Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Világosíts fel pls<#zavart2>#zavart2>
Elastic An-usZ Boys
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én például szivesen olvasgatok hasonló történeteket, mert azokból is lehet tanulni. És én úgy vagyok vele, hogy az ide látogatók többsége talán hozzám hasonló megszállott és esetleg õket is érdekelheti, esetleg õk is jót derülhet(né)nek rajta.
Elastic An-usZ Boys
szerintem
Valaki tudna mondani egy normális helyet, ahová tölthetek fel képet, és belinkelhetem ide. Az itteni csak 20 Kbyte-ot engedélyez a VIP joggal nem rendelkezõknek.
A képfeltöltés.hu kilõve, mert onnan nem lehet ide képet belinkelni. Találtam néhány másikat is, de ott meg azt írják, hogy majd elõbb megnézik aztán lesz elérhetõ, de basznak csinálni vele bármit is. Olyan is van, ahova ugyan különösebb gond nélkül fel tudom rakni, csak éppen nem tudok rá hivatkozni. Szóval egy normális kellene. Thx.
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
max 2t kéne ugy hogy a saját is robbanjon tõlük
www.czekoart.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Oké akkor megyek probálkozni <#gun>#gun>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
más: a Claymorenál meg tényleg hülyeség, hogy a saját ember nem aktiválja, azt hittem ez csak szerverbeállítás, de akkor nyugodtan átgyalogolok rajtuk ezentúl.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Ki tudja,miért nem kapom meg a veteran knife+pistol-t a basic-ek meg vannak és 50 kill fölött vagyok már ? ? ?
A helpet köcike elöre is
na múltkor is ledobtam egyet magam mögé, az engem üldözõ ellen meg ott ugrándozott rajta, én késsel, kergettük egymást a kléjmór körül, 5 mp biztos hogy eltelt, végül sikerült lelõnie, de ezek után is simán elsétált onnan<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
csak az a gáz azzal amit mondasz hogy egymás után 20claymor van félméterenként és minden robbanás után basszák az ember nyakába következõt és közben lõnek a mindenhatõ supportok.
www.czekoart.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
elégnagy fasságnak tartom hogy 6snipával és 3supporttal meglehet védeni az összes bázist.
www.czekoart.hu