Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amon Serrano
vagyis pontosabban RÖHEJ

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
Elárulom neked, EZ VOLT A LÁMA JÁTÉKMÓD! Menj gyalog! Amúgy sem értem, karkandra minek jármû! Röhely!

Amon Serrano
Akkoe is KLÁN vagytok😊

Yan
naa, megyek és leszámolok melóból! 😉
vagy átváltom a rankedkocsma combatpontjaimat <#hehe>

(ne légy má' kocka!)

&#165; xfire: kistekila

koschwarz
tegnap felkúsztam egy kicsit az onlykarkandosra, arabként beálltam az amcsi domb felé nézve a bal oldali utcára egy apc-vel és onnan gyilkoltam a dombról lefutó embereket. 39 kill-1 death, szinte szégyellem magam. no comment, ennyit a fraggyûjtésrõl. percekeig ott dekkoltam de senkinek nem jutott eszébe hogy monnyuk 2-3 AT-s eccerre kilõjön rám egy-egy rakétát. megszülettek, elkezdtek lefutni a dombról én meg kacsavadászatot rendeztem. percekig egy helyben álltam.

azért magyar szerveren is van egy láma játékmorál néha<#hehe><#ravasz1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Amon Serrano
Persze, hogy nem! Senki sem verhetetlen...

Running
Figyelem huncupos csapatok!

2 eredmény eddig nem érvényes mivel nem kaptam képeket a meccsrõl.
Az egyik az rdha-vény összecsapás, a másik GBC*ET-SOS...lehet van még több is, majd átnézem. Ha vannak képek akkor küldjétek el, ha nincs akkor az az eredmény nem érvényes.

Ajanlom is! Nekem is van targonca jogsim, meg bakdaru(meg kozepiskolaban csinaltam), illetve volt, mert sosem hosszabbittattam meg az orvosi alkalmassagit, es azt hiszem egy ido utan elevul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A kilenc golyo torzoba, a remek halozat kezeles, es sebzes rendszer miatt lehet, hogy nem volt tobb haromnal. Tegnap, talan Horda_Steve melle setaltam oda, es mikozben erosen figyelte az alant zajlo esemenyeket, fejbe lottem. Az M16ossal, rovid sorozattal, negyszer! Mellettem ult a haverom, es majd lefordult a szekrol, ugy rohogott.

Ezenkivul a patch ota nem lehet, ugras kozben loni. En tegnap megis lattam Odint ilyet cselekedni. Kiugrott a sarok mogul, mert tudta, hogy ott vagyok, es az ugras ivenek a legtetejen szepen leadott egy rovid sorozatot. Nalam legalabbis ugy latszott, ugras kozben. Hogy nala mi tortent igazabol, az teljesen mas kerdes.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jancsik
nekem nincs semmi bajom velük, csak rákattintottam a nevedre és a foglalkozás, hobby-nál targoncavezetõ van 😊 csak beírtam hülyeségbõl hogy sfbe van targonca 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Mersant
<#eljen><#worship>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

joebacsi
tudom, de anno még azért elég sok köze volt a 2 dolognak egymáshoz 😊
jah és tudom ajánlani a cián megnevezést, azmost a trendEE 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Boxer HUN
....ja, a publikon meg már úgyis hozzá szoktunk a "dúrva" szöveghez (NEM HELYES), hiszen mindenki volt már legalább egyszer a másik bõrében... <#buck>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Semmi gond Berci! Majd megszokod, hogy itt a fórumon majdnem mindenki és majdnem mindíg félreért valamit... <#wave>

(Kivételek azért vannak, lásd az aláírásomat... <#hehe>)

Drachomir
Mohusnak adok igazat en is! Bar szer a 10 epotn az sok egy jo 5epont korul mar kepbe kerulsz mit is kell es lehet csinalni a jatekban... mert a klanokban a fotenyezo az egyeni teljesitmeny mellett a csapatjatekra valo hajlam .. vagyis tombold ki magad publicon (ez kb 8 epontig tart) es keress egy klant te is jobban erzed majd magad ha nem utolsonak kell magad erezni a klanon belul (tapasztalatlansag miatt)
<#smile>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

hát attól még én is messze vagyok, nemrég kezdtem el játszani a játékkal! köszi a választ!

