Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
túl a barátságon...
nekem akkor sem tetszik<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem érdekel tetszik e vagy sem, ez lesz és kész.<#hehe>#hehe>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
<#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
egy commander köll egy csapatba és azt kell megszokni
Tegnap is az utolsó pontjukat foglaltam az ellenek és mondom spawnoljon rám valaki,mert egyedül elviszem fehérig a zászlót,de azért segítsen valaki.Na aztán ez így is volt,de az 5. ember leölt és utána olyan ideges voltam,hogy csak na,ha jött volna még egy ember akkor meg lett volna a zászló.Hát ezután el is ment az agyam és üvöltöztem egy kicsit.És ez sajna majdnem minden waron megtörténik,hogy üvöltözök a klántársaimmal.😊Sajna én is olyan vagyok,hogy nem tudok megállni egyhelybe és csak nyomulni akarok és sokszor is rámszóltak,hogy Gaboca ne menj!!Szóval ezért kell egy de csak egy commander aki mindent megmond és gyõzelemre viszi a csapatot.😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Sztani-t még nem láttam comm-eksön közben<#pardon1>#pardon1> .. amennyire én megtudom ítélni Sturm naon toppon van csak még a csapatnak kell egy kis fegyelmet tanulnia meg összeszokni <#wink>#wink>
pl: a JCSR magja már ha jól tom néhány éve együtt van <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi, összedobtam egy új ruhácskát, ha tetszik a népnek, majd felveszik õk is.
Amnúgy igen. 1280x1024 -en.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
a hordában meg újabban én vagyok, de tanulhatnék még...
tök jól osztotta, hogy ki hova menjen éppen...
Szerintem a magyarok közt talán õ a legjobb commander.<#eljen>#eljen>
másrészt t4ce krisztián (asszem, bocs ha nem) személyében egy nagyon jó kommanderünk volt, akárhányszor valaki átjutott rögtön mondta, hogy melyik zászlóhoz kell mennünk, és asszem meg is nyertünk minden kört amíg õ volt a comm. másrészt nagyon dícsérete, hogy amikor már odáig fajult a dolog, hogy elkezdtek a gyalogosok felmenni a két amcsi spawnpontra, akkor szólt mindenkinek, hogy ne kempeljen ott senki.
másrészt sok láma játékmód van még ebben a játékban, ennyi erõvel mindegyiket elítélhetnéd: kléjmór dobálás, spawnkillezés, miközben senki nem foglalja a zászlót, és még sorolhatnám<#nezze>#nezze>
hidd el, 19"es tft-n nem mutat rosszul <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Rakat láma ... 6 specops és 4 AT nem tud leszedni egy magát hülyére freggelõ APC-t, 4 supportos körül ugrálok Need Ammo, de nem kapok, belépek sniperrel és általában csak röhögök azon, hogy kinézek 3!!! enemy snipert és körbe - körbe menve ugyanonnan lövöldözöm ki õket ...
Mostanában ugyan nem sokat BF2-zök (Letõttés miatt 😞 ), de amikor igen akkor inkább külföldön ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub