Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy módszer van a kléjmórok ellen, de gondolom mindenki ismeri már, és nem is mindig mûxik, de a lényeg, hogy valaki önfeláldozóan beleroha, a medic mögötte éleszti.<#nemtudom>#nemtudom><#wow3>#wow3>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
még múltkor próbáltam, a karkand only-n, mert olvastam vmelyik külföldi fórumban.
csak tartani kell a szerelõ kulcsot és, mikor átvált a 'célkereszt' akkor lehet felszedni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Olyan 20-30 halállal fel is jutottunk...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Toronymagasan vezettünk egy arccal a pálya végéig(õ is amcsi énis) és a végén 72 ponttal második lettem. Mennyi lett neki? 73.... Brrr bazmeg, gondolom bele tudjátok élni magatokat....Káromkodtam is egy szépet utána.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Legközelebb figyeld meg jobban mi történik.
Egyébként mi is elitéljük a spawncampet,ha az kifejezetten a fraggyüjtésrõl szól.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(Mashturon ugyebár a középsõ zászlót nem lehet a házból elfoglalni)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nade kérem...én úgy vagyok vele, hogy a BC/BR az a warokra való, nem a public játékra<#lama>#lama>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
mi is szoltunk minden játékosunknak hogy szokjanak le róla,szépen lassan de menni fog.
Amugy elég viccesnek tartom hogy általában azok ugatnak akik még ahoz is lámák hogy egy normálisat kempeljenek és bassza csörüket hogy más meg """profi""" szinten tudja csinálni.
Hozzátenném hogy én nem kempelek mert én is láma vagyok hozzá😊
www.czekoart.hu
Ott ugyanis ez mindennapos (minden 35 másodperces<#hehe>#hehe>), szóval volt hol edzõdnöm.<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"