Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nomeg bc rulez
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Felraktam az "SG_HU_BF2_mappack_v1.zip"-et és az Updatet. Nekem eltûnt a Mashtuur City pálya.
Találkoztatok már ilyennel ? Vagy Medina Cityt csinált belõle ? Mert olyat találtam. Viszont ha azt elindítom kivág az asztalra.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Thx Hatt(y Potter
)<#worship>#worship>Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Elastic An-usZ Boys
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amúgy Jelszó: puncifagyi
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Mi pld tegnap azért buktunk noshow-ra egy cb-s meccset, mert egyszerûen képtelenek voltunk 12 embert produkálni. Hiába van 12 kitûnõ játékosunk, olyan nincs, hogy mindenki ráér. Akkor pedig máris gondban vagyunk. Jönnek a 12 vs 11-es meccsek, stb.
Annó amikor úgy tûnt a pt-6 teljesen megszûnik, próbáltuk mi is a szimpatikus játékosokat Neo-t, Echo-t és egy két régi arcot a JCSR-be bevonni, de csupán Neo játszott JCSR-ben néhányszor. A Rodat féle társaság bevonása után a pt-6-ben megváltozott légkör pedig tönkretette a két csapat kapcsolatát.
Véleményem szerint ha lenne még 4-5 aktív, jó játékosunk és mindig ki tudnánk állítani egy épp formában lévõ játékosokból álló 12-es csapatot, nem nagyon esnénk ki a top5-bõl CB-n jó ideig.
A JCSR nem kerülget ...
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Nevetséges!!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Megrovásban részesíten serginhoo-t,mert cserbenhagyta klánját holott jelentkezett a warra mégis lelépett."
www.czekoart.hu
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Még szerncse hogy kettõ van belõle. Át is mentem a másikra, de ott is kezdték a hülyeségüket.<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
Ezek között van mindenféle(már ami a létszámot illeti), de több a kevesebb(na ezt jól megmondtam<#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>). Szóval 32,24, vagy akár 10-es férõhelyesek.(Van egy hatos is LOL!)
Ebbõl a 45-50 -bõl kb. 10 ami számomra játszható.
Together we'll fly someday...
de en meg 100 szerver es 2000 jatekosra tippelnek
szerintem
10
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
vannak akik nem bírják elviselni, ha van olyan aki náluk is jobb. én sem<#crazya>#crazya>, úgyhogy ha jcsr vibri megjelenik a levegõbe futok amerre látok<#bdead>#bdead><#vigyor2>#vigyor2>
az frx ellen 3 körön keresztül vezettünk, az utolsót meg naon elcsesztük és azon mult minden.Az igaz, hogy a két ember miatt hátránybsn voltunk, de nem emiatt kaptunk ki.
Ja és örülnék jancsikám, ha nem irogatnál be minden fasságot a fórumba...
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Mondjuk a válaszom(I have played a lot.) valószínûleg nem volt elég kimerítõ, mert valami "adminocska" simán kivágott.<#nemtudom>#nemtudom>
Pedig ez volt az egyik kedvenc szerverem.<#rinya>#rinya> Nincs idõlimit, van viszont néhány nagy spíler rajta és elég magas ticketszám. Így nem ritkán akár 40 percig is tart egy meccs. Persze ha nem fogom magam vissza akkor 15 perc alatt lepörgetjük az enemy-t.<#violent>#violent><#hehe>#hehe> De most komolyan, elmesélem a múltkor is, hogy jártam.
Megint rám szóltak, hogy nem bánnák, ha abbahagynám a baserapet. Mondom legyen. Ekkor már vezettünk vagy 100-150 ponttal. Ezt követõen kezdett érezhetõen feljönni az ellenség.(Mondjuk ebbe valószínûleg az is belejátszott, hogy felszállt egy komolyabb vadászgép-pilóta, aki háborgatott rendesen és le is szedett néhányszor.) Végül kikaptunk 1-0 -ra.<#falbav>#falbav>
Korábban olvastam valaki hozzászólását, hogy a Desert Combatban ha valaki nyomta a BC/BR-t, akkor az valószinüleg bukta is a kört. Hát nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez itt nem igaz.<#nezze>#nezze>
Jajj, de már megint témánál vagyunk, úgyhogy abba is hagyom gyorsan.<#hehe>#hehe>
Lényegében mi 2x probáltuk, az elsõ kudarc (ex)
A másik pedig már az elején nem feküdt a csapatnak.
Egy összeszokott csapatot, baráti társaságot összehozni egy másikkal nagyon nehéz.
Inkább 4-5 embert felveszünk mint hogy összeolvadjunk valakivel.
Könyebb megtanítani játszani 1 ujoncot mint összeszokni 2 külön társaságnak.
Elastic An-usZ Boys
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD