizessével a gránátokat, na mondjuk ez se értem a játékban, de mind1. Azt tudom csak hogy az erdõs ratyi gránátlámi.<#mf2><#hehe>

erdos
Saját magaddal értesz egyet te..teeee... egoista... <#mf2>

Running
Egyetértek, undorító a rendszer így. Valahogy máshogy kellett volna megoldani. Pár gyakon nálunk is az volt, hogy ott a zászló és lehetetlen feljutni csak hatalmas veszteségek árán, tényleg ilyen öngyilkos belerohanások szükségesek.<#schmoll2>

erdos
Félre ne érts nem a ti hibátok hanem a játékmenet szar így. Nem tudsz ellene hatásosan védekezni infantryba mert még tankal takarítani se tudok :-(

Running
Háhá, annak én voltam a felelõse. Sajnos máshogy még nem tudjuk megvédeni a pontot. Mondjuk Omanon a vilage pontot ti is szépen körbe clayeztétekv bele is haltam csomószor.<#mf2>

Zs0lt1
hálistennek már nem lehet :-)

erdos
Errõl sokat dumáltunk mi is, a megoldás lehetne hogy a saját is robbanjon, mindjárt nem dobálnák ész nélkül, vagy úgy megcsinálni mint régen az egyik 42-es szerver volt belõve, hogy nem lehetett tölteni pl a gránátot csak a lõszert. Eldobtad és után csak ha újraszülettél akkor kaptál új készletet.

Looserke
régen még fel lehetett robbantani az aknákat és a claymoreokat sima gránáttal is...

Looserke
thx a lot...

Nekem az cseszi a csoromet, hogy nem lehet sehogy kiiktatni azon kivul, hogy belemesz. A multkor a tank geppuskajabol is kiszedett, mikor aknamentesitest csinaltunk vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
#66069 <#nezze>

nem vesz le pontot de döntetlen kill számnál figyelembe veszi hogy mennyiszer haláloztál el
erdos
Hát a horda ellen mire feljutottunk penisulán a tv toronyba addigra síkos volt a lépcsõház az aknáktól elesett csapattársaink vérétõl basszus...<#falbav>
Olyan 20-30 halállal fel is jutottunk...

erdos
Nem is lehet elvárni egy új tagtól hogy egybõl minden úgy menjen neki mint a karikacsapás. Ha megvan az esze a csapatjátékhoz és közepes képességekkel rendelkezik sokkal többet ér mint egy ûberkommandós "egyedüllegyakokmindenkitcsaknézzetek" típus. Csak ugye ez idõ mire beleszokik.

Looserke
mikor jelenik meg az 1.21-es patch, mert ez a claymore áradat már az idegeimre megy...

Nezd, ha nincs lo, jo a szamar is. Adjatok lejjebb az igenyeiteket. Meg mindig jobb ha a 12 ember kozott van 4 kozepes kepessegu, mintha 10 fegyelmezett, remek csapatjatekos terminatorral nem tudtok kiallni a ket hianyzo ember miatt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Nem tudta mi a dörgés mivel új tag, elmagyaráztam neki többet nem fogod látni répelni. ennyi. Mellesleg pont te dumálsz akinél nagyobb répelõs nem nagyon volt régen. emlékszem még mikor a te képeiddel volt tele ez a fórum. Nomeg talán azért javulnak nálunk mert annyi eszük van a játékhoz amennyi neked sose lesz...

Miért, a halálok száma von le pontot? Tudtommal nem....

Zs0lt1
bagoly mondja ... 😛

Nem csak a kill számit ,lehet hogy valamelyik másik statija jobb volt ,pld kevesebbszer halt meg,
Jancsik
<#lama>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Sheltem
Nem szoktam ideírni,de gondoltam megosztom veletek tegnapi bf2zésem siker(telen)ségét. Pontosan nem tudom a mapnevet az a sivatagos pálya volt, ahol a parton van 3 amcsi bázis kezdetnél + 1 anyahajó.
Toronymagasan vezettünk egy arccal a pálya végéig(õ is amcsi énis) és a végén 72 ponttal második lettem. Mennyi lett neki? 73.... Brrr bazmeg, gondolom bele tudjátok élni magatokat....Káromkodtam is egy szépet utána.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Zs0lt1
hátha neked ez szép, akkor te beteg vagy 😄D

uHs Gerzson
szép emlékek :Ð

Zs0lt1
"támogatni a foglalást"
régi duma, de még aktuális, mi? 😄DD

Csacsy
Wazz, nektek egyre cifrább logótok lesz napról napra 😊

vsly
És támogatni a foglalást???
Legközelebb figyeld meg jobban mi történik.
Egyébként mi is elitéljük a spawncampet,ha az kifejezetten a fraggyüjtésrõl szól.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
az eX-es szerver már nem elõször meghal és a transzport pontjaimat ilyenkor bukom <#szomoru2>jjjja hogy amúgy sem számolja jjjja az mááás <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Cobra.
Kedves 7th-esek világosítsátok fel Norbosst és Hatteyt a Spawnrape fogalmáról, köszönöm.
(Mashturon ugyebár a középsõ zászlót nem lehet a házból elfoglalni)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pharolas
Szóval akkor lelámázol<#banplz>

Nade kérem...én úgy vagyok vele, hogy a BC/BR az a warokra való, nem a public játékra<#lama>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Kovács legény
én is ezt mondom,az adminok kickelgessék azokat akik BC/R-nek ,és mindenki lefog szokni róla
mi is szoltunk minden játékosunknak hogy szokjanak le róla,szépen lassan de menni fog.
Amugy elég viccesnek tartom hogy általában azok ugatnak akik még ahoz is lámák hogy egy normálisat kempeljenek és bassza csörüket hogy más meg """profi""" szinten tudja csinálni.
Hozzátenném hogy én nem kempelek mert én is láma vagyok hozzá😊

www.czekoart.hu

Húha akkor már senki nem játszana a demóval...<#hehe>
Ott ugyanis ez mindennapos (minden 35 másodperces<#hehe>), szóval volt hol edzõdnöm.<#nezze><#hehe>
vsly
<#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

leveskocka
az ilyeneknek ban...akar jcsr akar nem <#banplz>
Me0w
Nem, mert azt jelenti, hogy Danee meg a basecampereket is a foldbe campeli 😛

Together we'll fly someday...

schrank
nem túl erõs egy kicsit ez az avatar <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#hehe><#hehe><#hehe>