Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ még a demóval játszik?

item
Good morning "evribádi"...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

dronkZero
Ennek ellenére nekem ez nagyon AK-nak tûnik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hatt
De megfordult, még most is forog<#nevetes1>
Világosíts fel pls<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

schrank
mondod ezt úgy hogy a peccset csak hírbõl ismeri<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hatt
Necsináld, tényleg?<#wilting>

Elastic An-usZ Boys

Egyébként meg nem is olyan egyszerû helikpterrel kempelni, mert ha sokáig vagy (közel) egy helyben, az már régen rossz.<#nezze>
Az gondolom meg sem fordul a pici agyadban, hogy esetleg nem neked címzem a képeket. Egyébként ha annyira fárasztalak szó nélkül átugorhatod azokat a hozzászólásokat, amiket én írok.<#nezze>
Én például szivesen olvasgatok hasonló történeteket, mert azokból is lehet tanulni. És én úgy vagyok vele, hogy az ide látogatók többsége talán hozzám hasonló megszállott és esetleg õket is érdekelheti, esetleg õk is jót derülhet(né)nek rajta.
Hatt
nem mind1:D

Elastic An-usZ Boys

Most speciel nem azt tennék fel. Egyébként meg nem mindegy? Legalább van mit nézegetni, olvasgatni, van mihez hozzászólni<#nezze>.
Hatt
Vannak bizony, viszont unom a statisztikás képeidet meg hogy mennyire szarrákempeled a demoban az embereket. Szal vannak még fárasztó emberek is

Elastic An-usZ Boys

Gondoltam, hogy valami hasonló választ kapok. Szóval vannak még segítõkész emberek...
alma2
En is ide szoktam feltolteni, tobbet enged mint 20kb-os kep, ha emlekeim nem csalnak.

szerintem

Hatt
az nem így nézett ki nem? Nem értek a fegyverekhez

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ha a szuper statisztikás képeidet akarod linkelni akkor nem segítek:D

Elastic An-usZ Boys

Sorry, egy kis OFF.
Valaki tudna mondani egy normális helyet, ahová tölthetek fel képet, és belinkelhetem ide. Az itteni csak 20 Kbyte-ot engedélyez a VIP joggal nem rendelkezõknek.
A képfeltöltés.hu kilõve, mert onnan nem lehet ide képet belinkelni. Találtam néhány másikat is, de ott meg azt írják, hogy majd elõbb megnézik aztán lesz elérhetõ, de basznak csinálni vele bármit is. Olyan is van, ahova ugyan különösebb gond nélkül fel tudom rakni, csak éppen nem tudok rá hivatkozni. Szóval egy normális kellene. Thx.
GCR
Amire te gondolsz az a type 53 , a type 56 az az egyik sniper.

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Zs0lt1
ez már restaurált :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hatt
Ha ez a type 56 akkor hol van rola a diszkosz?:D

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ez olyan TVshopos elõadás szerû:D Rendelnék párat<#eplus2>

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
FSG szavaival élve: Macséta vágó kés :DD

Zs0lt1
Régi kedvencek ;-)

Hatt
konyhakés<#nevetes1>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
A felvilágosítást elfogadom, viszont szólok lehet többet tudok róla mint te.

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1

Hatt
Norboss ott bujt el mint leader én meg rá spawnolgattam:) Az már csak szerencsétlen véletlen volt hogy mindig ott jelentél meg:D Ha jól emlékszek én csak 1x öltelek meg

Elastic An-usZ Boys

PannonRobi
Szia Rambóóóóóóóóóóóóó! Szia Mindenki!

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

koschwarz
<#eljen>mint a peccsig

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
claymorbol meg 8at tudsz lerakni,
max 2t kéne ugy hogy a saját is robbanjon tõlük

www.czekoart.hu

Szerintem azt kéne csinálni mint a special-os a c4-gyel. Ott ugye csak 5-öt tudsz lerakni, hiába tölt fel a supportos, ha még egyet ledobsz egy eltûnik. Tehát nem tudod telerakni a pályát c4-gyel.

A mozgas tuti szamit. A GS szerveren jatszottunk harman. Ket GS-es srac amcsi volt, en meg MEC, es Karkandon a hotel korul szorakoztunk. Gondolom, az eselyek kiegyenlitese vegett gondosan beclaymoreoztak a spawnpointokat, es tobbszor elofordult, hogy a claymore ele spawnoltam. Mig csak hasaltam elotte, es lodoztem, addig nem robbant. Mikor odebb akartam menni, rogton kinyirt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

eX RambO
Annyira szeretlek én is titeket <#hehe><#hehe><#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Zs0lt1
tsá

uHs Gerzson
Így is nyuzható vagy <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Aha ! Szóval nem csak 1-szer kell a basic-hez hanem +1szer (7kill/round)?
Oké akkor megyek probálkozni <#gun>
eX RambO
Na most már én is az új ruhámban köszönök mindenkinek, Hello everyBody <#integet2><#wave><#law><#violent><#violent><#violent>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Cobra.
Egy körben kell ha jól emlékszem 13 kill a késsel/pisztollyal.

más: a Claymorenál meg tényleg hülyeség, hogy a saját ember nem aktiválja, azt hittem ez csak szerverbeállítás, de akkor nyugodtan átgyalogolok rajtuk ezentúl.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pharolas
Ahhoz, hogy megkapd, egy köörben kell 7x késelned, csúzliznod.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

így már érem!

Hali
Ki tudja,miért nem kapom meg a veteran knife+pistol-t a basic-ek meg vannak és 50 kill fölött vagyok már ? ? ?
A helpet köcike elöre is
koschwarz
errõl jut eszembe, álítólag a kléjmórnak kell 5 mp, hogy élesedjen, és csak akkor robban, de akkor is csak mozgásra.

na múltkor is ledobtam egyet magam mögé, az engem üldözõ ellen meg ott ugrándozott rajta, én késsel, kergettük egymást a kléjmór körül, 5 mp biztos hogy eltelt, végül sikerült lelõnie, de ezek után is simán elsétált onnan<#idiota>

koschwarz
meg lehet azért azt oldani, publicon legalábbis egy összeszokott csapattárssal sikerült, nem is egyszer. persze ahogy mi védtük múltkor a doktor klán ellen a sharqi tornyot, úgy tényleg nehéz. (dobáltuk még a lépcsõre a gránátokat is, halomra hullottak, nem is próbálkoztak, csak még 1x, de akkor sem sikerült elfoglalniuk végül)

Én a multkor elszaldtam egy ellen claymor mellett kb.20 cm-vel és nem robbant fel, majd amikor visszafordultam, hogy menjek ott vissza akkor láttam hogy hoppá az nem is saját hanem ellen-é! Spuri volt! Szerintem 100 méteren 200 métert vertem volna a legjobb futóra is! A játék megy a 77.30 verzió számú nvidia driver-tõl újabbal is?

uHs Gerzson
Az újjaid már megszokták az MP-18 és MP-40 markolatát és olyan mintha kanálal hadonásznál de ha kapsz egy M16A2-t akkor olyan mintha kinai evõpálcát fogtál volna meg <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
ó

www.czekoart.hu

Kovács legény
elvileg változtatnak,asszem csak 2db claymort lehet csak lerakni,de ez sem fog érni semmit,minimum még a sajátnak is robbania kéne tõle

csak az a gáz azzal amit mondasz hogy egymás után 20claymor van félméterenként és minden robbanás után basszák az ember nyakába következõt és közben lõnek a mindenhatõ supportok.

www.czekoart.hu

erdos
Jaja, a gyaloglás már megerõltetõ az én koromban <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
fõleg hogy fekve a supportos erõsebb most már minden másik kasztnál. korábban a gránátokat maguk alá lövöldözõ ugribugrik idegesítettek, most meg a tömegbe hasra bevetõdõ supportosok.

koschwarz
basszus, ha nem robbanna már 10 méterrõl, akkor ez tényleg így lenne...de azért kipróbálom.

Kovács legény
ez a claymor valóban ellet baszva
elégnagy fasságnak tartom hogy 6snipával és 3supporttal meglehet védeni az összes bázist.

www.czekoart.hu