Boxer-tõl pedig szeretnék elnézést kérni hogy lebunkóztam csak nem gondolkodtam mielõtt leírtam volna a választ!

Húha, annyi pontom nekem akkor sem lenne, ha életem végéig a nap 24 órájában nyomnám a demóval. Egy se, nemhogy 10000<#hehe>. Mondjuk nem is akarok klántag lenni (egyenlõre).
mohus
szerintem akkor érdemes klánba belépned/ keresned, ha már te is úgy érzed, hogy egy klánt erõsítõ tag vagy...nem pedig gyengítõ.

rankeden: ~pontszerûen 10.000 szerintem az alsó határ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Drachomir
<#hehe>

badsec
Nehogy Te is abba a hibába ess, hogy az SG Teamet összekevered a Hordával! A kettõnek semmi köze egymáshoz! Az SG Teamet Borg "vezeti", a Horda pedig egy BF2 csapat(nem igazán szeretjük a klán elnevezést)! Vagy valami ilyesmi... <#papakacsint>

Horda Maki!:D

Running
Õõõõõ engem nem ért ilyen élmény. 😊))) Ittál?<#nyes>

joebacsi
nemtudom, nemvolt bántó sztem egyáltalán, csak így fórumon elég sokminden félreérthetõ 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Konkrétan van vmi bajod velem, vagy alapjáratból vagy ilyen bunkó? Azért nem kell felvágni mert neked hamarabb volt meg a játék és már régebb óta játszol! Nagyobb a tapasztalatod, valszeg csapatszellemben sem szenvedsz hiányt! És EGO-ban sem!

joebacsi
hmm visszagondolva az SG tím "nemklán" jelentkezési feltételeire, vicces ez a nyulfarknyi szösszenet 😄
mintha a hónapok alatt szerzett tapasztalat tökeletesen kibontakozna ebben a letisztultságban...bennetek nemkellt ez katarktikus érzéseket?

Running
Figyelem!

A Horda csapat 3-4 emberkét felvenne. Amik szükségesek:
1. 18+
2. Eredeti játék
3. Értelmes legyél, tudjál csapatban dolgozni
4. Idõd is legyen, heti 2x minimum
5. Bf2 alapos ismerete, kezdõk kíméljenek. Min 150 órát letoltál az már alakul.

Jelentkezni nálam lehet, és érdeklõdi bõvebben a dolgokról: msn: [email protected]

Mi bajod a targoncavezetõkkel? Az is egy munka, sõt egy külön szakma! Jogosítvány kell hozzá, nem ülhet rá minden jött ment kis mitugrálsz gyerkõc! Nem tudom honnan szedted ezt a dolgot de én is targi vezetõ vagyok és nem szeretem ha lenézik a munkámat! Semmivel se rosszabb és elítélendõbb munka mint bármely másik!

Boxer HUN
Akkor már csak a gyakorlat, és csapatszellem kell...

Az a csipetnyi 18 év 3 éve megvolt! Ez akkor már nem akadály! 😊 😊

Drachomir
Thanks Ex ill 7th Cavalry a mai gyakot.. sikerult ismet - hosszu honapok gyakorlasa utan <#falbav>- hordasan viselkednunk!! nagyon jok voltatok.. <#worship> reszemrol nem hittem volna h böfö2ben is lehet unreal szeru mozgasokat vegrehajtani. kivancsi lennek a bill configotokra, mert az h support pityoval kovetni sem birtam a tolem 1,5 meterre mozgo NEM UGRALO (!!!) tagotokat -sooryy nem jegyeztem meg a nevet- tagotokat szamomra meggyozott -> van meg a elpufogtatni, h idaig jussunk! Remelem hamarosan tudunk meg bizonyitani ellenetek!!!

Hatt
"azt tom hogy verhetetlen"
Én nem így emlékszek😊

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
elég kis felbontást használsz 😊
(telefonhoz meg nagyon, szal nembaszolát 😄)

oks. én csak megörültem neki. na mind1 majd lesz jobb is <#eplus2>

Robogo
20%-nál lehetne jobb is az accurayim csak az a baj,hogy nagyon szeretek hülyülni és össze-vissza lövök.Ha pl várok egy helire akkor ellövöm unalmamba az összes töltényem meg ilyesmik szóval így nagyon szar az accurayim,de azért a SPM-em kb ha jól tudom 2,33 az szerintem joh.😊Jah meg ha nagyon ideges vagyok és nagy nehezen megölök valakit akkor addig lövöm a hullát ameddig elfogy az összes töltényem és ugye sokszor volt olyan,hogy ezt support fegyóval követtem el.<#papakacsint>

Szerintem nekem simán lehetne egy 26%-os accurayim ha nem hülyülnék.De igazából nem nagyon érdekel,mert waron nem a stat alapján gyõz egy csapat.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
Na jó elárulom neked , a bf2 egy nagy bug halmaz , néha robban a claymore ,néha nem.Ezért is irtam nektek war közben ,hogy forduljatok az EA-hoz.Sajnos a mi tapasztalatunk az ,hogy a warok 90% -ában ki kell használni minden kiskaput azért ,hogy az ellent legyõzzük , minden csapat ezt csinálja és aki jobban kihasználja a pálya ,vagy az adott fegyverek adottságait az lehet a nyerõ.A claymore is egy ilyen szügséges rossz amit kénytelenek vagyunk warokon kihasználni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

psszt <#kuss>

-tRs-Landor

a puskagránátról meg annyit ,hogy az a mandíner sokszor idegesítõ. énis telibelõttem egy gbct vele még a shrqin mikor mászott a létrán és nem továb mandínerezett! <#hawaii>

Jancsik
nem, ez a berci206

gcr?<#wilting>

-tRs-Landor

azt tom hogy verhetetlen! na mind1 én csak fun jáccok szvsz meg is láccik <#vigyor3> de accurayban és 18% vok a gaboca meg 20% <#wink>

jah lehet lejárt a szavatossága a klájmórnak. a 9 golyó na jó bevallom csak vaktöltény volt <#vigyor3>

hát sráccok S.o.S power <#mf1>

Jancsik
18-25 között
targoncavezetõ, sfben van targonca 😊

bocsi GBC de én nem ezt akartam elérni. a szerver configos cucc az csak pojén volt, na jó bevallom ideges voltam. én nem feltételezem hogy csaltatok! ezt kikérem magamnak és a vereséget is elviselem (nem a klán nevébe írogatok!) csak azé a gyõzelem jobban esett volna. de a claymoreos dolgot télleg mond el mert az eléggé érdekes és érdekel! köszi! és mégeccer bocsi! amugy jó volt a meccs.

kapsz egy ilyen egyszerhasználatos meghívót, tessék:

<#hehe>

-tRs-Landor

mesor
Gránátvetõ nem sokat változott max annyit hogy kicsit jobban kell célozni vele + mandínerezni lehet vele.

mobal!
GBC-tõl kikapni nem szégyen! Elég jók tanusíthatóm ja és nem verhetetlenek!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Boxer HUN
Ha lenyomsz kb.: 800 órát, akkor esetleg "MEGKERESHET" talán egy nevesebb klán!! + kell még hozzá egy csipetnyi 18 év.... stb. <#hehe>

Sziasztok!

Hogy lehet bekerülni egy klánba, mi szükséges hozzá, milyen feltételek vannak?

Az új háttérképem
...legalábbis 1.21-ig <#hehe>

-tRs-Landor

SigS
Pedig volt ket utanfuto is, a csapatban <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Amon Serrano
Sarkin azért nyomtátok keményen! Nem voltak rosszak azok a koncentrált támadások!

Admiral Chris
nem mindegy, hogy hogy rakjátok le a claymore-t. Amerrõl jöhet az ellen, arra nézve dobjátok le, mert ha az ellennek háttal, akkor meg tudják közelíteni anélkül, hogy felrobbanna